-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
rushty
őstag
-
őstag
válasz [CS]Blade2 #12113 üzenetére
Éves szinten azt mondom oké a 2ezer na de havi. De ez sincs tisztázva hogy akinek több fiókja van az akkor gondolom többszörösen fizet?
Sztem ebből csillagászkodás lesz, mert a nagyja szöveges, azt mélenként lementem a gépre, van már benne gyakorlatom. A többi hírlevél stb. az nem érdekel. Képek simán lejönnek megint, pár éjszaka rámegy majd sztem.
Vagy ha látom, hogy kifutnék az időből egyszerűen átküldöm a másik címre az egészet. Csak annyi a különbség hogy mind a beérkezettbe kerül. Na mind1 köszönöm a segítséget és akkor ez tényleg ilyen szar, meseszerű kinél működik az átmozgatás és kinél nem.
Egyébként van olyan elmélet hogy ezzel akarják bebuktatni, mert épelméjű ember nem fog havonta ennyit fizetni mikor tényleg ott a gmail, vagy akármi más helyette.
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
őstag
válasz [CS]Blade2 #12107 üzenetére
Kipróbáltam úgy is, hogy nem vagyok belépve meg belépve is, de semmi változás és semmi jelzés amikor bent vagyok. Közlekedési lámpát se kell keresni mert az sincs.
Természetesen be van írva a pop felhasználó is, csak maszatolás helyett én így törlök
Mivel elég sok helyen már eleve nem is ajánlják a citromot a freemaillel együtt, kinézem belőle, hogy ez az opció se mindenkinél működik
-
őstag
válasz [CS]Blade2 #12105 üzenetére
Pont úgy kezdtem neki ahogy írod, de azóta is ez az eredmény.
Úgyhogy érdekes ez így.
-
Darth_Revan
veterán
válasz [CS]Blade2 #12099 üzenetére
-
Darth_Revan
veterán
válasz [CS]Blade2 #12097 üzenetére
Nem, semmit nem ír
Arra már nem emlékszem hogy bepipalva maradt e az hogy ne töröljön... -
vamosip
tag
válasz [CS]Blade2 #12091 üzenetére
Hm... nem tudom a Citrom milyen protokollokat támogat én meg rég használtam már ezt a módszert t-online-os importálásra.
-
vamosip
tag
válasz [CS]Blade2 #12089 üzenetére
Szerintem csak lehúzza a beérkezőket pop3-on.
Másik megoldás: felvenni levelezőprogiban mindkettőt imap4-en és ott áthúzogatni Citromailről mindent a megfelelő mappákba.
-
vamosip
tag
válasz [CS]Blade2 #12087 üzenetére
Gmailben beállítások/fiókok és importálás
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest