-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Egy héttel ezelőttig kábelnetet használtuk, azon kb 5 éve ua. az IP. (külső)
1 hete másik net van, de úgy látom annál sem változott még. Normál esetben IP váltásnál sem léptethetne ki naponta ugyanazon az eszközön. Mi lenne azokkal, akik sokat utaznak?
A kiléptetést nyáron kezdte.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Biztosan van közös, csak nem tudom micsoda.
Hálózat közös. Ma ezt gyakoroltattam emberekkel, hogy oké, minden böngészőben kuka a gmail, de telefonról küldjetek már dolgokat oda-vissza. Simán ment.
És ez így azért meredek
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
jeni
félisten
A melos email az nem Gmail.
Ha arra kapok csak 1 valakitől de a többiektől nem ez a fura! Ha arra egy valaki ír akkor nem ott jelenik meg az üzenet hanem az én privát saját Gmail -rá érkezik meg.
Erre ne nem emlékszem hogy direkt csak az övé lenne elkülönítve. Ha más kolléga ír nekem azok rendesen a melos gépemen jelenik meg. De 1 valaki (ez fontos is lenne) annak nem jelenik meg melos gépemen hanem az én Gmail-ra jön meg.Más gépen a melón írtam az én emailomra emailt és ott rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szuper, köszi a segítséget.
Közben kipróbáltam és tényleg működik, így majd csak a főcímkéket kell újra létrehoznom.
Állandóan outlookot használtam még gmaillel is, és nem tudta az agyam áthelyezni a mappa - címke közötti különbséget, pedig ugyanúgy működnek.
Így már értem, csak meg kellett világosodnom.szerk a szerkre: az nem baj, ha összefésüli utána. Az EMEA címke alatt vannak az általános információk, a jövőbeli új címkék pedig mások lesznek, így azok nem fognak összeérni.
Pontosabban a régiónkénti főcímkéknél fognak összeérni de az nem baj, amik konkrétan projekt neves címkék alatt vannak azok pedig nem fognak összeérni a struktúra miatt.[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
Közben lepróbálgattuk, bárhogy írtuk a pontokat, megérkeztek egymásnak az email-ek, és kíváncsiságból próbáltam új címet is csinálni, hogy hogy elhelyezve a pontokat, vagy pontok nélkül, minden esetben jött az üzenet, hogy foglalat a cím.
Így akkor ma is tanultunk valamit.
Pedig mennyit figyeltem korábban, hogy a pont az stimmeljenASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
<Adamsky>
nagyúr
Most az okokba én se mennék bele (részben mert magam sem értem), de az unokatesómnál két Google-ös acc. van. Az egyik csak a telefonon, hogy "menjen", és van egy a levelezéshez, de ez utóbbi nincs beállítva a telefonon. A levelezős címét hol a telefonon böngésző alól, hol pedig a laptopjáról használta. A levelezős cím backup e-mail-je a telefonon lévő.
Országon beül ugyan mászkált, és saját elmondása szerint néha elő is fordult, hogy nem tudott belépni, de akkor a telefonon lévő acc.-ra / e-mail-re (backup e-mail) jött is ilyen átmeneti kód, amivel mégis sikerült belépni. Eddig.
Most viszont - ahogy írtam korábban - frankón kizárta magát. És itt nem a jelszó lett elfelejtve, hanem IP / geo. lokáció v. tudom is én mi alapján a Google azt mondta, hogy "te, nem lehetsz te, és mivel nem tudlak azonosítani, ezért szevasz".
Ezt egyébként szerintem bárki kipróbálhatja, akinek még van olyan acc.-ja, amin nincs beállítva 2FA, hogy mondjuk VPN-el átdobja magát egy másik országba. Én ezt a másodlagos acc.-om esetén - próbaképpen - meg is tettem. Pont ugyanúgy jártam, mint az unokatesóm. Sehogy sem tudtam pl. a GMail-t rávenni arra, hogy használja a recovery e-mail-em (az volt beállítva). A korábban idézett hibaüzenetet kaptam folyamatosan.
Olvastam valahol, hogy a Google mostanában ki fogja force-olni a 2FA-t. Lehet ez az egész annak köszönhető, de akkor nem a legszimpatikusabb húzás az biztos.
Sokan fogják ezt szerintem megszívni a közeljövőben. -
emiki6
veterán
És tényleg! Átsiklottam az utolsó bekezdésed felett.
Tippre azt gondolnám, hogy ez nem gmail hiba, hanem citromail hiba, esetleg a 2 összeveszése.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gyulaszu
senior tag
Köszönöm, meg is találtam.
Viszont azt írja, hogy csak kétlépcsős azonosítás esetén tud ez működni:
Ez így életszerű lenne? Minden esetben, amikor az outlook szinkronizálni próbál, akkor a telefonon rá kellene bökjek az "igen"-re?
Használja ezt így tényleg valaki?
Vagy akkor marad a Google-fiókkal való bejelentkezés?
Használja ezt valaki Windows 10 / Outlook kombinációban?gyulaszu
-
-
AtHoS
nagyúr
gmail.hu-nak írtam webes felületen, hogy nem tudom használni a "fiókom": jött válasz, hogy 6 hónapig nem volt használva, emiatt zárolva lett a fiók -> ezért pattant vissza a küldött levél.
Húgom közben előkerített egy levelet, valami rendelés amiben volt telefonszám a tulajhoz névvel, címmel stb...
Felhívta őket, de olyan értelmes emberekre akadt, hogy a gyereknek adták át a telefont, mert nem értették miről beszél nekikReméljük megértették amit mondott. Kérte hogy csináljanak egy másik e-mail címet, mert nem fogják megkapni az értesítéseket.
read-only mode on the forum
-
Snoop-y
veterán
Felesleges idotoltes.
Az eredeti cimzett valoszinuleg csak rosszul adta meg az e-mail cimet. Nekem is szoktak jonni mindenfele jokepessegu emberek altal regisztralt szolgaltatasok meg hirlevelek az egyik cimemre (mondjuk letornem a kezet annak aki ugy fejleszt regisztracios processt, hogy nincs benne egy e-mail verifying resz)
marked as SPAM oszt jonapot.
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
Littoral
aktív tag
_Régen_ a Yahoo-nál voltak @ymail.com domain-es email fiókok, nekem is volt ilyen. 0,001% az esélye, hogy ez, de érdemes megpróbálni.
Mondjuk a gmail.hu ilyen freemail-jellegű, budget szolgáltatás, a visszapattanó levél nem biztos, hogy magyarázat bármire.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest