Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz atillaahun #6097 üzenetére
Pontosítom az első hszemet:
Nem minden esetnél lehet megtudni a fejlécből ezt. Pl.: a freemail webes felületén továbbítottam egy levelet. Ebben az esetben sehonnan sem lehet megtudni, hogy ez egy továbbított levél.(#6098) Sianis
Firefox -
flash-
veterán
sziasztok
gmail fájlmegosztással kapcsolatban lenne egy kérdésem
ha feltöltök egy fájlt drive-ra és megadok e-mailt hogy ki láthassa akkor csak az az ember képes rá aki kapta az emailt mert a saját mailjából nyitja meg?ha ő másnak elküldi a linket amit kapott akkor más az alapján nem fogja tudni megnyitni vagy meg fogja tudni?
egyáltalán meg lehet oldani hogy a tartalmat tényleg csak az tudhassa megnyitni aki megkapta és hogy ő ne tudhassa továbbküldeni?
-
atillaahun
veterán
Igen, Outlook-ban a fejlécet már én is túrtam, és van is benne 3 Recieved from: sor, gondolom ezekre gondolsz.
Az első a mi szolgáltatónk ahonnan az Outlook leszívta a levelet. A második egy s20-2.mediacenter.hu-s valami, a harmadik pedig egy t-online-os domain, gondolom az ő levelezőszerverükön keresztül küldött a feladó.Viszont az a második köztes az mi lehet? Vagy legalábbis mire utal hogy 3 szerveren keresztül jött?
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz atillaahun #6095 üzenetére
Ha levelezőklienst használsz, akkor az e-mail forrásánál a fejlécnél megmondja, hogy mely szerverek továbbították az e-mailt.
Szerk.: Webes felületen:
Email jobb felső sarkában a lefele mutató nyílra katt -> eredeti megjelenítése[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Van mód azt megtudni valahogyan, hogy egy levél közvetlenül a feladótól érkezett, vagy esetleg egy másik postafiókon keresztül, ami automatikusan átirányítja azt?
-
kispx
addikt
válasz V.Stryker #6092 üzenetére
A levelező klienstől függ. Szóval az outlookban kell keresni.
Nekem Outlook helyett a Thunderbird van. Ott a postafiók beállításánál a lemezterület beállításánál van olyan, hogy:
- Minden üzenet szinkronizálása helyben kortól függetlenül (ez az alapbeállítás)
- A legutóbbi X (nap/óra) <- ez kell[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Google alapú a levelezésünk és imap-on keresztűl van az outlook a gépekre beállítva. Mivel nagyon sok ezer levél van, ezért az outlookot a két levélcím akár egy napra is leköti, belassúl, minden baja van, főleg emailcím beállításánál.
Van valami lehetőség arra,hogy mondjuk csak az utolsó 3 hónapot szinkronizálja le a gépre?
-
-
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Egy bizonyos email címre visszamenőleg is szeretnék valamilyen jól elkülöníthető (pl. más színnel kiemelve) módszert alkalmazni. Tudnátok segíteni hogyan állítsam be?
-
St3ven
addikt
Mostanában, ha megpróbálok belépni a Gmail-be, sokszor nem lép be azonnal, hanem bejön egy Google+-os felület, ahol az email címem már ki van töltve, viszont megint meg kellene adnom a jelszavamat. Nincs Google+ regisztrációm, viszont ez konkrétan egy beléptető felület oda, akárcsak egy gmail-es felhasználói név-jelszó párosítás.
Mi ez, valami agresszív próbálkozás, hogy regisztráljak a Google+-ra? Nem lehetne ezt kiiktatni?
Ilyenkor direkt nem írom be még egyszer a jelszavamat, hanem a címsorba újra beütöm a gmail.com címet (azaz a könyvjelzőjére kattintok), majd azt letöltve már a Gmail fogad, mint normális esetben kéne.
Tapasztalta ezt már valaki? Mi van, ha a szokásos gmail-es beléptető felületet követő tök hasonló felületen újra megadom a jelszavamat? Regisztrálok a Google+-ra?
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
válasz enginev3.0 #6086 üzenetére
Kattintson a Chrome-menüre Chrome menu a böngésző eszköztárán.
Válassza a Beállítások lehetőséget.
Kattintson a Speciális beállítások megjelenítése linkre.
A „Jelszavak és űrlapok” rész Mentett jelszavak kezelése elemére kattintva megtekintheti az összes mentett felhasználónevet és jelszót.Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
enginev3.0
félisten
Chrome szinkronizálva van az email címemmel, és megjegyzi a jelszavaim, én viszont elfelejtettem az egyik oldal jelszavát, és így nem tudom szerkeszteni az adott oldalon a profilom
Hogy tudom megnézni mi a jelszavam?A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
LonGleY
veterán
válasz dauphin #6083 üzenetére
Ugyanakkor ha becsukom a tabot, a második fiók belépve marad ettől függetlenül addig, amíg a sajátomból ki nem lépek.
Nem. A fiók (a tied), amihez pluszban csatolva van a másik (a feleségedé) az egyetlen, ami belépve marad. Közben hiába nyitod ki a párodét, csukod be akármelyiket is előbb, akkor is a tied marad belépve (cookie). Tehát, a legközelebbi gmail nyitáskor a tied indul. A kilépés gombot egyik esetben sem kell használni.
nekem értelemszerűen nem az jön le, hogy két különböző böngészőt használjak egyidőben egymás mellett
És ez mit akar jelenteni?
Gondolom nem két egérrel és dupla kurzorral nyomjátok, hogy muszáj legyen egyszerre kezelni a gépet mindkettőtöknek...
Mindenki használja a saját böngészőjét, amikor tudja, és akkor fel sem merül, hogy ki kelljen lépni akármelyik accountból. Mibe fáj telepíteni a Firefox mellé egy Chrome-ot, vagy vica versa? Sőt, IE is biztosan akad a gépen, így nem kell semmi plusz a rendszerre.
[ Szerkesztve ]
-
dauphin
aktív tag
válasz LonGleY #6082 üzenetére
Köszönöm. Ugyanakkor ha becsukom a tabot, a második fiók belépve marad ettől függetlenül addig, amíg a sajátomból ki nem lépek. Persze az általad ecsetelt lehetőség egy megoldás lehet, de nekem értelemszerűen nem az jön le, hogy két különböző böngészőt használjak egyidőben egymás mellett.
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok! Arra szeretném megtudni a választ, hogy amikor bevagyok jelentkezve a saját gmail fiókomba és megnyitok egy másik fiókot a "Fiók hozzáadása" opcióval (a feleségemé a fiók), akkor hogyan tudok kilépni úgy ebből, hogy ne zárja be az én postafiókomat is egyben? Van erre lehetőség? Köszönöm előre is a segítséget.
"És különben is: nem létezik akkora probléma, amekkora elől meg ne lehetne futamodni."
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat ki is fogom délután próbálni . -
StLui
veterán
válasz qwertly #6075 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy arra figyelj, hogy az eredeti szerverről törölje a letöltött leveleket a gmail, mert ha tele lesz, onnantól nem fogod megkapni a leveleket. (én invitel.hu-s címet használok így)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van egy nett szolgáltató és azon van a levelező beállítva az Office outlook 2007 sajnos kicsi a tárhely és állandóan kell törölni a szerveröl leveket.Így most lett egy gmail fiók is a kérdésem az,hogyan tudnám megoldani,hogy automatikusan átnyitódnak levelek a gmail fiókba.Mivel itt van 15GB és és jó ideig nem lenne gond a tárhelyel.És itt még azt is szeretném ha a gmail fiókból küldenénk levelet a régi email címemmel amíg nem áll át minden ismerős erre a email címemre.
Ehhez kapcsolódik a következő kérdésem megoldható,hogy a outlook 2007 kezelje a gmail fiókom leveleit vagyis ne keljen a webes felületen belépnem hanem csak a pc elindítom a levelező programot és avval írom meg ill. fogadom a leveleimet.
Előre is köszönöm a segítséget. -
MichaelSD
őstag
Már sokszor kitárgyaltuk, hogy a Gmail egyik alapvető feltételezése a címkézés. Sok szolgáltatás erre épül. A Gmail ilyen, nem valószínű, hogy valaha is lesz mappa benne. Ez nem bug hanem feature.
Ott az Outlook.com, színes, szagos és mappákat használ. Semmi gond nincs vele. Akinek nem fekszik a Gmail használhat mást.
Én, pl. Gmailt használok, de nem címkézek....
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
greenity
senior tag
Nekem pl különösen hasznos a címkézés.
Mert nem mindegy, hogy milyen e-mailt keresek, van hogy az egyetemi címkéim között gyorsabban megtalálom, sőt akkor még inkább, ha olyan oktató címkéjénél keresek, akivel nem sokat beszélek így, viszont ezt másnak is küldtem, akivel többet.
hatékonyabb tud lenni, csak meg kell szokni."Egy mosolynál jobb a több"
-
cocka
veterán
válasz LonGleY #6069 üzenetére
Igénytelen, komolytalan cím, millió esetben kihagy, nem működik.
Egyetlen egy előnyét tudom a freemailnek felhozni. A mappák. Az a baj a gmaillel, hogy nincsenek mappák, hanem minden levél egybe van ömlesztve és attól függ, hogy melyik
mappábanjobban mondva kategóriában jelenik meg, hogy a levél hogyan lett címkézve. Következésképp, ha egy levélnek egynél több címkéje van, akkor több helyen is megjelenhet. Ez minden csak nem jó megoldás. Anarchia és káosz alakul ki a levelek között. A legjobban azt "szeretem", amikor önkényesen archiválgatja magának a "törölt" leveleket (lásd ezen topicban egy korábbi hsz.-emet), aztán se a bejövőben, se a kukában nincsenek, hanem úgy mellékesen megtalálhatod az összes levélben. Összes levélben is lehetne olyan, hogy összes elküldött, összes beérkező, összes kukába rakott.És ha ezt a normális mappázást megcsinálnák, még mindig lehetne ezután is címkéket használni, akinek erre van igénye.
-
LonGleY
veterán
válasz nordican #6068 üzenetére
Ha a Gmail a feladó, akkor nem. Egyébként senki nem nézi a részletes adatokat.
Freemail POP3-al és - nemlétező - SMTP-vel meg szórakozzon a halál. Meg úgy egyáltalán a freemail-el. Igénytelen, komolytalan cím, millió esetben kihagy, nem működik. A renoméjuk 10-15 éve ugyanúgy a béka seggénél volt. Akkor már inkább regisztrálj egy normális gmail címet, amit láthatnak is, és használd azt natúr.
Vagy 2200 forintért előfizetsz egy rendes domain névre 2 évre. Ezresért meg tárhelyre évente (NetMask) alá.
[ Szerkesztve ]
-
nordican
tag
válasz atillaahun #5985 üzenetére
Sziasztok, hasonló a problémám, csak éppen fordítva. Van egy gmailes fiókom, ahol beállítottam egy freemail-es fiókot is, és ez utóbbinál a "Küldés a következőn keresztül: Gmail" opciót használom, mivel ha jól tudom a freemail-nek nincs smtp-je. Na most ha valaki a gmailen keresztül küldött freemailes levelemet megnézi az Outlook-ban, akkor ott egyrészt látja a gmail-es címemet és meghatalmazóként a freemail-es címemet, ez utóbbi pont jó, hiszen azt akarom, hogy a freemail-es cím látszódjon. Viszont elég bosszantó, hogy a gmail-es cím is megjelenik, mert akkor akár onnan is küldhetném, de pont azt akarom, hogy azt ne lássák. Nem tudom, érthető-e, amit nyögni akarok, érdemes kipróbálni. Szóval meg lehet azt csinálni, hogy mondjuk az Outlookban a gmailes címem ne jelenjen meg?
Köszi -
nfsu17
veterán
semmi. azt hiszem megvan.
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz kircipeti #6065 üzenetére
kibogozni
Annyi, hogy kapcsold ki a "telefon" részt a névjegyekben, maradjon csak a gmail fiókod. Innentől fogva nem lesz kavarás.
De ha mégis takarítanád a fölösleget, a kibogozáshoz egy ötlet: csak a "telefon" tárhely legyen kijelölve, úgy talán nem nyúl az online részhez, mikor törölgetnél belőle. Ha ez megvan, megcserélheted a fiók kijelölést. De ha minden törik és szakad, legfeljebb a kimentett adatok alapján gyorsan újraszerkeszted online a névjegyeket, miután takarítottad a telefont. Ezzel én is megszenvedtem elsőre, mert elég kaotikus
[ Szerkesztve ]
-
kircipeti
senior tag
Sziasztok!
Azt hiszem egy picit elvesztem a telefonon lévő névjegyek gmailbe történő szinkronizálása közben:
a telefonon voltak a névjegyeim, amiket kiexportáltam a memóriakártyára, majd behúztam őket a gmail fiókomba. Na most ha kitörölök egy névjegyet ezekután a gmailes részről, akkor az törlődik a telefonról is, ez fordítva is igaz.
Viszont ha felviszek egy új névjegyet, akkor ki tudtam választani, hogy a telefonra vagy a gmailre szeretném azt újként menteni. Ha a telefonra mentem, akkor az nem került bele a gmailes részre. Ha a gmailre mentetem, akkor az meg nem kerül bele a telefonos részre. A gmailes szinkronizáció pedig be van kapcsolva.Tud valaki segíteni hogyan tudnám ezt kigobózni? Alapvetően azt szeretném, ha csak a gmailben lenne egy névjegyzékem, a telefonban pedig semmi, de most ugye ha letörölném őket a telefonról, akkor az törölné a gmailest is. De nem vagyok benne hogy ez a csak gmailes dolog jó ötlet lenne, hiszen mi van akkor ha nem vagyok netközelben (mobilnet sincs mondjuk), akkor nem látok semmilyen névjegyet?
-
LonGleY
veterán
válasz greenity #6060 üzenetére
Egyszerű: a gyári szűrő lefed sokféle hírlevelet, és frissül is valamennyire. Jobb lenne azt beállítani, kiegészíteni, mint teljesen újat létrehozni. De így pont nem használható, hogy ugyanúgy behányja a beérkezők közé is a leveleket (legalábbis az első kettővel így tett).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz greenity #6056 üzenetére
Elolvastátok egyáltalán az eredeti kérdésem?
Írtam, hogy eltüntettem a tabokat, de balra pakolva még megtalálhatók. Illetve, hogy tisztában vagyok a szűrők, címkék lehetőségeivel, csak én a gyári címkéken akartam ezt a mappa-átugrást megoldani (bár még az is lehet, hogy most már jól működik, de beállítást akkor sem leltem erre - mivel ugyebár ezek nem jelennek meg a szűrőknél).
Ne kelljen már magam ismételgetni, mert páran nem tudtok szöveget értelmezni!
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
Hali!
Lehetséges az új, gyári címkék olyan jellegű állítása, hogy a Promóciókba pl. úgy kerüljenek át a beállított hírlevelek, hogy az a Beérkezők között ne jelenjenek meg? Vagy inkább csináljak külön címkét, amit így konfigolok? Az egyedi címkék beállításával tisztában vagyok, de jó lenne ezt a Beérkező levelek mappa kihagyása opciót a gyárira húzni.
Ki szoktam kapcsolni a Beállítások / Beérkező levelek részen ezeket a tabokat, hogy csak bal oldalt lehessen látni a különféle címkéket. Lehet, hogy ez a gond, és ezért nem szortíroz külön?
[ Szerkesztve ]
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Ha nem létező email címre sikerül levelet küldeni, akkor a gmail automatikusan küld egy válasz levelet?
.
-
St3ven
addikt
válasz kraftwerkfan #6043 üzenetére
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
addikt
válasz kraftwerkfan #6043 üzenetére
Megnyitsz egy ilyen levelet vagy kipipálod, továbbiak gomb, ehhez hasonló üzenetek szűrése. A feladónál vesszővel elválasztva beírhatod a további címeket. Alul kék szöveg "szűrő létrehozása a keresés alapján".
A másik ablakon kipipálod "a következő címke alkalmazása" és kiválasztod a listából az egyetemet. Ettől még meg fog jelenni a beérkezők között is, de ha rányomsz az egyetemre csak azokat látod. Ha nem akarod akkor kipipálod hogy "a beérkező levelek mappa kihagyása", de akkor ez archiválás is egyben, tehát ha valamilyen klienssel lekérdezed (mondjuk ami csak jelzi hány üzeneted jött) ott nem fogja őket új levélként jelezni.
Alul kipipálod hogy "szűrő alkalmazása x egyező levélre is" akkor az eddig erről a címről érkezetteket is berakja az egyetem alá.
További feltételeket is megadhatsz csak akkor ha csatolmány van benne, ha ez vagy az a tárgy, van vagy nincs benne adott szöveg.
Az összes levélben pedig mindenképpen látszik minden levél ami a fiókban található.[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
kraftwerkfan
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy gmail webes felületén hogyan tudom azt beállítani, hogy egy általam létrehozott mappába automatikusan áttegye bizonyos e-mail címről érkezett leveleket?
Tehát van egy Egyetem nevű mappám és van három e-mail címem, ahonnan jönnek a leveleim. És azt szeretném, hogy közvetlenül oda is érkezzenek, ne a beérkezőbe, vagy az összesbe? SOS! Apple
-
cocka
veterán
Na mindegy. Megoldottam úgy, hogy átállítottam a kliensben, hogy azonnali törlés helyett rakja a leveleket a kukába.
1. [link]
2. [link]
Szóval a lényeg, hogy szerettem volna úgy beállítani a klienst, hogy szinkronban legyen a szerverrel és ha bármelyik levelet törlöm, tűnjön el véglegesen.
A valós időbeli szinkronizációért az 1. képen lévő fenti opció a felelős. Az is látható, hogy ilyenkor nem engedi megválasztani a törlés módját, hanem a törölt üzeneteket automatikusan archiválja.
Szóval ha a 2. képen a kliensben az azonnali törlést választod, akkor az üzeneteket automatikusan archiválja magyarul eltűnteti a bejövőből, de nem kerül a kukába sem, egyszerűen csak az összes levél közt találod meg a "törölt" üzeneteket.
A megoldás az, hogy a kliensben be kell állítani, hogy a törölt leveleket a kukába helyezze. Aztán pedig szintén ugyanazon a lapon alul beállítani, hogy a kukák tartalmát a program kilépéskor törölje. Így végleg törlődnek a levelek. (a szerverről és a kliensről is)[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
Üdv.
Gmailben meg lehet az alábbit csinálni, mint Outlookban?
Adott egy email cím és azon belül létrehozok egy teljesen újat(alias), azaz Gmailnél meg lehetne oldani, hogy két emailcímet turdak elérni egy fiókból, anélkül, hogy az egyik hozzá lenne kapcsolva a másikhoz? Tudom, hogy itt is van alias, de az teljesen más. Nekem két emailcím kellene, nem pedig olyan, hogy név@gmail.com és név+valami@gmail.com, hiszen itt a két cím ugyan az, csak az egyik után van írva egy + -
cocka
veterán
Sziasztok!
IMAP-pal és Thunderbirddel használom a gmailt és észrevettem, hogy hiába állítottam be a Thunderbirdben, hogy ha törlök egy levelet, akkor azonnal semmisítse meg, nem ez történik, hanem egyszerűen kiveszi a bejövők közül és behajintja archívumba azaz, az összes levél mappába.
Megnéztem a gmail webes felületén a beállításokat és az átirányítás részben találtam két opciót:
Automatikus megsemmisítés bekapcsolva - A szerver azonnali frissítése (alapértelmezett) (ez tökéletes LENNE, ha nem az archívumba pakolná a törölt leveleket)
Automatikus megsemmisítés kikapcsolva - Várakozás a kliensre a szerver frissítéséhez
Ez utóbbinál adódik a kérdés, hogy hogy a francba lehet a kliensben frissíteni a teljes email account tartalmát úgy, hogy a kliensben végzett törlések eredménye aztán a webes felületen is látszódjon?
Ha ezt a második opciót választom, akkor alul megjelenik 3 törlés típus: archiválás, áthelyezés kukába, végleges törlés. Ebből nekem a 3. opció lenne az ideális.
Viszont ha átállítom, hogy a kliens és a szerver szinkronban legyen (ugye 1. opció), akkor nem engedi megválasztani a levelek törlési módját. Miért?
-
iistvan91
csendes tag
azt valahogy meg lehet oldani, hogy mondjuk ha rákeresek egy kulcsszóra Gmail-en belül, és amelyik e-maileket kilistázza nekem azokat tovább tudjam küldeni egy másik címre?
-
diosretes
csendes tag
T. Fórumtársak.
Segítséget szeretnék kérni! A gmailben ha elküldök egy levelet, azt az "elküldött levelek" helyett a kukába rakja. Ezen akarok változtatni eddig nem sok sikerrel. Valakinek esetleg van ötlete mi lehet a megoldás?
Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
IMAP segTségével van beállítva a levelező és fent a gmail-be beállítva,hogy ha a levelezőben törlünk egy levelet, akkor azt ne törölje fent a szerverről, hanem archiválja. Hol találom ezeket az archivált leveleket?
-
-
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet egy naptáramat belinkelni valakinek? Nem, nem megosztani akarom az e-mail címe megadásával, csak hogy megnézze a naptáramat.
-
Ablakos
őstag
válasz szőröscica #6020 üzenetére
Talán a konkurens, olyan levelet kapott Tőled, amiben valamikor másolatként szerepelt az ügyvéd és testvér mail címe. Biztosan emberi (nem szándékos) hiba, figyelmetlenség okozta a meglepetést.
-
greenity
senior tag
válasz szőröscica #6020 üzenetére
Azt nem tudom ezt lehet-e, de elképzelhető, hogy erre a másik mailcímre be van állítva, hogy továbbítsa az emaileket tesódnak és az ügyvédednek.
"Egy mosolynál jobb a több"
-
szőröscica
addikt
Hello!
Egy érdekes kérdésem lenne, lehet nem is a legjobb helyen teszem fel. Van egy gmail-es email címem. Van-e lehetőség arra, hogy valaki hozzáférjen a címlistámhoz anélkül, hogy ismerné a jelszavamat?
Ugyanis egy konkurens cég árajánlatokat küldött ki, és többek között megkapta az ügyvédem és a testvérem is, akik semmilyen kapcsolatban nincsenek az iparággal, amiben tevékenykedek.
Ami érdekes, hogy címzettként nem is ők szerepelnek, hanem egyetlen másik email cím.
-
Zirowe
nagyúr
válasz szoke12 #6018 üzenetére
Ja, csak én most kb 10 napig nem leszek pc közelben, és rohadt idegesítő az a feltűnő/eltűnő 1 olvasatlan felirat. :S
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne egy kis problémám.
Android gmail app.
Ha vki ír hangoutson keresztül, és nem veszem észre, akkor elvileg a mailek között landol.
Az android gmail app jelez egy olvasatlan levelet, de nem jelenik meg a listában, illetve 1 olvasatlan csevegést, de ott sem jelenik meg.
Hangoutsban elolvasom az üzenetet, de továbbra is jelez a gmail app.Na most, ha gépen megnyitom a gmailt, akkor ott jelzi olvasatlan levélként és el tudom olvasni, amitől az appban is eltűnik.
Viszont mobilon a lassú kapcsolat (korlátozott mobilnet) miatt nem nyílik meg a rendes gmail oldal, csak a html verzió, ahol nem szerepel az olvasatlan levél (de jelzi, hogy van 1 olvasatlan) se csevegés mappa, így mobilról nem tudom eltüntetni.Mi a megoldás erre mobilról?
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
A Gmail-em azt jelzi, hogy érkezett egy mail-em, de ugyanakkor sehol nincs új e-mail. Hiába nézem akárhol, sehol nem jelenik meg egy érkezett levél se.
Másnak volt már ilyen?"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
EmberXY
veterán
válasz zolikaDB #6011 üzenetére
Említetted, hogy iphone-on is használtad, de már nem használod? (ez nem derül ki), mert amiatt is lehet nyilván...
Esetleg még a webes felületen a belépési statisztikákat megnézni, és a biztonság kedvéért kiléptetni minden más helyen nyitva levő profilt (hátha van ilyen, sose tudni...)
Valahol aktívnak kell lennie (a sárga pötty alapján tétlenül).Up the Irons!
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Egy kis segítség kellene!
Gmail felhasználó vagyok, de szinte csak chatre van, illetve ezzel lépek be a youtube fiókomba is. Használom a nevemet és fiókomat asztali windows gépen, iphone-on email kliensben, és a gond: kaptam egy samsung galaxy kölcsönkészüléket, amin mailfiókomat szinkronizáltam és a hangoutsban chateltem. A készüléket leformáztam, visszaadtam, gyári állapotban volt, eltűnt róla minden.
Most ha PC-n beszélgetek, és kijelentkezek, mondják, h továbbra is sárga pötty van a nevem mellett.
A fiókom beállításainál van ez a menü: Csatlakoztatott webhelyek, alkalmazások és szolgáltatások -> itt minden androidos baromságtól visszavontam az engedélyt, de továbbra is fentáll a fenti eset. [link]Mit tehetek, h kilépés, PC kikapcsolás után szürke pötty legyen a nevem mellett?
-
atillaahun
veterán
Azt sejti valaki, hogy mi alapján sorolja a Gmail Spam-be, vagy a Promóciós ajánlatok közé a leveleket?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
YouTube ra hogyan lehet feltölteni úgy videót, hogy az elérését csak az lássa, akinek átadom/elküldöm a videó linkjét ?
köszi
láttam már ilyen feltöltéseket és meg lehet valahogy csinálni.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Most nálam is átváltott a Google-Gmail levelező az új levélküldési módra és új dizájnra.
Itt hol lehet a levélszerkesztésnél becsatolni a Smiley-kat ?
köszi szépen.
üdv., -
Csontikka
aktív tag
válasz Visormail #6001 üzenetére
Sziasztok,
be lehet olyat állítani, van esetleg olyan app androidra, vagy fiókbeállítás, ami jelzi, ha valaki bejelentkezik a fiókomba?
(nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen IPről, mikor léptek be, ezt tudom hogy meglehet nézni), egy "azonnal jelző" valamit keresek, hasonlóra gondolok mint pl tmobile-nál bejelentkezel weben a számládhoz jön egy mail/sms, hogy valaki bejelentkezett..
köszönet érte ha valaki tud ilyet!
Üdv,
Csontikka[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz atillaahun #5985 üzenetére
E-mail üzenetek küldése más címről itt ír erről is az első lenyitható feliratra klikkelve.
"Ezért ha a Meghatalmazó részt nem szeretné megjeleníteni egyik üzenetben sem, azt javasoljuk, hogy a másik e-mail szolgáltatójának az SMTP-szervereit használja."Te viszont saját domainhez használod a gmail smtp szerverét, ebben az esetben úgy látszik mindenképp meg fog jelenni.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest