-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
van itt valaki aki angyon penge google gmailből?
ha bekapcosloma kétlépcsős azonositást és kérek sms kodot akkor azt a jelszo utána kell megadnom gondolom. ez az sms nekem kerül pénzembe?"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
sgergi
veterán
Szerintem automatikusan nem tudja archiválni a levelet, legalábbis nem találtam rá beállítást eddig. Kézzel bármikor ki tudod venni a beérkező levelek címkét a levélről, és akkor csak a megfelelő címke alatt látszik, bár te pont ezt szeretnéd elkerülni. Talán más tud rá beállítást.
-
Orionk
senior tag
Tehát lényegében a lenti segítségetekkel sikerült elérnem, hogy ha bejön egy levél, akkor automatikusan megkapja a LABEL cimkéjét.
Hogyan lehet elérni azt, hogy ha én el is olvasom ezeket a leveleket, akkor elolvasás után automatikusan kerüljön archiválásra ?
Az nem jó, amit írtál lentebb, hogy a szűrőnél beállítom, hogy nem csak a cimkéjét a kapja meg automatikusan, hanem "A Beérkező levelek mappa kihagyása (Archiválás)" ez is legyen. Azért nem jó, mert igy automatikusan archiválva lesz és lényegében észre sem veszem, hogy jött ilyen levél és nem birom elolvasni.köszi
-
Orionk
senior tag
köszi a válaszokat.
Archiválással hova kerül egy üzenet ? -
Oldman2
veterán
Erre a célra szolgál egy bejövő és megnyitott levél esetén a Továbbiak/Ehhez hasonló üzenetek szűrése menüpont.
Itt meg tudod adni, hogy mi történjen a beérkező, ehhez hasonló üzenetekkel.
Az itt beállított dolgokat később a Fogaskerék/Beállítások/Szűrők alatt találod meg.
-
Orionk
senior tag
Sziasztok ! /köszi, ha elolvassátok és tudtok segíteni./
Az egyes beérkező levelek beállításaiban kérnék szépen segítséget.
Létrehoztam LABEL-eket. Ha beérkezik egy levél, akkor mindig kijelölöm a levelet és a LABEL-eknél rákattintok arra, hogy milyen LABEL cimkéje legyen a levélnek. Ezután ez a címke megjelenik a levél sorában, hogy megkapta és kész. A levél ottmarad, el van olvasva, és most már cimkéje is van.
-1- Első kérdésem, hogy hogyan lehet beállítani, hogy egy beérkező levél automatikusan megkapja azt a címkét, amivel mindig el szoktam látni, hogy ne kelljen mindig nekem kattintgatni ? köszi
-2- Másik kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet beállítani azt, hogy ha megjelölök egy bejövő levelet egy cimkével és el is olvasom, akkor hogyan lehet beállítani, hogy ez a két dolog után ő tűnjön el egy mappába és ne legyen ott a bejövő leveleim között, mert sok ilyen levelem van. Majd, ha én rákattintok arra a címkére, akkor úgyis el fogom tudni visszamenőleg olvasni őket és nem kell, hogy napi szinten ott sorakozzanak a bejövő leveleim között is. köszi
Megjegyzés : Egyik ismerősömnél láttam, hogy ha bejön egy levele, akkor a Gmail felismeri és rögtön rárakja azt a címkét, ahova tartozik és nem kell ismerősömnek kattintgatni. Tehát bejön a levél, OLVASATLAN és Automatikusan MEGJELÖLŐDI A CIMKÉVEL. Amint ismerősöm elolvassa, akkor eltűnik a levél az Inbox mappából, de nincs semmi baj, mert ha azokat a leveleket visszamenőleg el szeretné olvasni, akkor rákattint arra a LABEL cimkére és csak azokat a leveleket fogja látni.
-
EmberXY
veterán
-
-
EmberXY
veterán
válasz DittaDitta #7482 üzenetére
Esetleg nem a szöveg színe olyan, mint a háttér a használt témánál? Ha kimásolod a freemailből, úgy be tudod illeszteni valahova, vagy idézni a válaszlevélbe? (Egyébként csak egy ötlet, de ha telefonon/freemailen el tudod olvasni a levelet, kvázi megismered a tartalmát, mi akadálya, hogy válaszolj rá a gmailen belül?)
Up the Irons!
-
DittaDitta
újonc
Sziasztok,
Kaptam egy levelet, amit el tudok olvasni a telefonomrol megnyitott gmail-ben, de nem jelenik meg a laptopomon megnyitott gmail-ben. Ha tovabbitom a levelet freemail-re, ot lathato a szoveg, de teljesen megvaltozott formatumban. Ha visszakuldom a levelet, a laptopomon ismet nem jelenik meg a szoveg. Meg elmagyarazni is bonyolult, de egy nagyon fontos levelrol van szo, amira ASAP valaszolnom kellene es ilyen meg sosem tortent. Nem tudom, mi lehet a gond.
Koszi a segitseget!
-
cantus
tag
Sziasztok!
Olyat szeretnék, hogy a gmail automatikusan írjon nekem egy figyelmeztető levelet, ha mondjuk már egy hete nem válaszoltam meg egy levelet a postaládámba. Tehát afféle emlékeztetőt írjon, hogy válaszoljam meg a levelet... Fontos munkám van, ahol minden levélre válaszolni kell és néha megfeledkezem róla.
Tud ilyet a rendszer figyelni vagy külső program kell hozzá? bármi ötlet?
-
stampedli
tag
Erre van ötlet?
Konkrétan az a nyűgöm, h néhány kontaktfotót még régen lőttem másik telóval, majd az összes névjegyemet google contacts-ba mentettem, és a jelenlegi mobilomon is onnan szinkronizáltam. Érdekes módon néhány fotó szépen megjelenik (v először darabos, de kis idő múlva letisztul), viszont egy pár pixeles marad. Ezeket keresem most. Legegyszerűbb nyilván az lenne, ha újra feltölteném jó minőségben a fotókat a kontaktohoz, de sajnos sehol se találom már őket, csak vhol a felhőben lehetnek. Hogyan tudnám előkeríteni ezeket? -
törölt tag
Sziasztok,
Outlookban így jelenik meg a Gmail-es fiók:
Miért nem az eredeti mappákat tölti le az outlook a fiókhoz?
Az inboxból hiába törlök leveleket, az alatta lévő összes levélben ugyanúgy benne marad. Duplikálódik az egész.
Hogy lehet beállítani, hogy ez ne történjen meg? -
pista001
újonc
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy ha kapok levelet a gmail-ra akkor azt hol kell beállítanom hogy a telefonon jelezze azt nekem?A telefonon(sony xperia m2) vagy a gmailba?
Választ előre is köszönöm!
-
stampedli
tag
Sziasztok!
Tudja vki, h a feltöltött google contact fotók hol tárolódnak, ha nincs G+-om (és nem is szeretnék)? -
StLui
veterán
válasz #22237440 #7468 üzenetére
Szerintem az outlook általi lekérdezés, mert, hogy amióta nem tudja lekérdezni azóta ez nincs, az eszközök között nem is szerepeltek csak a saját ismert dolgaim.
Most is megnéztem, azóta nincs usa ip cím, csak a sajátok
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz #22237440 #7464 üzenetére
Tegnap bekapcsoltam a kétlépcsőst, és azóta nem érkeznek meg a levelek outlook-ba és nincs is új elérés arról az IP címről, szóval valószínű nekem az lesz.
bigdady: nem tudom mi az, szóval gondolom nem
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bigdady
nagyúr
Én is használok outlookot pc-n is meg iphone-on is...
Szerk: a tevékenységrészletezőben a részletes kibontásnl dobta ezt ki. Nekem nincs most jelentkezzen ki mndenhonnan mert azt irja Úgy tűnik, hogy ez a fiók nincs megnyitva másik helyen. Pedig megy outlook mindkét eszközön
StLui: Mailbox-ot engedélyezted valaha?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az Outlook még talán lehet, mert az használ POP3-at. Kapcs ki és lássuk mi történik. Amúgy az ''Információ a fiókaktivitásról''-ban van egy hosszú funkciógomb: "Jelentkezzen ki minden más internetes munkamenetből" Katt rá és lépjél be egy valamin keresztül a fiókba.
[ Szerkesztve ]
-
-
StLui
veterán
válasz bigdady #7454 üzenetére
Most nézegetem én is:
gmail-beállítások, jobb alul legutóbbi tevékenységek, részletek, na én itt nem tudom mik ezek az usa címről belépések, ha azok egyáltalán, mert az eszközök és tevékenységeknél viszont nyoma sem volt ennek
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bigdady #7452 üzenetére
Az nem a Gmail "játéka" ha Android telót látsz. Valaki feltörte a fiókodat és hiába változtatsz jelszót, azt le tudja követni és állandóan hozzafér. Ez nagy baj! Jelentsd a Gmailnek. Ez egy tutti postafiók feltörés. Addig is mentsd le a leveleidet, exportálj minden a postafiókodból, vagy nyomtasd ki a leveleidet. Biztos, hogy a hacker már minden információt összegyűjthetett tőled, de azért inkább te ürítsd mint ő. Bankártya számok, jelszavak, telefonszámok, email címek stb. exportálás és a postafiókból kitörlés. Konzultálj a bankkal ha fontos, tiltasd le a tel. számodat. Na szóval, ha tényleg hacker támadásról van szó, akkor lesz mivel szórakozz egy ideig.
-
bigdady
nagyúr
Megváltoztattam szóval kiderül hamarosan
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
A Gmail fiókomban a kapcsolt eszközöknél látok egy android eszközt ami tegnap usa-ból használta a gmailem legutoljára, Mo-on meg tegnap, de évek óta nem használok androidos eszközt.... A gond hogy erre az egy eszközre nincs eltávolitás gombom rá. Többi eszköz rendben és jelszó lopásom sem volt. Lehet ez valami gmail alap valami ott eltávolítási gomb nélkül?
-
nyaki01
tag
Üdv!
A számítógépre íródott kliensek legjava letölti az e-mail tartalmát és a sz.gépen tárolja. A telefonos kliensek némelyikének van olyan funkciója, ami lehetővé teszi, hogy csak a fejlécet töltse le, a tartalmat csak megnyitáskor, de amit letöltöttél, az már a telón is marad.[ Szerkesztve ]
Az élet nem is bonyolult, csak azzá teszik!
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Google drive-ra töltöttem fel nagy méretű fájlokat elég sokat, aztán menet közben leállítottam és ki is töröltem a mappát amibe másoltam őket, mégsem szabadult fel az a hely amit foglaltak. Hogy lehet véglegesen törölni? Alul a bal alsó sarokban ha rámegyek a tárhely méretre ott egy kis körben kék felkiáltójelre ha rámegyek kiadja a fájlokat, de egymás után, nagyon sok van elég macerás egyesével törölni (ha innen egyáltalán végleg törli) és nagyon kellen figyelnem, hogy ami meg kell azt ne törölje, mert úgy látom ott mutatja az összes feltöltöttet függetlenül, melyik mappában vannak.
Mit lehet tenni?F.K.T.
-
Mauzes
addikt
válasz greenity #7441 üzenetére
Hát azt nem kéri ez a fos.
Ilyeneket kérdez, amire nyilván nem tudom a pontos válaszokat:
- When was the last time you were able to sign in to your Google Account? (Required)
- Mi járműve rendszáma? (Ezt marhára nem adhattam meg, mert nem is volt akkor autóm. A mostanit meg nem fogadja el, ami már a fő címemhez azóta be lett állítva)
- Email addresses of up to five frequently emailed contacts[ Szerkesztve ]
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Hogyan tudok helyreállítani egy régi fiók jelszót, ha a recovery folyamat végén a Google nem engedi?
Az történt, hogy még 2011-ben létrehoztam egy második gmail-es címet munkakereséshez, viszont egyből átirányítottam az oda érkező leveleket a már meglévő címemre, és ahhoz hozzá is rendeltem az új címet, tehát azóta csakis egy címet használok mindenre, a másodlagos fiókba azóta be sem léptem. Az általam használt címen azóta már többször változtattam jelszót, és fogalmam sincs, hogy a 2011-ben létrehozott másodlagos fióknak mi volt anno a jelszava, vagy mik voltak a biztonsági kérdések, stb.
Most viszont be kellene tudnom lépni oda is. Tudtok erre valami megoldást?
-
stampedli
tag
válasz stampedli #7434 üzenetére
Na, sikerült! El se hiszem. Megváltoztattam a fotómat a webes gmail beállításaiban, aztán rájöttem véletlenül (klikkolgattam összevissza ), h a Hangouts ablakban is lehet profilképet változtatni. Itt még a régi fotó látszott, és a mai napig a régi chatet "használtam" (az volt bekapcsolva) a weben, ma állítottam át, mert miért is ne. Szóval itt is módosítottam, de telón még mindig semmi. Töröltem a gmail account-om, majd újra hozzáadtam, és most megy. Nem 100%, h a Hangouts profilkép módosítás miatt, de valószínűleg igen, mert fiók törlést, újra hozzáadást már párszor eljátszottam eredménytelenül.
Ma már nyugodtan alszom.[ Szerkesztve ]
-
stampedli
tag
válasz #22237440 #7431 üzenetére
Minden up to date a telón, sőt, próbálkoztam régebbi gmail appal is, semmi. Megpróbálok másik képet beállítani, lehet túlságosan hasonlítok vmi celebre, és azért tiltja le a fotóm a gmail (v kiszűri a vírusirtó ).
Amúgy gyakran a legtriviálisabb apróságok tudják néha zavarni az embert, pont azért mert annyira banálisak. (:[ Szerkesztve ]
-
stampedli
tag
válasz #22237440 #7432 üzenetére
Pont most használtam. Kaptam egy gyanús emilt csatolt telefonszámmal, valszeg CTB locker lehetett. A leírás alapján a phishing (adathalász) levelek inkább olyanok mint pl.: dollármilliókat örököltél egy sosem látott nagybácsitól, de csak akkor kapod meg a pénzt, ha megadod a bankkártya adataidat...
Szóval vírusok esetében nem biztos, h ez a jelentés a legjobb megoldás, de hátha vkik ránéznek és többet nem kapok hasonló szennyet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit szétnéztem a fiókomban, hogy mi mit nyit meg (nyilacskák, gombocskák stb.), amiket eddig nem használtam. Egyik levelemre rákattintva, azon belül jobb felső sarokban a kis nyilacskával lenyitottam az ablakot, ahol az szerepel hogy "Adathalászat bejelentése." Ez megtalálható a Spam címke alá érkező levelek esetében is. Valaki használta? Működik? Lehet, hogy használnám. Jó lenne tudnom mire számíthatok mielőtt beleélném magam és természetesen annál többet szeretnék tudni, amit arra való rákattintás után olvashatok a szolgáltatótól.
-
törölt tag
válasz stampedli #7430 üzenetére
App frissítés talán jót tesz, ha eddig nem volt vagy a rendszert kell frissíteni a telódon. Webes felületen talán a sütik is felelősek ezért, bár nálam mindig törli a böngésző a kilépéskor és mégis minden rendben van. Eléggé zavarhat, ha November óta tart.
[ Szerkesztve ]
-
stampedli
tag
Sziasztok!
Van esetleg ötlete vkinek arra, h a webes gmail fiókomban beállított profilképem miért nem látszik telefonon a gmail app-ban? A kép egy 324x486-os fotó, jpg, ill. png formátumban sem látszik. A Hangouts fejlécében látható, de a menüben itt is csak a default avatar jelenik meg. Érdekes, h egy másik gmail fiókhoz tartozó kép viszont simán megjelenik.
Nem egetverő probléma, de zavar, h nem tudok rájönni a megoldására. Korábban (novemberben) megkérdeztem a hivatalos gmail help forumon is, de rám se bagózott senki. Hátha itt tud vki segíteni.
Előre is köszi! -
EmberXY
veterán
-
fotobolond
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az Outlook-ba szeretném integrálni a Gmail fiókomat, mint IMAP fiók. A Gmail leírása alapján létrehoztam a fiókot, azonban a fiók jelszavát nem fogadja el, holott a megfelelő jelszót adok meg,
Mi lehet gond, hol hibázok?
Köszönöm, üdv:
Eladó cuccok: LG V10 - RINGKE Fusion Crystal Clear tok - Új http://hardverapro.hu/apro/ringke_fusin_crystal_clear_tok_lg_v10_-_uj
-
törölt tag
Ha még érdekes a téma, akkor esetleg próbáld, meg a keresőben (felül) visszakeresni az elmozgatott leveledet. Ha egy levél törlődik, akkor a szemetesbe kerül, ha meg nincs ott, akkor nem törlődött. A kukában is a beérkezés dátuma szerint szerepelnek a levelek. Keress dátum szerint. Szerintem archiváltad vagy szimplán áthelyezted egy címke alá. Mielőtt beírnád a feladó címét a keresőbe, maradj a berkező levelek felületén.
-
-
Balli
őstag
Töröltem az összes olvasatlan levelemet a mail.google.com-ról, ennek ellenére a telefonomon és a számítógépemen telepített mail kliensén keresztül (mindkettő Apple) még sok olvasatlan mail látható, és ha belekattintok el is olvasható ami már a mail.google.com nem látható, taláható. A kukát is ürítettem.
Ez, hogy lehet?Athens 2004
-
Orionk
senior tag
Sziasztok !
Véletlenül rosszul kattintottam és a Gmail levelezőben kijelöltem egy üzenetet és el is mozdítottam valahova.
Az egész egy pillanat alatt történt és nem tudom, hogy melyik üzenet volt az és hova került.Van valami lehetőség valami művelet visszavonásra, vagy bármi hasonlóra ?
köszi
-
törölt tag
válasz TigerCat #7396 üzenetére
Azt nem hinném, hogy be lehet állítani, hogy 1 évnél régebbi levelet töröljön, de azt igen, hogy rögtön a beérkezés után autómatikusan törölje. Szerintem az téged kevésbé sem érdekel, de azért elárulom, mert valamikor mégis hasznodra lesz.
Beállítások - Szűrők és ott eljátszhatsz az "Új szűrő létrehozása" vagy a "Szűrők importálása" gondolatával.
Az új készítése esetében a felugró ablakban, miután ott mindent kitölttöttél amit fontosnak tartasz, akkor annak az ablaknak a jobb alsó sarkában rákattintasz a "Szűrő készítése keresés alapján" linkre, azután kiválaszthatod, hogy mit akarsz kezdeni az adott címzett levelével.
Az importálás lehetőségét kihasználva, szerintem külső alkalmazások szűrőit is bevezetheted a webes felületre.A másik kérdésedre, az lehet a megoldás, hogy szintén szűrőt használsz, de úgy is csak cimkézni tudod és/vagy archiválod. Más lehetőséget nem látok. Annyit még tehetsz hogy a szűrőben megadod, hogy a beérkező levelek mappáját hagyja ki és autómatikusan archiválja, de ennyi. Plusz szintén annak az ablaknak az alján bejelölöd a checkboxot, hogy azt mindig alkalmazza az adott címzett esetében.
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Most láttam, hogy a Gmail felületén van lehetőség asztali értesítést kérni.
Viszont jól értelmeztem azt, hogy ez csak akkor működik, ha meg van nyitva a szolgáltatás az egyik fülön???10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Google drive-ra meg tudom engedni valahogy vendégként valakinek, hogy feltöltsön, de ne lásson semmit a drive-omon csak ahova tölt? Létezik ilyen?
F.K.T.
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a gmail naptárban miként lehet kikapcsolni, törölni a "születésnapok" naptárt, amit a G+ ismerősök adatlapjából állít össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest