-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz K1nG HuNp #8797 üzenetére
Én 4 eur/hónapot látok, illetve 40 eur/év, ez a basic G suite
Ezt viszont nem értem: GYIK-ban:
"A korlátlan tárhelyet és a Széf szolgáltatást is magába foglaló G Suite csomag már havi 4 euró/felhasználó áron elérhető. "Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Megmondom őszintén eddig nem is foglalkoztam gdrive-ban a kukával, de elkezdett teljesen elfogyni a 15GB, úgy, hogy csak 3GB-ot használok kb, kiderült a kuka a ludas, de nem üríti, hiába klikkelek rá. Mi lehet a gond? Vagy csak nem győzöm kivárni? 2-3 óra sem vezetett eredményre. Ráadásul leállítom a folyamatot, megpróbálok csak egy fájl törölni véglegesen, de annak sem jut a végére. Ugyanez a gond egy olyannal aminél még csak 5GB foglalásnál járok összesen, tehát a kuka csak 1-2 GB ott kb
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Én regisztrálva vagyok BSI-hez, rajta is vagyok a listán
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Ha helyesen töltöd ki akkor mindig lesz vessző ha "magyarosan" kéred a megjelenítést, tehát vezetéknév legyen elől. Akkor nincs vessző, ha telefonon, azt hiszem csak ott fordulhat elő, nem a részletes lapot töltöd ki, hanem egyből beírod a teljes nevet az egy szem megjelenő mezőbe.
Ja és nem a google dönti el, hanem attól függ melyik mezőbe írod, nekem tökéletes több száz névvel évek óta[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz #22237440 #7468 üzenetére
Szerintem az outlook általi lekérdezés, mert, hogy amióta nem tudja lekérdezni azóta ez nincs, az eszközök között nem is szerepeltek csak a saját ismert dolgaim.
Most is megnéztem, azóta nincs usa ip cím, csak a sajátok
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz #22237440 #7464 üzenetére
Tegnap bekapcsoltam a kétlépcsőst, és azóta nem érkeznek meg a levelek outlook-ba és nincs is új elérés arról az IP címről, szóval valószínű nekem az lesz.
bigdady: nem tudom mi az, szóval gondolom nem
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz bigdady #7454 üzenetére
Most nézegetem én is:
gmail-beállítások, jobb alul legutóbbi tevékenységek, részletek, na én itt nem tudom mik ezek az usa címről belépések, ha azok egyáltalán, mert az eszközök és tevékenységeknél viszont nyoma sem volt ennek
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Teko001 #7271 üzenetére
Köszönöm, ez első olvasatra jónak tűnik, kipróbálom.
Kakuk.tamas: mindenképpen automatizált megoldás kéne, külön használunk 3 címet, és szeretnénk ha bármelyikünk felvesz egy új névjegyet, vagy módosít, akkor a többin is megjelenjen ez.
Köszi mindkettőtöknek!
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz #73959936 #6928 üzenetére
Még mindíg nem értem miért kell hordozhatónak lennie a mobilnak, de azt csinálsz amit szeretnél,
Én hónapok óta nem találkoztam kétlépcsős megoldással, mert van 3 gép ahol be szoktam lépni, és ott mindenhol engedélyeztem a belépést állandóra, sehonnan máshonnan nem is lépnek be azóta.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz greenity #6897 üzenetére
még egyszer odaültem, beírtam újra a jelszót, és most jó lett, nem tudom mi lehetett. Az előbb a felugró ablakban ott volt nyitva a jelszó helye, most meg rá kellett klikkelnem a jelszó szerkesztése szövegre. Lehet mégiscsak itt volt valami gubanc
-
StLui
veterán
válasz greenity #6895 üzenetére
hiba a szerver ideiglenesen nem elérhető
jelszóhoz, meg beállításokhoz sem nyúltunk, de megadtam újra, hátha, de semmi változás. Ezzel a jelszóval előtte beléptem invitel webszerverére, tehát az rendben
-
StLui
veterán
xxx@invitel.hu emailcímemre érkező leveleimet fogadom egy gmail-es címen, és egy outlook-os címen, az előbbire ha megérkezik, akkor törlődik is az invitel szerveréről. 3-4 hete nem tudja fogadni a leveleket a gmail-es fiókom, ugyanazokkal a beállításokkal mint az outlook-os fiókomnál is használok, most egyeztettem. Mi lehet a hiba?
pop.invitel.hu, 995 port, Biztonságos kapcsolat (SSL) szükséges pipálvaKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Chroma-ban eddig a kezdőképem a gyakran látogatott oldalak kisképei voltak a kb középen lévő google keresőmező alatt, illetve jobb felül a goggle gyorsindítók, most ez külön vált, alapra csak a kisképes oldal jön be, csak ha beírom a google.hu-t akkor jelenik meg jobb felül a gombok, de nincsenek a kereső mező alatt a "kisképek"
-
StLui
veterán
válasz EmberXY #6446 üzenetére
Ő átirányított levelek érkezését szeretné megszüntetni, az pedig ott van a beállításokban, hogy milyen email címeket, amelyek a sajátod voltak, irányítottál oda milyen beállításokkal, és itt meg is lehet ezeket az átirányításokat szüntetni
-
StLui
veterán
Nincs rá mód, csak a leiratkozások, illetve ami úgy sem megy azt átirányítod a spam mappába, és nem foglalkozol velük.
Gondolom kell ez az email címed, de ha megtartod a címed akkor megérkeznek ide azok a levelek amik eddig is ide érkeztek[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz qwertly #6075 üzenetére
A lényeg az lenne, hogy arra figyelj, hogy az eredeti szerverről törölje a letöltött leveleket a gmail, mert ha tele lesz, onnantól nem fogod megkapni a leveleket. (én invitel.hu-s címet használok így)
-
StLui
veterán
Sziasztok!
Próbálgatom a google+ használni, és nem találtam más aktív topicot a kérdésemnek.
Időnként felajánl ismerősöket, hogy adjam a körökhöz, de ezek közül legtöbbnek nincs is gmail-je. Akkor ennek mi értelme van, hogy a körökhöz hozzáadom őket? Csak kapnak egy emailes értesítést és amit megosztottam azt az egy valamit megnézhetik?Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest