-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
stampedli
tag
Sziasztok!
Egyéb ok miatt eltávolítottam, majd újra hozzáadtam a google fiókomat, és azóta a Gmail app automata szinkronizálása nem működik, csak manuálisan jönnek az új emilek.Próbáltam eltávolítani a gmail frissítéseket, majd újra letölteni a legfrissebbet, így sem jó. Az app beállításokban, és a fiókbeállításoknál is aktív a gmail autoszinkron.
Lenovo A536, Droid 4.4.2, minden szoftver up to date. Gyári visszaállítás tuti megoldaná, de az utóbbi napokban jónéhányszor eljátszottam, és már herótom van tőle, mert a backup-pal is csak szopok.
Mi lehet a hiba szerintetek? Találkozott már vki hasonlóval? Gmail, Android, v telefonspecifikus ez a jelenség?
-
-
stampedli
tag
Erre van ötlet?
Konkrétan az a nyűgöm, h néhány kontaktfotót még régen lőttem másik telóval, majd az összes névjegyemet google contacts-ba mentettem, és a jelenlegi mobilomon is onnan szinkronizáltam. Érdekes módon néhány fotó szépen megjelenik (v először darabos, de kis idő múlva letisztul), viszont egy pár pixeles marad. Ezeket keresem most. Legegyszerűbb nyilván az lenne, ha újra feltölteném jó minőségben a fotókat a kontaktohoz, de sajnos sehol se találom már őket, csak vhol a felhőben lehetnek. Hogyan tudnám előkeríteni ezeket? -
stampedli
tag
Sziasztok!
Tudja vki, h a feltöltött google contact fotók hol tárolódnak, ha nincs G+-om (és nem is szeretnék)? -
stampedli
tag
válasz stampedli #7434 üzenetére
Na, sikerült! El se hiszem. Megváltoztattam a fotómat a webes gmail beállításaiban, aztán rájöttem véletlenül (klikkolgattam összevissza ), h a Hangouts ablakban is lehet profilképet változtatni. Itt még a régi fotó látszott, és a mai napig a régi chatet "használtam" (az volt bekapcsolva) a weben, ma állítottam át, mert miért is ne. Szóval itt is módosítottam, de telón még mindig semmi. Töröltem a gmail account-om, majd újra hozzáadtam, és most megy. Nem 100%, h a Hangouts profilkép módosítás miatt, de valószínűleg igen, mert fiók törlést, újra hozzáadást már párszor eljátszottam eredménytelenül.
Ma már nyugodtan alszom.[ Szerkesztve ]
-
stampedli
tag
válasz #22237440 #7431 üzenetére
Minden up to date a telón, sőt, próbálkoztam régebbi gmail appal is, semmi. Megpróbálok másik képet beállítani, lehet túlságosan hasonlítok vmi celebre, és azért tiltja le a fotóm a gmail (v kiszűri a vírusirtó ).
Amúgy gyakran a legtriviálisabb apróságok tudják néha zavarni az embert, pont azért mert annyira banálisak. (:[ Szerkesztve ]
-
stampedli
tag
válasz #22237440 #7432 üzenetére
Pont most használtam. Kaptam egy gyanús emilt csatolt telefonszámmal, valszeg CTB locker lehetett. A leírás alapján a phishing (adathalász) levelek inkább olyanok mint pl.: dollármilliókat örököltél egy sosem látott nagybácsitól, de csak akkor kapod meg a pénzt, ha megadod a bankkártya adataidat...
Szóval vírusok esetében nem biztos, h ez a jelentés a legjobb megoldás, de hátha vkik ránéznek és többet nem kapok hasonló szennyet.[ Szerkesztve ]
-
stampedli
tag
Sziasztok!
Van esetleg ötlete vkinek arra, h a webes gmail fiókomban beállított profilképem miért nem látszik telefonon a gmail app-ban? A kép egy 324x486-os fotó, jpg, ill. png formátumban sem látszik. A Hangouts fejlécében látható, de a menüben itt is csak a default avatar jelenik meg. Érdekes, h egy másik gmail fiókhoz tartozó kép viszont simán megjelenik.
Nem egetverő probléma, de zavar, h nem tudok rájönni a megoldására. Korábban (novemberben) megkérdeztem a hivatalos gmail help forumon is, de rám se bagózott senki. Hátha itt tud vki segíteni.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- félconfig - GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3, AMD Ryzen 7 5800X Vízhűtő, FURY 32GB RAM
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest