-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
De már töröltem is.
-
concret_hp
addikt
a két lépcsős azonosításhoz használt appot csak 1 eszközre lehet telepíteni?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
őstag
válasz Ice&Lime #6193 üzenetére
Nyisd meg tőle egy levelet, Továbbiak, Ehhez hasonló üzenetek szűrése, Szűrő létrehozása a keresés alapján, Törléshez rakj pipát, Szűrő létrehozása gomb. Ha a régebbi leveleit is ki akarod törölni, akkor a Szűrő alkalmazása az egyező beszélgetésekre (x) is-hez is rakj egy pipát a Szűrő létrehozása gomb előtt.
-
Ice&Lime
veterán
Azt megtudja valami mondani hogyan lehet megcsinálni, hogy a gmail-ben letiltsak egy bizonyos emailcímet, hogy ne kapjak attól levelet?
-
aAron_
őstag
sziasztok!
két mail címet egyesítettem, kaptam egy mailt google-től:
Hi XY,
XY <xy@gmail.com> has granted you
<xyz@gmail.com> access to read, delete and send mail on
their behalf.To accept this request, please click the link below:
https://isolated.mail.google.com/...Ml8To reject this request, please click the link below:
https://isolated.mail.google.com/mail/...Ml8To learn more about why you might have received this message, please
visit: http://support.google.com/mail/bin/answer.py?answer=138350.Please do not respond to this message. If you'd like to contact the
Gmail Team, please log in to your Gmail account and click 'Help'.miután rányomta a verifikációs linkre ezt írja:
It may take up to 30 minutes for the verification to complete. Then you can view and send messages on behalf of xy@gmail.com.
igen ám, de ez után mit? már a 30 perc már pár napja lejárt, de nem tudom, hogy nézhetném meg a gyakorlatban a másik címemre érkező mail-eket, infót sem találtam erről. bocs, hogy ilyen hosszú lett, de így egyértelmű minden.
What is your ikigai?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok!
Hogyan tudnék olyat csinálni (akár más programmal), hogy kapok egy mailt, és ezt automatikusan továbbítsam egy adott email címre, de ő ne lássa, hogy én kitől kaptam? -
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Gmail eseten ugye megszűnt a push. Mi van akkor ha átirányítóm az online felületen a yahoo s cimemre? Azonnal megkapom mivel yahoo push?
Illetve ilyenkor tudok válaszolni úgy hogy gmail a feladó szerintetek? (iPhone)Koszi
[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
Hali!
A napokban próbáltam gmail-en és nem rég live.com-ról egy pár helyre e-mail-t küldeni, de ezzel a problémával találkoztam:
Delivery to the following recipient failed permanently:
a******.p******@u********.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain u****.hu by mx.u*****.hu. [92.43.201.5].The error that the other server returned was:
550 5.1.1 <a******.p******@u********.hu>: Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox tableMi lehet a gond?
Üdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
dave666
aktív tag
Probléma megoldva:
Spybot 2.2 talált több kémprogram alkalmazást.
Köszönöm mindenkinek a segítségetDave666
-
EmberXY
veterán
-
-
dave666
aktív tag
Mindent kipróbáltam már a gépen nincsen vírus.
Nincs bekapcsolva a gép...
Még mindig küldi a válaszleveleket a gmail 1 órában 1x.
Valami más ötlet?
Jó lenne megszüntetni.Dave666
-
dave666
aktív tag
Sziasztok!
Gmail vírust kaptam, ami minden bejövő levélre választ levelet küld üres tartalommal.
Több víruskeresővel átnéztem, de nem talált semmit.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönömDave666
-
G.F.
aktív tag
válasz greenity #6170 üzenetére
10 címre adtak lehetőséget. Kolleganő szólt, hogy nem kapja meg a leveleit a létező címre. Letöröltem a címét, újra létrehoztam, és továbbra sem kapja meg a leveleket. Írni tud róla. Volt még egy e-mailcímre lehetőség, létrehoztam egy újat, oda sem érkezik levél. Megnéztem a fiók beállításait, minden jónak tűnik. Gyakorlatilag 3 címre nem érkezik levél, csak küldeni tudnak róla. Azt nem tudom mennyiben érdekes, de a közelmúltban történt szolgáltatóváltás. A domainunk új szolgáltatóhoz lett átirányítva, mert új helyen van a tárhely a weblaphoz...
-gf-
-
G.F.
aktív tag
Google postafiókunk van, saját domainnal (még abból az időből, amikor ingyen adtak 10 címet) Kolléganő szólt, hogy nem kapja meg a leveleket. Mivel sok lehetőség nincs, létrehoztam egy másik símet neki, oda sem kapja meg a leveleket. A spam appában sincs levél. Tudom, kevés az info, de ez alapján merre induljak el, hogy megpróbáljak segíteni neki?
-gf-
-
őstag
Ha android-os mobilról bejelentkeztél és szinkronizáltad, akkor onnan még le tudod menteni. Ha nem, akkor sajnos nincs remény. Készíts új gmail címet, a megadott adatokat és a jelszót jegyezd meg, állíts be telefonszámot, másodlagos email címet és 2 lépcsős azonosítást, hogy a jelszó ismeretével se tudjanak belépni a tudtod nélkül.
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Nem tudok belépni gmail-emre, mert elfelejtettem a jelszavam. Úgy helyre lehet állítani, de mikor végig megyek rajta azt írja ki, hogy a rendszer nem azokat tárolta amiket én beírtam. Más megoldás? Nagyon fontos lenne
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
-
havri1
félisten
Sziasztok!
Ha webes felületen, létrehozok egy szűrőt, pl ebay.
Sikerült már olyan szinten, hogyha az ebayről kapok emailt, akkor ezt oda szépen belerakja. Viszont megmarad a beérkezett üzenetek között is.
Rendet szeretnék csinálni, olyan szinten, hogy a szűrt levelek a megfelelő mappába kerüljenek, és a beérkezettekhez ne ömlesztve minden, hanem csak azok, amik egy szűrésnek sem felenek meg.
Mindezt IMAP-on outlookba leszinkronizálni..Lehetséges ez?
havri
-
alratar
addikt
A gmail-ben vannak hotkeyek?? ([ALT] + S tudom, hogy nem működik )
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
M0RGI
őstag
Még egy dolog, amíg a csevegés mentésével kapcsolatos problémára valaki nem válaszol.
3. Az androidos gmail alkalmazás állandóan két olvasatlan levelet jelöl az "összes e-mail" sor mellett. Átnéztem minden mappát, PC-n az összes emailt és sehol nincsenek olvasatlan üzenetek. Ezt mi okozhatja? Köszönöm!
-
DS39
nagyúr
az X-notifier tudja azt hogy ne csak a beérkezett levelekre jelezzen, hanem címkére vagy mappára vagy spamre is.
-
kispx
addikt
1) Nálam is dettó ugyanez a helyzet.
2) A böngészőfülön a beérkező levek címkével ellátott új üzenetek számát mutatja. Valószínűleg a spiffy is. Van olyan beállítása hogy az almappákban is keres új levelet? Pl.: a Thunderbird jelzi, hogy új e-mail érkezett a mappába. (Már amikor ) -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Két problémám lenne, remélem tudtok segíteni.1. Nálam régebben (és haverjaimnál most is) a gtalk/hangouts csevegések mentése azt hiszem alkalmakra bontva voltak csoportosítva, de én egy idő után azt vettem észre, hogy a csevegések mappában minden enterrel elküldött csevegő hozzászólás külön-külön kerül elmentésre. Így egy rövid beszélgetés akár több 100 oldalból is állhat, ami egyrészt szerintem nem normális, és az átláthatóság, visszakereshetőség is ellehetetlenedik. Van másnál is ilyen? Mi okozhatja?
2. Van több címkém, amik alá a gmail szűrő segítségével automatikusan belepakolja az oda tartozó beérkező leveleket. Hogy ez megtörténjen, ki kellett pipálnom a "A Beérkező levelek mappa kihagyása (Archiválás)" sort.
Na ez így rendben is van, azonban ha így érkezik új emailem, akkor csak a címke melletti szám jelzi, hogy olvasatlan üzenetem van, de a böngésző fülön levő gmail boríték melletti szám továbbra is nullán marad ill., a gmail notifier (spiffy) program sem jelzi az új mail érkezését.
Megoldás? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
A fiókomban aktív a kétlépcsős azonosítás. Heti egyszer le szoktam futtatni a CCleanert, ami törli a kódot, vagyis így hetente új kódot kellett beadnom, de nekem ez így megfelelt.
Kb 3-4 hete viszont a ccleaner nem törli a kódot, próbáltam "manuálisan" gmail beállításból. Akkor sikerült, de mára már sehogy sem tudom törölni és ugyan azt a kódot használja. Az otthoni gépem folyamatosan a megbízható gépek listáján van.
Hogy tudnám ezt törölni? -
őstag
válasz B-L-A-C-K #6140 üzenetére
A két lépcsős azonosítás nagyon jó: belépsz egy új eszközön (beírod a gmail címed és jelszavad), ezután küldd egy sms-t amiben 6 számjegyű kód van, ha nincs meg a kód, akkor nem enged belépni. Ha később kapnál egy ilyen sms-t, anélkül hogy beléptél volna ismeretlen gépen, akkor azonnal jelszócsere és nézd át az eszközeid keylogger után kutatva.
-
St3ven
addikt
Viszont ezt ne feledd:
"A kétlépcsős azonosítás bekapcsolásakor azok az alkalmazások, amelyeknek hozzá kell férniük Google Fiókjához, nem fognak tovább működni addig, amíg meg nem ad egy alkalmazásfüggő jelszót a szokásos jelszava helyett."
Az alkalmazásfüggő jelszavakról több infó itt:
https://support.google.com/accounts/answer/185833Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
St3ven
addikt
A kétlépcsős azonosítás itt tudod beállítani:
https://accounts.google.com/SmsAuthConfigVan élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
A mai nap folyamán kaptam egy ilyen üzenetet....Ahogy nézem ez egy Svájci IP amiről be akartak, vagy bejelentkeztek, a kérdésem az lenne hogy érdemes mindenhol megváltoztatni a gmail fiókomon kívül a jelszót, vagy felesleges?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
olyanra van valami mód, hogy egy kéretlen levélküldő (zaklató) elutsítsa a gmail? szóval el se küldje a levelet, ne csak törölje egyből a fiókom... lássa, hogy nem kapom meg
-
macilaci78
nagyúr
válasz macilaci78 #6125 üzenetére
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
zsoltix
tag
Sziasztok a gmail tárhelyem 25gb t ír ki. Mitől lehet? Nem fizettem elő semmire
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
macilaci78
nagyúr
Hali!
Google Drive-ot szeretnék telepíteni a gépre, de a telepítő 1601 (Windows Installer nincs) hibával leáll.
Telepíteném az Installert, az meg azt írja, hogy a SP-kal van fent az is.WinXP SP3
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fabko
tag
Sziasztok,
Ha kapok egy levelet a gmailbe amiben van egy link és ezt a levelet továbbítom a link sima szövegként szerepel a továbbított levélben. Miért van ez és hogyan lehetne rábírni hogy küldje rendesen?
Köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Hogyan lehet megoldani, hogy a két fiók közül a másik legyen az alapértelmezett?
Szerk: Azt hiszem megvan.
[ Szerkesztve ]
-
persnongrat
tag
Itt is megkérdezem, hátha előbb lesz valakinek ötlete: miért nem látszik a tevékenység listában az androidos gmail kliensből történő belépésem?
Pontosabban: androidról két fiókba vagyok bejelentkezve, az elsődlegesnél néha megjelenik, hogy beléptem, de a másodlagosként használt, ami fontosabb lenne, annál semmi nyoma annak, ha belépek.
Mi több, az előbb jelszót cseréltem és még hosszú perceken át tudtam frissítgetni a postafiók tartalmát, mire kinyögte, hogy nem tud bejelentkezni. -
diegho
nagyúr
Üzleti csomagot használ valaki? Most állnék át rá és lenne pár kérdésem.
Ha pl azt szeretném, hogy diegho@diegho.hu legyen az email címem, akkor az hogyan működik? Be kell regelnem a diegho.hu domain-t? Ha már netán megvan a domain, akkor mi a teendőm?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Igazából nem teljesen jön ide, viszont a google-hoz kapcsolódik, ezért gondoltam beírom ide a gondom, hátha tudnátok segíteni.
A gondom az lenne hogy a menüsor megváltozott.
Ez nekem nagyon áttekinthetetlen, van valami megoldás hogy az 1. menüsor vissza legyen állítva?
Köszönöm
iPhone 16 Pro Max
-
dodopek
addikt
válasz dodopek #6112 üzenetére
Viszont megint galibát csináltam, mert a gmail webes felületén kitöröltem néhány, számomra felesleges mappát. Personal, work, stb. Viszont a WLM-ben ott maradt, és most minden frissítéskor kiírja, hogy nem sikerült frissíteni, mert valószínűleg eltávolították. Weben visszahozni nem tudom, kliensben törölni szintén nem. Van ötletetek, hogy mit csináljak?
Köszi!
Ps: Még annyit megpróbálok, hogy törlöm a komplett fiókot, aztán újra beállítom. Meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz dodopek #6108 üzenetére
Probléma oka, hogy Live Mail mappáz, a GMail meg címkéket használ. Így ha érkezik egy levél, akkor a összes levél, beérkező mappa és a fontos mappába berakja. Ezt pedig úgy lehet elkerülni, hogy a 3 mappából 2-ről leiratkozol vagy a klienssel vagy a webes felületen tiltod a megjelenítésüket.
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok mit lehet tenni, hogy a gmail-ről érkezett leveleket ne 3x húzza be a Win Live Mail? Minden egyes levéllel ezt csinálja. Az összes beérkezett levélben jelzi, hogy 3 levelem van, a gmail beérkezettnél meg csak 1.Köszi!
-
őstag
Üdv!
Outlook-ról át van irányítva az összes oda érkező e-mail Gmail-re. Az utóbbi pár napban az összes outlook.com-ról átirányított levelet a Gmail egyenesen a Spam-be rakja. Hiába nyomok a "Nem spam" gombra, ha jön egy új mail outlook-ra, és továbbküldi Gmail-re, akkor Gmail megint Spam-be rakja. Nem lehet megadni valahogy véglegesen a Gmail-nek, hogy "NEM spam"?
Az esetleges válasz(oka)t előre köszönöm!
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
DeFranco
nagyúr
95%-ig biztos vagyok benne, hogy a jogosultság az email accounthoz kötődik, tehát más nem tudja megnyitni alapesetben, csak akinek jogosultsága van a megnyitásra, mert hiába kap linket hozzá, a google ellenőrzi, hogy éppen az adott acc van-e belépve akinek amúgy jogosultsága van, vagy sem. Sőt, ezt én már próbáltam is.
Ehhez persze az kell, hogy úgy oszd meg, hogy ne legyen lehetősége tovább megosztani.
És igen értettem a kérdésed, az 5% miatt mondtam, hogy próbáld meg. Amit nyilván amúgy is megtennél, ha fontos a dokumentum védelme, gondolom bemondásra nem hinnéd el csak úgy, mert valaki leírja, hogy "igen igazad van".
De akkor vedd úgy hogy nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Ismerősnek a bal oldali neve melletti kis menüben nem állítható, hogy ne legyen rejtett és elérhető legyen a státusz...Hogy van ez és akkor hol lehet állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest