-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy csak 1 naptáram legyen és abban legyen minden? A többit nem kéne kitörölni, csak elrejteni, hogy az appok ne abba akarják tenni az új eseményeket mobilról. Az alapnaptárat egyébként nem is engedi kitörölni sajnos.
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet egy naptáramat belinkelni valakinek? Nem, nem megosztani akarom az e-mail címe megadásával, csak hogy megnézze a naptáramat.
-
Vasinger!
nagyúr
Arra megoldást nem tudja valaki, hogy csevegésnél/chat-nél miért a régi nevem van kint Pl.: Kovács Zoltán, ahelyett, hogy az eredeti amit megadtam és G+-on is látszódik: Kis János.
-
Vasinger!
nagyúr
Miért csinálja azt a Gmail, hogy a freemail-re és a citromail-re nem tudok levelet küldeni? Amint elküldöm visszadobja ezzel a szöveggel:
Delivery to the following recipient failed permanently:
email@freemail.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain freemail.hu by fmx.freemail.hu. [195.228.245.2].The error that the other server returned was:
550 address rejected (#5.1.1) -
Vasinger!
nagyúr
Most hogy bejött ez 3 füles beérkezőleveles cucc, ha kiszedem ezt a +2 fült, mert nincs rá szükségem, ugyanis minden e-mail amit szeretnék szűrni az már szűrve van, tehát ha kikapcsolom a +2 fült, akkor az oda érkező levelek mennek a szokásos "Elsődleges" helyre?
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet mint az 5000 e-mailemet archiválni egy mozdulattal? Továbbá ilyenkor hova kerülnek, ha esetleg meg akarom nézni őket később.
-
Vasinger!
nagyúr
Lehet egy google accot google+ mentesíteni?
-
Vasinger!
nagyúr
Azt hogy lehet átírni, hogy mikor elküldök egy levelet, akkor az e-mail címem mellett levő név ugyanaz legyen mint G+-on?
Jelenleg hiába van a jobb felső sarokban az, hogy XY, mikor elküldök egy levelet mégis ZY-ként küldi el, a régebbi nevemen.
-
Vasinger!
nagyúr
Nem biztos, hogy teljesen ide tartozik, de a Picasa web albumba lévő képeimnél miért nem látom azt, hogy mennyien nézték meg? Régebben kiírta alul, de most nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyan lehet a gtalkon egy adott emberrel való beszélgetéseket visszaolvasni?
-
Vasinger!
nagyúr
Olyat lehet csinálni, hogy:
Van egy szűrő ami mondjuk annyit néz mondjuk hogy facebook szó legyen bárhol a feladó e-mail címében arra kiírja, hogy facebook. Ezeket a facebook címke alá tegye.
De ha tegyük fel, a feladó q.facebook@fb.com akkor azt megint csak szűrje és arra tegyen rá egy másik címkét pl.: Q
Viszont azt nem szeretném, hogy q.facebook@fb.com címről érkező leveleket berakja a Q címkén kívül a facebook-ba is.
Ezt meg lehet oldani valahogy?
-
Vasinger!
nagyúr
Azt meg lehet csinálni, hogy egy szűrő több feladótól szűrjön?
Tehát leegyszerűsítve van 5 e-mail amire szeretnék beállítani szűrőt, hogy azonos címkébe menjen.
Ezt hogy tudom megoldani?
Ha szűrőt hozok létre és a feladóhoz több címet írok be nem működik.
-
Vasinger!
nagyúr
Azt meg lehet oldani valahogy, hogy a különböző címkékbe érkező üzeneteket is jelezze a beérkező üzeneteknél?
-
Vasinger!
nagyúr
Hol lehet azt beállítani, hogy minden levélnél mutassa a képeket automatikusan?
-
Vasinger!
nagyúr
Kicsit talán off, de talán ez a legmegfelelőbb aktív topik a kérdéshez.
Miért van az, hogy a Picasa Webalbumomban nem frissülnek a megtekintéssel kapcsolatos adatok? Szóval van egy album amiben vannak képek és mindegyikre 0 megtekintést ír, amikor már több százan megnézték.
-
Vasinger!
nagyúr
Meg lehet azt valahogy oldani, hogy van egy feladótól 300 darab levelem, mindegyikben van egy vagy több melléklet. Hogyan lehetne az összes csatolt fájlt egyszerre leszedni? A e-mail tárgya és szövege nem érdekes, csak a mellékletek.
-
Vasinger!
nagyúr
Létrehoztam pár mappát gmail-ben. Azt szeretném elérni, hogy a berékezett üzeneteim közül az összeset áthelyezze az adott mappába, ne a berékezett mappába legyen.
Szóval van pl. egy PH! mappám, akkor az összes PH!-tól jött levelemet tegye be a PH! mappába. Amikor rákeresek fent a keresőben, hogy pl.: PH! akkor kidobja az összeset, de nem bírom áthelyezni oda.
-
Vasinger!
nagyúr
Összesen egy gépről hány e-mail fiók engedélyezett? Jelenleg 10-et használok egyszerre és ma mikor beléptem az elsődleges fiókomba, olyan üzenet várt, hogy fura tevékenységeket észlelet a gmail és adjam meg a tel. számomat, majd küldtem rá egy sms-t egy kóddal amivel be tudtam lépni.
Egyébként a gmail után melyik a legjobb ingyenes levelező szolgáltatás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ukrajnai háború
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Filmvilág
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest