-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
TigerCat
nagyúr
válasz Vasinger! #7142 üzenetére
Nekem mobilon (iPhone gyári app) alapértelmezettnek amit megadok, abba dolgozik. Ugyanez vonatkozik a Mac-es alkalmazásra is, illetve ha böngészőben készítek bejegyzést, arra is. Csak azt kell beállítani minden kliensben, hogy melyik legyen az alapértelmezett. Szerintem.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
-
kispx
addikt
válasz Vasinger! #5464 üzenetére
Ha az ÖSSZES (mindenféle címkével ellátott) levelet archiválni szeretnéd , akkor szűrűt hozz létre, feltételként a feladónál egy *-ot adjál meg. Majd a feltételként a "A Beérkező levelek mappa kihagyása (Archiválás)" eseményt válaszd ki. Hirtelen ennél jobbat nem tudok.
Szerk.: Nem kötelező az összeset, lehet címke szerint is.
[ Szerkesztve ]
-
Rototti
senior tag
válasz Vasinger! #5115 üzenetére
"Hi everyone, we've updated the Picasa Web view count to only display on photos with 250 or more views. View counts shouldn't have been reset to zero, but they were temporarily displayed this way until the view counter was removed on photos with less than 250 views. In addition to counting views from Picasa Web through desktop browsers, we also now include view counts from mobile and from Google+. We also update view count throughout the day, rather than the previous daily cycle. Thank you for your feedback on these changes, and I'll continue to share your feedback with our team."
Kimi - The King of Spa
-
Egorov
aktív tag
válasz Vasinger! #4967 üzenetére
Ha be van állítva az, hogy elmentse az üzenetet, akkor a gmail felületre kell belépned, majd a beérkező levelek menüpont alatt a "chats" -magyarul talán beszélgetések- fülben lehet megnézni őket.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
kispx
addikt
válasz Vasinger! #4908 üzenetére
Több szűrőt kell létrehozni:
1) feladó: "facebook" és ne tartalmazza "q.facebook@fb.com" (legalsó beviteli mező) => mehet rá az facebook címke.
(Ellenőrizd le, hogy tényleg jó leveleket szűr ki a szűrő létrehozássá keresés alapján gombbal
Ez lesz a keresési feltétel: from: (facebook) -{q.facebook@fb.com})2) feladó q.facebook@fb.com => mehet a Q címke
[ Szerkesztve ]
-
Egorov
aktív tag
válasz Vasinger! #4897 üzenetére
Több szűrőt kell beállítani és mindegyiknél ugyanazt a mappát megadni. Legalábbis nekem csak így sikerült. Pedig fasza lenne tényleg, ha egy szűrőben meg lehetne adni több címet is.
Vagy pedig láma vagyok.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Egorov
aktív tag
válasz Vasinger! #4504 üzenetére
Filtert kell létrehoznod, akkor be tudod állítani, hogy a PH! üzenetek abba a mappába kerüljenek, ahova akarod. A képen a 3 ami be van pipálva:
1 - nem lesz a beérkezett üzenetek között a levél, hanem egyből a kiválasztott mappába teszi
2 - itt lehet kiválasztani, hogy melyik mappába tegye a leveleket
3 - azokat a leveleket is a mappába teszi, amik eddig érkeztekIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest