-
GAMEPOD.hu
Gyakori Kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zlcsi
senior tag
Családfelelős-t át lehet valahogy adni? sugóban nincs erre szó cikk bard ír egy menünt de az nem létezik,
valamiért kiszedték?As of this time, we don't have any feature yet that will allow you to change the Family Manager on a Family Group and also since you're supervising a child your child account bound on your account because of the restrictions over child accounts."
Further more,
"Now you have 2 options, either delete your child's account then delete the entire group and accept invitation from another group to join then create a new account for your child."
"The 2nd option is to invite another Parent and make the account as a Parent from the Family Link so that they could supervise the child're device as well."
One must delete the child account and the entire family group in order to change the family manager. There is no way to transfer the family manager role to another Google account nor is there a way to transfer the child's Google account to another family group.szóval nem lehet
[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
válasz Oldman2 #12424 üzenetére
és hol lehet ennek utána nézni vagy megkérdezni hogy mi baja van?
egyébként annyi történt, hogy az a "tag" aki vette a tárhelyet részese volt valamiért egy egyszemélyes családnak, onnan kiléptettem, bele ahová kell, aztán megvettem vele a pluszt
szóval hol keressek megoldást szerinted?
The Workspace Individual subscriber’s cloud storage can’t be shared among family members.
ha céges fiók az azonnal workspace? vagy az külön valami?
csak annyi van beállítva az előfizetőnél, hogy céges számlát kérek[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
családi csoporton belül mindegy hogy ki veszi meg a megosztható plusz tárhelyet?
mert az egyik ilyen csoportunknál valamiért nem adja oda a többieknek.valami valahol át kell állítani?
a másik csoportunknál simán beadta azonnal.
-
Zlcsi
senior tag
válasz Oldman2 #12028 üzenetére
legfelső képen, most már nincs tele mert vettem tárhelyet, hogy tudjak supporttal kommunikálni (de ugye azt sem lehet ilyen ügyben)
de felső képen látszik, hogy 17giga tárhely használatban, úgy hogy full üres a dirve"104GB-ból 18GB a lefoglalt terület."
de a 18giga sincs lefoglalva, nincs semmi az egész g fiókban full üres"A készülékeden van "felszabadítható" tárterület, azok amik már a Drive-on fent vannak."
ezt nem értem[ Szerkesztve ]
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
azóta sem sikerült megoldanom, full telinek írja a fiókot, most előfizettem a one-ra hogy tudjak supporttal beszélni, de tárhely problémákkal nem foglalkoznak ( WTF? )
szóval van erre valami megoldás? viszket az agyam tőle, hogy semmi nincs a fiókban mégis teli van.a velem megosztott fájlokat is töröltem, az összes mailt fényképet fájlt mindent...
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
azt írja, hogy teljesen tele van a fiókom, de nincs mindent kitöröltem, kukát kiűrítettem, full üres a fiók de továbbra is azt írja hogy teli van.
a tárhely kezelőn írja, hogy 15giga van a drive-ban,
de ha belemegyek akkor nincs benne semmi
illetve oke 4 doksi de nem 15giga...
írtam a supportnak is 3 hete de nem válaszolnak, valakinek van esetleg ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest