Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Gorneck #9797 üzenetére
Mástör mi annak a proginak a neve amivel tudom buzerálni a memót win alól? memset talán? Meg valami FSB buherátor is van (setFSB?),mert uncsi a win restart állandóan,és gondolom a gépnek sem tesz jó
Feltettem a speedfant de nem sikerült beállítani hogy vezérelje a dolgokat...seítség van valahol?
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
barnam_
nagyúr
Ez a "Loadline Calibration" okozhat instabilitást?
Mert az új biossal volt egy kék halálom, és egyszer csak alapórajelen indult be a gép. -
Gorneck
legenda
-
-
tlac
nagyúr
ez a beszéd!
nincs tuning, (ahogy az előbb is írtam) 1066-on van a ram
semmi kedvem most játszadozni vele...mch-nak nagyon kellhet a +0,1, mert anélkül azt hiszem 450-es fsb (ram 900-on ) mellett fekete képernyő fogad...
Gorneck23:
majd vmikor próbáld már ki (a gépen nyomd a gombot, a sima reset az jó)
persze nem kell, hogy a win-t reseteld ki -
Adamka3kerék
tag
Gorneck májesztró,most szeretnék új chipset drivert tölteni,de nem műkszik a link a topik elején....giga oldaláról is ugyanaz jön? Számít,hogy a magyar vagy az amcsi gigaoldalról töltöm?
köszönetKézkímélő, PH semleges! ~~~°°°°...
-
bim
veterán
sajna saját megfigyeléseimre támaszkodva az mch-nak +0,15 felett van egy határ amikor nem indul csak maximumon amin meg nem használnám...
esetleg a memonak adsz még 0,05V-ot és csinálsz egy resetet?
nálam ha minden full stabil akkor simán megy a reset.Ha intsabil egy picit is bármi akkor leáll-visszaveszi alapra-és boot.
utobbi időben találkoztam párszor a jelenséggel a memo miatt.
viszont a régebbi esetben amikor átléptem az 460-as fsb-t és nem tudtam vagy csak 0,15+ adni az mch-nak vagy maximumot mert ugy indult csak el akkor tutira tudtam hogy a lap miatt teszi.
esetleg probálj meg ugy csinlni resetet hogy 448-ra áállitod az fsb-t.
jut eszembe amikor a strapválltási határon egyensulyoztam 415/416 F5f biossal akkor is beakadt egy egy ilyen resetes eset...nyilván akkor is a lap volt a hunyó.
ha mégsem jönnél rá és nem áll vissza alapra csak leáll és indul resetnél is akkor szarj rá.[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #9776 üzenetére
megnéznéd?
milyen beállítások mellett?bim:
vinyaműveleteknél nem vettél észre lassulást?mert az biztos jele a lapnak....nem, de nem is teszteltem
gondolom a reset igénye fagyás volt ami szintugy lehet déli hidas dolog.(esetleg)
SB hőfoka?egy alkalommal igen és akkor vissza is állt alapra
de ha nincs semmi baj, akkor is ki-bekapcsol egy normális reset helyett
40 fok alatt
tul van huzva valami.valszeg a proci/memo/lap hármasbol valami ,de gondolom erre magadtol is rájöttél.proci biztos nem
memo, látszólag stabil
lap, az lehet, de mit tudok tenni ellene?
adtam az mch-nak, fsb-nek +0,2 és sípolás lett az eredménye, aztán nagy nehezen visszaállt alapra -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Memória tuning gondom lenne...
Adott egy crucial ballistix pár...
Nekiállok tuningolni, a memtest szerint 1160 5-5-5-15 2,08v(bios 2,1v) stabil... Ez szerintem elég jónak mondható, de valamiért 1200-on még 2,3v-val sem tudom stabillá tenni.
A lap egy p35-ds4, proci q6600, a proci alulfeszelve, a ramnak +0,5v beállitva, minden más fesz auto-n.. Mi lehet a hiba? Minek kéne esetleg feszt emelni? -
éN79
addikt
válasz
Gorneck #9774 üzenetére
Backup programként kellene funkcionálnia, azaz mint a norton ghost, vagy a paragon hasonló szoftvere, amivel egy képet tudsz készíteni a rendszerparticiódról, azt egy "védett" helyre v. lemezre kiírja és nem kell újratlepítened azonos rendszer esetén, ha valami időközben beüt.
-
bim
veterán
tul van huzva valami.valszeg a proci/memo/lap hármasbol valami ,de gondolom erre magadtol is rájöttél.
nekem a quadnál akkor jött elő amikor átléptem a 455(460)-as fsbhatárt.nálam a lap volt a ludas.vinyaműveleteknél nem vettél észre lassulást?mert az biztos jele a lapnak....
gondolom a reset igénye fagyás volt ami szintugy lehet déli hidas dolog.(esetleg)
SB hőfoka?szerk:sőőt volt hogy reset-kikapcs-visszaállt alapra-indul.észre sem vettem csak amikor már betöltött a win...
[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
mi nem stabil akkor, ha a gépen nyomok reset-et, kikapcsol és majd vissza?
nálatok csinál ilyet? -
Rider74
tag
Boldog Karácsonyt a fórumtársaknak.
-
éN79
addikt
Eszembe jutott valami, így Karácsony délben. A Giga féle recovery programot sikerült valakinek használnia már, mert nekem nem sikerült.
-
Somansky
aktív tag
Na mind1, kecséltetem az alaplapom (P35C-DS3R), ha nem jön helyre a hang.
Békés és boldog karácsonyt mindenkinek!
www.somansky.com
-
Lehet hogy nem ide kéne írnom, de ha már ilyen sokan segítettek itt nekem: A P35-DS3ban hol kell vagyis hogyan kell beállítani hogy a 2db 1gbos ram menjen dualban? Érdemes a dual módot használni? Köszi
[ Szerkesztve ]
-
imibogyo
veterán
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak !!
-
d@minator
addikt
A csíkok elhelyezkedése a polarítást jelöli. A színe fene tudja mit jelent. Az enyémen a piros és kék mellett lila is van.
-
HaRdCoRe
aktív tag
-
bim
veterán
Mindenkinek poroblémamentes géppel támogattt alacsony trd.-vel elégedetté varázsolt békés karácsonyt.
A topik főkacsájának külön is Kellemesen nagypapis karit.
-
Gorneck
legenda
-
Muréna
őstag
válasz
Adamka3kerék #9755 üzenetére
felig-meddig ertettem
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Muréna
őstag
válasz
Adamka3kerék #9753 üzenetére
ezek a kondik nem a hulyegyerekek lego keszleteitol fuggnek
mindegyiknek van egy erteke.. pl 6.3V (kek), 16V (piros), lila az nemtom mennyi..
mindegyik szinbol van kulonbozo erteku es nagysagu..Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
Muréna
őstag
Boldog Karacsonyt mindenkinek!
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!
-
tlac
nagyúr
válasz
Gorneck #9747 üzenetére
pl itt van ez a ds4 rev2.0
ezeken vannak lila kondik, viszont az én ds4 rev2.0-ámon nincsenek, helyettük kékek vannak
tehát nem biztos, hogy éppen csak rev-ektől függene (vagy sokkal több rev van) -
erdol
senior tag
Boldog karácsonyt mindenkinek de főleg annak akinek ilyen lapja van.
Na persze nem is lehet boldogtalan az.
[ Szerkesztve ]
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
Gorneck
legenda
válasz
Adamka3kerék #9742 üzenetére
Mivan? Ezt most nem értem...
Az első szériáknál nem spóroltak...legalábbis sztem...másodiknál gyengébb kondikat kaptak a lapok (Sárpac írta aszhem)...
Gorneck#1239
-
Hamár szét offoljuk a topicot
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Ronnie12
tag
Minde PH-s arcnak, és P35 topik olvasónak békés, boldog Karácsonyt Kívánok!
-
fanti
addikt
Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
fdisk
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Tisztelt mki!
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
Gorneck
legenda
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
d@minator
addikt
-
Gorneck
legenda
válasz
Ronnie12 #9726 üzenetére
Verziókról úgy általában:
Rev 1.0
Rev 1.0+másik típusú kondik+több felület szerelt alkatrész+chipset borda csere=Rev 1.1
Rev 1.1+kevesebb felület szerelt alkatrész=Rev 2.0
R jelölés ICH9R-t jelent vagyis van a lapon egy inteles raid vezérlő is.
L jelülés Lite is lehetene, kevesebb csatlakozó, kevesebb kondi, 4 fázisú tápellátás jellemzi őket.Gorneck#1239
-
t-rac
senior tag
Üdv!
Januárban egy ilyen alaplapot veszek P35-DS3L,procinak meg E6750.
Szerintetek 800 mhz-es ramot vegyek hozzá vagy 1066?
Állítólag a különbséget észre se lehet venni a 2 ram között viszont az fsb miatt a 800-assal jobban járok ha tuningolni akarok. -
Ronnie12
tag
válasz
Hurkaleves #9720 üzenetére
Nekem 2*1 Gb GEIL Ultra Kit volt a P35-DS3-ba míg el nem vittem gariztatni tegnap. És most itt senyvedek egy P4-es gép előtt, amiben idleben 70 fokosa 7600GS.
-
cuko#
tag
Van egy (számomra legalábbis) igazán érdekes problémám: a ds3p alaplapomban nem működik a vadi új bill (a4tech: link) 2-W-S-X gombjai, más bill megy a gépen, a bill is megy más gépen: ez hogy lehet?
(mindenesetre vicces ^^)
-
-
Ronnie12
tag
Most néztem, hogy itt a közelben, pár utcasaroknyira van egy bolt ( Turul PC ), és ott van P35-DS3 22k-ért. Lehet, hogy megveszem jövő csütörtökön.
[ Szerkesztve ]
-
vldani
csendes tag
válasz
Gorneck #9709 üzenetére
Volt mind a két lapom,a kondik színe,meg elhelyéze is különbözött,kisebb mértkében, memóriakezelés
ingmax 800-as ramokat DS3 nem csipázta,Geil Ultra 800-at meg nem lehetett felejbb húzni a DS3-ban,DS3R-ben emg ment 950-960-at is!Úgyhogy utána is néztem,mivel DS3 megvolt vagy 1.5-2 hétig,DS3R 2.5 hónapig...
-
Gorneck
legenda
-
Somansky
aktív tag
A beépitett hangkártyám eddig jol ment. Elöl és hátul is. Bedugtam a fejhallgatot vagy a hangszorot felismerte és ok. Na de most már nem.. Elöször csak egy-két kimenet nem ment. aztán a mic bemenetet álitottam kimenetre szoftveresen ugy jov olt. Aztán semmi utánna már. Hátul ha ki-be dugiszáltam volt hogy felismert valamit, de össze vissza. Amit a zöldbe dugtam ugy vette mintha a fekete center/subwooferbe menne. Hang semmi sehonnan. Egy kis sipolos szercegö hangal kezdödött.
Amugy a hangszorim Genius 5.1 home theater. Kisjack Rca átalakitoval megy bé. Érdekes volt az is, hogy néha hiába volt bent jol a dugo gerjedt, megmozgattam és jo volt.A hangkártya adhatta meg magát az alaplapon?
www.somansky.com
-
Ronnie12
tag
válasz
Szkeptik #9698 üzenetére
A DS3L helyett a DS3-at ajánlom. Szerintem van tuningolásbeli különbség is köztük. Megéri azt plusz 1-2k-t. A P35-DS3-nál nincs jobb ár/érték arányban. Ha még valamennyit tudsz rá tenni, akkor DS3P. Az ASUS P5K alaplapok nem olyan jók, mint a GIGABYTE hasonló chipsetes lapjai.
Summa Summarum, P35-DS3, vagy, ha van még pénzed akkor DS3P.