Új hozzászólás Aktív témák
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
én sem a hőm-ek nézem vele.csak a ventik szabályozására használom.[L:]így kell beállítani
csak pwm alzatra dugott ventiket lehet vele szabályozni[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
fdisk
őstag
válasz Lateralus #19764 üzenetére
Az enyém is vitte fesz emelés nélkül a 8*400-at..
1általán nem biztos,h a procid fulladt ki.
Eleinte nekem is 1.4V kellet a 3.2-höz.Aztán kipróbáltam a ramokat turbón.
Nem dobott hibát az orthos.Majd gondoltam egyet és levettem normálra vcore-t.
És így is stabil maradt 3.2-ön.A franc sem értetet miért,de a lényeg h nem kellett feszt emelnem.
Próbálkozz.hátha...(#19773) Laraxior:én is így vok vele.20-30 perc prime v orthos,'sztán nekieresztem a cod4-et v crysis-t.2-3 óra játék kihozza az instabilitást.
[ Szerkesztve ]
A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz qw78er89 #19494 üzenetére
Kisebb fsb-nél fel is lehet szorozni a ramokat úgy h 1100-1200 között menjenek.
Nem sok különbség van a két időzítés között,de inkább a cl5-öst válaszd.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz qw78er89 #19482 üzenetére
Van benne tartalék tuning esetén.
Alacsony szorzó magas fsb esetében jobb az 1066-os.
pl.egy *500-as fsb-t nem mindegyik 800-as ram viszi.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
ds3p helyett érdemes +5k-val többet kiadni egy ds4-ért?
A mostanit lehet el tom adni,csak azért kérdezem.mod..DjKoxi: az usb keyboard ill a mouse enablera van téve a biosba?
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
Nincs gond.(kopp kopp kopp)csak már olvastam vkitől itt,h az állandó fagyások megszüntek,mihelyst 101-re tette a pcie frekit.
Ha lenne vmi akkor egyértelműen feltenném azt,most csak szimplán érdeklődtem.
Azért köszi.
-
fdisk
őstag
milyen istabilitási probléma oldódhat meg a pcie freki állításával általában?
Mondjuk nem 100 hanem 99 v 101.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz Bagira01 #18771 üzenetére
De a 2. pci-e sín csak x4-es,ha jól tom.Tehát a cf-re nem a legalkalmasabb.
aginor: szerintem nincs wifi a ds3p-n.nem firewire-t akartál írni?
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
ha prime egyik magja leáll,az mitől van?
-
fdisk
őstag
válasz Gorneck #17554 üzenetére
én csináltam nekik egy emeletes keretet,a lábai alá meg hungarocellt raktam.no hang
sufnituningA célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz vagreg #17540 üzenetére
Így van.Azért látta 960-nak mert auton volt.
Nem tudom mi a cél freki téren,de érdemesebb alacsonyabb cpu szorzót és magasabb fsb-t állítani,mert a memók 1.1-ben hajtva(spd=2)mennek gyorsabban és nem egyéb szorzóállítás mellett.Igaz nem egetrengető ez a különbség,de különbség.
Jobb az 1066 mint a 800,de inkább kingmaxot kellet vna venned és nem geil-t.Olcsóbb,és semmivel sem rosszabb mint a geil.
Csak egy kicsit.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz vagreg #17530 üzenetére
Elméletileg érdemes frissebb biost feltenni,mert az újak tartalmaznak több-kevesebb javítást.
A ramok sebességét neked kell manuálisan beállítanod.(spd)
Ha az fsb-t 400-ra tetted akkor az spd-t állítsd 2.5-re.(400*2.5=1000),ill. a memóknak adjál +0.3V-ot,
Másnak elméletileg nem kell fesz.(egyenlőre)
A cpu hőm.-ét figyeld,ne engedd 70-75 fok fölé.ja és op.rendszer nem ártana feltenned,mert akkor nem tudsz tesztelgetni.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
válasz Zsoo21 #16996 üzenetére
a ddr2-nek adhatsz +0.2v-ot,és everesttel nézd meg,mennyit kap úgy a ram
mod.mi van?8*400-on van most a cpu?
akkor az spd-t állítsd 2.5-re [link][ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz Zsoo21 #16985 üzenetére
a winesnél csak elindítod,és beírod h 512
a bootosnál meg az iso képfilet kiírod egy rw-re,és arról bootolsz.az dos alól műxik.
mindkettőnél legalább 200%-ot érdemes megvárniA célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
válasz Zsoo21 #16983 üzenetére
Bocs elnéztem.
win alól futtatható
bootolva futtatható[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
válasz Bile Demon #16582 üzenetére
Köszönöm a hasznos leírást a speedfan-hoz.
Végre működik ahogy kell.
mod.:ugy tudom,h a szenzor nem egészen olyan értéket mutat mint a tényleges,ezért meg tudja vki mondani,h kábé mennyivel mutat többet egy 8200 maghőm-e a ténylegesnél terheletlenül?
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
oxygénsátor!
de a 6750-be kisebb volt ez a különbség.mindössze 5-6 fok.és kevésbé melegedett mint a mostani procim.pedig ennél kisebb a vcore ,és mégis jobban melexik.nem értem miért.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Nem sok egy kicsit a cpu és a magok közötti különbség? [link]
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
válasz johnny82 #15878 üzenetére
pl.innen
Csak nézd meg milyen rev. a lapod(bal alsó sarokba rá van írva)és azt a biost szedd le.
A frissítés menetét meg már olvastad.
Azért mert a nem jól,nem úgy szabályozza az újabb biosokkal a lap a 3 pines ventimet mint ahogy pl. az f8-al.(#15895) geresics:azért arra vigyázz,h a cpu feszt ne auto-n hagyd a biosban,mert megfő a procid!
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
válasz johnny82 #15841 üzenetére
így néz ki egy bios file
ha vmelyik hiányzik akkor nem teljes,és nem is tudod frissíteniA célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
fdisk
őstag
válasz szasanyi #15561 üzenetére
A bioszt kicsomizod penre v floppyra.(a pent hdd-nek fogja látni)
biosban load optimized default után restart
bootnál end-et megnyom
kiválasztani,h update v upgarde(vmelyik a kettő közül)
kicsomizott biost megkeresni
enter enter enter vha végzett esc és enter(restart lesz)
bootnál biosba belép és még egy load opt.defaultot nyomni
f10 és restart
és have funmod:egy páran megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz DroneZ^ #15262 üzenetére
Az időzítéseket nem látod a biosba.Az everestben viszont igen.(alaplap-->lapkakészlet)
A többiben nem tok segíteni.
Kérdezd Gorni kartársat.[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
én meg asszem egy palack borért
-
fdisk
őstag
-
fdisk
őstag
válasz Gorneck #14142 üzenetére
Gorni:most olvsagatom ezt az ahci dolgot.Kipróbáltam,és jelen pill-ban ha wincsin belül másolok akkor 25 mega,ha másik winyóra akkor 35-40.Ez akkor most jó v mi?
Nem tudom ill értek hozzá,ha esetleg kiokosítanál egy picit...A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Te már mindhol ott vagy?[link]
-
fdisk
őstag
-
-
fdisk
őstag
nem akkora feszt ad le a lap mint amit a biosba beállítottál.
pl. bios 1.8V adsz hozzá +0.5v az elméletben 2.3V
gyakorlatban meg 2.1V (dropp miatt)[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz Attila444 #13533 üzenetére
ezt nem lehet kapni?
Mondjuk nem 37k.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
-
fdisk
őstag
válasz Kristof86 #13496 üzenetére
8 fázis:8 helyről kap a cpu feszt,ezáltal stabilabb,és jobb tuninglehetőség.
1ébként meg ha jól sejtem Te magadat is azok közé sorolod,akinek elvettte a kedvét a giga lapoktól!?
Akkor vegyél asust,ott biztosan nincsennek gyökerek![ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
válasz Gorneck #12424 üzenetére
Csak egy kicsit még többet kisajtolni a vga-ból!
Most 600/1550/2000-en van.
de láttam már 680-at vkinél.(#12425) Aggregátor az elég baj nekem.
[ Szerkesztve ]
-
fdisk
őstag
vga-nak plussz feszt lehet vmilyen módon adni(bios,v szoftver),v csakk moddolni lehet?
-
fdisk
őstag
válasz Birsinator #11932 üzenetére
Nekem ilyen lapom van.
Nálam az f8 vált be.A többi bios f10,f11-nél a cpu cooler venti szabályozást elbaxták szerintem.Legalábbis ha 3pines venti van rajta.
Én 8*400-on használom,a cpu alapfeszen van,egyedül a mch-nak van adva +0.1V.
Pcie freki fix 100.És ne is emeld meg.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Megkérdezem itt is,h minnél több véleményt lássak.
Lenne lehetőségem egy 8800 gtx-et venni cirka 70k.ért,garival a havertól.Megéri-e az árát,v inkább várjak egy kicsit míg lentebb mennek az árak g92 gts szinten,és válasszam azt?
Mennyit fogyaszt az 1ik és a másik?
Melyik a gyorsabb alapórajelen?(tuning nélkü)
És húzva?
Amin használnám az max 1280*1024.
A mostanit meg eladnám.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
f11-el ua az a hiba mint az f10-nél.
Vagyis a tx2-em ventije auto-n full sebességgel forog(~1800).Ha voltage-ra állítom akkor egy kicsit lassabb˙(~1000),de akkor sem annyira,mint az f8-as biossal.(~800)A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
fdisk
őstag
Akkor megnyugodtam.
1enlőre még nem váltam tuningőrültté,így jó most ahogy van.
A ramot már próbáltam 500-on extreme-be,és vitte.Akkor 9000 környékén volt az olvasás.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...