Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Töltheted... amúgy a fenti linkről Én 100+szal húztam le...
Gorneck#1239
-
Szkeptik
tag
Üdv!
Legújabban a GA-P35-DS3L lappal szemezek a leendő gépemhez. Az volna a kérdésem, hogy egy E2180-ast mennyire lehet tuningolni benne, illetve, hogy általánosan mekkora szerepe van a lapnak a proci tuningolhatóságában.
Ezen felül pedig van-e olyan P35-DS3-as kategóriájú lap ami ár/érték arányban jobb nála és miért?GIGABYTE GA-970A-DS3P; AMD Athlon II X4 645 @ 3,1GHz; Gigabyte HD7770 1GB DDR5; 8GB Kingmax DDR3-1866MHz
-
_ak_
addikt
Köszia tippeket, akkor megpróbálom a sima vistával. A biosban azt a sata AHCI mode-ot azt be kell nyomni nem? Mert miután elsőre nem ment fel, akkor nyomtam egy defaultot a biosba (mret az volt az első az összerakás után ,h bios konfig), de utána már a telepítő is nagyon lassan indult. Amúgy a P4-en nekem rendesen ment az rc1 sp1-es vista, azért gondoltam, h most is azzal próbálkozok.
Let's begin, de gozaimasu!
-
-
_ak_
addikt
Nos a gép össze van rakva, pöcre indul minden, boot sorrend beállítva vista dvd be. El is kezdi telepíteni, fel is másol mindent, restart és a legvégén, amikor már csak konfigurálja és felmásolná az utolsó dolgokat, akkor egyszerűen beáll. Egy ideig pörgeti a dvdt és a vinyót majd semmi... Nem tom, h a biosban be kell-e vmit állítani. sataII-es vinyó és RC1 sp1 integrált vistát akarok telepíteni. Valakinek vmi ötlete?
Let's begin, de gozaimasu!
-
-
Termi16
őstag
válasz Gorneck #9678 üzenetére
Az a baj, hogy azokon a beállításokon még mindig nem bootol, ami nekem is tetszene.
Szal ez a native ide mód nem túl hízelgő, meg a ctrl mód sem éppen tetszik Szóval nemtom mi a baja, de bootnál még mindig kiírja, hogy ahci bios not installed.
Majd kezdek vele vmit, de most egy kis szünet
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
Nite
őstag
sracok, valaki legyenszives toltse mar fel valahova a "hangkari" drivert, realtek honlapjarol ~ 2kb/s-el jon
elore is koszi
Paid my dues!
-
bim
veterán
semmit nem ér, viszont hogy beletették ezzel azt jelzik hogy esetleg javithat is a dolgon ha komolyan foglalkoznak majd vele.
amugy meg az én lapom alapból közel sem annytt dropol mint a tied.szóval sanszos hogy ezt a mmértékű esést esetleg bios szinten tudják korigálni.. -
Termi16
őstag
válasz Gorneck #9664 üzenetére
Közben sikerült
A ctrl mode-ot ahci-re raktam, viszont ha fent a sata raid/ahci mode-ot is bekapcsolom ahci-ra, akkor nem jó. Márpedig úgy tűnik ettől gyorsult, mert most nem lett gyorsabb. Viszont a dolog tutira sikerült mert a vista felállása után telepítette is az ahci drivert.Megpróbálom most bekapcsolni, a linken is vmi ilyesmit írnak, hátha most jó lesz
-
Termi16
őstag
válasz Gorneck #9662 üzenetére
vista ultimate 64bit
Most már látom, hogy amit linkeltél, az pont ezt a drivert aktivizálná, de nemtom, hogy pontosan melyik értéket kéne módosítani. Most próbálgatom
szal ezt írja:
5. In the right pane, right-click Start in the Name column, and then click Modify.namost ha a név oszlopra kattintok, akkor nem enged semmit módosítani, mert nincs kijelölve hogy melyik bejegyzést módosítanám. És itt 3 van, aminek tudok értéket adni, szal ezek közül nemtom melyiket kéne 0-ra tenni. Bár már csak egy van
[ Szerkesztve ]
-
Termi16
őstag
válasz Gorneck #9660 üzenetére
Hehe, nálam ég és föld lenne a különbség, ahci-ben olyan gyorsan bootol, hogy szinte nincs időm lenyomni a del-t (na jóó, kis túlzással), ide módban meg tetű lassú. És a csík is kétszer olyan gyorsan töltődik...
Csak egy ahci-s biost kéne szednem vagy mit Meg nem tiszta hogy melyik értéket kell átírni a reg-ben, mert ott van 3.
De rajtavagyok az ügyön.
ufff, ja és köszi a linket!
[ Szerkesztve ]
-
-
debut12
aktív tag
Gyerekek, még mindig van egy kérdésem!
Érdemes az F4es(gyári) biost lecserélni????? P35 DQ6A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
donpel0
aktív tag
köszi a gyors hozzászólást:
az érdekes, hogy most gyalultam a rendszert, és frissen az alaplapról tettem fel először (mint a múltkor ahogy hibátlanul működött) a drivert. tehát ha ezt megtenném, ugyan ott lennék, mint most. még ötletet!!!"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
donpel0
aktív tag
srácok!
első win install után minden rendben volt az integrált hanggal, most meg nem. pedig ugyan úgy feltettem minden drivert.
most meg bad directsound hiba van. leszedtem megint, feltettem a legújabbat és még mindig. 40 perce még jó volt, hardveresen hozzá sem nyúltam a géphez.
ráadásul tray ikonban meg sem jelenik a hanggal kapcsolat program.
mi a tipp? segítség pls!"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
-
Termi16
őstag
Basszus ebben lehet vmi...jó, hogy 1 hét alatt kétszer raktam újra a vistát, de erre nem figyeltem
Nahh akkor meglátjuk mi lesz 3.-ra.
debut12: Nem, egy cooler master hyper-uc van a procim, így 3,2ghz-en 1,45v-on (ez 3,5-re van belőve csak ígymaradt ) 35fokosak a procik terhelés nélkül, orthos alatt még nem néztem.
Amúgy szerintem gyárival is meg lehet próbálni a tuningot, ha meg viszi alapfeszen, akkor főleg.
És term. van értelme, bár ha zenét hallgatsz rajta meg netezel, akkor nem fog feltűnni.
[ Szerkesztve ]
-
debut12
aktív tag
válasz Termi16 #9637 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy a gyári hűtővel húztad 3.2re?
Épp most gondolkodok, hogy a 6750et felhúzom 3.2re, viszont gyári hűtőm van.
Amúgy egy mezei felhasználásra érdemes húzogatni???A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Sata2-es vinyóm van, mégis csak ide módban tudom használni...ez miért lehet?
Ha a biosban az onboard sata/ide ctrl metod-ot ide-ről ahci-re rakom, meg a sata raid/ahci mode-ot belövöm ahci-re, akkor nem bootol a vista. Bejön a töltögetús csík és rögtön kékhalál és restart. Ha visszateszem a ctrl metod-ot ide re a másikat meg disabled-re, akkor minden tökéletes, máshoz persze nem nyúlva.
A lapom p35c-ds3r, 4*1gb micron rammal meg egy E6400-al ami most 3,2ghz-en megy(tesztelve volt 3,5-ig és bírja..)
-
őstag
Hi all!
Sokan mondják hogy ha nem lesz raid akkor felismeri a sata vinyót az xp! Tulajdonképpen miért jó a raid? Érdemes alkalmazni? -
Bagira01
veterán
Épp dícsértem az f8-s biost nahát ez se jó most nézem, hogy csak egy magot lát a prociból Miért nem bírnak egy normális biost csinálni
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
debut12
aktív tag
Sziasztok.
P35 DQ6on érdemes BIOST frissíteni? Az F4es van fent.
Utoljára BIOSZ frissítéskor az Asus Commandom megadta magát, azóta kicsit óvatosabban bánok az ilyen dolgokkal!
Előre is köszi!A legfőbb meglepetés-faktor a holtbiztos dolgok kipróbálása. Zuhanó repülőn nincs ateista....
-
Xelo
addikt
csináltam egy bootcdt, ráraktam a biost, sztetek menni fog?
-
-
vldani
csendes tag
válasz Gorneck #9622 üzenetére
Nem baj ha nem friss,nem akarom hosszabb távon használni,úgyis valamikor akarok lapot venni X38-on gondolkodok,de nem tom az milyen,de akkor mondjatok egy jó SLI-s alpot,de mindenképpen a quadal használom,amd nem érdekel,és asuson kívül valakinek jó lapja?
Illetve ha mondanál valamit erről a régi driverről,az is jó lenne,csak menjen. -
Mr Sm!tH
tag
SzevasztoK!
Kérdésem lenne! Hogyan tudok még többet kihajtani a rendszerből? Minek kéne feszültséget adnom? A proci 1,4000 on van a ramok kaptak +0,4V ot! Így a 450es FSBt viszi stabilan! (E6550, P35-DS3, Geil ultra 800+)
A ramok elvileg bírnák még tovább, de a procinak lehet még feszt adni? Ja mem időzítések 4-4-4-12, ezt tudom még lefelé tornázni valahogyan? (ebben nem nagyon vagyok otthon)
THX elöre is!
-
N3gro
aktív tag
[erre] valaki
-
vldani
csendes tag
Mert ati nem kell( )nem szeressem a catalystet,meg úgy az egész drivert,egy gt-m most is van,az megy benne,a másik meg kb semmibe nem lenne,azért kéne.Régi driver alatt mennyire régi? Illetve milyen lapot ajánlasz akkor sli-hez?680i sli kizárva,kazán nem kell,ott van kazánnak a quad,más lap meg milyen van ami jó?Olyan max 35-40k-ig?
-
vldani
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem,van egy Gigabyte P35-DQ6 alaplapom,és ha minden jól megy a GTX-emre kb 20-at kell ráfizessek 2db 8800T-re,szal megérné,de hogy tudom beletenni a két kártyát hogy menjen sli-be,mikor CF-es a lap?Mert láttam nem egy képet ahol intel chipsetes lapba beletettek két nv karit sli-be?
-
BB3nce
tag
A sima ds3-ban hol lehet a memória időzítéseket beállitani? Van valami szorzós cucc,de az mire jó? (eléggé kezdő vagyok )
thx -
Gorneck
legenda
Az azt jelenti, hogy ha vhogy nem varázsolod bele rendesen a bios-t, akkor sztem gar lesz a vége...
"A bios frissítést mindig default beállításokkal végezd el! No tuning! Aki bízik a Windows-os frissítésben az mindig HDD-ről előre letöltött image-ből tegye. Hogy mivel és hogyan kérdésre itt a válasz klikk, esetleg a linkelt oldalon nem tudnád leszedni a @biost (server terheltség vagy egyéb okból kifolyólag), akkor klikk! Internetes frissítés kerülendő!!!)"Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Microsoft Excel topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest