Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e, és ha igen lehet volt már valakinek hasonló problémája, ezért ezer bocs...
Szóval adott egy Gigabyte P35-ös alaplap. Az alaplapi relatek HD hangkártya sokszor megtréfál. Csak digitális kimenet érhető el, ez főleg akkor van, ha alvó módból kapcsolom vissza. Kiírja, hogy nincs bedugva se elöl se hátul hangszóró. Van, hogy megjavul egy újrainditásra, van, hogy kikapcsolom és másnap be, akkor lesz jó.
Mi lehet a probléma? Feltettem a legújabb drivert is.
Régebben egy másik típusnál is volt hasonló probléma, ezért ki is cseréltettem, de ez is ezt csinálja néha napján...Köszi a segítséget!
-
Somansky
aktív tag
Na mind1, kecséltetem az alaplapom (P35C-DS3R), ha nem jön helyre a hang.
Békés és boldog karácsonyt mindenkinek!
-
Somansky
aktív tag
A beépitett hangkártyám eddig jol ment. Elöl és hátul is. Bedugtam a fejhallgatot vagy a hangszorot felismerte és ok. Na de most már nem.. Elöször csak egy-két kimenet nem ment. aztán a mic bemenetet álitottam kimenetre szoftveresen ugy jov olt. Aztán semmi utánna már. Hátul ha ki-be dugiszáltam volt hogy felismert valamit, de össze vissza. Amit a zöldbe dugtam ugy vette mintha a fekete center/subwooferbe menne. Hang semmi sehonnan. Egy kis sipolos szercegö hangal kezdödött.
Amugy a hangszorim Genius 5.1 home theater. Kisjack Rca átalakitoval megy bé. Érdekes volt az is, hogy néha hiába volt bent jol a dugo gerjedt, megmozgattam és jo volt.A hangkártya adhatta meg magát az alaplapon?
-
Somansky
aktív tag
válasz
Armando_19 #8893 üzenetére
Van egy E-sata kinenet az alaplapon. Mondjuk ugyan oda megy mint a többi.
Nekem nincs olyna hogy eszköz gyors eltávoltiztása. Ha rédugom felismeri a vista, de ha megnézem a beállitásokat nem az van, hogy opimalizálás gyors eltávolitára. -
Somansky
aktív tag
Na müködik az alaplapomon a hot-plug sata. Beállitottm a biosban amit kell.
De ha én leszeretném venni menet közben, akkor mit tegyek? Csak lelehet húzni vagy itt is kell olyat tenni mint az usbnél? -
Somansky
aktív tag
Sziasztok!
Ujra giga alaplapot vettem. P35C-DS3R-t. Ezen is van hot-plug sata. De ez hogyan müködik? Van 2db extrenal sata is. Ugy hallottam ugy müködik mint egy usb-s eszköz, azaz ki be dughato müködés közben és látni lehet magát az eszközt az hardver biztonságos eltávolitásban is. Egy próbát tettem és rédugtam de nem történt semmi. Felpörgött a vinyo, de nem látta a vista.
Most olvastam el egy cikket.
A lila csatiba kell dugni az extrenal satakat? Mit kell a biosba beállitnani?
1 PATA, 1 SATA és 1 külsö sata vinyom lenne.