Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
Topikgazda
válasz bandras54 #13272 üzenetére
Már napok óta szutyakolt a háttérben a win,használva a sávszélemet (nemtom milyen jogon???),onnan tudom mert csak mikor frissítéseket tölt le magának,vagy a defender b.ssza az anyját akkor kapcsol be a prociventim és nő az egekbe a pingem,ha mondjuk online BF3-mazok,ez miatt már jó párszor ki is vágtak szerverről.Aztán tegnap dolgoztam a gépen és egyik pillanatról a másikra fekete képernyő és valami szöveg hogy készen állnak az új rendszerre a frissítésekkel.Ki sem tudtam belőle lépni,hogy legalább a munkám elmentsem!!! Fél óráig sz.rakodott mire kész lett,aztán mikor újraindítom nézem furcsák az ikonok,hát a rohadék letörölte az NV drivert és a hangkártya driverem is Aztán az egész rendszert megint újra kellett konfigurálnom,hogy ne akarjon már folyton mindig mindent tudni rólam!!!
Nálatok nem töltötte le az új rendszert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" 2K I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest