Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz KillHates #13897 üzenetére
Elvileg itt van egy raklap megoldás válassz
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Pocok256
veterán
válasz Mikulásbá #13898 üzenetére
Van jó ips is ami gyors de az más árkategória és egy gamer játékra tervezett gépet megmerem kockáztatni játékra vesznek és aki már ad 600k t akkor az talán játszani is akar hardcore módon esetlegesen. 5 és 25 ms között pedig ég és föld a különbség ha egy kicsit komolyabban játszól ez olyan mint 5 ös pingel játszani egy szeron olyan ellen akinek 25 van. Elég nagyon előny elhiheted. De mint Muerte írta nem te vagy a célcsoport emiatt nem is fogod megérteni a dolgot Tessék elfogadni és ennyi.
-
nagyúr
Gyerekek segítsetek!! Hol a bánatos tőgyben kell kikapcsolni azt a funkciót, ha sötétebb árnyalatú képet nézek akkor levegye automatikusan a háttérvilágítást. Pl. sötét az asztali hátterem, majd indítok egy böngészőt és szürke a kép, mert kb 50%-on a háttérvilágítás, majd szépen kb. 10 másodperc alatt felnyomja a fényerőt a gép. Ha visszakapcsolok az asztalra (mondjuk a tálcára teszem a chrome-ot) akkor rendesen megy, majd leveszi a fényerőt megint. Vissza chrome és alig látok valamit.
Már kikapcsoltam az
intel gpu energiagazdálkodását
az adaptív fényerőt
100%-ra állítottam a kijelzőpanel fényerejétElőre is köszönöm a segítségeteket
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Muerte
Topikgazda
válasz spanglee001 #13895 üzenetére
Ezt meg aztán főleg nem tudtam hogy Mikulásbá eladta,és azt se hogy Te vetted meg
-
Muerte
Topikgazda
válasz Mikulásbá #13891 üzenetére
Abszolút nem a Te vagy az én játékigényeimről van szó,hanem arról hogy gyors (versenyszerű) multi FPS-re alkalmatlan az összes eddigi IPS-s paneles laptop,mert lassú mint a tetű.Az MSI 120Hz/5ms-os TN panelja meg alkalmas.Nem kell túllihegni ezt a témát,nem a gépedet szidtam...
-
-
nagyúr
válasz Muerte #13889 üzenetére
Az én játékosságomhoz bőven elég.Ahogy írtam,komoly gamer nem lapost fog használni.
spanglee001 : már eleve ott a bibi,hogy a laptop kijelzője mekkora is?Hol van az egy 30" fölötti ultrawide gamer monitorhoz.Az maga kerül annyiba,mint maga a gamer lapos.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz Mikulásbá #13888 üzenetére
ez igaz volt, de én ugygondolom van az a kategória ahol már a hardcore game-re is alkalmas már egy laptop.
nem ilyet akartam, de nehezen megy az átszokás a gyengébb gépre. viszont kisebb gamek/offline game böngészésre tökéletes lesz ez az asszonynaknetezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
nagyúr
válasz spanglee001 #13885 üzenetére
Eleve ott kezdődik,hogy egy hardcore gamer játékos nem laptoppal tolja.A laptop egy hordozható kompromisszum,de a felső kategória már minőségibb ami a játékot illeti.Meg is van az ára,pláne minél komolyabb a minőség.
A G751JY a maga kategóriájában az egyik legobb![ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
válasz spanglee001 #13885 üzenetére
Igen az jó lenne de azt nem küldi Magyarországra az Amazon.
-
Darth_Revan
veterán
válasz spanglee001 #13883 üzenetére
600k-ert nincs 5 ms panellal szerelt laptop.
Amide az is a legminimalisabb hardverrel és GTX 1060-al is 620k-ba Jon ki 5ms panellal. Erre a panelra 1060 viszont már kevés lenne.
700k-nal kezdődnek az ilyen gépek.120hz-es panellal szerelt gépből az általam említett Refurbished G752VS az egyetlen ami megéri az árát . (Azaz használható is és nem throttlingol normál használat közben is mint az általad linkelt).
-
spanglee001
addikt
válasz Mikulásbá #13884 üzenetére
van nem kevés külonbség, hozzánemértő ember megmondja ha egymás mellé van kötve a monitor
alap játékoknál nincs gond, de egy csgo battlefieldnél, már nemúgy játszom mint az asztalin.viszont ezt találtam ez már jó lehet ugye? [link]
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
válasz Darth_Revan #13882 üzenetére
esetleg tudnál linkelni olyan gépeket? egyszerűbb mint keressem a tipusokat véleményeket, mert valahogy a specifikációknál kimarad a panel tulajdonnságai, és nem csak a válaszidő és frissítés de még a tipusa sincs feltüntetve sok esetben
-
Darth_Revan
veterán
válasz spanglee001 #13877 üzenetére
120hz-es 5ms TN-bol csak 2 fajta van, full hd felbontasu Chi Mei es 3K felbontású AUO. Asus-nal egyik sincs, csak a fullHD felbontású AUO pabelbol, de mint írtad az 25 ms IPS.
Chi Mei csak MSI-nel van, AUO 3k panel van Clevo-nal, AW-nel és Gigabyte-nal is.
Mellesleg az Asus amit linkeltel meg játék alatt is throttlingol, túl gyenge a hűtése...
[ Szerkesztve ]
-
steelsec
aktív tag
Tegnap a helyi Curry's-ben megneztem eloben a 15os awt egy uj 15 os rog mellett, hat a 13 mas AW is tetszett de ez a 15 os valami nagyon szep lett.
Igaz egy darabign em cserelem a g751-et Lenne belole balhe boven
-
Pocok256
veterán
válasz spyduck #13873 üzenetére
Lehet csak én képzeltem be magamnak az a baj mióta megvan nem volt időm játszani (komolyabban) meg tesztelni. Lehet nincs is baja a akksijának elvile 7% os elhasználódást ír ami reális lehet ha azt nézzük már túl van 20+ teljes le és feltöltődéses ciklusán. Ami érdekes hogy Overwatch alatt néha befagy a rendszer nvidia driverre hivatkozva, de akkor csontkeményre, hwinfo ilyenkor midnig ment és 80 fok fölött nem volt a hőmérséklet. Viszont bf meg más progik alatt nem fagy be pedig azok jobban terhelik lehet csak a OW és a hwinfo nem szereti egymást ezért fagy meg az nvidia driver. De az is igaz hogy más játékokkal meg nem játszottam 12 órát egyhuzamba igy nem kapott a gép akkora folyamatos terhelést. Awh kéne valami jó gpu tesztelő alkalmazás amit ráuszíthatok aztán mennyen egész nap.
BTW almásoknál is elég sok mostanság a széria hiba szóval egyik kutya másik eb
-
Muerte
Topikgazda
válasz spanglee001 #13876 üzenetére
"The screen shows relatively slow response rates in our tests and may be too slow for gamers.
In comparison, all tested devices range from 0.8 (minimum) to 240 (maximum) ms. » 41 % of all devices are better.
This means that the measured response time is similar to the average of all tested devices (27.2 ms)."Szerk.: Ha gyors játékra kell,nincs jelenleg más alternatíva csak az MSI,vagy veszel egy régebbi tipusú Clevo-t amibe esetleg beledobtak 1070-et.
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
válasz spanglee001 #13876 üzenetére
amint látom ez is IPS 25ms késleltetéssel, nincs "gagyi" TN panelos ezekből a laposokból?
-
Muerte
Topikgazda
válasz spanglee001 #13874 üzenetére
Szia!
nem sokat kellett volna visszaolvasnod [link] láttam G751-et vettél,abban sajnos eléggé lassú a panel... komoly online FPS-re nem igazán való. [link],[link]
[ Szerkesztve ]
-
spanglee001
addikt
üdv
létezik olyan lapos ami 17" 1070el szerelt, és 120 Hz vagy afeletti a kijelzőfrissítése 600k környékén? ram ssd stb nem szempont csak erős proci a 1070hez és a hűtésére se legyen panasz. vagy sokat akarok nagyon?netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
tibce1
csendes tag
Köszönöm!
-
tibce1
csendes tag
Na Gyerekek! Ma végre megjött a baszógép! Nagyon állat, a 15-ös fostaliga Toshiba után ez egy erőmű
Sajnos egész héten dolgozom, szóval csak hétvégén tudom jobban megnézni hogy mit is tud De eddig első látásra ez tényleg komoly szerkezet És hát 17-es mérete miatt súlya is van
Ja és ugye Karcosan vettem outletből, ami annyit tesz hogy az Alienware feliratnál, ahol a Tobii van, ott található 2-3 hajszálkarc, amit csak látni ha tényleg 1 cm-ről nézel amúgy nem észrevehető! -
Medocsabi
addikt
Jövő héten veszek egy 250gb-os m.2 ssd-t a gépbe,kéri már nagyon, a hdd ha csak rápillantok 100%-on pörög,érezni h visszafogja.
Teljesen hétköznapi felhasználásra mennyit számít a sebessége? Arra gondolok,hogy pl PCX-en láttam WD ssd-t 29.000 ftért,de láttam ilyen áron használt,gari nélküli példányt,ami az adatokat tekintve 2x olyan gyors.Nekem csak a rendszer lenne rajta,a starcraft meg a bf3,más nem. Ti mit javasoltok, vagy melyik mellett voksolnátok?nem akarok éjjel nappal adatot tömöríteni,csak hogy pattogósabb legyen a kicsike. -
nagyúr
válasz schottgun #13859 üzenetére
Ja! Azt hittem, hogy bármilyen driverezés után elszáll.
Ez esetben próbálj meg VGA BIOS-t frissíteni. A techpowerup-on van és az atitool-al tudod belehegeszteni!(mondjuk én meg tudnék lenni a bughalmaz majd egy gigabyte-os Crimson controll panel nélkül....)
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
schottgun
tag
Sziasztok,
Van egy MSI GX 70 Destroyer laptopom A10-5750m (HD8650) CPU-val és egy R9 m290X (HD8970m) MXM VGA-val szerelve. Egyik Crimson driverrel sem hajlandó működni, csak az APU-t ismerik fel, utolsó működő váltható grafikus rendszerű driver a Catalyst 15.7.1 azt hiszem. Esetleg cseréljem le egy GTX-re a VGA-t? vagy van egyéb ötlet, hogyan lehetne felrakni egy újabb működő AMD drivert?
-
Muerte
Topikgazda
válasz Dinasti #13853 üzenetére
Ha csak ott van,akkor onnan.
Én nem félnék onnan venni.Kibontod,körbenézed,leteszteled,a számlát ellenőrzöd,ha valami van a géppel úgyis gyorsan kiderül.A sokat szidott Digipríme-ből én szinte tökéletes AsusG751-et vettem anno,a "biztonságos"-nak kikiáltott boltok meg ontották magukból a szutykokat.Panel bevilágítás,zörgő venti/alkatrészek a gépen,túlmelegedés stb.Az enyémnek tökéletes volt a gyári hűtése,egyedül tök hangerőn kezdett el zizegni a touch pad rajta,más hibája nem volt.Biztosan kell kis szerencse is a gép vásárláshoz,de ott van az elállás joga ha valami nem tetszik és cserélik vagy kapod vissza a zsetont,nincs túl sok rizikó manapság már ebben a témában.[ Szerkesztve ]
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
4 év után szeretném lecserélni Asus laptopom. Semmi baja csak gyermekem szemet vetett rá .
4700hq 2400mhz 8giga ram 4gigabyte-os Gtx 850m videókari van benne.
Érdekelne ha picit elengedném magam melyik most az a laptop a piacon amit érdemes lenne megvenni ahoz hogy a jelenleg kint lévő játékok full hd és 50-60 fps körül lazán fussanak? 17" most fontos lenne!
Nézegettem pár videót és abból az jött le hogy Gtx 1070-es kártya alatt ne számítsak iyen teljesítményre,de annyi tipus van kint a piacon hogy segítség nélkül nem igazán tudok dönteni.
Én kamionban használom a jelenlegi fent említett gépem is gond nélkül (anno ezt is ti javasoltátok). De fontos hogy teljesítés alatt azért ne olvadjon meg..
Szóval ha valaki tudna pár tipust ajánlani azért nagyon hálás lennék. Asus-Acer-Msi stb,stb Összegben a max 700.000ft.[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Nekem meg valószínűleg széria hibás az akksi is a gépbe mondjuk az 10 ből 9 nél az a 13 as AW nál Szóval lesz még egy garis köröm
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
válasz Bluesummers #13843 üzenetére
Amint végre éltre tudom kelteni,semmi akadálya!
-
őstag
-
Medocsabi
addikt
A gumírozott borítás takarítására ki mit használ? én egyelőre csak egyszerű ablaktiszítót,de nem igazán 100%-os,valahol tuti maszatos marad!(komnolyabb cuccal nem merem nehogy lemarja vagy valami) Arra gondolok ami a dellemen,meg az asusokon van.
[ Szerkesztve ]
-
[-HERO-]
senior tag
válasz KillHates #13815 üzenetére
Most én is azzal küzdök hogy az össze drivert felraktam a gépre, de bármit csinálok vele mintha majdnem maxon mennének a ventik benne.
Játék alatt sem gyorsulnak semmit, és már kicsit idegesít azért
De találni sem találok semmilyen ventiszabályzó gyári megoldást sajnos.### HΘЯsΞ PΘwΞЯ ###
-
Medocsabi
addikt
válasz kreten67 #13827 üzenetére
Szép vas! ilyen időben kicsit csapatni valami elhagyott gazdaságban! Nem kicsit vagyok irigy!
4 éve nekünk is volt telken 2db 125ös yamaha enduro,csak tesóm összetörte. (magát is,1 centin múlott hogy megmaradt a keze) eladtuk,abból mondjuk nem noti lett hanem egy faszájos sufni -
Pocok256
veterán
válasz KillHates #13821 üzenetére
Ha beszarik vehetek újat mert lesz indok Tudod milyen nehéz így is fél évente évente indokot találni, hogy miért vegyek új laptopot. Eszméletlen harcot vívok magammal na de ha tönkremegy így akkor hopp máris van egy valós indokom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Pocok256 #13816 üzenetére
Ja, bár egy kicsit visszasírom a mekbúkot...
Mi az a terminátorozás?Oké, részemről mehet a ram csere! Legalább Neked lesz rendesen ram a gépedben!
Nem csodálom, hogy kikapcsol a venti! Nagyon klassz cucc az a Conductonaut!!! Zselés fém, tök bizarr nézni, ahogy kenődik de közben csillog!
-
Pocok256
veterán
válasz KillHates #13801 üzenetére
Na megtértél te is ezt már szeretem
Márkhoz nekem is mennem kéne egy kör terminatorozásért. Szerintem nemsokára meg is ejtem.A ramokat meg max add ide nekem kapsz érte 2*8 at aztán ráfizetek
Amúgy a passive üzem tényleg nagyon jó nálam is netezésnél kikapcsol a hűtő.
-
nagyúr
válasz bandras54 #13814 üzenetére
Azt sem mertem...
Most passzív lett a gép, ha csak netezgetek vele. Ami azért lehet, mert a néger nő-segg hűtés, azaz:
Úgy működik, hogy a borda alul és felül is nyitott, és a felmelegedett levegő természetesen át tud áramlani alulról felfelé. Néztem is anno mikor megjelent ez a hűtés, hogy ennek mi értelme. De ahogy a mondás tartja: "lakva ismeri meg az ember a másikat"
Persze, ha megrúgom, vagy éppen a Winfosra jön rá a frissíthetnék, akkor megjön a hangja. Nem is a ventije sivít, hanem a bordákon ahogy nyomja át a levegőt annak van szeles hangja. Ha megmondod, hogy mit nézzek meg rajta szívesen megteszem, de bevallom őszintén engem az érdekel, hogy 2D-ben csendes legyen a gép és amennyit játszom ott ordíthat nyugodtan
-
nagyúr
válasz bandras54 #13812 üzenetére
Papírkutya vagyok...
Nem mertem megkenni a gépet a Condutconaut-al, csak az NT-H1-el.
Így lett a 69 fokból most 63! Nem rossz! Most ha nem terhelem, akkor a borzasztó hangú HGST a leghangosabb a gépben.Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz bandras54 #13804 üzenetére
Még nem volt lelkierőm átpasztázni.
Tarháltam egy Condoctnaut-ot és egy NT-H1-et is.
De még azzal szopok, ha a két 16-os ram van a gépben, akkor az Inteles HD530-as olyat csinál, mintha két monitor között kapcsolgatná a képet.
Ha 8+16 vagy csak egy modul van benne akkor semmi problémaTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
nagyúr
válasz [-HERO-] #13800 üzenetére
Brutálisan jó cucc! Nézve a specifikációit köröket ver bármilyen más pasztára.
Márk nagyon körültekintő volt baromi precízen csinálta meg a pasztázást!Viszont majd nem ártana a PCH chip-edre tenni valami gap padot, mert így pucéran csücsül a touchpad alatt és egy SSD azért meg fogja majd izzasztani!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- One mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Lenovo T530 T430 T430i T430s X230 T530 L530 L430 W530 billentyűzet dvd alaplap stb alkatrészek
- Eladó egy kifogástalanul működő Macbook Air 2017
- Garanciális Dell XPS 9350 laptop Intel Core i5 8 GB RAM 256 GB SSD
- Lenovo Thinkpad T490s i7-8565u/16GB/512 GB SSD/14"2k garanciás laptop eladó
- Totál Új!, Magyar, Asus ZenBook 14 / Ryzen 5 / 16GB RAM / 512GB SSD / Gyári tok / WIN 11 Pro Licenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest