-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimpo
senior tag
válasz Peterhappy #67965 üzenetére
Nekem Tacx Cycletrack mágnesfékes edzőgörgőm van, pont ilyen csak nekem a keréktámasz is full fekete. 20 ezer körül vettem anno...
Mellé Garmin GSC10 ANT+ Speed Cadence Sensor, ami mindig a bringámon van. Nem mai darab, de teszi a dolgát. Az külön csoda hogy a Fénix 6X PRO is felismeri, pedig bazi régi szenzorról van szó.
Az más kérdés hogy mennyit van használva... A futásra könnyebb és gyorsabb öltözni, meg nem kell a lánccal illetve a kerék nyomással vacakolni. Arról nem is beszélve hogy nekem fali-tartón van a gép. Illetve maga a forgalom sem hiányzik annyira....
Barefoot téma, ugyan én nem futottam rég puci lábbal. Viszont egész nyáron ötujjas lábtyűben mentek a futások, leginkább a Hilly Toe Socklet és Vibram Fivefingers Athletic No Show volt rajtam.
Mostanában gyapjú Vibram fivefingers Wool Blend Crew verziót hordom, futáshoz, itthon tartózkodáshoz és alváshoz is.
A gyapjú jóval vastagabb és kellemesebb viselet, viszont nekem a 265mm körüli lábamra a legnagyobb /46-50/ méret a legjobb. Mivel a kisebbnek számomra túl szűk a szára, meg a nagyobbat könnyebb is felvenni, főleg mosás után. 3 pár is található itthon, igaz az egyik /42-45/ méretű.
Van amikor kettő gyapjast is húzok a lábamra, az még kellemes érzés szokott lenni. Hármat még nem próbáltam egymásra húzni... A Military Green 5500 ftA 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
tisn
addikt
azt az aldisat ta'n tavasszal vagy mikor volt, majdnem megvettem
sajnos lehet hogy egy kisse okosabb kellene, kurvara idegesit, hogy ugyan a garminba beirom kezzel a km-t, de strava addigra szinkronizal, es nem viszi at, es igy oktobertol aprilisig nem tudom megcsinalni a 400km tekeres cselendzset. vagy csak sok kezi faszkodassal
szerk: 520
nagyon regota nezegetem az 520 fitness verziot, de vegul is inkabb valami fullhidros fekesen gondolkodom, utalok baszakodni a madzagokkal. miert nincs a decaban kicsit dragabban olyan?!
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
ON: Belőttem a tavaszi bécsi maratonra egy 1:45-ös Garmin célidőt (szerk: FÉL maratoni távra, mielőtt valaki Kipchoge-t riogatná ) - Amy nénit elengedem, megnézzük a napi ajánlatokkal mire megyek.
1:46-os FM amúgy a PB-m, még 2015-ből szóval elég erős vállalás, de van rá pont fél évem.[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest