-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
En az utobbi 3 evben megint 100%-ra hajtottam a testem,ezt pusztan taplalekbol nem lehet potolni.Ami legeloszor "elfogyott" a magnezium,komoly izomgorcsokkel jelezve magat.Valszeg a kalcium is keves volt mar.Az idegpalyakat nagyon megviseli a heti 11-12 ora terheles (ebbol 3x eros edzes erintgetve a max terhelest gyakran) itt a B vitamin tobbszoro napi adagja kell.A C-vitamin felem meg olyan,mint a jo reggelt,az nem is vitamin,szinte taplalek.
A vasra kulon kell figyelnem,mert hust nem eszem,ha nem potlom faradekony,kovalygos,gyenge vagyok.
MIndez mellett rengeteg gyumolcsot,savanyusagot,zoldseget,csonthejast eszem.
A feherjet szinten ki kell egesziteni a taplalekbol felvetten felul.Ezt nem szoktam cifrazni,sima tejsavopor.
Nekem ez igy egyelore bevallt,vegtelen penzem sincs ra,esszel kell osszerakni.Tavasz-nyaron konnyebb potolnom mert joval tobb gyumolcsot eszem,meg valahogy a nyar feltolt energiaval.
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
DBAtti
aktív tag
"Csak normálisan táplálkozok: eszek mindent, de minimális tejterméket."
A kérdés már csak az: mit jelent a normális. Méred konyhamérlegen a napi szénhidrátot, húst, stb / minden, amit megkívánsz: kolbász, szalonna pálinkával öblítve és kenyér, vagy valahol a kettő között. És akkor van még a mediterrán változat olajbogyók, rengeteg hal, zöldség, gyümölcs.
+ valószínűleg szerencsés vagy genetikailag is (bár nem szeretem erre fogni az elhízásom, van benne vagy 15 év kitartó sportmentes élet).Tejtermékek közül natúr joghurtot szoktam nyomni natúr zabpehely + méz + fahéj kombóban, ha nassolnék valamit, illetve a sajt nem került még le teljesen a listáról. A kifejezett koplalást sajnos nem bírom, és nem is tartom hasznosnak, így ha megkívánja a gyomrom, eszem egy ilyen adagot. Dió is szokott még bele kerülni, de arról is hallottam már jót-rosszat (inkább jót).
Tejtermék "tilalomról" olvastam emlékeim szerint máshol is, de meg tudnád mondani pár szóban, miért is van így, mi az amit kerülni kell? Ma újra utánanézek.[ Szerkesztve ]
"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest