-
GAMEPOD.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Hi!King #77696 üzenetére
Korábban én sem, aztán tavaly volt egy 32km-es futásom, ami után azt éreztem, meghalok, ha még egy lépést kellett volna mennem evés/ivás nélkül. Addig soha, de soha nem frissítettem.
Most is csak nagy ritkán viszek magammal inni - ha tudatosan hosszút futok. Ma 25km-ig jutottam, 15km-t akartam, max félmaratont, de annyira jól esett a szemerkélő esőben, a zöldellő-illatozó erdőben futni, hogy maradtam még egy körre és még egyre és még egyre - de teljesen kimerültem a végére. Bennem volt a boogie, éreztem, hogy alhangon 30km menne, nagyon szerettem is volna megfutni, de éreztem, hogy teljesen kiürült a test, így mivel se víz, se nasi nem volt nálam, hazacsorogtam.Sótablettát soha nem próbáltam még, ellenben addig már legalább eljutottam, hogy vettem Eddig kétszer lett volna rá szükségem (a mai kocogással együtt), de egyszer sem volt nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest