Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zaskar

senior tag

válasz parandroid #29533 üzenetére

Szia! Utólag is gratulálok a maratonhoz! Ha megteheted, szerintem vedd a HRM Run-t, nekem az van a 920XT mellé. Legalább az a pulzuson kívül néhány, eleinte feleslegesnek tűnő adatot is szolgáltat. Utólag jöttem rá, hogy a talajérintési idő egyensúly adat számomra elég fontos, mivel van egy minimális lábhossz eltérésem. Így segit a helyes mozgásban, ill. abban, hogy elég-e a plusz talpbetét a cipőbe.
    Az FR235 optikai pulzusmérője ennyire megbízhatatlan lenne? Én nemrég rendeltem egyet második órának (viszonylag olcsó volt), mert nekem a pulzusmérés csak egy tájékoztató adat, valójában sose futottam pulzuskontrollal az elmúlt 14 évben, csak úgy érzésre. Gondoltam, a hétköznapi rövidebb futásaimhoz megfelelő lenne a beépített pulzusmérője is, de így ez tényleg elég harmatos. Még a végén fel se bontom, hanem piacra dobom:) Mondjuk annyi előnye van a 920XT-vel szemben, hogy a formája alkalmassá teszi napközbeni viseletre is.
    Szerk: olvasva borix hozzászólását, az tényleg kérdéses, hogy az FR235 ki tudja-e használni a HRM-Run képességeit? Lehet, hogy ehhez az órához tényleg felesleges.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés