Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz szentkuti11 #41452 üzenetére
Csak megerősíteni tudom a kollégát.
Volt szerencsém hallani Xperia S-t, elég siralmas pl a Wolfson-al szerelt Galaxy s/s3 vagy akár a G2-höz képest. -
Maxtreme
addikt
-
Maxtreme
addikt
válasz contaxg #41441 üzenetére
Annyira végül is nem érvágás, a hangerőn úgy sem matat annyit az ember. A számléptetés és a telefon fel/letétel viszont müxik. A Hangsúly pedig ezen volt.
Maga a füles amúgy iszonyat jónak tűnik. Minden tartományban teljesen korrektül teljesít (eddig csak elektronikus zenével néztem) dinamika téren pedig simán hozza a Cx500-am szintjét.
Őszintén szólva rosszabbat vártam...és végre valaki figyelt arra is hogy adjon a füleséhez hordótáskát..
-
Maxtreme
addikt
No megjött a SoundMagic e10m, még nagyon nem merültem bele a hangjába, az viszont biztos hogy a hangerőszabályzás nem müxik G2-vel .
-
Maxtreme
addikt
válasz Stauffenberg #41391 üzenetére
"Barátnőm össze-vissza nyúzza a kábelt, nem érdekli ha csomót köt rá és jól meghúzza, nem figyel oda, hogy a jack csatinál ne feszítse meg. Ha feltekeri a kábelt a lejátszó köré, akkor jó feszesen (hogy ne gubancolódjon össze... elvileg) és ha a zsebében van a lejátszó, akkor a kábel felesleget trehányul begyűri a lejátszó mellé. Még szerencse, hogy totálisan botfülű, az égvilágon semmi igénye nincs a jó hangzásra"
Igazi nőből van..
Ilyen felcsévélős cuccot egy időben szinte mindenhez adtak. A leggagyibbtól a Sonykon át mindenhez.
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz Narakh #41390 üzenetére
Telefonhoz adott headsethez képest nem vészes a dolog, de azért na.
Először mikor kb 1 perc erejéig próbálgattam jónak tűnt, de aztán rá kellett döbbenjek hogy azért annyira mégsem.
A Legnagyobb probléma a kialakításával van, valahogy iszonyat szerencsétlenül van megcsinálva az egész. Az még csak hagyján hogy kiesik a fülemből, de kb úgy szól jól ha a kábele felfelé áll. (igen próbáltam több gumiharanggal, sőőt leszedtem a cx500-amról is 1 próba erejéig, de azzal is reménytelen volt)[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
No lerendeltem a "hangvarázs" E10m-et. Kíváncsi leszek rá hogy mit is tud. (összehasonlítási alap egy Noontek Zoro [a nyugisabb hangszeresebb zenékhez] egy Sony xb 600 [ha agyrepedést akarok] és egy Sennheiser cx500 - ez meg a telefonhoz.
-
Maxtreme
addikt
válasz szentkuti11 #41376 üzenetére
igen, jól tudod. Én néztem be.
szerk:
Köszi, látszik esete van, a Google és a kereső skill nem az igazi már..[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz szentkuti11 #41373 üzenetére
Na erre rálesek köszi.
Annyira nem haladja meg mert 10k-ért dobálják őket.
osztraksajt: ok, ha belefutok szólok ígéremszerk:
Felmerült bennem egy kérdés a füles kapcsán:
Az én gyéái fülesem (Lg Quadbeat 2) dugóján 3 érintkező van. (gondolom Left-Right, meg tán a távvezérlő ezen keresztül kommunikál)
Ezen viszont szabvány 2. Bizti hogy ez így jó lenen nekem?szerk2:
aaaa.. már látom mi a gáz, ez nem M hanem sima.
Viszont M-et nálunk nem is találok.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz szentkuti11 #41370 üzenetére
Na az királyság, ezt nem tudtam
Általában elektronikus, de ha épp nem akkor is szeretem a dinamikusabb hangzásképet.
Nyilván ne nyomjon el mindent a mély, de azt nem csípem ha valaminek "papír" hangja van.Ezért is vetem anno a cx500-at, leheletnyi magasat adva neki, korrekt kis füles (szerintem)
szerk:
osztraksajt: Ha minden kötél szakad, már az is valami. Igazából azt a gombot tudom programozni a zenelejátszóval hogy léptesse a számokat, a hangerőszabályzó meg egy dolog.
Ilyet valahol magyarszki országon nem lehet kapni?[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz osztraksajt #41368 üzenetére
Miért ezek nem szabvány bekötésűek?
Amúgy LG G2.szerk: Ja hülye vagyok, nyilván az aljzat miatt kérded.
ofc 3.5-ös jack.[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Srácok.
Tudnátok nekem ajánlani valami jóféle headsetet mondjuk 10k-ig?
Tudom hogy ez itt valamilyen szinten off, de annyira azért mégsem hisz fülesről van szó amin van hangerő szabályzó meg felvevő gomb
Jelenleg Sennheiser Cx500-as fülest használok, és ennek meg vagyok elégedve a hangjával. Kb hasonló kategóriát képviselő zajkeltő kéneVAGY. Létezik olyan jack hosszabbító amin fellelhetők az említett gombok? Végül is ez is jó lenne.
Előre is köszi.
-
Maxtreme
addikt
válasz dudika10 #8570 üzenetére
Aham, én is kb erre gondoltam, hogy még az "élvezhetőség" határain belül
Mondjuk attól nem kell félni hogy én túlerőltetem, de akár idősebb korában sem. Soha nem voltam az a zenehallgató aki elmebeteg módjára maxra torzításig nyomta a hangerőt, és azon élvezkedett volna..[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz dudika10 #8566 üzenetére
áhh, azért nem hagyom bekapcsolva a gépet. (majdnem az ágyam mellett van, ne zúgjon itt nekem éjjel) Ellenben van 1 régi "ájpod suffni"-m
Hülye kérdés, ez ta fehér zaj nevű nyavalyát valahonnan le tudom szedni hangformátumban?
Hopp, találtam valamit. ez jó lesz nekem?[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
No megérkezett ma a cx500-asom, köszönet mégegyszer a linkért, és természetesen az eladónak
Viszont elég vegyesek az éréseim vele kapcsolatban. A mély tartománnyal nincs baj, az baromi erőteljes és dinamikus. Ellenben a többi, mintha kissé kásás lenne agy nemtudom. A régi cx300-am sokkal részletgazdagabb volt. Namost ez ilyen, vagy csak be kell járódnia? (a fake vs real teszten átment, szóval attól nem tartok h kajlit fogtam ki, meg annak nem lennének ilyen mélyei az tuti)[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
válasz dudika10 #8522 üzenetére
Persze, várok mindenképp. Úgy is majd csak húsvét után szeretném nyélbeütni a dolgot!
szerk: A másik meg az hogy a fene sem tudja mennyire lenne észlelhető a kettö között a különbség. A samu k3 bár (véleményem szerint) baromi korrektül szól, de azért nem audiofill cucc Már az mp3 alapból kizárja ezt ugyebár..
[ Szerkesztve ]
-
Maxtreme
addikt
Tiszteletem mindenkinek.
Nagy dilemma előtt állok Sajna a mai napon (kb 3 év után) megadta magát a cx300-am A szétcsúszás gátlónál (vagy mi az anyám az) megtört a kábel.
Az érdekelne engem hogy melyik az a füles ami legalább ilyen hangminőséget produkál, (ezzel nagyon meg voltam elégedve) és emészthető áron is van? Esetleg ezen gondolkoztam, de több helyen is olvastam hogy ezek a típusok hullanak mint a legyek. (pl itt az edigitalon is írják a kommentekbe) Szal ez így felejtős. (kb iylen körüli árkategória lenne az amit rászánnék)
Előre is köszönöm. -
Maxtreme
addikt
Ez tény
Viszont ezzel arra akartam kilyukadni hogy ebben az áraktegóriában 1ik füles sem nyújt iylen mélyeket. (szerintem )
Persze én ezzel nem azt mondom hogy nem létezik jobb alternatíva, mert biztos hogy létezik. A Koss ár/kategóriáját nézve nem rossz vétel csupán. Azért az előbbi hozzászólásomban említett fejes után hallgatva, elég gyéren muzsikál ez tény (magas/közép tartomnányt nézve)
[Szerkesztve] -
Maxtreme
addikt
válasz rumos14 #2442 üzenetére
Az hogy rossz vagy nem rossz, teljesen szubjektív dolog
Ki mi részesít előnyben. Aki az erős dinamikus mélyeket szereti, a koss-nál jobbat ebben az árkategóriában nem igazán talál.
Én kb 1 éve vásároltam 1et a szóban forgó termékből (azóta 1 garón már átesett ) teljesen meg vagyok vele elégedve. Adni kell neki egy kis magasat EQ-val, és máris semmi probléma a hangjával (Najó azért nem oylam mint a Monacor MD6200-as nagyfejesem, de azt nem is vártam tőle ) -
Maxtreme
addikt
Veled mindenhol összefut az ember?
Amik nekem eddig voltak füleseim (3db Sony, nem az olcsóbb kategóriából) azokhoz képet nagyon is jó
Meg hallottam haver Sennheiser-ét (pontos típust sajnos nem tudok) annál is mérföldekkel jobban szól a Koss. Ezt a tulaj is belátta, pedig Ő aztán nagyon is whitefülű
Izlés dolga minden nameg hogy ki ''mire használja'' -
Maxtreme
addikt
Minden attól függ hogy az ember milyen zenét hallgat. Klasszikus/komoly zenéhez a koss valóban felejtős, ez tény
6k-ért vettem a fotó halban -
Maxtreme
addikt
Kb 2-3 hónapja vásároltam Koss the plugot, és azt kell mondjam h az elégedett felhasználók táborába tartozok én is (annak ellenére hogy csak ócsárolást olvastam róla )
Igaz hogy nincs túl nagy összehasonlítási alapom (de pl a whitefülű haverom majdnem eldobta a senheiserét miután kipróbálta a Kosst- ) Előtte Sony MDR E828-am volt, de szétmálott a kábele :/
Egy iPod Shuffle mp3 lejátszóval használom, szvsz tökéletes párost alkotnak. Ugyanis az iPodba alaból kicsit sok a magas, a Plugból meg hiányzik, szal..
Mikor először meghallottam miylen basszust nyom, kb ilyen fejem lehetett
Nemtudom sokan miért fikázzák...nem azt mondom, biztos van nála jobb is de akinek pl arra kell h qrva nagy mélyeket nyomjon, nos annak sztem a legjobb választás.
ÜDV
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest