Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
-
-
ad4m1337
aktív tag
-
Ati1979
veterán
válasz jookomak #31815 üzenetére
Ok végülis jogos.
Én csak a kereskedelmi forgalomban kapható (-CIEM) füleseket próbáltam ár szerint belőni. Nem rég bejött egy új high end kategória is, amit szintén be kell sorolni valahova.
Az se215 az már simán középkategória szerintem. Viccen kívül szerintem az egy igen igen jó választás.
Meglepően jól szól az árához képest. Nem árt hozzá egy jobb lejátszó sem amúgy...(#31816) baluka26
Nem ugyanaz a kettő. Aki ilyet vesz azt nem érdeklik annyira fülesek szerintem. Inkább otthon a profi rendszerén hallgat zenét, vagy autóban esetleg...
Szerintem amúgy reális az amit leírtam a fülesekkel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz jookomak #31815 üzenetére
Ha tudnád hány 10m feletti hangfalas lánc van az országban...
Egyébként a kategóriákat egymáshoz képest kell belőni, nem ahhoz képest, hogy mennyi van az országban, stb.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
ebeni95
tag
válasz jookomak #30322 üzenetére
Negatív tapasztalatok miatt?!
Csatlakozom hobbyone kollégához. Az utolsó Philips-em jó volt, de volt már rosszabb is. Ezért vagyok meglőve."Istenem! Adj türelmet a hülye emberekhez, mert ha erőt adsz, megölöm őket!" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ebeni95 .::70/602-75-44::.
-
jookomak
őstag
válasz jookomak #30270 üzenetére
M4 van nekem is, egy sennheiser cx55-öt váltott, és érezhetően jobb volt nála. Gumiharangokkal kicsit talán sok a mélye, lévén ilyen karakter, de a hozzáadott comply foam-mal nálam nagyon bevált.
Alg: Azt nem is figyeltem, hogy ide jó-e a fedex szállítás.
Ez a vámolósdi meg olyan, hogy sose tudhatod, hogy fennakad-e, így inkább számolni kell vele, legfeljebb meglepődsz.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz jookomak #30270 üzenetére
MP4nation nekem anno 25 dollárt írt a csomagra, ami még nem adóköteles (pedig egy PL50 volt benne, meg még valami olcsóbb cucc) - de mikor két CC51P-t rendeltem akciósan 80 dolcsiért meelec-től azt sem vámolták meg.
Free Fedex sajnos hozzánk nem érvényes
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
szentkuti11
addikt
válasz jookomak #29832 üzenetére
Rengeteg fülhallgatót láttam már, de egyiknek se volt ilyen keskeny. Itt egy kép. Bal oldali a Klipsch, jobb oldali a hagyományos.
-
flash-
veterán
válasz jookomak #29542 üzenetére
köszönöm nektek a válaszokat,headfi-org tesztjéből indultam ki bár nem olvastam vagy lehet nem is írták hogy mely füleshez kell erősítő...így tehát gondolom amihez kell ott bukó a hordozható lejátszó,márpedig én ahhoz szeretnék egy szép minőségi hangzást nyújtó fülest.és érdeklődtem hogy ha kinézek egyet akkor csak úgy a vakvilágba rendeljem be az ebayról,vagy van kimondottan eladó aki megbízható..
Azt hogy kiegyenlített legyen arra értettem,hogy alapjáraton ne dübörögjön,nem tuctuczenét szeretnék vele hallgatni.
Komolyzene és a rock zene (nem véletlen irtam Dream Theatert) olyan zene,ahol az ember szeretné kihallani megfelelő minőségben az összes hangszert,tehát nem a kraftwerkre keresek zenét(elnézést a kraftwerk rajongókról)ahol az a pár hangszin nem minőségi formában szól mint egy 8 bites pc játék zenéje,(bár ebben a műfajban is találni olyat amit egy nem annyira botfülű,hobbiból zenélő ember is tud élvezni link csak hangként ergo meghallgatása esetén nincs jelentőssége hogy milyen lejátszóezközön hallgatjuk..(bele lehet kötni ebbe is,de remélem érthető volt amit ki akarok fejezni)
[ Szerkesztve ]
-
SylverR
senior tag
válasz jookomak #29337 üzenetére
És megmondanád miért?
Ez már a második Sennheiserem, és rohadtul megvagyok vele elégedve. Ráadásul van rá 3 év garancia. Az általad ajánlott brainwavzot meg életemben nem láttam boltban. Ne hülyítsd az átlagjúzereket plz. Aki annyira zakkant, rendeljen kínából fülest ha akar. De ne ajánlgasd már.Nem!
-
Zoli133
addikt
válasz jookomak #28801 üzenetére
Se215-öm van, kieghyenlítettnek gondoolom a hangzását, progresszív rockot/matelt (főként Dream Theater, Transatlantic) hallgatok vele szép részletes hangja van. Én nem bántam meg, hogy ezt választottam, nagyon elégedett vagyok vele. Viszont a többivel sajnos nincs tapasztalatom.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Alg
veterán
válasz jookomak #28801 üzenetére
B2 és PL50 mélyben elég gyenge, bár ez engem a PL50-nél nem zavar... kis EQ rásegítéssel és a megfelelő szivaccsal pont elég ahhoz, hogy bármeddig elhallgassam, a hangja és a kialakítása is nagyon kényelmes cserébe kapsz teret, és nagyon szép részletes középtartományt. (szintén rock)
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
AXisBOLD
addikt
válasz jookomak #28377 üzenetére
& (#28378) L4D1K köszi!
külföldön vagyok, így ott nem tudom kipróbálni. de remélem találok itt egy helyet, ahol vannak demó modellek.
mert hangminőségre a felsoroltak közül ebben a kategóriában nem lehet panasz. de az ár miatt nem akarok egy olyan fülest venni, amit 1 hét múlva a fiókba süllyesztek, mert annyira kényelmetlen.
Shure-oknak utána olvastam, tényleg jók lehetnek. de ott is az egyedi kialakítás miatt előbb kipróbálnám .
Aurea mediocritas
-
veector
senior tag
válasz jookomak #26795 üzenetére
Én ha megérkeznek a cuccok akkor újrakábelezem a mostani nagyondrága presztízsfülhallgatómat (ezer forintos kínai csoda), lesz rajta majd kábelharisnya.
Am volt már kábelharisnyás (textil) fülhallgatóm (Xears XE200Pro) de nem volt nagy kábelzaja, csak a tépőzáras tokkal akadta össze magát, arra vigyázni kell. -
válasz jookomak #26120 üzenetére
Használnám néha telefonhoz is, de elsődlegesen géphez.
Valahogy jobban szeretem a fülhallgatót, mint a fejhallgatót. Nekem valahogy kényelmesebb. Meg fejhallgatóból nem találok olyat, amelyik megfelelne, főleg erősítés nélkül.
Metal/Rock zenéhez kéne valami ütősebb cucc.
Sennheiser HD555/Superlux HD668B nekem kevés volt."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
törölt tag
-
PR0JECTNR56
addikt
-
ponti_ak
addikt
válasz jookomak #5246 üzenetére
A Sennheiser topikban írtam róla, cx300-zal hasonlítottam össze. Az AKG-t nem ismerem, de HA eredeti, akkor a 55-ös szerintem megéri az árát.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest