Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
A Piston2 kábele kicsit haldoklik. Van olyan jó a Piston3 youth minden téren? (hang,design, építési minőség(érzet), kellékek)?
Hölgynek lesz, fontos í körítés, ami Piston 2-nél 10/10. illetve kéne a mélyhang orientáltság a mai sláger jellegű zenékhez.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz szentkuti11 #53734 üzenetére
Piston egyébként nem túl nehéz/nagy? Hölgy tulajnak lenne
Akár futáshoz is....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
E10M vagy E10s a jobb mices verzió? (droid ZTE Red bull V5-höz lenne)
contaxq: Véletlenül nálad nincs valamelyik?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz kemcso #53701 üzenetére
E10-bőll van mic-es verzió?
Pistonból EQ-val kikergethető hasonló agyrobbanás mint anno CX300-ból?
(azért CX300-hoz mérek, mert anno az volt egy nagy áttörés, és sztem mindenki ismeri) Visszagondolva huhh mekkora hatalmas durranás is volt úgy 7-8 éve.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Csak én nemtalálok jó kis bazárokat itt a PH!-n? Mi lett velük?
Kéne páromnak egy jó kis füles.
Nem meglepő módon mélyorientált, V hangolású egyed kéne.
Reggeli bkv-zós felhasználás, telefonnal(ZTE V5). Elektronikus, rádió-sláger zenék és instrumentális zenék túlsúlyban. Lehetőleg fillérekért kéne valami. Az se baj ha van mikrofonos verziója. De ha igazán megéri akor 5k fölé is be tudok menni picivel. Talán a legpontosabb leírás, ha 1:1-ben a klasszikus CX300 hangzását keresem. Remélem manapság már a kínai példányok már simán hozzák a párezres kategóriában.szerk: In-Ear kell sok gumiharanggal
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Üdv emberök.
Kéne egy Nexus S mellé egy jó kis IEM.Nagyjából képben is vagyok mi a jó,de eléggé elrohantak az árak. :S
A mostani olcsóbb kínálatot nem ismerem már.Nagyjából egy 10-es lenne az esetre. A loudness,mély orientált hangzás lenne a kívánalom.
Úgy sacc/kb a Xears TD100III hangvilága kéne más gyártótól nem drágán.Köszönöm.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Cimborám CX200-a megmurdált (jéééé, a jack dugó töve környékén tört meg....)
Kéne valami helyettes minél alacsonyabb áron. A hangzása(és kényelme,megjelenése) a CX200-nak jó volt. nem kell különösebben jobb. A lényeg az alacsony ár. Én hirtelen nem találtam a régi CX500/CX300 bazárokat, illetve a Xears mellet nem ismerem annyira a többit minőség terén(megbízhatóság)Tudnátok ajánlani valami frankót? 5-6k környékén kéne maradni.
Köszönöm az elmélkedést előre is.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Köszi a tippeket. Esetleg valami egyéb tipp olcsóbban mint 5k?
Vagy netán nem tud valaki V-moda Bass-t valakitől jó áron?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
No kaptam egy feladatot. A legjobb fülest a legolcsóbban.
Pontosabban fillérekért valamit,ami tud szólni is
Hangzási világnak én a CX300at választanám,mert főleg elektronikus/vokál zenékhez lesz,ahol a loudness hangzás van előtérben.Így egy olyan füles kéne,ami kemény basszusokat "tud",és a magas tartomány is jelen van. Szerintem a Cx300 ezt tudja.Igazából kapásból vettem is volna egy V-moda Bass-t de PH-n senki sem árulja
Cx300 szint kéne tehát olyan 3-4k-ból.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz PR0JECTNR56 #21556 üzenetére
Pontosan!
Vesz mondjuk egy XE200-at,felkutatja miféle driver van benne,és ő is rendel.
Sennheiser körítésben a jobb gumikkal,kiépített terméktámogatással,tartozékokkal,pár featurerrel adják 20-egynáhányezerért és az teljesen korrekt.
De így tényleg elég vicces,hogy CX200-at lehet kapni annyi pénzért amennyiért ugyanazt megkapom fa házzal, Cx500at igencsak lehengerlő hanggal....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz ferofacee #21536 üzenetére
4.5
Esetleg 4nek mondható talán azért mert mivel erősebb(jobb) a közép,ezért kevésbé hallod az adott mélyet
De egyébként minden igényt kielégít így is. Ha pár decibelt ráadok,akkor sem bírom 10-15percnél tovább,mert izibe megfájdul a fejem.
(Csak pár szám pár percéig érdemes plusz kakaót ráadni )szerk:a színezetlen XR120nak vagy mi is a neve,annak 1-1.5öt adnék. (csak hogy még jobban érezd a különbséget az értékrendem)
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
Kleroo
veterán
válasz PR0JECTNR56 #21386 üzenetére
[link]
Van biza
Baromi jól néz ki. Az egyik egy picivel sötétebb mint a másikHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz schweini1337 #21340 üzenetére
Ja,és egyébként amellett,hogy sötétebb, a zsinórja is klasszikus gumis.Nem szövet mint ahogy nézem a honlapján
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Egyébként szerintem ennyiért reálisabb a cucc.
Én legalábbis 30ezret viccből sem adnék ki ilyen cuccért.
Mert azt azért vegyük figyelembe,hogy egy 10-15erzes senhesierhez korrekt doboz,kiváló,ergonomikus harangok,szütyő,csipesz egyéb tartozékok is dukálnak. Kiépített garancia/viszonteladó hálózat,és marketing költségek.
Ehhez képest a Xears egy ismeretlen hely,ahonnan postán kapod egy celofánba rakott fülest nem túl jó harangokkal(meg mondjuk egy jó kis szütyővel.)
Így 30+8 ójróért király vétel.De 90+8-ért pl az XE200 tényleg elég vicces lenne... (Ha sennhesier körítéssel,és tartozékokkal lenne,akkor simán! )A tök reális ára az olyan 55euro lenne. De mivel a garancia ennyire korrektül megy a kiépítetlenség ellenére,így inkább 60
Hallgatgattam az XE200-at. Fergeteges füles! TD III-hoz képest: Szebb,ízlésesebb,kényelmesebb,a gyári sima gumiharang használható,középtartomány frenetikus.Mélyben gyengébb,de nagyon nagyon bírja az eq-zást. Meg is lepődtem. A telómból már midnent feltoltam maxra amit lehet.Sztem már maga a jel/kimenet is full torz lehetett,de a füles még mindig bírta és bírta. Tehát eszetlen Hardcorera is be lehet lőni
Ez a füles tényleg a mindenevőknek készült.
A TDIII-hoz képest rockban mutatja meg igazán a foga fehérjét.Gondolkodtam,hogy eladom,mert kéne a pénz objektívre,de annyira jó,hogy nincs szívem
(be is raktam fiókba a telóval,had kapja a burnin-t.)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Garanciáztatás:
Ma délkor megjött a füles. Ez extrém gyors volt. Belföldön is lassabb szokott lenni...
Max respect Xearsnek,hisz TD100III helyett kaptam XE200-at. A diófa színűt
Itt van róla pár kép:
[link]
Mocskosul jól szól 0km-esen is És nagyon nagyon nagyon jól néz ki. Ezzel a színnel/anyaggal nagyon betalált.Nagyon high-tech hatása van.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz contaxg #21248 üzenetére
Vállalod a rizikót,plusz munkát(ami jelen esetben nincs,mert a Xears visszapostázás nélkül küldi az újat)
Vagy megveszed ugyanezt 2-3x drágábban egy ismert logo alatt.
Én pl kíváncsi volnék mit tudnak az új CX-ek,mert rengeteg jött belőlük.Csak irtó drágák,és nem nagyon találni semmit róluk,hogy mennyire jók,mik a különbségek.
(nomeg nekem 2 zászlóshajó CX-500 is bemurdált hamar,szóval Sennheiser sem egyenlő a végtelen élettel)És csatlakozom. a Cx300/400/500 vonalat erősen lelépi a TDIII.
Tegyük fel,hogy ez a CX-600 . A többihez képest én legalább 20-25körül adnám,ha Sennheiser lenne.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
-
Kleroo
veterán
válasz Tomate #21187 üzenetére
PH-n 1-2 kolléga árulja.
A XEARS egy egyszemélyes vállalkozás nagyjából. Bizonyos kuponokkal,időszakokban sokkal olcsóbbak a termékek..Olyan 7-8-9 ezer Ft-os kategória mindkét füles.
A TD100 III remek,brutális,és meleg mélyekkel rendelkezik,ami mellett a magasabb tartomány is pompás(itt hagyja le a Cx500-at de csúnyán). Az XE200-at pedig mindenki jónak tartja.Egy kicsit mérsékeltebb méllyel,még szebb hangzással.Nekem amíg szólt,imádtam. Gyalázza a CX300-at,és igencsak lenyomja még a CX-500at is.(ami anno 13-15ezres füles volt). De sokan hallgattak már több fülest is,és még mindig jónak/legjobbnak tartják a Xears a 10k alatti ársávban
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
Kleroo
veterán
válasz PR0JECTNR56 #21183 üzenetére
Ebolt-ra egy szavazat. Egy létező hely,ahol kedvesen,készségesen szolgálják ki az embert.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Luissimo #21105 üzenetére
Na azért
Más:
Bodor esetén "tanulva" ma direkt ráírtam Thomasra,hogy no akkor feladta-e a fülest,és fél órával később válaszolt is,hogy persze,már úton van .Eddig minden korrekt.Csak érkezzen is meg... Nehogy egy kedves magyar postás "elveszítse"a vastag borítékot.... (legalábbis nem hiszem,hogy UPS nyomonkövethető szolgálattal küldte el az 50grammos kis nejlonzacsit )Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz XtremLor #21096 üzenetére
Thomas arra kért,hogy vágjam el. Nem fogok cigánykodni,meg trükközni,és visszaélni a kedvességével. nyáron nekem kellett volna kipostáznom,most meg csak annyi a dolgom,hogy elvágom,és küld újat(és ezzel megbízik bennem,hogy tényleg igaz amit állítottam,és nem én tettem tönkre a fülest) Ilyen supportja csak a logitechnek van.
Ez persze nem zárja ki azt,hogy eladom bagóért valakinek aki meg tudja szerelni.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz PR0JECTNR56 #21093 üzenetére
Igen,ez még V1. Nagyjából akkor vettem amikor a TDII is új volt,de már frissen megjelent a TDIII. És 24ezer Ft elköltése után újból erőt vettem magamon,hogy márkát váltok,és ez már időtálló lesz.Erreföl nem egy hibás széria lett pont?...
Már válaszolt is Thomas, még ma feladjaHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz szakibá... #21091 üzenetére
Egyik pillantról a másikra,fizikai behatás nélkül elkussolt a jobboldali. Itthon üldtem a szobámban,épp összehasonlítottam az MW600 fülesével....
Ez tudtommal szériahiba,csak kontakt próbléma.De én nem értek hozzá,és garanciális.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz szakibá... #21088 üzenetére
Hát feltámasztható,de nem érné meg,és 100% ugyanúgy már nem szólna.
Garancia "aktiválása"Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Megöltem a TD100III-at végleg
[link]Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz PR0JECTNR56 #21077 üzenetére
Tegnap éjjel olvasgatva nem tudom,hogy szedtem ki,hogy vmi dió...
De most már tudom,ébenfa.
Hát ha szükségem lesz agyrombolásra az erre kihegyezett számoknál,és ki tudom eq-zni belőle,akkor már írok is neki,illetve elnyisszantom szegény beteg TD100III torkátAz nekem a nehéz,hogy rengeteg zenét hallgatok. A legidiótább DUCC-DUCC-tól kezdve a mai dnb hangzású popzenéken át,a leglíraibb érzelmes hangszeres zenéken keresztül,ACDC-t és társait karöltve a Coldplayjel és U2-val fűszerezve akár Tubular Bellst is majd végül progressive house-t
Bár közép-magas tartományban már a Td100 is új dimenziót nyitott a korábban etalonnak tartott CX500 utánNa nyisszantok,és írok Thomasnak
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Kleroo #21067 üzenetére
"XE200 Ebony" alatt erre gondol vajon Thomas?
Elsőre okádékul néz ki,de másodjára tök poén,elfogadnámNem találok PH-s árakat.Ez az XE200 drágább mint a TD100 III ?
A teszt amit írt róla slfln,vmi frenetkius profi munka. Ha magasról tojnék erre az egészre,akkor is kedvet kaptam volna hozzá.Mostanság sok igazán mély orientált progressive houset hallgatok.Ki lehet belőle eq-zni a td100-as mélységet? Mert ha igen,akkor ez tényleg nekem való Lesz egy még jobb fülesem Rockra/klasszikusra,de ha kell letépi az arcomHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Hej! De rég jártam erre. Gondolom megint felfordult a piac
Nekem még régi a storym. Anno sikerült 2+1 db CX500 elhalálozása után egy gyári hibás TD100II-at vennem. Kicsit sem kiábrándító :S... Mindegy. Júniusban írtam Thomasnak,hogy mi a para.Azt írta,hogy ejj de sajnálja,és küldjem vissza neki a legolcsóbb módon. Aztán ez végül annyiban maradt,mert jöttek az elfoglaltságok,majd elfelejtettem/megfelelt helyette az MW600 fülese. Most végre van időm bajlódni vele. Újra írtam neki. Meghökkentem.Most azt írta,hogy:
make it easy! Vágd le a kábelt, küldj képet,és címet(delivery adress)
Az üzimben megkérdeztem,hogy most milyen típusok futnak nála,gondolom ezért írta az toda,hogy XE200-a van éppen raktáron. Az miféle füles? (Nekem a TD100III meleg,mély orientált tiszta hangzása fekszik)
Eléggé megörültem,hogy nem nekem kell rohangálnom,meg perkálnomHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Jól látom,hogy arról van szó,hogy szinte lehetetlen behelyezni a TD III-at?
Mert nekem is feltűnt,hogyha a legjobb gumiharanggal teszem be,ami tökéletesen szigetel,akkor szinte esélytelen vákum nélkül betenni,ergó nem hallok szinte semmi
És percekig szórakozok vele,hogy vákum nélkül tegyem be tökéletesen.
Ez akkor vmi hiba?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
-
Kleroo
veterán
Köszönöm a gyors választ itt is. majd ha lesz rá időm (pár nap) akkor megkereslek pm-ben még egy kis pontosítás végett.
De ez is annyira jellemző rám. A TD100 II-nél felfigyeltem a xearsre,hogy jó,minőségi,ect. Erre pont megjelenik a legújabb fúdejó még tovább csiszolt verzió.Rászánom magam,hogy 4.-ére is kiadok rahedli pénzt arra,hogy most már tényleg időtálló,jó fülesem legyen..... Erre megveszem,és kiderül,hogy egy nagyon bugos sorozat...
Ilyen az én formám.
Remélem le lehet beszélni Thomasszal,hogy TD100 II legyen helyette.matyigo: Nekem volt 1 szuper fake cx500-am(cx300at leszólta)
És 2db 100% eredeti cx500am. mind a 3 a jack dugónál tört meg belül. Egyik sem húzta tovább 4-5 hónapnál.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Valaki bemérhetne balek-o-méterrel.Nemrég vettem Dave kollégától egy Xears TD100 III-at.
És a korábbi szerencsétlenségeim után (3 gyári hibás CX500as )
Azt hittem jó lóra teszek. Erre a műszerre már szinte túlságosan is vigyáztam. itthon mindig kinyújtva tároltam.táskába bezacskózva,nagyon nagy körökbe hajtogatva tároltam.És ma mit hallok. Elkezdtem tesztelni,hogy melyik gumiharangommal szól a legjobban. És egyszer csak hopp, az egyik oldal kussban maradt.
És ahogy próbálgattam, a driverbe menő kábel nem jó. mert sok mozgatás után per secre szólt belőle.....Elegem van ebből.....
Miért nekem kell nekem ezzel állandóan xopnom. Haveri körben 90%-ban a gyári vackokat használja mindenki.amik már felépítésre is trágya hulladékok. Én meg jövök az aktuális minőségi cuccaimmal,és hullanak... miközben baromira vigyázok rájuk :S
Más meg csak bevágja a táskába, begyűri a zsebébe ,és hibátlanul megy...Egyébként most az xperia x10-hez adott mw600as szett fülesét hallgatom(miatta is indult el a harangcserebere most...) meglepően jól szól.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz ballington #15803 üzenetére
Én már válaszoltam...., de semmi reakció,köszönet...
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz ballington #15764 üzenetére
Én a xears TD100 at tudom ajánlani. Én is mindenevő vagyok,és remekül szuperál.
Lejátszónak egy komolyabb creative játékost ajánlanék.
A régebbieknek nagyon jó hangjuk van. (újabbakat nem nagyon ismerem,de már egyre jobban elqrvul ez a cég(is) ... )Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz v2izzy #14393 üzenetére
Amennyire én látom,-és Dave-vel ezt pont megállíptítottuk-
Visszanyal a fagyi.
A nagy gyártók elvitték kínába a technológiát,ahol potom pénzért megépítették a termékeket.Aztán ott Kínában szépen lassan lemásolták,sőt továbbfejlesztették a konstrukciókat.(amely mellett a nagy gyárak nem iparkodnak annyira fejlődni)
Így most töredék áron tudják adni ugyanazt a minőséget.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz themebuilder #14229 üzenetére
Köszönöm a konkrétumokat.
Korábban már itt is kérdezgettem,hogy mit érdemes csinálnom,csak túl drágán jönnék ki belőle.Elpostázni,minőségi jacket rácsapni,visszapostázni.
Inkább váltottam.És majd ha belefutok vmi olcsóbb/könnyebb lehetőségbe,akkor felélesztem a cx500akat,mert jókHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Bizony!
Nálam CX500ak garmadája van a sírban :S
Jelenleg folyik még a bejáratás,de a xears középen,és magasban jobb a cx-nél.Mint írtam annyival nem jobb,hogy a cx-et lecserélje valaki,de annyival igencsak jobb,hogy helyette vegyen
Aztán még árnyalom a véleményem a bejáratott fülessel.
Annyi negatívuma van,hogy kényelmetlenebb mint a cx.(de ez inkább a cx előnye,mert a legtöbb füles,és főleg a korábbi nem iem fülesek már 1 óra után nagyon kényelmetlenek voltak.)
Luissimo! Akkor örülj neki nagyon mert nálam 2 original cx500 is meghalt.Mindkettő a jack dugónál lett kontaktos. És mindkettő nagy becsben volt tartva :S
szerk: az enyémet kipróbálhatod,ha egyszer megcsináltatom
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
A cx500 gumijával kezdtem el használni.
Necces kijelentenem,hogy több van e egyikben,vagy másikban.Főleg,mert még alig szólt a xears. De a bejáratott példányt ,korábban rengeteget hallgatott zenékkel nyüstölve,nekem nem tűnt fel,hogy a mély több lenne.Márpedig ha így nem érzem,akkor az tökmindegy,hogy egymásutáni hallgatások után rájövök,hogy 1%-al jobb az egyik a másiknál,ami akár a gumi,akár csak a behelyezésből is adódhat.Az viszont egyből feltűnt,hogy mennyivel dinamikusabban szólal meg maga a zene
Majd ha bejáródik a xears,és megcsináltatom a cx500at netán,akkor írok összehasonlítást.
Neked tuti eredeti 500asod volt? Mert nekem van egy fake,meg egy origi. Leginkább a mély tartományban térnek el. Az eredeti melegebb,mélyebb,erősebb hangzású. De egyébként a fake is baromi jól szólt.
Viszont egyébként még nem találtam meg a kényelmes pozíciót vele,mert érzem hogy a fülemben van. A cx fel sem tűnt hogy a fülembe van.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Tegnap egy kedves PH-s kollégától szert tettem egy Xears TD100 III-ra
Korábban egy Eredeti Cx500at nyúztam,és be is vált. hangminősége miatt sosem cseréltem volna le,azonban immáron 3 kontaktos cx500am van,így elmebeteg lettem volna egy 4.-re is kidobni a pénzt. Adtam egy esélyt a Xearsnek.
És van egy nagy "probléma": Jobb mint a cx500
Sajnos konkrét egymás utáni hasonlíthatóságom nincs,de a telómon hónapokig hallgatom ugyanazt,így kapásból feltűnt a különbség a xears-szel.
Mélyek terén nem veri a cx500at.szinte tök ugyanaz a kettő.Talán a cx500 mélyebben is erősebb(50hz körül/alatt) de ez csak feltételes.
Azonban minden tartományban nagyobb a dinamikája.Talán még részletesebb is.
És ha azt nézem,hogy nincs annyira eltolva a mély felé a hangzása,akkor még a mélyei is erősebbnek tekinthetőek,mert hangosabb középtartománynál is ugyanolyan erősnek érzem mint a cx-ét.Ezt egyelőre csak 1órát futott fülesről írom.Amit kipróbáltam,csak épphogy meghallgattam,mert abból is megállapítottam,hogy bizony rendben van
De rövid emlékeim alapján azért ott jobban a helyén voltak a dolgok már.Aki cx500ról váltana....hát ha eddig elégedett volt vele,én talán inkább nem ajánlanám ezt a viszonylag nagyobb kiadást,de ha most venne fülest az illető,akkor eszébe ne jusson a sennheisert választani.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Ez király!
Azt teljesen nem értettem,hogy az 1khz-et mennyire kell belőni.Mert 90db az aminél hallok vmit,hogy történik ha lenyomom. De vakteszten(nem én kattintanék) szerintem nem tűnne fel. Az első szint amit konkrétan,tisztán,kivehetően hallok az a 81db (81 és 90 között csak érzem hogy vmi van.de a konkrét hangot nem tudnám megmondani)És tényleg jó tapasztalni a valóságot. 2-4khznél sokkal jobban hallok.
A mélyeket pedig szinte alig.no meg a 16khz se gyenge...[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
SACD-t csak minőségromlással lehet rippelni.
DVD-audiot leeht normálisan másolgatni.
Ajánlok 1 tesztet: konvertáld le 44/16ba, és úhy hallgasd meg mindkettőt.Egy másik fórumban én váltig állítottam hogy könnybevlábad a szemem a 96/24 és jobb zenéktől,annyival jobbak.--Éveken át gyűjtöttem a legminőségibb DVDA anyagokat(rengeteg ilyen anyagom van már biztos forrásból)--
De ott sok hozzáértő kioktatott,és végül hinnem kellett nekik,mert a vakteszten elvéreztem....Jó,persze van előnye,de csak jelzem,hogy nem olyan nagy.
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Az tény hogy nagy kavarás van.
Jól bejött ezeknek a fake-gyáraknak a biznisz.
Bár egy sennheisertől elvárná az ember,hogy hamar lépjen erre valamit......Egyébként a forrásom megbízható
Csak 1 rossz szállítmányt kapott,de azóta már tuti eredeti cuccai vannak.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Nem keserítesz el. Jól összebarátkoztam a sráccal.
Már 2éve ismerjük egymást.
Jött neki egy rossz szállítmánya,ami azóta kiderült(ekkor kaptam a hamis de kiválócx500at)
És kárpótlásul adta volna olcsón,a 100% eredeti,egyszer kipróbált cx400II-t.
Csak ezt nem akartam ilyen hosszan levezetni,mert senkit nem érdekelmhorvat majd megmondja a frankót pár nap múlva tűkön ülök
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Azért olcsó,mert már törzsvásárló vagyok,és 1x már ki lett bontva. 100% eredeti
HPM 70et énis hallgattam (jött oda egy srác,hogy az bizony leveri a cx300amat,meeerhogy soookkkall dúúúvááább a mélye(ilyen tipikus "hozzáértő" )
Borzalom. Puffogús ultraerős mély(cx300nál erősebbnek tűnik,de gyengébb)
És minden más tartomány teljes hiánya.Eq-ban minden magas hang csutkára fel. Így valahogy szólt,de döbbenet fosul.
Az a füles egy tipikus parasztvakító "hűdejó a mélye" cucc volt. És a sok buta imádta is....Hamisítás:
Hozzám véletlenül került egy hamis cx500. csak később tűnt fel.
DE!!! A Cx300nál egy hangyafingnyit szebben szólt. (akkor jöttem rá,amikor vettem a következő cx500at,hogy nem egészen ugyanaz a 2.)
hangzásban a hamis 500 félúton van a cx300 és cx500 között.
Szóval szerintem is jók a hamisítványok is(és ez nem mai sztori)[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Akkor le voltam maradva
szerk: jaja! anno én voltam az isten a suliban hogy van egy Cx300asom(2006 környékén). Eszméletlen nagy pukk volt az akkor. Egy tininek pedig más nem is fontosabb,mint hogy mennyi mély van benne
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz mhorvat #11402 üzenetére
Úgy néz ki énis veszek
Mert valamit muszáj vennem,és már 2 cx500 ment tönkre.... Most már feljebb lépnék minőségben. Ez biztos jobb,csak kérdés mennyivel
De kicsit várnom kell,így én potenciális olvasód leszek(mondjuk azt meg ember nem tudja hogy a sennheiserek hogyan viszonyulnak egymáshoz. cx500 vs cx400II )
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Köszönöm a sok választ. Közben többfelé jártam,és tényleg a PL50 nem a legjobb választás a cx500 után(ha a cx500 tetszett)
Azonban egyre jobban tetszik a XEARS TD100 II
És ahogy látom themebuildernek van elég kellemes áron. A valós ára tényleg 27ezer Ft?
Mert ahogy felmértem a vélemények alapján gyakorlatilag ugyanazt nyújtja mint a cx500,csak mindenhol rátesz még egy hatalmas lapáttal.
Egyetlen problémám,hogy a sennheiserek baromi jól is néztek ki
De sebaj.Szóval váltott már valaki Cx400/500ról erre a xearsre? Mert ha sokkal jobb,akkor talán beruházok (cx500at tudnék 6,5kért,és cx400II-t 3k-ért)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Hajhó
Na most lesz több időm fülest vadászni. A cx500 hangzása nekem tetszett.
Minden zenét hallgatok.kivéve rap-et,meg 90es évek slágermuzsikáit.rock-dance-trance-proghouse-klasszikus-instrumentális,caramel
tudnék tűrhető áron CX400II-t szerezni,valamint tűrhető áron,de jóval drágábban Soundmagic PL50
Jó füles ez a soundmagic?
5800-ról,valamint creative zen microról hajtom
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz mhorvat #10956 üzenetére
Igen, mert én balszerencsés vagyok.
Ha valamiből van szériahiba,nekem biztosan az jut. ha valahol valami gigszer van 10évente,biztos én vagyok közben az ügyfél......És nagyon elégedett vagyok a hangjával,szigetelésével,komfortjával
Fura hogy senki nem tud semmit a mostani drága CX-ekről. Anno nagyon kente vágta mindenki a Cx400-cx500-cx95 dolgokat,amikor még 15k,vagy drágábbak voltak.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Hali!
Megvicccelnek engem a fülesek.
2.!!!!!!! CX500am ment tönkre magától
kicsit csalódtam a sennheiserben.
Most már tovább akarok lépni cx500ról.
Azóta elég sok új versenyző jelent meg. Valaki ismeri a CX870 CX880 CX980 valamelyikét?
vagy mi megfizethető kategória ami előrelépés?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Megőrülök ettől a sok fülestől .
CX300-CX300II
CX400-CX400IIFranc se tudja melyiket vegye az ember.
A cx400II a legtöbb ph-kollégánál a legdrágább(cx500nál is)
VAn olyan jó szerintetek?Ez is szétszedhtető kábellel rendelkezik?Mert az előny lenne ha netán az 5800val hajtanám.(egyébként creative zen microval hajtoma kicsikéket.Ajánlom mindenkinek,frentekius minőség,bombasztikus hangerő,és pl 98 jel/zaj arány ;az utolsó jó creative mp3ak egyike)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Falconer #8303 üzenetére
Hát a birka szó azért túlzás.
Én ha tutira akarok menni,akkor bemegyek egy mediamarktba/saturnba,és kipengetem a sok-sok zs-t de legalább tuti eredeti.Szóval azért erős lebirkázi az így gondolkodó usert.. :S
De ez szánalmas ha tényleg bizonyíthatóan igaz. .
Ti tudtok valamit ezekről? cx980 meg valami cx8**?
Láttam pár helyen árulni. Ez az új cx zászlóshajó cx95 helyett?(tényleg azzal mivan?)Solicidium:
sztem ez csak a cx300-400-500 trióra vonatkozik/kozhat[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz szakibá... #8299 üzenetére
Ezt az én tapasztalatom is alátámasztja,hisz a cx300 és 500 között nálam épphogy volt különbség(ha rögtön cserélgettem őket percekig,akkor pirinyó különbségeket hallottam....
(remek cx300ast foghattam ki)Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Falconer #8297 üzenetére
Szakboltban hamisat? Nofene :S
A drivert nem biztos hogy a sennheiser gyártja.
A cx300-ét pl nem ő gyártotta.SZóval lehet külön raktáron.
De ebben is van igazság,hogy minek lenne több driver. De az is lehet hogy túl nagy falat lett a cx500 a sok +featurrel,és kevesen vették.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz picur220 #8295 üzenetére
Mi bizonyítja hogy nem?
Egy megbízható embertől tudom,aki jártas a sennheiser fülesekben.
Sztem van benne ráció. A cx500 kifutó széria.PH-n kívül máshol kb nem is találkozom vele.
A cx300II pedig szintén nem hiszem hogy hosszú életű lenne,hisz maga a cx300név már régi,és max 1 rókabőrre elég. Így a megmaradt cx500 drivereket a cx300 nevével jó áron el tudják adni, s nem kell hozzá adni a sok kiegészítőt/featuret.
De mindenki jól jár így
Én azértis tudom elképzelni,mert a cx500 és 300 között csak kis különbségek voltak(sőt...)
Bár ano megállapítottam,hogy én vmi extra cx300asra tettem szert,mert haver 2,5mm-es cx300-a rosszabbul szól. mintha egy másik,gyengébb típus lenne(egyik sem fake,szaküzletbl vannak)Na mindegy. jól el elmélkedtem
Valakinek van cx300vs cx300II
vagy cx300II vs cx500 tapasztalata?[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Sziasztok!
Nekem az az infóm,hogy a cx300II-ban ugyanaz a driver van mint a cx500-ban,és kb ugyanúgy szól.
Volt eddig cx300am,és cx500(eltűnt).Nem volt közöttük ordenáré különbség.
Szóval van itt tapasztalata valakinek?mert visszaolvasva csak teszlinkeléseket láttam,de azokban nem hiszek,hanem egy user tapasztalatában inkább
cx300II-at 5500ért kapnék, cx500at 7500ért.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz maszekember #5631 üzenetére
Hogy dugod a füledbe?
Én is találkoztam már vele. tényleg frankón szól. de engem spec a külseje elrettent....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
válasz Daffchy #5553 üzenetére
Nem is hallottam erről a fülesről.
Én azt tudom mondani, hogy a cx300 elég kellemes kis füles.
Mostanság sokszor szidják, de szerintem azért már elég magas szinten van, nem fogsz csalódni benne. kivéve ha eleve nem passzol hozzád az inear felépítése(vagy esetleg nem tudod normálisan berakni )
Bár ha jó áron tudsz cx55-t akkor talán az a bestbuyHodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Egyes! leülhetsz
Átérzem a tapasztalatod. Biztos valami ratyi gyári fülest cseréltél erre. Amihez képest szigetel, és erős mélyeket ad. Csakhogy nem lehet eq-val magasokat előcsalni. Legalábbis a magas nem pont azt jelenti hogy feltolod a 16khz-es csúszkát a magasba és élvezed hogy szét sistereg az agyad. Hallgass meg egy normális fülest. Megérted miről beszélek.
Emberek akik dilemmáznak: A koss plug egy fosrakás!! kizárólag drum&bassre lehet ESETleg megvenni.De igényes fül ott is szereti a szép magasakat.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
5277?
ep630 mekkora előrelépés egy sony gyári füleshez képest(nvz 436 asszem)
megközelíti a cx300 minőségét?Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Barátnőmnek szeretnék karácsonyra jó kis fülhallgatót venni, és olcsón tudok creativot szerezni.
ep630 és ep635
a 630ról tudom hogy kb uanaz a hangszórója mint a cx300nak, csak lazább a minőségi rosta így lutri h milyen lesz.
de a 635öt nem ismerem. ti melyiket ajánlanátok?
viszonyítási alapom. cx300 cx500, ep480Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Ne haragudj, de szerinted hány link lehet ebben a topikban, vagy a kérdésednek megfelelő topikban: sennheiser fülesek, ami a fake és eredeti cx300at hasonlítja össze képekben.
most én vagyok a szemét, mert nem szemetelem a topikot, azzal hogy 20percig gépelgessem a különbségeket, ami legalább 10x be lett már linkelve, és mondjuk 100 hsz erről szól.
vagy te, mert nem vagy hajlandó arra használni a fórumot amire van.
kb 1 perc alatt megtalálnád.
és azért írtam, hogy használd a keresőt, mert azt hittem hogy nem vágod a dolgot.
de fanatikus tagként csak ismered.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
Kleroo
veterán
Szerintem ezt összegezhetjük:
Best buy: cx55:hangszeres zene kedvelőinek(a hangsúly a minőségen)
cx300:Erősebb basszus a magas rovására.
koss plug: ezt csak azért írtam ide, hogy NEHOGY bárki is ilyet vegyen.
kb cx300as basszus, de NINCS magas hang. egy szarrakás.
Top kategória:
cx95: a cx55 továbbcsiszolt bátyusa, irreálisan nagy felárért
cx500: a cx300 bátyusa, szebb magasak, teltebb basszus, irreálisan nagy felárértSzerintem irreálisan nagy felárat kérnek a nagyobb tesókért.Néhányan eltúlozzák élménybeszámolóikat.igen jobban szólnak, de ha ugyanazt a zenét többször meghallgatod az egyikkel, majd rögtön a másikkal, csak akkor hallod.A 6-8 ezres különbséget, én a lejátszóra költeném, hisz az ilyen inear fülesek pl nagyon háklisak az alapzajra, ami az olcsóbb lejátszók ismérve....
Hodor. Hodor? Hodooor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest