Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kleroo

veterán

válasz Ba.G #21381 üzenetére

Egyébként szerintem ennyiért reálisabb a cucc.
    Én legalábbis 30ezret viccből sem adnék ki ilyen cuccért.
    Mert azt azért vegyük figyelembe,hogy egy 10-15erzes senhesierhez korrekt doboz,kiváló,ergonomikus harangok,szütyő,csipesz egyéb tartozékok is dukálnak. Kiépített garancia/viszonteladó hálózat,és marketing költségek.
    Ehhez képest a Xears egy ismeretlen hely,ahonnan postán kapod egy celofánba rakott fülest nem túl jó harangokkal(meg mondjuk egy jó kis szütyővel.)
    Így 30+8 ójróért király vétel.De 90+8-ért pl az XE200 tényleg elég vicces lenne... (Ha sennhesier körítéssel,és tartozékokkal lenne,akkor simán! )

A tök reális ára az olyan 55euro lenne. De mivel a garancia ennyire korrektül megy a kiépítetlenség ellenére,így inkább 60

Hallgatgattam az XE200-at. Fergeteges füles! TD III-hoz képest: Szebb,ízlésesebb,kényelmesebb,a gyári sima gumiharang használható,középtartomány frenetikus.Mélyben gyengébb,de nagyon nagyon bírja az eq-zást. Meg is lepődtem. A telómból már midnent feltoltam maxra amit lehet.Sztem már maga a jel/kimenet is full torz lehetett,de a füles még mindig bírta és bírta. Tehát eszetlen Hardcorera is be lehet lőni :)
    Ez a füles tényleg a mindenevőknek készült.
    A TDIII-hoz képest rockban mutatja meg igazán a foga fehérjét. :)

Gondolkodtam,hogy eladom,mert kéne a pénz objektívre,de annyira jó,hogy nincs szívem :)
    (be is raktam fiókba a telóval,had kapja a burnin-t.)

Hodor. Hodor? Hodooor!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés