Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Deadzone41 #20998 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
slfln
senior tag
válasz Deadzone41 #20998 üzenetére
Gyenge, korlátozott hangerejű, magas kimeneti impedanciájú stb. forrás esetén lehet valami haszna. Egy jó lejátszó mellett kb. 0.
A bolt fent van az amazon.co.uk-n is, nyugodtan megveheted (onnan is).
Nem lesz plusz költség a postán kívül. -
Deadzone41
őstag
miért tukmálnak a b2-es füles mellé erősítőt? 40ohm, 110db lazán kihajtja egy normális mp3 lejátszó nem?
erről a boltról van valakinek tapasztalata? innen szeretnék re-262-t rendelni. szállítási költségen kívül rám vernek még valami adót az árán felül?
[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
nem kell olyan sokáig várni, karácsonyi akció már él
-
ko9
addikt
válasz Shufny #20987 üzenetére
Igen, emiatt kérdeztem én is tegnap itt, hogy mi lehet, de sajnos akkor nem kaptam választ... Most kénytelen vagyok várni karácsonyig a rendeléssel, majd jövőre meg lesz fülesem kb
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Shufny
őstag
válasz fi:zi'k #20986 üzenetére
Nem, csúnyán benézték a kiírást. Értelemszerűen HKT van náluk, ami UTC+8 mint a WST. Nem tudom, hogy kutyulták össze, de 1pm WST -kor volt vége (avagy 11pm hétfő CST, nálunk meg kedd reggel 6 CET). Ami azért nem túl meglepő, hiszen "Cyber Monday 1Day Deals" és WST szerint hétfőn délben rakták ki. A fórumba vissza is számolt, de az erre irányuló kérdésekre nem válaszolt.
Lényeg, hogy ez mindenképpen többszörösen hibásan volt kiírva.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz Luissimo #20984 üzenetére
Csak kikéne találni milyen időzónában élnek ezek, mert WST szerint délután 4-kor lenne 11pm ott. De ők reggel 6 körül zárták le az akciót...
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Luissimo
veterán
ezekszerint lemaradtam az akcijós M3-ról !
(sebaj , akkor spóroltam 12 000-et, majd legközelebb, ha féláronadják, akkor megpróbálom begyüjteni !! )
kösz a segítséget ...az előző topicba ( mady by slfln) ) EZ IS BELEILLIK, így a teljes a kép !
[ Szerkesztve ]
-
slfln
senior tag
Lehet akkurátusabban kell majd fogalmaznom. Nem minden Monster fülhallgató tűzre való és nem a FartBeats by Dr. Dre a legjobb fülesük.
Az már másik kérdés, hogy hivatalos eladótól is erős félsszel vennék Monster fülest, ha rászánnám magam ilyesmire. A bolti árát -cserélős gari ide vagy oda- egyik sem éri.
Valószínűleg több gagyi forog kézen, mint eredeti.
A 150$-os Pro Gold is tutira hamisítvány. -
dellarocco
csendes tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
-
ko9
addikt
Aki rendelt már 50$ körül MP4Nation-ról, azoktól kérdezném, hogy vámért kell pluszba fizetni?
-
zbence
aktív tag
válasz honfoglalo #20977 üzenetére
a mai új gyártmányok sem bírják jobban?
-
Luissimo
veterán
válasz honfoglalo #20977 üzenetére
a brainw-ekből nekem van az m1 és az m2 is, hidd el jó választás az m2, megleszel vele elégedve, szépek a mélyei,tiszták a magasai és a közepe is a helyén van.
a kábele bírja a strapát és a háza sem az a széteső típus . -
honfoglalo
senior tag
válasz zbence #20974 üzenetére
Nekem Klipsch S4i van. Tesztekben nem dicsérik agyon, de a mélye tényleg szép. 2 éve jó vétel volt, most már nem annyira. Ma rendeltem egy Brainwavz M2-t 10k szállítással, kíváncsi vagyok. A Klipsch-sel az a baj, hogy ha vigyázol is rá, szét fog menni, lekopik a felirat reped a gumi és törik a jack. 24k-ért ez kicsit gáz, most már 15-ért lehet kapni. 5x lett javítva nekem 2 év alatt, lehet most már, hogy "javíthatatlan".
Persze 100x inkább, mint valami Sennheiser CX, annál lényegesebb jobb, de lehet 15k-ért bőven jobb hangzású fülest kapni. Brainwavz M2 tesztek alapján jobb, illetve a Xears ... sem rossz, de én az asszimetrikus szövet kábel, a gyenge felszerelés és TD-nél borzasztóan túleröltetett mély miatt nem vennék. (a Klipsch is kicsit ilyen mélyek terén) -
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #20975 üzenetére
Mondjuk amikor mutattad, akkor nem az én fülembevaló méretű volt a gumija, ezért kicsit alulteljesített nekem (a cx-hez képest valami egészen más minőség volt, kétségtelenül, demég a cx500-hoz volt szokva a fülem biztosan) de egy sajátméretű gumibogyómmal szívesen meghallgatnám, most már ujra, hogy azóta több fülessel szembesültem !
(gyűha, ez képzavar a javából )Tehát jó az a Monster Turbine Pro Gold, jó bizony, de az ára is jó (főleg, most hogy ilyen magasan áll a dollár)
[ Szerkesztve ]
-
zbence
aktív tag
Klipsch Image S4 ?
-
mzso
veterán
"A Superlux 381 mennyire jó választás? Ami nekem fontos, a külvilág elszigetelése és a semlegesség/egyenletesség/pontosság. (ne emelje, vagy nyomja el a spektrum semelyik részét)"
Erre nincs senki. Visszakerestem de érdembem csak egy valaki jellemezte és ő is csak annyit mondott, hogy rosszul szigetel.
-
attika89
senior tag
válasz dellarocco #20962 üzenetére
Helló!
Fogalmam sincs, hogy a hozzászólók közül ki hallotta valóban a Pro Gold-ot, nekem már több mint egy éve megvan és abszolút meg vagyok vele elégedve. A Turbine Pro-k és a Miles Davis nem AZ a Monster, mint amire sokan asszociálnak. Ezeknél már valóban lehet hangminőségről beszélni. Azt nem mondom, hogy nem gondolkodtam már a cserén, de inkább a fejhallgatómat cseréltem le...
Zeneszerkesztésre nem biztos, hogy legalkalmasabb. Tényleg sok mélye van, ami valóban nem a legfeszesebb, de szerintem nem mászik bele a többi tartományba, talán csak egy hangyányit.
A vokálok, hangszerek szépen szólnak. Nem egy túl agresszív hangzású füles, kicsit sötétebb hangja van.A részletek szépen megvannak mind a közép, mind a magas tartományban, de az alsó tartomány tényleg az odab...ásról szól. A tere nem túl nagy, viszont jól szigetel.
Ha nem feltétel, hogy IEM legyen, én mindenképp fejhallgatót vennék inkább
Szerintem egy adott összegért vásárolt IEM nem tud annyit, mint egy ugyan annyiért vásárolt rendes fejhallgató...[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
contaxg
veterán
-
Ákos97
aktív tag
válasz zbence #20967 üzenetére
Akkor érd be a sz@rral.
Bár gyanítom, az előző hozzászólásaidat elemezve, hogy te egy cx300-ra is ráélveznél.
Ajánlom, hogy nézz szét, és fogadd meg a hozzáértők tanácsát, mielőtt fűt-fát írogatsz nekünk. Vagy ha az tetszik, vedd meg, légy boldog vele, de soha ne hallgass meg egy annál jobbat, és ne fárassz minket ilyen vackok emlegésével.
Az, hogy mi jó, az pedig szubjektív, gyanítom, hogy neked valami ultra mélykiemelős füles/fejes kell.
Szerk:
A Beyer DTX101 jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
ha nem kell az extra hordozhatóság, mobilitás, akkor fejhallgatót vegyél, a fejesek tere mindenképp megelőzi a fülest. gyere át a fejhallgatós topicba, olvasd ott el az 1. hsz.t, utána tudnak segíteni a szakik. a beats hulladékot meg felejtsd el, akár melyik aktuális tucat popsztár nyakába is láttad
[ Szerkesztve ]
-
zbence
aktív tag
válasz schweini1337 #20964 üzenetére
Hol lehet kapni?Külföldi rendelés nálam nem játszik.
Bose TriPort? Vagy valamilyen Beyer?
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
eBayen mind hamis. Olvasd el sfln Xears Ultraphile tesztjét. Olyan a Beats is. Volt már szerencsém a Monster füleshez, hát mit ne mondjak, Dubstep only-ra tökéletes. Túltengő, kontrollálatlan mélyek, fátyolkéntlepi be az összes többi tartományt.
Személy szerint EZ a véleményem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
schweini1337
csendes tag
Szerintem 30k körül tuti találsz jobbat mint egy Monster füles... A leírások alapján Vsonic Gr7 jobb lenne számodra...
-
zbence
aktív tag
Üdv!
Fülhallgatót keresek, de nem nagyon vagyok otthon a témában.
Utcára kellene, sok basszussal, hip-hop, dubstep, és populárisabb zenéket hallgatok, illetve ipod shuffle-ról vagy xperia arc-ról hajtanám.A keret max 15 +20%
-
dellarocco
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném elsősorban megtudni, h a fülhallgatók milyen minőségűek a fejhallgatókhoz képest? Konkrétan azt néztem, h ebayen már 150$ért lehet venni Monster Turbine Pro Goldot (ezzel kapcsolatban is szeretném a vélemeényeteket kérni, h szerintetek ez egy teljesen korrekt deal lehet? bár az eladó elég megbízhatónak tűnik a review alapján). Szóval pl ez az in ear cucc minőségben milyen szinten található az over ear fejhallgatókhoz képest? Szeretnék pár hónapon belül zeneszerkesztéssel is foglalkozni, ahhoz mennyire használható? (egyébként pont ennek a típusnak az ötlete onnan merült fel, h a kedvenc house dj/producerem is használ ilyet turnékon studiozáshoz - ő egyébként egy amerikai top dj--> Roger Sanchez, szóval nem egy noname alak a szakmában. Hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe, ha esetleg ezen felül még fűznétek hozzá bármit, tegyétek! -
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #20959 üzenetére
Köszönöm!
Ma egy kicsit nehezen fogok fel dolgokat.
Ntomkánál van Neked valami!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
ko9
addikt
válasz bigmasterg #20956 üzenetére
Ezt én is linkelni akartam 9gag-ról
-
bigmasterg
addikt
válasz contaxg #20957 üzenetére
Igen, de a tesztben is le volt írva (első oldal alján), hogy
"idén márciusban piacra dobták a DTX101-et (és a 60/80 'frissített' változatait is). Ez a 100-hoz képest semmilyen tekintetben nem előrelépés, a gyártó csupán a redukált árcédula miatt adta ki új csomagolásban/számmal a fülest, 15eFt-os ársávban jelölve versenyzőjét, és ezzel bedobva azt a legnagyobb tengerbe, a 10-15eFt közötti in-ear fülesek végtelen mezőnyébe. Így a tesztem címe a DTX100/101-et is viselhetné, mivel a két termék tökéletesen megegyezik a csomagoláson kívül."A nem neked, pedig arra szólt, hogy ezt nem neked írom, mint ajánlás, hanem mindenkinek, illetve itt nem is igazán a fülhallgató a lényeg, hanem a képen, az alatta lévő "review".
[ Szerkesztve ]
-
Shufny
őstag
Azt hiszem ez lehetne oktató példa formatervezőknek.
-
contaxg
veterán
Beyerdynamic DTX100-ról szólt a teszt és az a modell már nem létezik ezek szerint. Az árgépről tényleg az újabbat linkelted. A Klipsch miért nem jó nekem?
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Bocsánat! Ez az utolsó árlista!
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #20942 üzenetére
Ez megszűnt szerintem. Ilyen típust nem találtam a forgalmazó árnyistáján.
Ezt a DTX71 Beyert szerintem kipróbljuk! Köszi!cmd+v
Nekem Ctrl gomb a gépemen![ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz bigmasterg #20947 üzenetére
Itt is ugyanaz derült ki, köszönöm
Luissimo: Mit tudsz az M4-ről amit én nem, hogy csak a prímek jöhetnek szóba?
-
honfoglalo
senior tag
$40 a Brainwavz M2, viszont nem tudom, hogy javítható-e a fülesem, az akció meg nem tart soká. Mit gondoltok érdemes lenne megrendelni?
-
Luissimo
veterán
válasz bigmasterg #20945 üzenetére
jujjderonda fülmelegítőő
Én az M3-ast kérdeztem, ( tudod, van M1 és M2-m is már, jöhet az M3, mint az autopályáknál !!)
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Tudna valaki segíteni? Nem nagyon vagyok otthon az időzónákban... MP4Nation-ös akció meddig tart?
Ezt írják: All deals will end automatically at 11pm Tuesday USA Western Standard Time Zone.Én ezt kedd 16:00-nak számoltam, de biztos, ami biztos rákérdek.
Köszönöm előre is
-
contaxg
veterán
Ksz a vmnykt!
Beyer vagy AT ebben a történetben nem játszik??A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Iphone hoz keresek fülhallgatót, tehát legyen rajta számváltó gomb és mikrofon. "agybadugós" kivitel érdekelne max 20 k ig. Mindenfélét hallgatok, márka nem számít, jó ár érték aránya legyen. Eddig sennheiser cx 300 volt és egy ie 7 es.
Én vagyok M3nyus!
-
Luissimo
veterán
válasz szigmat #20935 üzenetére
Hogynemán, éppen erről beszélgettünk, kicsit előtted
Két és fél Canyon-t adnak ennyiért, és jóvételnek számít... -
szigmat
tag
Tudnátok ajánlani 5e Ft-ért jól szóló, agybadugós fülhallgatót?
-
ko9
addikt
Elérte a Cyber Monday az MP4Nationt is! Most fogok M4-et venni
Akciós termékek: [link]--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
orrlyuk
aktív tag
válasz contaxg #20927 üzenetére
A Canyont én nem mondanám melegnek, tényleg inkább semleges, kategóriájához képest részletező. Emellett elég nagy és nehéz (fém), nem mindenkinek kényelmes.
Tecsóban sokszor vannak olcsón Sonyk, azokból sokféle kialakítás van, és a hangképük gyanúm szerint inkább közelíti az általad említettet.
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
Luissimo
veterán
válasz bigmasterg #20929 üzenetére
Véletlen nemlehet egy fülest meghallgatni
naugye, (ezt mondom már régóta, mikor az elsőt megvettem az unokaöcskösnek, aki "eszi" a füleseket)
teljesen korrekt hangja van, nemcsak az ára korrekt !
Egy megfelelő méretű gumiharanggal (nekem a hozzáadott méret kicsivolt, egy nagyobb méretű (XL) felhelyezése viszont optimális zajkizárást és hangzást hozott) mindennapi utcai használatra és tömegközlekedős utazásra kiváló választás.Szinte teljesen biztos, hogy a két év garancia alatt ugyis cseréltetni kell, tehát ezért a jelképes árért ráadásul kettő fülest is kapsz .
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #20929 üzenetére
Köszi a gondolatokat... az agybadugót ő kérte!
Gondolom ez kényelmesebb neki sapek hordása mellett.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bigmasterg
addikt
válasz contaxg #20927 üzenetére
Véletlenül hallottam a héten (kis időre) egy ilyen Canyon-t (korábban volt már említve a topicban), és az áráért egész vállalható hangja van. Mindent elsöprő mélyre számítottam, de szerencsére ez elmaradt, kiegyenlítettebbhez közelítő hangja volt.
Viszont ez IEM, szóval a behelyezés és harang sokat számít és változtat a hangon. Egy 67 éves ember nem tudom, hogy mennyire tud megszokni egy 'agybadugós' fülhallgatót.
Mondjuk nagymamám bátyja (80) használ IEM-et. (Meg múltkor lemezjátszóhoz vett fo.Q rezgéscsillapítót. ) -
contaxg
veterán
válasz bigmasterg #20926 üzenetére
Valóban pár, tehát a 2 ezer az nagyon jó, köszönöm!
Papámnak (67) szenved, hogy nincs fülhallgatója...o.O
Kellemes, meleg, középdús karakter kell neki! A Canyon iljen?A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
Pár ezer forintért milyen fülhallgatót tudnátok ajánlani?
Főleg utcai rádiózás (öreg Nokia) mobiltelefonról lenne a feladat.
Köszi!A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Bodor
veterán
válasz PR0JECTNR56 #20919 üzenetére
Xears TD III V2 Blackwood-ot nem hallottam még, de nekem egy 200Pro mellett van egy B2-öm is, mely utóbbinak sokkal részletezőbb és tisztább a hangja, tényleg nehéz összehasonlítani őket, mert nem egy kategória. Mikor a B2-öt megkaptam, el akartam adni a 200Pro-t, de rájöttem, hogy megtartom az elektronikus zenékhez, mert ahhoz sokkal jobb, mint a B2. Hangzásban mindenképpen előrelépés lenne a B2, de ez attól is függ, hogy milyen zenéket hallgatsz túlnyomó többségben. Tényleg meghallgatás után kellene dönteni.
[ Szerkesztve ]
-
Csabi95
tag
Milyen itthon is beszerezhető (internetes átutalás nélkül) fülhallgatót javasolnátok?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Deadzone41 #20920 üzenetére
Nyilván nem egy árkategória, de a kettő közötti minőségi javulás, változás stb. érdekelne, avagy megéri-e azt a plusz összeget a B2 (mondjuk valószínűnek tartom, hogy élőben a legjobb ezt hallani és tesztelni). Egyelőre nem cserélnék az biztos, de mindig szemmel kell tartani a piacot, a B2 esélyes lehet utódként.
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
válasz PR0JECTNR56 #20919 üzenetére
fölösleges összehasonlítani őket szerintem, nem egy kategória árban sem meg hangban sem. ezekközül az xears-t hallottam, nekem nagyon nem tetszett, egyedül tüc tücc re tudnám elképzelni, de egy átlag embernek aki a színezéshez szokott valószínűleg az xears jönne be jobban.
-
PR0JECTNR56
addikt
Brainwavz B2 vs. Xears TD III V2 Blackwood kettőséről esetleg van valakinek tapasztalata? A korábbi hsz-ekből lejött, hogy a TD-hez képest biztosan kevesebb a mély, illetve a magas több lesz.
-
Luissimo
veterán
válasz honfoglalo #20917 üzenetére
így, ebben a sorrendben tudom javasolni, mindkettő nagyon jól szól.(amennyiben nem zavar a kissé teltebb basszus bennük)
kevesebb basszussal, kiegyensúlyozattabb hangzással ott az XR 120 pro vagy a 200-as.
-
honfoglalo
senior tag
Ha új fülhallgatót kéne vennem, tapasztalatok alapján mit tudtok mondani (tehát nem tesztek alapján, hanem ha valaki hallgatta is már ?
Brainwavz M2
TD 100 II
Klipsch S4i (ez van most, ami lehet, hogy javítható, lehet, hogy nem)köszi
-
xnace
őstag
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz honfoglalo #20913 üzenetére
Dudika a te ebered akkor.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
honfoglalo
senior tag
Üdv!
Tudtok valakit, aki tudna forrasztani jacket? Eddig Kentagon csinálta, de 2 hónapja nincs fenn az oldalon... -
Bodor
veterán
válasz Deadzone41 #20909 üzenetére
Én a B2-re adnám le a szavazatom, azt legalább meg tudnád hallgatni itthon is egy fórumtárs segítségével a vásárlás előtt...
-
Deadzone41
őstag
válasz themebuilder #20910 üzenetére
ez nem idei videó de amúgy elég vicces a sok birka ember
-
themebuilder
senior tag
Így sikerült az Egyesült Államokban a Fekete Péntek nevezetű akciós nap.
[ Szerkesztve ]
♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Deadzone41
őstag
eddigi olvasgatások alapján a re-262 jön be a legjobban. van tippetek hol tudnám beszerezni? attól tartok amcsiból rendelve ilyen árfolyam mellett adóval meg vámmal jóval 40ezer felett lenne
-
Shufny
őstag
válasz Deadzone41 #20904 üzenetére
GR07 most hétfőig olcsóbb kicsit. (meg lendmeurears -nél is.)
Igényeidtől függ, hogy elég-e neked a lejátszó az RE262 -höz. Nekem a Clip+ elég lenne.
A B2 meg könnyen lehet, hogy akciós lesz valamikor az ünnepek alatt.
-
Deadzone41
őstag
válasz bigmasterg #20903 üzenetére
a B2-től félek hogy sok benne a magas, a re-262-höz nem kell erősítés? amúgy köszi a linkeket, lesz mit átnyálaznom
-
-
mzso
veterán
A Superlux 381 mennyire jó választás? Ami nekem fontos, a külvilág elszigetelése és a semlegesség/egyenletesség/pontosság. (ne emelje, vagy nyomja el a spektrum semelyik részét)
-
Csabi95
tag
Sziasztok!
Minőséggi agybadugós fülhallgató vásárlása előtt állok, electro és hip-hop zenéket hallgatok, 20K-t nem akarom jelentősen túllépni. A xears wallnut-ja tökéletes lenne, csak van egy olyan kritérium, hogy fizetési eszköz mint internetes átutalás nem jöhet szóba. Szóval olyan kéne, amit hazánkban is meg lehet kapni.
Mit javasolnátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest