Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
megjött ma a rock it sounds r-50 -em topdog-tól . odáig vagyok a hangjától meg vissza, kb egyezik a dba-02-vel, egy picivel kevésbé tolakodóak a magasai. sajnos csak 3 fajta harang jár hozzá, és valahogy egyik sem az igazi. nem szigetelnek eléggé, ezért majd beszerzek egy foam-ot vagy valami másfajta szilikont. a ház összeszerelési minősége nem rossz, a memória kábel vezető is faca, viszont a kábel maga iszonyat bazári. nem tudom meddig fogja bírni, az biztos, hogy vigyázni kell rá.
összességében best buy szerintem 80 font-ért annak aki kissé analitikus, kiegyenlített hangot keres. -
Deadzone41
őstag
soundmagic e30 gyors vélemény: az xears td II-t csúnyán elveri mindenben. elég nagy mélykiemelése van, de nem lassul be tőle mint a tdII, és a mélyek alja is rendben van. nem csak a középmélyeket húzza fel parasztba, hanem az igazi szubok is jelen vannak. a közép és magos hangok is szépek, folyékonyak, nem hallottam zavaró hullámvölgyeket, nincs szúrós magasa. a részletezésével sincs gond az áráért, nem ken el semmit zavaróan. a tere egészen kiváló, van színpadkép és mélység.
a kényelemmel nem volt gond, pozitívum a fül mögött vezetős kábel, és a gumi kábelvezető fülre fekvő bigyó.
aki mélykiemelős fülest keres, de a közép és magas hangok is érdeklik, nem csak brummogást akar hallgatni, annak nagyon ajánlott 10k körüli áráért, főleg hogy itthon is beszerezhető. -
Deadzone41
őstag
lehetőségem volt ma meghallgatni egy dba-02-t.: álleesés. vigyorgás. hát miez. ennyi pénzér ilyen hang? akkora felbontása van, hogy csak pislogtam. simán pariba van a részletessége a felső kategóriás fejhallgatókkal. meg kell találni az ember fülének legjobban szigetelő harangot, de utána eszmélet. többen panaszkodtak a mélyeire, hogy kevés, meg nem üt, de szerintem ez egyáltalán nincs így, megfelelő haranggal simán jobb az átlag nyitott dinamikus fejeseknél sávszélen és "punch"-ban szvsz. a közép és a magas csodálatos, szépek a hangszer és énekhangjai. a magasakban van némi beyer szerű kiemelés, tud egyes zenékkel szúrni, de megfelelő haranggal ez csillapodik. az anyaghasználata eléggé bazári, de hát valahol spórolniuk kellett gondolom. a tere elég széles és 3D-s, egy IEM-hez képest, bár nem sokkal volt eddig tapasztalatom
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
üdv!
jól látom, hogy nincs itt még tapasztalat a Rock-It Sounds R-50-el kapcsolatban? 80font-os árával elég barátinak tűnik, meg jókat is olvasni róla, szerintetek?
-
Deadzone41
őstag
válasz FalconKnight #22221 üzenetére
mind2 szar
-
Deadzone41
őstag
megjöt a gariztatott fülhallgatóm, elméletileg úgy volt hogy xe200-at kapok de úgy látszik mégsem. -.- szóval most van egy eladó tdII-őm ha érdekel valakit
-
Deadzone41
őstag
mi a tapasztalat xears gariztatással, mennyi ideig tart mire megjön a csere cucc?
-
Deadzone41
őstag
válasz szentkuti11 #21899 üzenetére
iem-el motorozni? ehh
-
Deadzone41
őstag
valaki leírná nekem az xears gariztatás menetét? az a gáz szerintem a számlám már nincs meg vagy legalábbis az egész lakást fel kéne borítani h megtaláljam
-
Deadzone41
őstag
van egy félig szóló tdII-őm, több mint fél éves, nem is közvetlen xearsről vettem hanem itteni bazárból. szerintetek lehet gariztatni még?
-
Deadzone41
őstag
válasz szipak #21776 üzenetére
hm felkeltette az érdeklődésem a gr06. xears-ekhez képest hol van hangban kb nem tudod? azt látom hogy tartozékokban rendesen lenyomja. magas hangjai ugye nem szúrósak, élesek? azzal tudnak a sírba vinni. gyors, kontrollált mélyet keresek, nem süllyesztett közepet és tiszta, nem tolakodó magasakat főleg rock, metál és egyéb hangszeres zenére. vacilálok eközött, az xe200 között, és ha netán úgy jövök ki anyagilag akkor a re-262 között bár utóbbin erősen elgondolkozok hogy kell-e ez a kategóra az on the fly zenehallgatásra.
-
Deadzone41
őstag
köszi a helpet!
-
Deadzone41
őstag
miért tukmálnak a b2-es füles mellé erősítőt? 40ohm, 110db lazán kihajtja egy normális mp3 lejátszó nem?
erről a boltról van valakinek tapasztalata? innen szeretnék re-262-t rendelni. szállítási költségen kívül rám vernek még valami adót az árán felül?
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
válasz dellarocco #20962 üzenetére
ha nem kell az extra hordozhatóság, mobilitás, akkor fejhallgatót vegyél, a fejesek tere mindenképp megelőzi a fülest. gyere át a fejhallgatós topicba, olvasd ott el az 1. hsz.t, utána tudnak segíteni a szakik. a beats hulladékot meg felejtsd el, akár melyik aktuális tucat popsztár nyakába is láttad
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
válasz PR0JECTNR56 #20919 üzenetére
fölösleges összehasonlítani őket szerintem, nem egy kategória árban sem meg hangban sem. ezekközül az xears-t hallottam, nekem nagyon nem tetszett, egyedül tüc tücc re tudnám elképzelni, de egy átlag embernek aki a színezéshez szokott valószínűleg az xears jönne be jobban.
-
Deadzone41
őstag
válasz themebuilder #20910 üzenetére
ez nem idei videó de amúgy elég vicces a sok birka ember
-
Deadzone41
őstag
eddigi olvasgatások alapján a re-262 jön be a legjobban. van tippetek hol tudnám beszerezni? attól tartok amcsiból rendelve ilyen árfolyam mellett adóval meg vámmal jóval 40ezer felett lenne
-
Deadzone41
őstag
válasz bigmasterg #20903 üzenetére
a B2-től félek hogy sok benne a magas, a re-262-höz nem kell erősítés? amúgy köszi a linkeket, lesz mit átnyálaznom
-
Deadzone41
őstag
Üdv!
fülhallgatót keresek 40ezer forintig, mindenfélét hallgatok de főleg rock-ot, a természetes hangást kedvelem inkább, legyen szép részletes közepe, legyen feszes mélye és ne vágja le az alsó tartományt, a magasai ne legyenek bántóak, erőltetettek. persze nem kell hogy teljesen száraz, monitor füles legyen lehet egy kicsit "funabb" otthon egy k601-et nyüstölök ha ez segít. sajnos egyáltalán nem követem a fülhallgatós világot szóval nem nagyon van elképzelésem mi felelhet meg ennek. a másik kérdés hogy megéri ennyit költeni rá, van e számottevő minőségi ugrás mondjuk az xears fülesekhez képest ebben a kategóriában? örülnék ha küldenétek valami hasznos olvasmányt, tesztet, összehasonlítást ami segíthet dönteni
ja kihagytam hogy egy sgs hajtaná voodooval
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
válasz themebuilder #13074 üzenetére
majd valszeg meg lesz szerelve valahol a jacknél tört meg szóval kéne hozzá egy szerelhető jack dugesz. esetleg nem tud valaki ajánlani jófélét? majd ha megjön az xears-em kiváncsi vagyok melyik teljesít jobban
-
Deadzone41
őstag
üdv all! fejhallgató vásárlás előtt állok (ki gondolta volna^^) eddig egy akg 324p- m volt csak kontaktos lett az 1ik fele :\ szerettem a hangját nem túlozta el egyik tartományt sem. azon gondolkozom most beruházok valami "komolyabba"
Sennheiser CX 550 Style II és a Sennheiser IE 6 -ot néztem ki magamnak. valaki esetleg hallgatta már valamelyiket a kettő közül? tudnátok ajánlani hasonló árkategóriában fülhallgatót? főleg rock és dnb fog rajt szólni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest