Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Bringázáshoz keresnék (erdő,MTB) fullface sisak alá is beférő BT fülhallgatót, tehát fontos hogy ne nyúljon nagyon ki a fül síkjából a drive, és a vezérlő gombjai kellően lelógjanak.
Árban: 30-60k
Telefon: Iphone
Zene stílus: Elektronikus zene, sok mélyAmit eddig kinéztem:
RHA MA750 WirelessÉn vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
válasz Ati1979 #37423 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, tetszetős .
Igen, most fejhallgató + mikrofon párosom van, csak mostani fülesembe befülled a fülem (Superlux HD660) + mikrofon is búg már 2 éve (csak játék alatt), + általában elnyomja a hajam is. Így fülhallgatóval megoldódna minden gondom remélhetőleg.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok!
Fülhallgatót keresnék az alábbi tulajdonságokkal:
Ár: 20.000 Ft ig.
Legyen rajta mikrofon.
In-Ear kialakítás.Csak játékra lenne használva PC -ről Asus Xonar DX hangkártyával, mikrofon a TS miatt kellene. 2x3,5mm es jack csatlakozás. Nem feltétel mikrofon halkító gomb és hangerőszabályzó sem.
Amit most nagy hirtelenjében találtam az a Razer Hammerhead Pro fülese.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Iphone hoz keresek fülhallgatót, tehát legyen rajta számváltó gomb és mikrofon. "agybadugós" kivitel érdekelne max 20 k ig. Mindenfélét hallgatok, márka nem számít, jó ár érték aránya legyen. Eddig sennheiser cx 300 volt és egy ie 7 es.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sziasztok
Nézegettem Ultimate Ears füleseket, és az oldal szerint a Ultimate Ears TripleFi 10vi 420 dolcsi, de ebayen 180 dollár körül vannak, hogyvanez?
Volt egy sennheiser ie 7 es fülesem, de nemnyerte el tetszésemet, igy eladtam, valami jobbat keresnék nála.Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Holnap jön meg a sennheiser ie7, kivi leszek, a bejáratás alatt mit értetek?
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
Sennheiser IE 6 ja van valakinek? Megrendeltem edigitalból kiváncsi leszek rá, esetleg IE 7 es megéri azt a + 8 ezret? Külföldi forumon dicsérik az IE 8 at csak az már nagyon drága számomra, de a 6-7 ről nemigazán esik szó.
Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
AKG K 370 ről van valakinek tapasztalata? Mostani fülesem akg k324p megvoltam vele elégedve, csak a jobboldaliból eltün a basszus, de szól még.
Esetleg más ajánlat 20 k körül?
Shure se110?Én vagyok M3nyus!
-
M3nyus
aktív tag
nemrég vettem egy akg k324 p fülgallgatót. Eddig semmi gondom vele, nagyon szépen szól csak ajánlani tudom iaudio u 3 al 15 ös hangerőn is tökéletes már (40 ből) Régi normális azaz nem agybadugos fülessel 30 ason kezdett hallható/élvezhető lenni. 7000 ért vettem vaterán, OEM verziós, jár hozzá egy bőr tok, meg + 2 féle vagyis össz. 3 féle gumiharang vagy miaz
Én vagyok M3nyus!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest