Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. Nem találtam megfelelő témát, így itt kérdezek.
Pár hónapja vettem egy Brainwavz M1-et a tanácsotokra. Azóta is imádom, tehát jó választás volt.
Viszont a notimban elég hulladék hangkártya van(Conexant CX20671), ami édeskevés az M1-hez. Legalábbis basszus terén biztosan. Így gondolkodtam egy olcsóbb fajta, de a beépítettnél jobb USB hangkártyán, vagy valamin, amivel javítani lehet a kijövő jelen. Nem vagyok járatos a témában, ezért a segítségeteket kérném.
Előre is köszi.
Ui: a későbbiekben lehet, hogy egy gyengébb DAC-os telefont vennék(jelenleg WM8994-es sgs van), így nem lenne rossz, ha arra is írnátok valamit, hogy az M1-et kihajcsa'. Vagy erre inkább vegyek valami MP3-lejátszót? Az lenne a legjobb, ha a két legyet egy csapásra szisztéma szerint megoldható lenne a noti és az esetleges későbbi telefon feljavítása is egy eszközzel.
Basshead vagyok, 75%-ban dubstepet hallgatok, de van mindenféle.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
lacko6
senior tag
válasz #16820480 #23996 üzenetére
Én többnyire Neurofunk-ot hallgatok.Azt vettem észre hogy a simával jobb a mély tartomány mint a szivacsossal.Meg ugye rugalmasabb is mert nincs merevítve és jobban szigetel.Ha a vetőcső a végére van tolva akkor kb így ül a fülben \/.
Szerencsére van sok extra lehet vele szorakozni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lacko6 #23994 üzenetére
az lesz szerintem, hogy újra megpróbálom az összes haranggal, ami illik a fülembe. most átállítottam abba a pozícióba a vetőcsövet, amiben neked van, így tényleg kicsit kényelmesebb! egyelőre a lilás, szivaccsal töltött haranggal használtam legtöbbet, ez viszonylag merev, és nem nyomorodik össze nagyon, ha betolom a fülembe, de majd kipróbálom az üressel is. méretre szerintem hasonló a világoskékhez, talán egy nagyon picivel kisebb, de lehet, hogy csak optikai csalódás, mert ez gömbölyded, az meg egyeneesbb szoknyájú harang.
igazából most azt nézem, hogy lehet, hogy a zenék hangszínében van ennyi eltérés, mert például a Joe Satriani 320kbps mp3-ak elég szépen szólnak, mondhatni nagyon pofás! viszont néhány más zenével meg kicsit túlzsúfolt a hangja, nem lehet szépen kivenni a mélyeket, közepet és magasat. lehet, hogy inkább a zeneforrás nem elég jó minőségű azoknál. még majd próbálgatom.
viszont kicsit fárasztóbb a hangja, mint a Creative-nak, lehet, hogy a részletgazdagság miatt, vagy mert sokkal pattogósabb, nem olyan elfolyó, meleg. -
lacko6
senior tag
válasz #16820480 #23990 üzenetére
A GR06 szigetelése szerintem nagyon jó,és nagyon kényelmes.Mondjuk én hagyományos módon használom,a vetőcsövet átállítottam,és egy számmal nagyobb harangot tettem rá(mint például a sennheiserre).Mivel a vetőcsöve keskenyebb és ezáltal jobban össze nyomódik a harang.
A mély tartomány kis equval nagyon jól szól. -
törölt tag
válasz Neil Watts #23991 üzenetére
szerintem hangminőségre elég jó, szinte biztos vagyok benne, hogy részletesebb hangja van, mint a CX300-nak, bár azt nem hallottam, de elvileg (valami fórumon ovlastam régebben) az általam használt Creative EP630 az a CX200 dirverét használja, és annak péládul a mély tartományban egy nagy mosott paca a hangja, egy kis mélykiemeléssel. ennek meg inkább kiegyensúlyozottabb. de ebben az árban még van pár másik füles, aminek más karakterisztikája van.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Neil Watts #23991 üzenetére
sheratan-al én is egyet értek, a GR-06 egész korrekt cucc annyiért, ráadásul elég sok kiegészítőt is kapsz hozzá.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Neil Watts #23986 üzenetére
végül egy Vsonic GR06-ot vettem, de ez lehet, hogy nem fog beleférni a keretedbe már. bár ez nem olyan hangképű, mint a CX300, nincs annyira hangsúlyos mélytartománya, illetve nem szigetel olyan veszett jól nálam egyik bogyóval sem, mint az előtte használt CX200 koppintás Creative füles. illetve nincsrajta headset, ha ez esetleg szempont neked.
-
Cyrin
addikt
cn40-ről tudok neked majd véleményt mondani defy-n, ha bejáratódik. de ahogy lentebb is írtam a defy hangjáról eddig nekem nincs túl jó véleményem.
-
PR0JECTNR56
addikt
CX-300/CX-400 sőt talán még a CX-500 is kikopott az ajánlott listáról, mivel hasonló keretből már jobb fülesek is elérhetőek.
-
veterán
-
törölt tag
válasz Neil Watts #23984 üzenetére
a Xears nem olyan rossz hangban, de a minősége nagyon ingadozó, lehet, hogy magától is szétesik 2500 darabra, nem kell erőlködni sem hozzá. én is többek közt azért nem vettem végül, és inkább néztem mást. meg mert néha a kialakítást is ötletszerűen változtatják (szimmetrikus/aszimmetrikus kábel, L vagy egyens dugó,stb).
-
veterán
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy Motorola Defy-hoz mit ajánlanáto, milyen fülhallgatót vegyek? Utcán/zajosabb helyeken használnám. Jó lenne ha nem azon kéne aggódnom vele, hogy mikor törik 2500 darabba a vezetéke, és jó hangminősége lenne.
Egészen örülnék annak is ha beleférnénk 10k-ba, de persze minden értelmes ajánlatot elolvasok, megfogadok.
A Xears márkát néztem, az milyen?
Üdv. core2
-
zedok
őstag
Hali!
Tudnátok nekem ajánlani fülhallgatót? ára maximum 10 ezer ft-ig.
Főleg utazás közbeni használatra és hobbi zenehallgatásra.Előre is köszönöm!
Hyosung GT650N, Asus K52 "fagyós-pista" JE-EX225D
-
törölt tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni hogy van e valakinek tapasztalata az AKG Q 350-es modellről?
Elsősorban a hangzás és kényelmi funkciók érdekelnének illetve hogy hogyan szólnak rajta a rap,rock,punk-rock számok.
Előre is köszi! -
daffy1989
tag
sziasztok
nem "agybadugós" fülest keresek futáshoz. nem kell hibátlanul szólnia,ehhez mérten a keret is 6-7k max. a lényeg,hogy bírja a futást,ne potyogjon ki a fülemből,az izzadtságot is tűrnie kell és az sem baj,ha a kábel nem törik meg. ha ezek mellé lehet még kívánságom,akkor szimmetrikus legyen. mit tudtok javasolni?
köszönöm -
Alg
veterán
MEElec nyúzlettör:
Here's a deal for all you MEE Fans: this weekend only, get either of our great wooden earphones for just $20 each with coupon code WOOD_IS_GOOD. Enjoy the great clarity and comfort of the tiny CW31 or the massive bass and warm tone of the thunderous R1, or get both to compare and contrast two very different sound signatures. In addition, add SHIPPING_COUPON at checkout for free US shipping or $2.95 off international postage on all orders of $25 and above.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Najz
tag
van eladó 1db Maxell metalics és 1db CN40 ha valakit érdekelne
Lassan járj többet mész. Esőben a nyílt difi is sperr
-
426os
őstag
Sziasztok! Az alja kategóriában (3-4k) milyen agybadugós fülhallgatót érdemes venni? Eddig egy SonyEricsson HPM-70-et hallgattam, megvoltam vele elégedve, de telefont váltottam és úgy gondolom talán picivel jobbat is lehet kapni hasonló árban a 3,5 jackes fülhallgatók között. Sajnos komolyabb darabra nem futja, de azért szeretném a pénzemért a lehető legjobbat kapni
.
-
MPeter87
őstag
válasz #02119936 #23973 üzenetére
Okostelók közül tökmindegy, hogy milyet és milyen rommal használ az ember, mert a marhanagy kijelző akkor is kajázza az aksit, ha amoled, ha slcd vagy akármi, ha arra használja az ember, amire kitalálták...
Nekem most épp ICS van rajta, de a JVU, MIUI rom sem kímélte jobban az aksit!
Reggeltől estig kb kibírja és kész, tölteni kell!
Az SGS topicban akadnak illetők, akik kihoznak 5-6 nap készenléti időt a SGS-ből, de akkor minek neki okostelefon??? Ettől lesz baromi menő? Nekem folyamatos 3G használat mellett, e-mail, gtalk egész nap, netezés, telefonálás, olykor GoChat, buszon zene és akármit csinálok vele, akármilyen rom van rajta, este mindig tölteni kell, mert ha netán marad véletlenül 40-50%-on az aksi olykor, a másnapot már nem bírná ki akkor sem!
De ez csak az én véleményem! -
Cyrin
addikt
Nekem is defy van, és én nem szeretem a hangját. Elég műanyag hangszerhangjai vannak, és bár megfogott és minden megvan, egyáltalán nem mos, de fárasztó és csörömpölős. Most fogom bejáratni a cn40-et, remélem valamit segít rajta. Egyébként minden más szempontból ajánlom, sőt még a saját hangszórója is nagyon jó, a htc közelébe sem ér, az is van itthon, egy egércincogó ehhez képest. Ha a zenehallgatás a lényeg, akkor a korábban említett típusok a nyerők.
-
törölt tag
-
korcsi
veterán
Wolfson codec-es telefonokból (nexus s, galaxy s, bizonyos iphone-ok) voodoo control-al (android alatt) lehet jó hangot kicsiholni, de biztos vannak más készülékek is amiknek jó a hangja, csak ez jellemzöen nincs dokumentálva, tesztelve, így zsákba macska a dolog.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
janok
csendes tag
válasz justman #23891 üzenetére
Sziasztok!
Tapasztalataitok alapján, telefonból mennyire lehet minőségi hangzást kihozni egy mp3 lejátszóhoz képest?
Világ életemben telefonról (anno walkman-ről meg discman-ről) hallgattam zenét, és nincs igazán tapasztalatom, ilyesmi összehasonlításban. Jelenleg Motorola Defy a zeneadó készülékem (nyilván nem zenére tervezték) késöbb tervezek venni új (valószínűleg HTC) telefont. Érdemes egy mp3 lejátszót venni (Pl.: iPod Nano-t, amivel kis mérete miatt szemeztem) vagy elég minőségi hangzás nyerhető ki egy telefon alapból is?Köszi a véleményeket!
[ Szerkesztve ]
-
PR0JECTNR56
addikt
Végre bekerült a Multi-IEM-be a Sony XBA 4. Remélem a kisebbek is befutnak, főleg az 1-2 érdekelne.
-
szomjas
csendes tag
válasz kisbandima #23892 üzenetére
szia
nekem volt egy sony livesound-om,hát nem voltam elragadtatva tőle,egy neo-val használtam,de nem igen jött be.most egy xears-ot használok,ezerszer jobb és hangosabb is -
XtremLor
őstag
válasz Slownz #23962 üzenetére
hybrid harangom van, abbol regebben beszereztem egy csomaggal, csak a foam futas kozben nagyon jo, a tobbi kicsuszik allandoan, igy abbol akarok venni meg pluszba.
ha nem lesz senkinek javaslata, lehet Comply felet rendelek, vagy talaltam olcsobb kategoriast is, meg nem dontottem."Legen...Wait for it...Dary"
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Jake88 #23960 üzenetére
Kíméljetek már meg a jól adja a mélyet szövegtől, mert ezt mindenre el lehet sütni, de semmi nem derül ki belőle. Az 1000Ft-os Panasonic is jól adja a mélyet, mert csak az van benne, meg a Shure SE-215 is jól adja a mélyet, de azon kívül még bőven tud mást is.
Javasolnám inkább pl. a mély orientált stb. fogalmak használatát, stílusban mindenképpen sokat lendítene az ügyön.
Más dolog. Megjött a Cowon J3, mit mondhatnék remek párost alkotnak a Shure-al. Minden alapon, nincs semmi EQ és remekül szól.[ Szerkesztve ]
-
Jake88
tag
Saját ajánlataim.
Sennheiser CX300 II -t ajánlom nálam bevált. Agybadugós jól adja mélyet. 9000-15000ft körüli árral. Élettartalma 2 év (Normál használat mellet) Jelenleg ezt használom kb 1,5éve.
Sennheiser CX 300 elődje kettőnek kb 1kategória ha kapható még valahol akkor 6000-8000ft-os áron kábele gyenge. Élettartam 0,5-1 év. (Normál használat mellet)
Ha olcsó kell és aminek jó mélye van Sony MDR-E 818 LP 2000-3000ft körül kapható nem agybadugós,de pöpecül szól ez is. Viszont élettartama max 0,5-1 év (Normál használat mellet)
-
justman
csendes tag
Nekem úgy ment, hogy febr. 24-én rendeltem és fizettem paypal, a visszaigazoló email megjött még aznap, vagy legkésőbb másnap, de arról, hogy feladták csak márc. 2-án, és ebben írták meg, hogy febr. 27-e a feladás dátuma, és megírták a tracking numbert is.
Semmilyen emailt nem kaptál?
Paypal vagy kártyás fizetés volt? -
Joao
tag
Maxell Metallics vagy Brainwavz Beta? Megéri a pluszt a Brainwavz?
-
malwy
senior tag
Xears XE200Pro-ra hogyan lehet azokat ****** gumiharangokat felrakni? A böszmenagyot, meg a keményet simán fel tudom rakni, csak az nem fér a fülembe. A legkisebb kellene, vagy az eredeti közepes Van vmi módszer erre, vagy kínlódjak?
-
badd
tag
Hello!
Tegnap leadtam a rendelésem lendmeurears.com-nál. Nem kellett volna azóta kapnom egy e-mailt hogy feladta, vagy ilyesmi? Vagy csak várjak hogy megjöjjön és kész?
-
XtremLor
őstag
Szisztok
Foam bogyo kellene nekem, hol erdemes venni, es milyet?
meretben a xearshoz kapott pont jo, csak nem tudom mekkoranak felel meg, mivel ahogy nezem ebbol is van s, m, l.....egy masik fulesre kellene, nem akarom cserelgetni allandoan."Legen...Wait for it...Dary"
-
Xabi78
aktív tag
válasz Slownz #23944 üzenetére
Plusz még az, hogy rengeteg a hamisítvány, sajnos még a szaküzletek polcain is előfordulnak...
Egyébiránt a CN40 az nem kicsit jobb hangú füles, mint a CX300. Csak a CX300 után szokni kell, hogy a maszatos búgó basszuson kívül is van élet, meg magas és középtartomány is.
A CN40 hatalmas erőssége egyébiránt az akusztikus zene és a női ének kombinációja (pl Norah Jones, Harcsa Vera, vagy akár Adele).[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
Slownz
senior tag
válasz #02119936 #23940 üzenetére
A sennheiser ritka kényelmes füleseket gyárt, nekem is volt több évig egy CX-300-am, és nagyon szerettem, hogy gyakorlatilag fel sem tűnt, hogy a fülemben van.
Azonban el kell ismerni, hogy az 5-15k-s kategóriában, vannak más gyártó által forgalmazott, jobb hangminőségű termékek. Ez az oka, hogy nem ajánlott. -
nofi
addikt
Sziasztok!
Még ~6 éve beszéltek rá ebben a topicban egy Sennheiser CX300-asra, ami azóta megvan és remekül szól Nem szívesen hanyagolom, de mióta telefonról hallgatok mp3-mat egyre többször érzem egy mikrofon szükségességét.
Sajnos az iPhone gyári fülese egy botrány. Nyilván nem szabad összehasonlítani egy agybadugós fülessel, meg kifejezetten headsetként utóbbi nem is mindenkinek lenne alkalmas, de ettől függetlenül tömegközlekedésen "bármi" (szándékosan nem zenét írok) hallgatására sem alkalmas.
Egyszóval agybadugós, mikrofonos fülest keresek 20k alatt, eddig ezeket néztem ki. A Sennheiser mint említettem eddig bevált, de nyitott vagyok:Sennheiser MM 30i
Sennheiser MM 50 (mondjuk inkább a 30-as szimpatikus)
Denon AH-C260R
a-JAYS Four (na ez dizájnban mindent üt)
AKG K350[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
törölt tag
válasz PartyShan #23939 üzenetére
Próbáltam már pár fülest miután az Sennheiser CX300 féloldalas lett, pl: Nokia BH nokia 103, Xe200PRO, maxell metalics, Maxell CN40 .A Sennheiser az összes később próbált fülesnél többet tudott. Valószínűleg a V karakterisztika mellett is rendhagyó jó minőségben adta vissza a jelenkét szinteket. ( nem úgy mint bármelyik mai füles).
Nem tudom lehet vagy 5 éve nálam nagyon megszoktam.
Itt a topikban Sennheiser száműzve lett nem tudom van alapja nekem csak egy volt belőle, de szerintem érdemes számításba venni ezt a márkát is.[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Elég régen jártam a topikban. Amiben a segítségetekre lenne szükségem az az, hogy szeretnék egy új fülest, mert ami most van Xears-TD2 attól idegbajt kapok. 1 éve van meg és már megőrülök, hogy nem tudom elsőre behelyezni a fülembe normálisan. Kényelmetlen, de nagyon. A hangja az megfelel.
Szóval szeretnék új fülest venni aminek a hangja hasonló mint a TD2-é. Ha mélyben almarad tőle az sem gáz max adok neki EQ-val egy picit. Mondjuk úgy, hogy az ár az 10-20e Ft-ig mehet el. Csak elektronikus zenét hallgatok.
A szempontjaim:
-kényelmes legyen
-vékonyabb és rövidebb cső
-meleg hangzás mély kiemelésselAzt hiszem ennyi. Nem gond a külföldi rendelés sem.
Visszaolvasgattam és nekem szimpatikus lenne a GR06, igaz ez inkább kiegyenlített füles ha jól tudom.
Szóval ti mit ajánlanátok?Segítésgeteket előre is köszönöm.
-
Joao
tag
Üdv!
Maximum 7-8k-ig keresek agybadugós fülest, főleg rockot hallgatok, bár nem kizárólag. Mp3-on és ritkán FLAC (ill ALAC, de ugyanaz, ha jól tudom) formátumon használnám, iPod Touch-hoz, már ha ez számít. Márkákat nem ismerem, bármilyenre nyitott vagyok.
A keret sajnos nem átléphető, sőt, ha olcsóbb lenne, annak örülnék. Köszönöm a segítséget -
mzso
veterán
Az nem új típus minta metallics, Canalz, Rhytimz (meg egyéb idióta elnevezésüek)?
Egyébként ezen kívül más maxell-lel vagy egyéb jó/tűrhető olcsóval találkoztál-e?
Jut eszembe, a Prestige nem kapható?Egyéb....
Van egy Metallics-om. A hangja az jó csak az a problémám vele, hogy a canyon ep8 kenterbe veri szigetelés terén. Nagyon keveset szigetel. Említve lett hogy a harang nem az igazi, de kipróbltam a canyon harangjával is és füldugó szivacsot is ráerőszakoltam majd jó erősen bedugtam. De nem volt észrevehető változás. Ebből nekem az következik, hogy maga a test szigetel rosszul.
Tud valaki egy jó házi praktikát ennek javítására. Mert nagyon nem jó így buszra nekem.[ Szerkesztve ]
-
badd
tag
válasz Porcupain #23932 üzenetére
Sajnos most nincs a meleec honlapján akció, így meg 75dollár, ami azért már határ felett van. Várni meg annyira nem akarok, vagyis már ma le akarom adni a rendelést, mert most tesómnak az ipodjához kapott gyári fülesét használom, ami borzalom. Venni meg nem akarok egy másikat míg nem lesz jobb, mert az is pénz.
Most a Lendmeourears szingapúri oldalt néztem, hogy onnan elvileg 54 dollárért elküldik a Vsonic-ot ami azért jó ár. (igaz 14 nap a szálíltás)
Valakinek van tapasztalata ezzel az oldallal?
[ Szerkesztve ]
-
Porcupain
aktív tag
Én is frogbeats-re vártam, de hónapok óta nincs se gr06, se a151. A meleec oldalán viszont volt egy 30% kedvezmény, így 11800Ft-ért jutottam hozzá. Ebben már szállítás is benn van. Szóval ha nem sürgős és nem gond a külföldi rendelés megéri várni. Talán addig még az mp4nation oldalán is lesz újabb akció.
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
badd
tag
válasz Porcupain #23930 üzenetére
Ezt is néztem és jónak is tűnik, csak ez már átlépi a 15ezer forintos határt, vagyis én úgy láttam.
Na, most úgy áll a helyzet, hogy a xears-okat kihagyom, mert olvastam elég sokat arról hogy széteshetnek, meg ilyesmi, és nincs kedvem szerencsejátékozni.
Most már maradt a Brainwavz M1, és (hiába over-the-ear és kizártam, de szimpatikusnak tűnik) a Vsonic GR06.
Már majdnem el is döntöttem, hogy jó lesz a Vsonic, amikor észrevettem hogy frogbeatsen most épp nincs készleten.
-
-
törölt tag
válasz Shrike7973 #23925 üzenetére
bár nem vagyok egyáltalán profi a témában, de szerintem a GR06 az elég szép semleges hangzást ad. nincs egyik tartomány sem kiemelve, viszont elég tiszta és részletes hangja van, ráadásul nem is drága. néhány hete használom, és eddig elégedett vagyok vele (bár lehetne kicsit több basszus, de erre rá lehet segíteni azért eq-val). illetve előnye, hogy lehet kényelmesen fül feletti és simán lógatott kábellel is hordani, amit mondjuk nem tudok elképzelni egy SE215-ről vagy PL50-ről. elvileg azt hiszem a GR07 az, ami igazán semleges és kicsit talán nyers hangzást ad, de az jóval drágább is.
-
ntomka
nagyúr
válasz Shrike7973 #23925 üzenetére
Te keresel "natural soundingot"? Ne vegyél figyelembe semmi olyan fülest, ami az SE215-höz van hasonlítva.
ツ Headphones on - World off
-
Shrike7973
senior tag
Eddig amúgy még mindig a Fischer Audio Tandem a nyerő az árkategóriámban (Multi IEM review alapján pl.: Shure SE215-nél sound.ra 1.1-el magasabb értéket kapott.)
-
badd
tag
Sziasztok!
Nah, megnéztem egy rakat fülest a head-fi megateszte alapján, és valamennyire sikerült csökkentenem(bár nem nagyon), a lehetségeseket, de eddig nyers alapokon szortíroztam (ár (max. 15ezer postával mindennel együtt), microphonia). Ezek alapján a következők az esélyesek:
- Xears TD-4 (Ha tudja azt mint a TD-III, amit nem láttam sehol)
- Xears XE200Pro
- Brainwavz M1
- Brainwavz ProAlpha
- Beyerdynamic DTX 71
- MEElectronics CW31
- Soundmagic E10
- Sony MDR-EX300
(nah, jó, nem is lett kevés )
A felhasználási terület, amire kellene, az ugye utca. A zenéim meg tényleg mindenfélék, akusztikustól, full torz gitáron át, elektronikus zenéig minden, tényleg minden. A nagyon csilingelő, erős magasat annyira nem szeretem, a basszust meg szeretem hallani, de ne nyomjon el semmit, csak azért érezhető és hallható legyen, hogy ott van, és hogy valamennyire pontos.
Volt még sorban Soundmagic PL50 meg E30, meg vsonic gr06, de még nem nagyon volt dolgom over-the-ear fülesekkel, és nem most akarom kipróbálni őket.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Shrike7973
senior tag
Na most már két ember is ajánlotta a Maxell CN40-et, komolyan utánanézek. Csak mindig abból indultam ki, hogyha IEM, akkor az a szokásos agybadugós legyen.
-
Gabesz_23
tag
válasz Shrike7973 #23919 üzenetére
Szia én még ajánlanám figyelmedbe a Maxell cn40-et (drumsoundz) esetleg Monoprice 8320 (a headfi adok-veszekben 13 font+szállítás). Az utóbbit nem hallottam, de a CN40 kiválló füles.
-
Shrike7973
senior tag
Én egyszer szeretnék venni egy akár drágább modellt, 25k körül, csak aztán legyen jó, bármit hozzávágok. Otthoni hallgatózásra Fischer Audio FA-003 (105 GBP) X-FI HD-n ezt sikerült összehozni. Remélem IEM-ből is lesz valami, bár azt hittem ennyi pénzért kapásból fogok 10 ajánlatot kapni, aminek majd olvasgathatom nagy bőszen az összehasonlításait
-
Slownz
senior tag
válasz Shrike7973 #23917 üzenetére
Mondjuk én a 15-30 $ részből szemezgettem:
Xears Bullet XB120PRO- Revolution XR120Pro
Fischer Audio FA-788Brainwavz Beta(esetleg még)[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
válasz Shrike7973 #23915 üzenetére
Ennyire nem rossz a helyzet, lehet válogatni ársáv alapján.
Amúgy megbízható a csávó, és mindegyik füleshez van épkézláb leírás. Nekem 4-5 db maradt a végén a pakliban.
-
Slownz
senior tag
válasz Shrike7973 #23903 üzenetére
Én is pont ugyanilyesmit keresek
Ennyivel vagyok okosabb csupán
-
ntomka
nagyúr
válasz Shrike7973 #23912 üzenetére
"natural sounding" - Hát ennek nagyon nem.
ツ Headphones on - World off
-
Shrike7973
senior tag
válasz Shrike7973 #23903 üzenetére
Shure SE215 mennyire passzol a hsz-emben leírtakhoz? Ajánljátok?
-
Bandus99
őstag
válasz Shrike7973 #23906 üzenetére
Koszonom
Ahogy picit visszaolvastam az itt targyalt fulesek ara 18-20Ktol mennek felfele, ehhez kepest ez az altalad ajanlott, egesz barati ar
Kicsit varok meg, hatha vki mas is ajanl vmi strapabirot.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Shrike7973
senior tag
-
Bandus99
őstag
válasz ntomka #23904 üzenetére
haaat jo kerdes amennyit szukseges,
Mivel nem ismerem a kinalatot, igy hiaba irnam hogy mondjuk 5000ft ha ennyiert nem lehet megfelelot venni, ha 10kert mar jo akkor lehet 10k de ne feltetlenul legyen ennyi.
Szoval igy nehez osszeget mondani,.Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Shrike7973
senior tag
100 USD körüli áron milyen natural sounding IEM-ek ajánlottak?
Frogbeats-en Fischer Audio Tandem-mel szemezgetek, kissé többe kerül (75 GBP), de eléggé megoszlanak róla a vélemények, valahol nagyon szeretik, valahol elmegy.
All rounder IEM-et keresek, mindenféle műfajhoz, ami mindenből annyit ad, amennyi kell.
Fischer Audio FA-003-at nagyon szeretem, ahhoz hasonlót szivesen vásárolnék (bár korábban érdeklődtem hasonló karakterű IEM-ről, és nemigen érkezett válasz).
Sansa Clip+-hoz szeretném.
Egyelőre egy listának is örülnék, amiről köztudott, hogy jó vétel, és utánaolvasgatnék nekik.
Xcape Impressive Edition-t tudtommal nem lehet beszerezni, mert a gyártó vacakol valamivel.
Google-n kerestem hasonló témakörben, hát Head-Fi-n 100$-ért Sony EX510-et ajánlottak, amit én csak két helyen találtam árgép-en 45.000 Ft körül... -
Bandus99
őstag
sziasztok
Ajanljatok nekem legyszives fulhallgatot.
Nem kell kimagaslo minosegben szolnia, Ami fontos lenne nekem az a kabel minosege, mert unalmas a rendszeresen megtoro vezetekek. Gondolom egy minosegi kabellel szerelt fulhallgatonal csak jobban birja nem ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
korcsi
veterán
Beszereztem egy Maxell Metallics fülest, amíg a Xears N3i-met garanciáztatom.
Érdekes, ami számomra nagy előny, nincs driver-flex, szépen meg van fúrva a ház a membrán előtt és mögött is. Nekem olyan korlátosnak tűnik a hangja, a nagyon mélyek és az erős magasak hiányoznak belőle, de ami van az nagyon jó. Érzékenysége nem túl magas, kell neki tekerni a hangerőt, még a 32 ohmos N3i-hez képest is. Szerintem megéri a 3000Ft alatti árát nagyon.referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest