Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
#78767 és #78768
Köszönöm a válaszokat. Az RHA és a Brainwavz tetszik, beleásom magam kicsit a témába! -
bigrock
addikt
Üdv mindenkinek!
Hangszeres zenéhez (dob kontroll) keresek in-ear fülhallgatót.
A bennfentesek a Shure SE535-öt öt ajánlották, de finoman szólva sokallom az árát.
Esetleg 50-80e Ft-os árkategóriában hasonló tudású füles?
Köszi! -
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek.
Úgy adódott, hogy egy heveny buli után elhagytam a Soundmagic E30-asom mindkét fül mögötti tartóját és a gumiharangokat is. (szerencsére a fülesnek semmi baja... )
Honnan lehetne beszerezni az említett cuccokat? Comply Foam-ot néztem hozzá, de sokallom a 16 USD árat érte..
Köszi a válaszokat. -
bigrock
addikt
Üdv!
Én is Piston-ügyben érdeklődnék: Vennék egy Piston2-t, de látom, hogy közben már kijött a 3rd modell is, 7 EUR-val drágábban. Szerintetek érdemes megvenni, vagy maradjak a jól bevált 2-es modellnél?
Köszi! -
bigrock
addikt
Üdv!
E30-ra érdemes beruházni Comply Foam-ra? Úgy értem, rá lehet-e applikálni? Érdekes módon, mindig csak a bal fülembe nem tudom jól behelyezni, bármelyik szilikonnal próbálom, a jobbal semmi baj... Vagy van esetleg olcsóbb alternatívája? -
bigrock
addikt
Megkaptam az E30-am, köszönet érte contaxg fórumtársnak!
Egy kérdésem volna a használatához: a fülbe való behelyezéskor mind a bal, mind a jobb füles "pattog". Ez nem véletlenül a driver flex jelenség, ami anno az Xears-nál is előjött?
Amúgy világbajnok a cucc, gyönyörűen szól ! -
bigrock
addikt
Az általatok kapott info-k alapján két füles között hezitálok:
1. Soundmagic E30
2. Beyerdinamic DX 77 iE
A Beyer azért került képbe, mert említettétek, hogy van rajta mikrofon. A honlapján azonban azt írják, hogyaszondja: "... cannot be used as a headset ", azaz nem lehet headset-ként használni. Ha ez igaz, akkor minek rajta a mikrofon? -
bigrock
addikt
Üdv!
Segítséget kérek:
Megmakkant az ősi Sennheiser CX300-asom. Tudnátok helyette ajánlani valamit, a következő paraméterekkel:
Nexus S-t használok lehallgatásra (voodoo sounddal megtámogatva). Blues, rock és progresszív zenéket csípem, széles térrel, sok akusztikus hangszerrel. 10K HUF lenne a felső fájdalomküszöb.(kipróbáltam egy Maxell Metallics-et meglepően jó hangja volt de nem gond, ha komolyabb a cucc.)
Köszi!! -
bigrock
addikt
Üdv!
Szeretnék venni egy Meelectronics M6 fülest, de kérdésem: az eBay-en miért olcsóbb 10 USD-ral, (19,99) mint a hivatalos oldalukon (29,99) ? Lehet, hogy kamu, amit az eBay-en árulnak?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
válasz NandorHUN #29235 üzenetére
Nekem annyit sem bírt ki az Xears TD3, hogy kiesett a nyakamból és leesett a földre. (Ja, hogy utána ráálltam az autóval? Az is igaz... ) Viccet félretéve, tényleg elég gány módon volt összerakva, többször kellett javítani.
Apropó, tudna valaki ajánlani hasonló hangzású fülest, már eléggé hozzászoktam a hangjához. -
bigrock
addikt
Nyugdíjaztam az Xears TD3 fülesemet. Tudnátok hasonló karakterisztikájú fülest ajánlani? Többek közt futáshoz is használnám, jó lenne, ha bírná az igénybevételt. Az ár másodlagos.
Köszi! -
bigrock
addikt
Üdv, mindenkinek!
Nem tud valaki kishazánkban olyan helyet ahonnan tudnék rendelni
1. Sony Hybrid Foam-ot,
vagy
2. Comply Foam-ot ?
Vagy ha van valakinek alternatív javaslata, azt is szívesen venném.
Xears TDIII-ra kellene.
Köszi! -
bigrock
addikt
Comply Foam -ból melyik szériát/méretet ajánlanátok Xears TDIII-hoz?
Illetve csatlakoznék az előttem szólóhoz, nincs ennek valami M.országi beszerzési forrása?
Köszi! -
bigrock
addikt
válasz peugeotmate #21912 üzenetére
Nekem TDIII van, és már az első hónapban nemes egyszerűséggel szétesett az illesztés mellett a balos darab. Mikor nekiálltam megragasztani pillanatragasztóval, akkor láttam, h a rács nekem is hullámos egy kicsit. Engem spec. nem zavar, a hangja ettől még világbajnok, úgyhogy nem gariztattam.
Felharmonikusokban, melódiákban, dübörgő basszusokban és kristálytiszta magasakban gazdag, boldog karácsonyt mindenkinek (hű de hosszúra sikerült... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest