Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malwy
senior tag
Kis beszámoló:
Vettem futáshoz egy Meelec M6-ot. Mióta megérkezett keresem a zenék közepét
(atomstabil, de Xears XE200Pro után elég rossz meglepetés volt a hangja )Életemben nem nyúltam EQ-hoz, de még nem késő elkezdenem...
-
malwy
senior tag
Xears XE200Pro-ra hogyan lehet azokat ****** gumiharangokat felrakni? A böszmenagyot, meg a keményet simán fel tudom rakni, csak az nem fér a fülembe. A legkisebb kellene, vagy az eredeti közepes Van vmi módszer erre, vagy kínlódjak?
-
malwy
senior tag
Mi a best buy az 1000-1500Ft-os kategóriában (ha itt van), továbbá a
3-5000Ft-os kategóriában (itt már kell, hogy legyen) ?Agybadugósra gondoltam leginkább, és színezett hangzásúra. Plasztikusra otthon van fejhallgató, hangfal stb.
Az olcsó az elhagyós, nyűvős cucc lenne, de azért megkérdezem, hát ha van vmi értékelhetőbb, mint a többi. Ha nincs, marad vmi akciós, vagy egy Maxell Colour Canalz, vagy Philips SHE2550. Utóbbi nem iem, de külföldi fórumon ajánlották.3-5000Ft-os meg valami normálisabb lenne, utazásokhoz. Drágábbra azért nem gondoltam, mert mobillal nem hiszem, hogy feltűnne hangban a különbség. Viszont ha szerintetek mégis, akkor elnézegetek a fórumban közkedvelt xearsek felé is.
Ebay, külföldi vásárlás nem akadály. -
malwy
senior tag
Hali! Kéne egy füles mert sikeresen széttörtem a Nokia 5610-hez adott fülhallgatót.
Szeretnék egy hasonló, vagy jobb kaliberűt. Olvastam a Sony MDR-E829V-t.
Az megfelelne? Csak párezres kategóriában gondolkodok, szal olcsóbb is lehet
Sennheiser CX500-as és társai szóba se jöhet, mielőtt ajánlja vki. Az 5000-ft-ért áruló emberkében nem nagyon hiszek, más helyen meg iszonyat drága.
Összegezvén: max 5k-ig szeretnék egy ajánlást minél olcsóbban, minél jobbat. Csak akkor fizetnék ennyit ha tényleg megéri a másikkal szemben.UI: Elektromos és rap zene hallgatására használnám, szal értitek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest