Hirdetés
-
GAMEPOD
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Szevam #94130 üzenetére
Mindenkinek más az ízlése és rengeteg füles van, így nehéz bármit is ajánlani.
Én nem titkolva FiiO párti vagyok
Közelítsük meg úgy, hogy egyáltalán mi kapható?
Itt egy szűrt keresés mikrofonos fülhallgatókra 10-40k között.
A listát végigpörgetve mit is vennék...SoundMagic E10/E11 szépen szól, de 10k-t ér kb, nem 20+k-t.
Van 25k-ért SoundMagic E80, Talán ez a legjobb vétel most a listából?. A kábelük gabalyodós, de masszív!
Shure 215 is jó, mondjuk 15k-ért, de nem 36k-tól
1more triple és quad is van 40k alatt, sokan dícsérik a hangját, de nem tudom ár/érték arányban jók-e.KZ ZS10 Pro X 17k-tól? Pár napja kerestem összehasonlítást Kiwi ears cadenza-ról és pont ezzel hasonlította össze valaki és azt mondta sokkal jobb. Oké, ha most kéne vennem, ezt próbálnám ki, nem a SoundMagic E80-at.
....és kb. ennyi, a többit biztos nem venném meg, még próbából se.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest