- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
-NoVa- #88068 üzenetére
Nekem csak egy Panasonic RQ-E11 walkman fülhallgatója van meg, a walkmant ellopták, de ez nekem nagyon jól szólt. A walkmanon 3 gomb volt [link] , és azt írták rá, hogy extra bass system. Nekem úgy tetdzett amúgy, ha mindet bekapcsoltam. Hozzá kell tenni, hogy akkor szólt jól, ha ujjal nyomtam a fülembe. Akkor volt jó mély. De az kényelmetlen, és a fülem is fájt tőle. Szerintrm hasonló karakterisztikája lehet a másiknak, ami a SAMSUNG Wavehez kapott headset, ez amit azon a néven találtam, és úgy néz ki. Bár erről is vannak olyan képek amin 3 pólusú a csatlakozója, pedig 4. A Xiaomival, meg a Doogeevel nem szólt normálisan, de rájöttem, hogy ha benyomom a gombot akkor sztereó, és szerencsére megnyomorította a számítógép asztal fiókja, így ráforrasztottam testre a fekete vezetéket. A lényeg, hogy én a walkmanhoz kapott fülhallgató hangját szeretném hallani olyan fülhallgatóval, amit nem kell fogni, és nem fáj. És nem azért kérdezek ezekről, mert nem hallottam őket, hanem mert én másokat nem hallottam, és nincs összehasonlítási alapom. És ezért nem tudom, hogy mi olyan mint az. Mindenesetre én nem hiszem, hogy gyenge a mély, meg a magas a walkmanasban. Az utolsó merényleten elég hangos volt a cin metálkazettáról játszva. Máshogy nem próbáltam. Ez elvileg a rfev333p-ht
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Path of Exile (ARPG)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- YouTube
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Eladó alaplapok
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged