Hirdetés
-
GAMEPOD
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Kösz mindenkinek a tippet, linket, tanácsot kovásszal kapcsolatban!
-
KD6-3.7
őstag
Készült itthon kovászos kenyér. Teljes kiőrlésű rozslisztes. Elsőre jól sikerült. Ízre jó, kérge ropogós, nem is túl tömör.
Rozskovászunk van bőven, az lett nevelgetve, hogyan érdemes a hűtőben tartani? Saját tapasztalata valakinek? Saját, kipróbált receptet is szívesen fogad a kedves barátnőm! -
KD6-3.7
őstag
Vákuumfóliázó gépből ti milyet használtok?
vagy ez inkább háztartási gépek topicba való kérdés? -
KD6-3.7
őstag
Árkád Interspar-ban láttam, ott a rozsdamentes acél serpenyő 8000Ft
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Mr.Csizmás #11044 üzenetére
Nekem ez bevált! Krumplit pikk-pakk, répa, ubi stb. mindenhez is jó!
Van recés pengés, ugyan ez a kialakítás, de nekem az akadós. -
KD6-3.7
őstag
-
KD6-3.7
őstag
Nem tudom pontosan melyik topicba illik, de ti mivel kentétek le a fa munkapultot?
[link] ez jól hangzik! Valaki használta már? IKEA-s az nem elérhető, ahogy olvasom az inkább csak sima olaj és napok mire beszívódik stb. nem túl bíztató! -
KD6-3.7
őstag
Gondoltam megosztom veletek,
Elsőre tökéletes lett az óriás hamburger buci amit készítettem!(Alul pedig a kész mű)
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Nem szokványos dologra készülök, pénteken kell sütnöm fényes hamburger bucit, DE! óriásit! 30-40cm átmérőjűt szeretnék. (Hamburger torta lesz = óriás burger)
Tud nekem valaki ajánlani receptet? Meg tudom én ezt csinálni péntek délelőtt?
Előre is köszönöm! -
KD6-3.7
őstag
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, ajánlást serpenyô témában!
Látom értelmét a Tefal Ingenio-nak, ilyet biztosan beszerzünk!
-
KD6-3.7
őstag
Sziasztok!
Új konyha épül, szépül. Elsô serpenyôket is be kell szereznünk, most egy leharcolt noname teflon bevonatos van, de már “pupos” csak a közepe ér le, eldeformálódott. Gáztûzhely lesz - ezen még dolgoznak a szakemberek, ki kell építeni stb - ,de egyelôre egy IKEA-s indukciós fôzôlap van.
Tefal a best buy? IKEA? Valami más márka? Rántotta, tükörtojás stb. alap mindennapi dolgokhoz, illetve lehetôleg fedôvel egy magasabb falu amiben ragut, szószos ételeket csinálnánk.
Ki mire esküszik?
Elôre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest