-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Ricardo
titán
válasz ßrainiac #66374 üzenetére
Nincs semmi gond. Előfordul, de az összefoglalóban le van írva miért van ez így, ha valaki mégis szerkesztettet hoz, (és nem kerüli el a figyelmem) szoktam jelezni neki, hogy inkább a másikba. A RAW egy másik eset.
Flickr esetén ott van jobb oldalt alul a nyíl. ott all size- original size. Annak a címét kell linkelni a teljes mérethez.
Aryon87: Isten éltessen!
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #66132 üzenetére
Most mivaaan? 2 napja itt se vagyok, sőt próbálok alig lenni Oszt megint piszkáltok
Doki: Ez tetszik, méltó rang lehetne..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
Aryon87
félisten
válasz ßrainiac #66121 üzenetére
Deeee, van, epp azt kuldtem nyugdijba ezzel
Egy Sony Ericcson Live with Walkman-t
Par napig leszva Redmi 3 mig a fo telo meg nem jon..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal