-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxide83
aktív tag
válasz trebrona #93345 üzenetére
Kirándulhatsz is, amíg nem csoportosan teszed, nem tiltja senki, nincs karantén sem, helyette van sok idióta aki a maga módján reagál rá ha valaki kimer menni szabad levegőre . Én pl jövő héten letudom egy nap alatt a Balaton felvidéken a badacsonyt, a tóti hegyen pedig megvárom a naplementét, képek hamarosan .
[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
válasz trebrona #93330 üzenetére
Már eladtam. Mivel használtam mindkét verziót Sd-Exy az S10e-ből így azt mondom minimális a különbség a kettő között képalkotásban, egy-egy szituban kicsivel jobb talán az sd-s de nem releváns a különbség.
Amúgy ezek elég jók sztem, amiket felraktál, tetszenek. Nekem leginkább beltérben, gyengébb fényviszonyoknál nem tetszett a Samu produkció, a Pixelekhez szokott szememnek.
Azt hozzá teszem, hogy az s10 processzortól függetlenül egy nagyon jó kis telefon.
Na jó Snapival egy kicsit jobb[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #93330 üzenetére
Nem csípőből, mert itt valamivel jobb a kép rajzolata, nem pedig az a jellegzetes taknyolás van, amire allergiás vagyok. Vagy kapott egy javítást a telefonod... És a színek is természetesebbek, nem pedig túlvilági.
Akkor azért néztem be az SD verzát, mert azt hittem hogy az S10e is Snapis, mint a Lite. (egyáltalán mi a különbség ez a kettő között?).Azt viszont nyakam tenném rá, ha rlacival együtt ugyanazt a képet csinálnátok meg, 2 külön minőséget kapnánk.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz trebrona #92842 üzenetére
Bőven elférnek itt szerintem, főleg ha figyelembe vesszük az elmúlt időszak felesleges offáradatát mielőtt visszaengedtek ide
Fotótrendet nem szeretem. Néha szoktam feltenni pár képet oda, ha épp eszembejut.
Igyekszem nem sokat betenni, de nah Csak az adott nap legjobbjait rakom be. Nem muszáj mindent megnéznimjani1172
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
McReay
aktív tag
-
veterán
-
félisten
-
akooos
veterán
válasz trebrona #89912 üzenetére
kár.
Az első telefon kijelzőjén tetszett, de most gépről megnézve, más kijelzőn látom a hibákat jobban. A napra böktem, hogy ne legyen hófehér a kép teteje, gondolom ezert nincs rajta fókusz rendesen.A második a széles látószögű kamerával készült, két elhaladó autó között leptem csak ki az útra és minden állítgatás nélkül nyomtam a gombot. Ahhoz képest szerintem nem lett olyan vészes.
Ha valamit számít, mindkét kép a hajnali órákban készült, bár ez nem mentség
-
ffodi
veterán
válasz trebrona #89919 üzenetére
Jó megállapítás, csak az általad linkelt kép széleslátószögűvel készült rosszabb fényviszonyok mellett, így nem csoda hogy nem vagy vele teljesen megelégedve (az a kamera eleve láthatóan rosszabb képeket produkál, mint a főkamera).
Dehogynem, ott a smájli a mondatom végén.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
félisten
-
félisten
-
Reverting
őstag
válasz trebrona #88188 üzenetére
Kozepmeret URL? Errol van szo?
Legkozelebb akkor igy csinalom...Jok a kepek... de 100x nagyitasban vannak gondok...
Lassan valamilyen szinten a topik ertelmet veszti... nincs tovabb...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
floratm
senior tag
válasz trebrona #88170 üzenetére
Az hogy a felsőkategóriábol nem hozzuk ki a lehető legtöbbet a Gcam tiltásával épp annyira megtévesztő mint egy alsókategóriás készülékre fölhaxolt gcam.
Ricardo "Ez topik arról szól, hogy mit tud egy adott telefon alapból, és nem arról mit lehet kihozni belőle egy külső alkalmazással."
Pontosabban nem a telefon fotós képességeit tárja föl a topik hanem az alap gyári szokftverek képességeit.
Tudomásul vettem.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz trebrona #87899 üzenetére
Linkeltem a Hardverapro (kép) beillesztésével.
Az nem jó ? Ő vágta ki akkorára, amekkorára akarta.
Nem én méreteztem át.
Legközelebb majd valahogy atmeretezem.
Nem tudtam na.
Mai világban kemény az a 30MB.Legközelebb menni fog. Azért ettől csak nem omlik össze az internet.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
válasz trebrona #87675 üzenetére
Itt már egészen rendben van a bokeh effect.
Most részben megcáfolom magam, mert hasznos is lehet, csak számomra még nincs meg az az érzés, hogy ez a cucc nagyon fontos lenne.A SziFonoknál nem annyira jó a bokeh dolog (kép1, kép2), a Pixel meg ebben is viszi a prímet.
Természetesen portrézáshoz még mindig jobb egy fényképezőgép, de ez is kezd alakulni. Mondjuk azt a minőséget, amit egy SLR kínál, sosem fogja egy mobil elérni teljes mértékben.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz trebrona #87525 üzenetére
Oké nem tökéletes de szinte 99% ugyan onnan készült a kép, sajnos ez az S10+ -n nem segít még ha pontosan ugyan abból a szögből is lenne !
Majd úgyis jönnek a tesztképek, összehasonlítások kíváncsian várom !
Minden évben megveszem az aktuális Samu csúcsot, de ezt inkább kihagyom
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
törölt tag
-
-
addikt
válasz trebrona #86108 üzenetére
Kb igen..
De így hátha értelmesebb lesz a mondat, a kamera összehasonlítós tesztből idézve.
Igaz ez még csak a p20 pro.
A Huawei P20 Pro a kamerateszt ezermestere, részletgazdagságban, 40 megapixeles moduljával pedig úgy is a mezőny főlé nő, hogy a széleken puhább a rajzolat.OnePlus 13 GLOBAL 12/512GB és Iphone 12 Por Max eladó.!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Fotók, videók mobillal
- Steam topic
- Interactive Brokers társalgó
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Kuponkunyeráló
- Íme az új Android Auto!
- YouTube
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest