-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz Plazmacucci #88498 üzenetére
Azért is írtam, hogy messzemenő következtetést levonni nem szabad, de egy-két dolgot le lehet szűrni. Stabi kapásból, színek ahogy írtad. De pl a zoom sebessége, mennyi fényt enged be sötétben, , mennyire égnek ki részek(pl a bokeh effektnél a háttér). Mekkora a zoomtartomány. Sokaknak elég ennyi, akinek meg nem, az majd úgy is részletesebb teszteket meg fog nézni.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
ShadowLac
addikt
válasz *RLaci* #88487 üzenetére
Parasztvakítás. Totál sötétben vaku bekapcs, és jó minőségű kép van. Nem az a barnás valami. Maradjunk abban ,hogy a képek 99,9%a nappal készül. A fotózás e szegmensében nagyot alkotott a Huawei. A képeket nézve azt mondtam úúú. Aztán rájöttem hogy részemre ez 0.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
félisten
-
leslien
nagyúr
S10+ vs Pixel 2 XL..[link]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
csaba1203
addikt
Egy lepkéset sikerült ma lőnöm:
[link]
Iphone 7-el. -
Quqesz
nagyúr
válasz *RLaci* #88487 üzenetére
Még sokan nem vettek itt, inkább mezei userek, akik nemjárnak errefele. Nekem most a p30 a kinézett.
Tudom nem mérvadó, de azért egy-két dolgot le lehet szűrni(pl neonzöld fű)
p30 pro vs s10+ kamera[ Szerkesztve ]
-
*RLaci*
addikt
-
törölt tag
válasz eladogeppc #88484 üzenetére
Záridő, nem rekesz.
De night sight-tal is lehet fényképezni kézből, nem értem a problémát. Pont erre van, hogy ne kelljen állvány értékelhető low light képekhez.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Nekem pont evvel a night sight-al van a bajom. Mert így lassan képtelenség eldönteni, hogy melyik telefon jobb a másikánál.
Night Sight esetén a rekesz jóval tovább van nyitva, kvázi nem szabad mozogni. Legtöbb régebbi telefon - lásd G4 korábbi esti fotói - is tudnak hosszabb rekeszidővel jó képeket csinálni.
Nekem pont az lenne a fontos, hogy ha este elmegyek tegyük fel szórakozni, vagy mászkálok a városban, akkor kézből nyomjon értékelhető képet.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Drakmusz
addikt
Jobb a Huawei, bár igazából nekem egyik sem tetszik.
Az enyémen például elég jól működik a Night Sight, de nem lettem egy esti fotó fan......
Nem látom sok értelmét, inkább így fogalmazok.
Persze ettől másnak még lehet fontos szempont a vásárláskor.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
addikt
-
Bossi
őstag
Huawei P30 Pro vs Pixel 3 XL: The ultimate low-light camera comparison
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
-
törölt tag
válasz eladogeppc #88475 üzenetére
Részben egyetértek, egy kompakt gép minőségét hozzák már a telefonok is simán: [link]
Oké, van ezektől jobb is, de jpg-ben ez sem olyan, amit ne tudna akár egy gcam night sight-os Xiaomi is.
Persze a sokkal jobb zoom képességek, rekesz állítás, stb még mindig a kompakt fényképezőgépek mellett szólnak, de már csak idő kérdése és tényleg kompromisszumok nélkül leválthatóak lesznek egy telefonnal.
Viszont a videóban linkelt Sony kicsit más szint. Van ott különbség bőven, hát még ha nem youtube videón, kis méretben néznénk a képeket.
Azért az ilyen MILC, meg DSLR gépek teljesen más dimenziót képviselnek, és fognak is még egy darabig. -
eladogeppc
veterán
Tudom hogy hülye és vak is vagyok, de nagyok jók a mai mobilok normál fényviszonyok között. Én nem hiszem el, hogy ha valaki nyaralni megy, akkor egy több százezer forintos ormotlan nagy bumszli táskát fog magával cigölni.
Az én véleményem, hogy teljesen elmaradott gondolkodás ez a "pici a szenzor ahhoz hogy jó legyen", mert a jövő pedig ez. A szenzorok egyre fényérzékenyebbek. Egy mai 2019-es csúcsmobil biztosan hozza egy drágább - nem milliós - fényképezőgép képminőségét.pl.: [link]
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Remus389
veterán
válasz Bazsi84 #88458 üzenetére
Persze, én is elismerem hogy egy milc jobb képet csinál, hisz az arra való. Talán túlzás azzal hasonlítgatni, és kevés ember vesz ilyen drága fényképezőgépet. Talán a "sokkal-sokkal jobb"-ot még így is túlzás kijelenteni, hisz igazából egymás mellé téve tűnnek csak fel a különbségek, a belinkelt tesztet nézve (ami 2017-es egyébként) vannak olyan fotók ahol nincs nagy különbség, mindenki eldöntheti magának persze, mert szubjektív az hogy "mennyivel jobb". Szerintem nem egetverően jobb, és csak akkor látszik legtöbb esetben, ha egymás mellé teszik a képeket, de ez csak az én véleményem.
Viszont a kompaktakkal már van átfedés a legjobb mai okostelefonos kamerákkal simán. Ha belekalkuláljuk hogy a mobil mindig kéznél van, akkor nem kérdés, melyik a nyerő.
-
ShadowLac
addikt
4. képnél bekapcsolt a hdrje a MI 8 nak.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Burt1793 #88460 üzenetére
+1 a legfontosabb,h a fenykepezo arra van.
Arra a reszre reflektalva,h a telo mindig nalad van..Igen,az a legjobb fenykepezo ami epp keznel van.de attol h van egy nagyon jo nike sportcipom,ami minden sportra kenyelmes,ha maratonra keszulok,nem azt veszem,hanem a futocipom ami erre van.. -
Burt1793
veterán
válasz Remus389 #88457 üzenetére
Sokkal-sokkal!
Legalább is hito-ra reflektálva én két csúcsteló között nem látok akkora különbséget, egy rendes fényképező viszont még mindig sokkal jobban tudja a hagyományos értékeket, amiket itt elvárunk. A mindenféle csilivili extra ma jól megy a mobiloknak (éjszakai mód, hdr+, szelektív fókusz expó után). A fényképezős képek élnek a monitoron, vagy kinyomtatva. -
Remus389
veterán
válasz Bazsi84 #88458 üzenetére
Azt mondta hogy "sokkal jobb", a sokkal-t ki lehet húzni szerintem nyugodtan. (A teszt 2017-es egyébként, össze lehetne vetni 2019-ben egy P30-assal, vagy melyik most a legjobb, illetve olvastam valami 48 megapixeles szenzorról, ami a 48 megapixelt leredukálja 12 mpixellé, na azzal is össze lehetne vetni, 2019-et írunk. Talán a Vivo Nex-be van ilyen már egy ideje.)
Akárhogy is, egy mobil egy átlagembernek bőven elég képminőséget ad, és mindig kéznél van.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsi84
aktív tag
válasz Remus389 #88457 üzenetére
Hat csak jozan esszel gondold at a dolgot..A telefon ezernyi dologra van,eleg sok szenzorral,mikrofon,nagy kijelzo,stb..a milc-nek egy feladata van,fenykepezni.Ami a legfontosabb,megfeleloen vastag pl telokkal ellentetben..A legjobb milcet irtad..Nikon Z7 pl? De az 900000 ft-nal kezdodik 😀
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz Burt1793 #88455 üzenetére
Nem ismerem ezeket a gcam-os dolgokat, nem tudom hogy mit ad hozzá és mit vesz el a gyári fényképező szoftverhez képest.
Az biztos hogy amit én az S6-ossal lőttem a #88399-ben, abban nincs semmi hókusz pókusz, gyári app és alap gyári beállítások, nem szórakoztam sokat vele. E-cigi fórumra ment, ahol nem is a képminőség a fontos, hanem maga az E-cigi, ennek ellenére jók lettek a képek szerintem, az összkép kellemes szerintem, ahogy a te kutyás képednél is. Sőt még válogatva se voltak, összesen ennyi képet lőttem, fél kézzel utcán, mert a kutyust is kellett tartani.
Az S10 szoftverén talán van mit javítani, nem hiszem egyébként hogy hardveres lenne a hiba, biztos jó minőségű kamerát építettek bele. Talán itt tényleg érdemes kipróbálni valami gcam-szerűséget.
Nálam mindig kijön az, hogy igyekezhetek bármennyire, fényképezővel (akár kompakt, akár milc) sokkal jobb az eredmény, gcam ide - raw oda... Jó de az nem praktikus. Azért megnéznék egy összehasonlító tesztet a legjobb milc és az egyik legjobb kamerás mobil között. Mivel egy jó mobil is a valóságot képezi le, élethűen, nehéz elképzelnem hogy drasztikus különbség lenne. Persze belenagyítva talán van különbség, de ha csak így ránézel... sokkal jobb?
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem.
Ultra széles látószögű kamerával készített képek esetén hogyan lehet a halszem effektust korrigálni(A9/2018). S10+ készüléken erre van lehetőség. Van valami app ami tud ezen segíteni, mert ilyen ferde szélekkel nekem ezek a képek nem érnek semmit. -
Burt1793
veterán
válasz Remus389 #88454 üzenetére
Köszönöm! A kutyás kép gcam-os, ami biztos javít, az viszont elvesz belőle, hogy a kép bal széle látható, a többit levágtam (azért torzul és mosottabb, ez a kutya nem bír a seggén maradni 😃 na jó, most itt alszik mellettem).
Ha S7es régi képeket szeretnétek, 2016ban még töltöttem fel gyári kamerásat drive-ba, az nem veszett el, mint minden más, amit a többi képmegosztóra tettünk fel.
Szerintem egyáltalán nem rossz az s10, nincs olyan fejlődés, mint amit a marketing leír, de nem is kell, az emlegetett nokia se tud annyiavl többet, főleg, hogy másra nem használható. Nálam mindig kijön az, hogy igyekezhetek bármennyire, fényképezővel (akár kompakt, akár milc) sokkal jobb az eredmény, gcam ide - raw oda... 😃
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
Ocsmány színek, elmosott részletek, tolakodó zöld és kék, valahol meg sárgásba hajlik az egész. Ezen túlmenően maximum a szemgolyómat tudom kölcsönadni, nehéz átadni azt ha valami egésze egyszerűen nem tetszik, akkor az miért van. Úgy rossz a szememnek, ahogy van. Sajnálom, mert szerettem a Samsung kameráit.
Szia, összevetve a #88401 Galaxy S10-zes fotókat a #88405 Galaxy S7 fotóval (kutyás), egyet kell hogy értsek veled. A kutyás fotóra öröm ránézni valahogy, pláne hogy mobillal készült, a S10 fotói nekem se tetszenek, mesterkéltek, digitálisak, a színek se stimmelnek valahogy.
Bízzunk benne hogy szoftveresen javítható, mert ez így visszafelé fejlődés, annyira erőlködnek hogy jobbat csináljanak, a végeredmény sajnos szerintem rosszabb.
Olyan mintha a kutyás kép készült volna S10-zel, és a többi az S7-tel, de nem épp fordítva van, ami kiábrándító.
[ Szerkesztve ]
-
Hoes
aktív tag
Szerintem már nem 10mpx Pro módban legjobb a P20 Pro kamerája hanem 40mpx Pro módban. Régebben pont fordítva volt, ez változott szerintem a Pite óta.
Elég komoly képeket lehet összehozni 40mox Pro módban, RAW-ot kidolgozva természetesen. Egy jó témával ez hatványozottan igaz. -
Wuk07
tag
Sziasztok, P20 Pro tulajoktól kérdem akinek picit régebb ideje van meg a készülék, javult a képfeldolgozott algoritmus vagy csak én akarom "belelátni" ,hogy jobbak a képei mint megjelenéskor? ( Ezek a Balatoni képek nagyon rendben vannak, anno tesztnél nem éreztem ennyire erősnek. )
N8 -> 1020 -> P10-> P30
-
psajti
aktív tag
Ha valaki esetleg tett már szert p30 (pro)-ra az ne tartsa magában a teljes méretben is nézhető képeket! YT videók alapján elég szimpatikus, de arra azért nem merek alapozni annyira.
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #88441 üzenetére
Jó is volt az! Én így vagyok a 808-cal, meg CM1-gyel, bár ez utóbbi megint inkább kihagyott ziccer volt. Videóban nagyot hasalt, vaskos volt és szoftver téren a gyártó úgy hagyta ott a készüléket, mint eb a székletét. Z1 Compact-ot is imádtam valami megmagyarázhatatlan oknál fogva. Jó fényviszonyok között 8MP-ben eszméletlen jó volt abban az időben.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
legenda
válasz *RLaci* #88442 üzenetére
Kizártam pedig minden más hibalehetőséget, másik, szintén új Lensdump regisztrációval is próbáltam már azóta, más fényképekkel, másik munkaállomásról, sőt, még másik szolgáltatójú nettel is és az eredmény változatlanul nincs rendben.
Max arra tudok még gondolni, hogy a régebben regisztrált fiókokkal nincs gond és azóta változott esetleg valami.
Ja, és nem csak nekem tömörít, másnál is volt már itt azzal gond.
Mindegy, elengedem a dolgot, csak jó lett volna egy a használt felhőinktől független tár is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
*RLaci*
addikt
válasz Plazmacucci #88443 üzenetére
Regelt
-
félisten
-
félisten
Egyébként a szememnek a leg kellemesebb képeket (részletek tekintetében) még mindig a 1020 lövi, szigorúan a tömörítetlen képre értve. Leszedem a vignettát és máshoz nagyon nem kell nyúlni. Sajnos a nagy fényerő különbségeket nem kedveli, de olyan témákra nem használom. Visszasírom, olyan mintha filmre lőtt képet néznék
(#88440) akooos
Úgy tudom, akkor kapcsol az éjjeli mód, ha a jelenetoptimalizáló úgy gondolja...[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
akooos
veterán
válasz Plazmacucci #88437 üzenetére
"Na majd meglátjuk, kint van a Note9 éjszakai üzemmódja, itt az idő egy újabb fényképes körsétára "
A jelenetválasztós, vagy a rendes éjjeli mód, amit beharangoztak?
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #88437 üzenetére
Ha nekem fontos valami akkor prof módban lefotózom, mentem a dng-t is.
+1
Azt nem vitatom, hogy a Huawei képei jelen esetben sokkal részletesebbek, de ott is ugyan úgy lehet hányadék fotót lőni.
40MP dng-t emészthető szintre hozni...kellemesebb sünt hugy0zni
-
félisten
Én is részlet b*zi vagyok inkább, mint összkép, de ennyire nem látom vészesnek a helyzetet Samsung fronton. Ha kikapcsolná a koma a jelenetoptimalizálót, és a fő kamerát használná, esetleg professzionális módban fényképezne, árnyaltabb lenne az összkép. Szerintem a szoftver megalkotásakor nem a csendélet és tájkép szerelmeseire gondoltak... Ha nekem fontos valami akkor prof módban lefotózom, mentem a dng-t is. Azt nem vitatom, hogy a Huawei képei jelen esetben sokkal részletesebbek, de ott is ugyan úgy lehet hányadék fotót lőni.
Na majd meglátjuk, kint van a Note9 éjszakai üzemmódja, itt az idő egy újabb fényképes körsétára
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #88434 üzenetére
A dinamikatartomány szerinted egy borús napon világosabb részre bökve megmutatkozik? Talán APSC vagy FF szenzorral Ne az auto HDR-en hagyott többi képhez viszonyítsd! Itt garantáltan nem volt a HDR sem auto-n, sem bekapcsolva. Minden teszt kiemeli a P20 Pro dinamikatartományát pozitív értelemben (már amelyik foglalkozik ezzel), úgyhogy ez sajnos tényleg nem igaz.
És úgy gondoltam ezt jónak, hogy jó. Nagyon is! Néhány mobil képes csak hasonlóra. És nem, nincs P20 Pro-m tavaly nyár óta, úgyhogy nem hazabeszélek, iPhone 8 Plus-t használok.
De messze ívből kerülöm azt az irányt, amit az S10 és társai képviselnek (agyonmosott túlélesített képek valódi részletesség nélkül). P20 Pro is képes "hasonlóan jó" eredményre full auto-n, ezért is mondtam többször itt, hogy 10MP Pro módban kell használni. Úgy lesz a leginkább mobilkamera jellegű képi hibáktól mentes. Nem plasztikus, hanem sokkal inkább fényképezőkhöz hasonló képi világa lesz. Ha valaki ezt nem látja, akkor vagy az az irány jön be neki jobban, vagy baj van a szemével, vagy sosem használt még igazi fényképezőt és nem tudja mi a különbség.
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz akooos #88432 üzenetére
Elnézést, olyat linkeltem volna? Nem szándékosan. Viszont nyugodtan lehet alkalmazni a normál látószögűre is, mert jottányit sem jobb a helyzet
kdavid94: nem azt mondom, P20 Pro-nál is vannak bőven gondok (árnyalatot sokszor nem találja el), de ezek javíthatók ha nagyon muszáj. Részletet viszont rá nem teszel semmivel. Ott ahol nincs, ott nem is lesz.
-
Quqesz
nagyúr
Van aki p30-al látott már képeket? Vélemény esetleg? Rendes tesztet nem találtam még...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem nem rosszak ezek, a dinamikatartomány jobbnak tűnik, mint 40 megapixelen.
De amíg az automata túldolgozza a képeket, addig szerintem ez meg kicsit alul; egy kis színzaj, meg CA ezeken is látszik, illetve némi élesítést rakhatott volna még rá.
Viszont összességében ezek már tényleg elég jók.
-
legenda
Több fényképpel is kipróbáltam, más és más munkaállomásokról, mindig lecsípett a Lensdump a fájlméretből.
A Google Drive csak ideiglenes tárolásra van nálunk, de ott nem tömörít, mert nem a korlátlan részét használjuk, hanem az adott méretű tárat, eredeti fájlméretű feltöltésekkel - a telefonokról oda töltünk fel általában, de aztán válogatás és megy át véglegesre a OneDrive-ra, ott több TB áll rendelkezésre.
Mindegy, csak feltűnt ez a Lensdump dolog, mert akartam oda feltölteni és így nem okés számomra.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz thamasz #88426 üzenetére
Látom egy elégedett S10 tulajjal van dolgom. Akkor hadd világítsak meg neked valamit (szemet nem adhatok):
S10 képkivágás 1:1-ben:
P20 Pro képkivágás 1:1-ben:
S10-nél hol vannak a részletek? Hol van a vonalélesség? Mi az az elmosott rókázás? Inkább tettek volna hátra egy e-ink kijelzőt kamera helyett, annak több értelme lenne szvsz. Én sajnálom a legjobban, mert nagyon szerettem a Samsung-ot, de most ezzel az S10-zel akkora bakot lőttek (képalkotás terén), mint még soha. Tudom, hogy ez fájdalmas annak, aki kifizetett ennyi lóvét érte, de attól még ez a szomorú igazság. Még nagyítás nélkül sem stimmel. 100x inkább egy Xiaomi, vagy egy iPhone.
-
hito
nagyúr
válasz Ricardo #88423 üzenetére
Sorry és köszi!
Plazmacucci: a kritikát tudom értelmezni, de ezt nem Alexpós? Ha jól tudom ide szerkesztetlen képeket szabad csak feltenni. Böktem valahova, a szerencsétlen mérte a fényt ahova én kértem, erről nem tehet. Vagy ez valami Samsung lehúzás vendetta lenne
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz #16514048 #88417 üzenetére
Alakulok
Itt egy:
Az én ízlésemnek itt kezdődik a képminőség. Nincs agyonszűrve, picit ez is túltolja a színeket, de jól szeparál legalább. Annak idején a Z1C készített hasonló képeket. Imádtam.
Mindjárt töltök még 1-2 turistásat. Balcsin tavaly csattogtam vele az NX500 mellett, tehát téma nuku, csak emlékőrzésre.
Huawei P20 Pro
Pótoltam a készülék típusát.
[ Módosította: Ricardo ]
-
törölt tag
"És még mindig jövök P20 Pro 10Mp Pro mód képekkel. Na az nagyon rendben van, nem ez a new age vonal."
Ezt már sokszor hallottuk, de sajnos még mindig nem láttunk ilyet, esetleg csak utólag 40 megapixelről leméretezett képet.
Részletességben jók voltak, de azért az nem minden, volt velük baj bőven, például a színzaj szűréssel. Meg mivel ilyen méretben nincs pixel összevonás és alapból elég kis pixelméretű a szenzor, így a dinamikatartomány sem volt valami erős.
De mondhatnám a kromatikus aberrációt is, ami auto módban kezelve volt, 40 megapixelen meg nem.Szóval szívesen megnéznék már egy alapból 10 megapixelen lőtt pro képet is, hátha az tényleg jobb
-
legenda
Srácok, akik a Lensdump oldalra töltenek fel és onnan linkelnek, tényleg nem zavar senkit, hogy adott tár tömörít és ront a képek minőségén?
Regisztrálva és fiókilag bejelentkezve is kipróbáltam, több MB-ot lecsíp úgy is a fájlméretből.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz S e t h #88414 üzenetére
Ocsmány színek, elmosott részletek, tolakodó zöld és kék, valahol meg sárgásba hajlik az egész. Ezen túlmenően maximum a szemgolyómat tudom kölcsönadni, nehéz átadni azt ha valami egésze egyszerűen nem tetszik, akkor az miért van. Úgy rossz a szememnek, ahogy van. Sajnálom, mert szerettem a Samsung kameráit.
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #88412 üzenetére
Akkor nagyon máshogy látjuk a dolgokat
-
félisten
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #88407 üzenetére
S10-zel számolom a Samsung-nál ezt a korszakot. Új irány, új képi világ, amit nekem nagyon nem vesz be a gyomrom, nagyon más, mint eddig.
Drakmusz: pedig hogy vártam, te jó ég! De még bízom benne, hogy tekernek rajta jó irányba, mert a mai napig úgy hiszem, hogy van benne lehetőség rendesen.
-
Drakmusz
addikt
Ilyen a marketing, nincs mit tenni.
Hogyha a Xiaomi is DxOMark pontszámokat ír a készüléke dobozára, akkor mit is várunk??
A képminőség jelenleg másodlagos.
Itt van például a Nokia.
Most a kezükben volt az esély, hogy a 9-el egy igazán nagyot gurítsanak.
Nem vártam egy modern 808/1020 utódot, de a valóság az kiábrándító lett....
Kihagyott ziccer ez is.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
hito
nagyúr
válasz Drakmusz #88405 üzenetére
Mondjuk ez nehezített terep, de valóban.Más.
A felhasználók 90%-a nem úgy nézi a képeket mint mi.
Szerintem van egy meghatározott irányvonal, amitől nem akarnak eltérni a gyártók.
A közösségi oldalakra pedig ez is tökéletes lesz, mindenki boldog.Kb. Kivéve én Egyébként nagyjából egyetértek. És még mindig jövök P20 Pro 10Mp Pro mód képekkel. Na az nagyon rendben van, nem ez a new age vonal.
[ Szerkesztve ]
-
Drakmusz
addikt
Mondjuk ez nehezített terep, de valóban.Más.
A felhasználók 90%-a nem úgy nézi a képeket mint mi.
Szerintem van egy meghatározott irányvonal, amitől nem akarnak eltérni a gyártók.
A közösségi oldalakra pedig ez is tökéletes lesz, mindenki boldog.
Ez egy S7 fotó, remélem hogy Burt1793 kolléga nem haragszik meg ha most beillesztem.Az újabb generációkból teljesen eltűnt ez a fajta képi világ sajnos.....
De említhetnék akár más gyártókat is.Nézd meg hogy az LG egy G4 után milyen utat járt be.[ Szerkesztve ]
https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
hito
nagyúr
válasz Plazmacucci #88403 üzenetére
Nem erre a válogatásra írtam, hanem az eddigi produktumra összességében.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!