Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz S e t h #66474 üzenetére

    +1
    A raw fotozas az mar magasabb szint. Aki ide jon, es erdeklodik, hogy melyik telefont javasoljuk ami jo fotos kepessegekkel bir, 100% biztos vagyok benne, hogy nem azert kerdezi, mert a raw fotokidolgozassal (is) akar majd vacakolni.
    Legtobb user tenyleg csak azt csinalja (ahogy en is), hogy meglatja (huuu de szep, le kell fotozni), eloveszi a telefonjat (nem szamit hogy a lencse pont retkes, en pl letorlom mindig, es nyakamat ra, hogy a kamerabeallitasban 1x sem turkalt), es kattint (nem fog perceket pozolni, hogy az a kep minimeterre pontosan egyenes legyen, meg ilyen meg olyan nezopont, en pozolgatok mar).
    Szal egy atlaguser ezeket pont leszarja..
    Csak itt mar kezd magasabb szintre menni a topik igenye (sot mar megtortent), es ez meg is latszik. Kozepkategorias mobil mar ide se jon, latva milyen kommentelesek mennek, ha epp gyengebbre sikerult a kep + a Samu kepeinek agyon hypolasa, az also kategoriasok meg plane.
    Pedig szivesen neznek sok kepet pl a Redmi szeriabol (pl: trebona, bebollint, BalanceR), esetleg az alsokategoriabol is parat, pl mit tudhat egy mostani mittudomen, egy LG K4...

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák