-
GAMEPOD.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
func93
senior tag
Sziasztok!
Most láttam meg ezt a topikot szóval örülök, hogy van ilyen. Nagyon szeretek fotózgatni telefonnal.
[ Szerkesztve ]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
BobTail
őstag
Nesze Neked hito (szerintem nagyon béna)
-
MR007RM
addikt
válasz matyi19 #28680 üzenetére
Nálam az első hogy tudjak telefonálni a telefonommal, aztán a kamera és csak utána a többi, amik közül van még pár dolog jelenleg, amit máshol nem kapok meg.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
legiaap
félisten
válasz Ricsko :D #28682 üzenetére
Nagyon nem kóserek a képek. A minőség nagyon rossz, téma nincs...
A Tiltshift dologgal tök jó dolgokat lehet alkotni, de ehhez téma kell. Na azt nem találtál csak rátoltad.
Azt a belenyúlok dolog nem tudom értékelni, mint ahogy a panorámát sem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Xaels
félisten
Jack - Xperia M (gyári kamera app)
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok!
Már rég tettem fel képet mert sajnos kicsit lebetegedtem...
De ma rávettem magamat és csináltam párat
Szobor ( Camera 360 )
Panoráma
Ez egy érdekes fotó lett... HDR-ben fotóztam és a haverom hülyeségből bele akart nyúlni a képbe és ez lett az eredményeVélemények?
LG 4X HD
[ Szerkesztve ]
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
koboldozat
senior tag
-
matyi19
őstag
Elég rég nem követtem nyomon ezt a topicot, de ahogy elnézem még mindig a Nokia 808 a legjobb kamarás phone...
Nagyon jó, csak sajnos akinek nem első helyen van a fotózás, nem a legjobb választás. -
koboldozat
senior tag
Köszi
Az utolsó nekem is jobban tetszik mint a többi
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Wa2x_
veterán
válasz koboldozat #28675 üzenetére
A növényes jó lett!
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
jampop
tag
(#28674) matyi19
(#28675) koboldozatSzépek a képek!
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
koboldozat
senior tag
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
matyi19
őstag
iPhone 5
-
hito
nagyúr
Fogalmazzunk inkább úgy, hogy igen, erre kéne törekedni Persze sokszor (főleg egy újonnan piacra dobott telefon kapcsán) születnek olyan fotók, amik kifejezetten az adott eszköz kamera képességeire próbálnak rámutatni, és nem feltétlenül a kreativitás és a téma a lényeg. De ebben a topicban ez is legalább annyira fontos, mert sokan néznek be ide készülékválasztás előtt.
Ne félj, azért megy ám itt a belenagyítgatás meg a bolha tökén a pattanás szindróma Meg aztán hitvitáktól sem mentes a topic.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
MurdR
veterán
Sziasztok.
Egy Note2-t használok. Milyen kameraappot ajánlanátok? (Android 4.1.2)MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
PS7A
tag
toto0569 - tzsolesz - Nyugalom Egyáltalán nem leszólás akart lenni. Tisztában vagyok vele, hogy ez egy mobil, aprócska érzékelővel stb... Csak azt figyeltem meg, hogy bizonyos témáknál a kapott eredmény inkább hasonlít egy olajfestményhez vagy valami rajzfilmhez, képregény stílushoz. Nem tudom jobban kifejezni. A kontúrokat, éleket jobban megrajzolja feketével, mint ha bekeretezné a tárgyat.
De ismétlem, nem minden képen találtam erre példát. Mondjuk az sem egyértelmű, hogy kinek ez a szűrés jön be, kinek pedig a rommá szemcsézettek. Tehát no offense -
-
sadboy
aktív tag
Kutya keresi gazdáját
Napfelkelte
Rejtőzködő bogár
Gomba
Harmatcseppek levélen 1
Harmatcseppek levélen 2
Kakukktojás
KártyapartiNokia 808
3210>6220>6630>N80>N82>N8>808
-
-
jampop
tag
A saját szoft kicsit elszámolta a képet, bár a fény is kevesebb volt. Nekem túl sötét egy kicsit.
A külső alkalmazás által készített kép érdekesebb, de rosszabb minőségű, szemcsés.
Szerencsére mindkettő egyszerűen korrigálható, lementettem a képeket és így van.Egyszóval tetszenek...
LG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
toto0569
addikt
-
zoo8800
veterán
válasz koboldozat #28602 üzenetére
A naplemente marhajó lett. Bár a többi se rossz.
rip and tear, until it is done
-
HTC One
Vaku nélkül lámpafény mellett, bár ez itt nem lényegA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
hito
nagyúr
Nem tudja valaki, hogy a Sony kezdett már valamit a Z1 kamerájának millió kis fehér pálcika bugjával?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
aktív tag
Sziasztok
Vélemény?LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
koboldozat
senior tag
válasz MR007RM #28628 üzenetére
Oké jolvan nyugodtan.
ha hiszed ha nem és a gyári kamera progit hasznalom nem szeretem a Camera Pro-t csak ritkán használom azt.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
MR007RM
addikt
válasz koboldozat #28625 üzenetére
Jó, de akkor én is veszek tőled háttérképet az előbbiekből. Cseréljünk!
Egyébként te melyik progival kényesztetsz minket? Én csak a Camera Pro-t használom a beállítás menü miatt. Kényelmes, gyors és jól átlátható.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
koboldozat
senior tag
válasz gergo5991 #28626 üzenetére
Úgy van ahogy mondod méghozzá egy LG-t. Gepre van kötve hdmi és cső.
ezen jol megtudom nézegetni a képeket na meg gamelni is jó rajta FullHD-ban.The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
gergo5991
őstag
válasz koboldozat #28625 üzenetére
107 centi (42col) ilyen képernyő nincs is, esetleg tv-t hasznalsz kepernyonek?
-
koboldozat
senior tag
válasz MR007RM #28622 üzenetére
Kiba***tt durva képek. Na az ilyen kepekert imádom a 808-at es a PV-t.
Am az efféle kepeket nagyon szeretem ha ilyet látok min 10 kép
Engedelmeddel hatterkepnek lementettem őket a gépre. 107 centin jol fognak mutatniThe my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
MR007RM
addikt
Nokia 808 PureView
Ma én is próbálkoztam a lehetőségeimhez mérten egy felhős naplementével. Kedvet kaptam egy fórumtárs miatt.
naplemente 1M (módosított változat) Erre egy kicsit még rápakoltam. Mostanában szeretek túlzásokba esni.
naplemente 2 Kicsit késöbb és másféle beállítással. Egy erdős tavat el tudtam volna képzelni alatta tükröződve.
-
koboldozat
senior tag
válasz jampop #28620 üzenetére
Köszönöm szépen megpróbáltam a lehető legtöbbet kihozni az adott helyen. Na meg persze jól esett a friss levegő.
-
jampop
tag
Szokásos minőség és kivitelezés!
Nagyon szépekLG G4 http://www.flickr.com/photos/zsolt_szaloki/sets/
-
stickrs
senior tag
válasz Ricsko :D #28615 üzenetére
mi tudjuk..de ha valaki beirja a keresőbe,hogy 4x hd,akkor a te képeidet nem fogja kidobni a kereső,ha nem irod oda minden olyan hozzászólásba ahol képet teszel fel. ez a lényeg,nem azért kérdez rá a fórumtárs,mert még nem jegyezte meg.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
aktív tag
válasz Quasi_modo #28614 üzenetére
Mindig te kérdezel rá és már akkor most írom hogy az összes fotó amit felfogok tenni illetve már feltettem az MIND 4X HD-val fog készülni
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok
Ma iskola után ráértem kicsit fotózni
Ez ugyan az a kép mint a tegnapi de tök szépen sütött rá a Nap
Itt is tetszett ahogy rá süt a Nap
Ez a kép sajnos minőségileg nem valami nagy szám de nekem tetszikVélemények?
-
koboldozat
senior tag
válasz Quasi_modo #28611 üzenetére
Hát végülis igaz
-
Quasi_modo
nagyúr
-
MR007RM
addikt
válasz Quasi_modo #28608 üzenetére
Az anyagi helyzetemet tekintve igen.
Este valamelyik topikba nekem is lesz egy naplementés. Sajnos most mennem kell dolgozni.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz koboldozat #28605 üzenetére
Arra gondoltam, ha már hozzá van nyúlva az már szerkesztett... Az első felhős képeken ezek a gyári színek, ott sincs hozzá nyúlva? Ha igen nagyon szépek...
-
koboldozat
senior tag
válasz MR007RM #28604 üzenetére
Igen ez így van minek a digitális ha van olyan mobil ami tudja azt a minőséget hogy ne kelljen fényképező.
(#28603) B-L-A-C-K : Azért nem oda raktam mert ezek a képek nem lettek utólag szerkesztve hanem. Ja ha a Tisza képekre gondolsz végulis az se szerkesztett.
-
MR007RM
addikt
Ilyenkor gondolom mindig, minek drága fényképezőgép mikor van egy telefon, amivel ilyen minőséggel lehet dolgozni. Na ennek az utódát várom már egy ideje, de hiába. Szegény Nokia!MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
B-L-A-C-K
titán
Jók lettek nagyon, bár szerintem a szerkesztett képek inkább a másik topikba valóak...
-
koboldozat
senior tag
Üdv!
Itt vannak a képek amiket ígértem tegnap
Fotózás, bicajozás, friss levegőFelhő
Felhő2
Felhő és a varjak
ilyen sokan voltak
egy viszonylag közeli
Házikó
Naplemente
A gát
Felhő és a hold
Őszi fák
Őszi fák és avar
Gomba
Tisza, WB: izzólámpa
Tisza, WB: felhős
Tisza, ISO:200, ND filter: be, + állvány, WB:automata
Tisza, ISO:50, ND filter: be, WB: izzólámpa, + állvány
Tisza, ISO:50, ND filter: be, WB: felhős, + állványRemélem jók lettek. Kérek hideget, meleget is egyaránt
Segítségemre volt egy Hama Star 63 állvány!Nokia 808 PV
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- BestBuy ruhás topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Apple Watch
- Napelem
- További aktív témák...