Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Last Epoch
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- Marathon (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Onderon
senior tag
Szuper, köszönöm! Reggel sikerült csinálnom egy karaktert a Lich Data Centerre, most épp belépni próbálok, de a 409-es queue egyelőre 5 perc alatt sem csökkent
Volt szerencsém anno WoW-ban is többezres queue-hoz, de az legalább csökkent. Lehet valami nem oké, a launcher sem töltött be mindent amikor megnyitottam.Visszavonom, 339 most -
1dude
senior tag
Az attól függ, mennyire égetem ki magam addig, vagy van-e valamilyen másik játék.
Nyolcvanra nem húzok fel mindent, minden combat jobot felhúzni teljesen feleslegesnek tartok. Van egy maxos healerem, tankom, 1 ranged és 1 melee dps -em. A többi egy kis sarkitással ugyan azt tudja.
Crafterek, gathererek 80on vannak, bár még a gearjükön van mit finomitani és a master receptek is hiányoznak egyiknek-másiknak.
A mountok meg ennyibe kerülnek, ráadásul ez egy kétszemélyes, azok drágábbak általában. Gathererként meg hunterként amúgy is az ellenségeim az animált mountok.
-
Telda
addikt
Én nem igazán tervezek. Még jó lenne a white mage-et 530-ra gearelni, csak a nier raideket már nem igazán futják, ez a mogyoró farm meg nem valami izgalmas. A bardnak is ki lehetne még szedni a relic fegyvert, de szerintem az már nem lesz meg. Van egy 60as paladinom, amit fel kellene húzni 80-ra. Aztán ott vannak még a szakmák is. Kieg előtt jó lenne még egy kis gil-t is keresni. Szóval van mit csinálni bőven.
A mount meg hát ennyi, engem nem zavar az ára, elmész kétszer moziba vagy a mcdonaldsba aztán ott is vagy.
Mondjuk én alapból nem szeretem az ilyen nagy dögöket. Meg hogy 10 perc mire repülő formára vált. -
ChPessimist
tag
Azt teszem jelenleg.
Level 51 DRG, tetszik nagyon, csak már alig várom a következő kiegészítő területeit és küldetéseit. Plusz gondolkozom rajta, hogy mi legyen a main job, mert a dragoon lehet hogy mégsem az én világom. Samurai tetszene, csak félek, hogy túl nehéz így kezdésnek. -
nonsen5e
veterán
-
ChPessimist
tag
Ebben nem értünk egyet, tartom magam ahhoz, hogy a magyarok kimagaslóan kevesen beszélnek angolul. (csak hogy a legnépszerűbb nyelv mellett maradjunk)
Semmi köze a többi játéknak a Final Fantasy előadásmódjához.
Míg WoW-ban és a legtöbb népszerű játékban egy kis textbox-ban rákattintasz, hogy "accept" és már el is van fogadva quest, itt FF-ban, azért eléggé "rád van erőltetve" hogy igenis olvasd el, hogy miért veszed fel a küldetést és ha végeztél, olvasd el, hogy mi lett a hatása, mi történt, hogy végeztél a küldetéssel.
Néhol azért valljuk be hogy több percen keresztül megy a szöveg és egyszerűen skippelni sem lehet, hanem végig kell nyomni... ami nem lesz kedvence egy olyan embernek amiből egy szót sem ért.
Ezalatt WoW-ban pl. quest felvesz -> megölsz 5 skorpiót -> quest kész.Mellesleg nem tudom, jártál-e népszerű Steam játékok review oldalain. Sajnos nekem egy időben magyar nyelvű volt a Steam és ezért alapértelmezetten a magyar értékeléseket dobálta be. Na ott ahány "magyar nyelv miért nincs benne?" kommentet láttam...
De ugyanez van Android és iPhone store-okban is pl.Persze nem mind a 16 év volt elvesztegetett. De az utóbbi időben már csak azért játszottam, mert amennyi ritka, unique mount/title/cucc megvolt, sajnáltam otthagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest