Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
Régen mik voltak ember… peteknek saját hotbarja, healernek cleric stance, voltak akik játszadoztak a tank stance-el is… csak pár példa.
Nem is értem azokat akik most button bloatra panaszkodnak, már nincs kb hova lebutítani a játékot.
Billentyűzet+egérrel pláne, de még kontrollerrel is teljesen kényelmesen el lehet férni… de sajnos attól tartok hogy tovább lesz butítva a hisztéria miatt, illetve hogy a beömlő tömegeknek még jobban vonzóvá tegye a játékot.Én mondjuk ha nem vagyok 100% elégedett egy jobbal pont azzal küszöbölöm ki, hogy játszok az összes többivel is, így nem fásulok bele abba hogy csak egyel tolom mindig és annak a hibáival kell együtt élni folyamatosan.
Persze ez azzal is jár hogy nincs minden jobon max ilvl cuccom, de istenem, ez vanAnnyira nem számít, mert nem tolok savaget, normal contentben meg craftolt gearrel is lehet top dpsnek lenni a legtöbb partyban, mch vagy épp bard-al is.
De ez talán kevésbé az én érdemem mintsem inkább csak annyi hogy az átlag player nem valami ügyes, amin megint csak tovább rontana ha mégegyszerűbbé tennék a játékot, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars rajongók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB Kék / Új akkuval / normál állapotban / 12 hónap jótálással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest