Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- EA Sports WRC '23
- Last Epoch
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Dune Awakening - Arrakis hangjai: Kulisszák mögötti videót kaptunk
- Marathon (2025)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
Én nem igazán tervezek. Még jó lenne a white mage-et 530-ra gearelni, csak a nier raideket már nem igazán futják, ez a mogyoró farm meg nem valami izgalmas. A bardnak is ki lehetne még szedni a relic fegyvert, de szerintem az már nem lesz meg. Van egy 60as paladinom, amit fel kellene húzni 80-ra. Aztán ott vannak még a szakmák is. Kieg előtt jó lenne még egy kis gil-t is keresni. Szóval van mit csinálni bőven.
A mount meg hát ennyi, engem nem zavar az ára, elmész kétszer moziba vagy a mcdonaldsba aztán ott is vagy.
Mondjuk én alapból nem szeretem az ilyen nagy dögöket. Meg hogy 10 perc mire repülő formára vált. -
Telda
addikt
válasz
ChPessimist #9 üzenetére
Én is 16 évig húztam vele, persze voltak kisebb megszakítások, de mindig visszatértem.
Visszagondolva én is hasonlóan érzek, az a sok kidobott idő...
Én se vagyok perfekt angolos, sőt. Ha valamit meg nem értek, megkérdezem az egyik veteránt.
-
Telda
addikt
Nagyon jó ötlet. Érdekes számomra hogy az ARR 7 éve jelent meg, de csak most lett ilyen hirtelen felkapott. Nem mintha eddig hiány lett volna a játékosokból.
Szerintem még érdemes lenne kiírni, hogy aki most akar csatlakozni és magyarokkal szeretne játszani (vagy kerülné őket) melyek az ajánlott szerverek.
Én úgy tudom a Light datacenter, Phoenix szerveren van egy nagyobb, illetve a Chaos / Omega-n egy kisebb közösség. Valamint elszórva vannak még jó páran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest