Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Rákerestem és lehet hogy még erről senki se írt? :U

    Örökkévalók / Eternals (2021)

    Ez egy igazán fura Marvel film lett. Olyan kanapéba besüppedős. Sokkal hosszabbnak tűnik mint ami, pedig így is 2,5 óra.
    Viszont nem tudnám megmondani hogy jól vagy rosszul sült el. A történet inkább a szereplők körül forog, ellenben a legtöbb eddigi csihipuhi akciós Marvellel. És ugye főszereplőből meg van 6-7-8. És valamiért az egyik ugyanúgy néz ki mint Dr Strange segédje de nem az :DDD
    Mondjuk végig lekötött, a kerettörténet ellenben nem nagy durranás. Viszont a trailernél felmerült "Miért nem segítettek Thanos ellen??" kérdésre tökéletes a válasz.
    A Marvel földi univerzum tágítása viszont nekem már elért a WTF részhez hogy most már galaxisépítő gigaóriásrobot van a Föld belsejében ? :F
    Mivel a sok szereplő miatt fokozatosan épül a dolog így viszont nem igazán van kifejtve a történet. A beharangozott deviáns szörnyek olyan szinten elsikkadnak a filmben hogy rossz nézni pedig a film felénél még olyan boostok kaptak hogy világmegváltó dolognak kellett volna kijönnie belőle.
    Egyszerűen nem bírt el a film ennyi konfliktust és azok kifejtését így aztán egyikből se lett igazán semmi nagyívű.
    Na meg eljutottunk oda hogy egy Marvel filmnek sincs igazán súlya. Úgyis a jó győz, végén mindenki happy lesz.

    A történelmi részek nagyon tetszettek, a CGI is rendben lenne de a szörnyek így fél évvel a Holnap Háborúja után, meg a Holnap Határa is felsejlik elég bénán néznek ki. Vagyis olyan copy-paste. Amúgy a történetben is vannak áthallások. Na jó a stáblista utáni jelenet az kritikán aluli CGI :((

    Természetesen a kötelező meleg szálat nem hagyhatták ki, teljesen felesleges baromság volt, de legalább lehetett 2 csávót tolálban mutatni amint csókolóznak.

    Angelina Jolie mintha nem is lenne :DDD ettől függetlenül szerintem angolul megéri nézni mert az idősebb indiai faszi epic. Nem hiszem hogy szinkronban vissza tudnák adni.

    Szóval mint a fentebbi írásból is látszik hullámzok vele rendesen. Érdekes volt de mégse. Talán jobban rámehettek volna a lelki részre, de akkor meg nem lesz elég akció.

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák