Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
na azt hiszem elengedem most a nagyobb fejlesztés gondolatát és veszek egy mid Matheust átmenetileg erre a hétvégére hátha nem bukok nagyot és én is veszek foddert csak jön majd valami bár már kezdem unni hogy csak várok
-
Woodslave
félisten
válasz
scholl #15998 üzenetére
attól függ mennyi coint és mennyi időt akarsz várni.
84-es cm-ek tuti jók 4000-4500 mert láttuk simán megy egy Sabitzer 7500-8500-ig
88-as Haaland is szinte mindig tuti 26-27- most bármilyen kicsit nagyobb ratingnél 35k-ért viszik mint a cukrot.Jelenleg semmi ikon sbc nincs ez sokáig nem mehet ha beraknak egy prime picket
-
scholl
tag
szerintetek mibe érdemes befektetni vasárnap?
84es lapok?
magas ratingű lapokba? 87+?
(feltételezem, hogy nem lesz értelmes nyitásom és kereskednem kell)
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #15995 üzenetére
most én is azt gondolom, hogy bent hagyom, nem forgatnám fel miatta a csapatot.
Viszont lehet később megbánnám (bár akkor még mindig megvehetem az IF vagy a SIF lapot), szóval nem tudom. Ha elkezdenek a következő 20 napban beesni a pakkokból a kihagyhatatlan Ligue1 lapok, akkor talán.Amúgy a játék nálam is fos, DR-ben Div 1-ig még elmentem múlt héten, azóta képtelen vagyok előrébb menni, a classic cupban is toltam tegnap 3 vereséget zsinórban. Egyszerűen nem mozognak a játékosaim.
A kvali valamivel jobban ment, ott eddig 3/3
-
Woodslave
félisten
hagyd a fenébe Mbappet. Semmi értelme kiraknod. Van csapatod, van coinod jobban jársz így mintha lekötöd magad még jobban. Manehez képest szerintem nem lesz semmi különleges. Nyilván ha fodderből kirakod vagy nem sajnálod rá akkor nem szóltam.
Nekem két dolog miatt "érte" meg. Egyik hogy amúgy is idén használtam Mbappet minden alsóbb változatát, el tudtam így adni a SIF-et. igaz a klubom odalett, de 90%-át nem sajnálom, max majd a következő ikon swapnál fogom.
De. Ingyen nyilván nem tudtam kihozni. Ha azt számolom mit buktam rajta, 8 Haaland, 4 KDB 2 Benzema meg még jópár lap azért csak ez simán 800k coin ami most ott lenne a kasszában. Már agyalnom se kellene moments Puskáson.
A másik dolog bár most pont nem kell a link az a Ramos - Varane közti szakadékot gyönyörűen hidalja át egy 4-5-1 formációban.
Mondjuk tény hogy túl sok következetést nem akarok most levonni mert nem kifogásként mondom de ezen a héten minden játékmód a játszhatatlanság határát súrolja, meg a csapatom se túl acélos gold Kanteval meg silver Cypriennel.
Ezért is tettem le most Puskásról legalábbis erre a hétre, mert Mbappe a klubot nullázta le, Puskás meg a coinomat és tudom hogy ugyanaz fog maradni a játék képe és qrvára idegbeteg leszek
-
miro.
senior tag
-
thebigK
addikt
idén szerintem a 4-1-2-1-2 (2) szűk nagyot megy, legalábbis nálam, bár nálam szinte minden évben, hetek óta az az alap formációm, sima vele a 14-15 win
-
miro.
senior tag
Szuper,jol hangzik nagyon.
Lehet a hetvegenek neki esek ezzel. Koszi szepen! -
Dzsoki92
senior tag
Igen ez ingame. Igazából nekem bevált ez a taktika november vége óta ez a formációm.
Def style: balanced
width: 50
depth:55build: balanced
chance:forward
width:50
players: 6
corners:3
free:2LB-RB : stay back
CDM - Cover és itt az egyik stay back
Firmino: stay forward , free roam
Öde: come back, get into the box
mbappe: stay, get intoIgazából nekem teljesen jó meg is szoktam már így a csapatot, ha meg a játék úgy akarja akkor úgyis össze vissza fut mindenki....
-
thebigK
addikt
FIFA 22 Players - Ultimate Team Ratings | FUTBIN
itt rámész a version fülre, és kiválasztod vagy a Gold, vagy az All Informs opciót, ezek a játékosok alkalmasak. Tehát a sima arany lapok ritka kivitelben, vagy az IF lapok akik minden héten bennevannak a szerdán megjelenő TOTW-ben.
-
Atla
senior tag
Tudom buta vagyok,de kérem segítsetek.
Classic kupán indulnék,és ezt írja. Rare and totw players only. Players exactly 18
Azt értem,hogy csak Rare vagy TOTW játékosokkal indulhatok,de ezt hol az anyukámba tudom megnézni,hogy egy játékos Rare vagy TOTW,jelentsenek ezek bármit is? -
|AP|
veterán
én most arra hajlok, hogy az Mbappé SBC-t továbbra is jegelem. Inkább az összekuporgatott léből veszek egy FB Firmino-t, akkor RTTF Mané mehet csatárba, Firmino meg CAM-be.
Ezzel megint lenullázom a klubbot, de sok coin lesz játékosban, akik szerencsére eddig elég jól tartják az árukat (Pedri, Firmino).
Szóval még van huszonpár napom Mbappéra, addig ráérek kitalálni. Firminot meg nagyon ki akarom próbálni. -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15979 üzenetére
Futbin szerint Walkers marad 24k. Amin én tudtam volna hozni az Dani Olmo meg Ginter de ez max 20k+ lett volna.
Ja lehet most kellene venni 100Haalandot. Hátha lesz jövő héten vmi foddertemető sbc.
-
Dzsoki92
senior tag
Édes istenem mi ez a 84+ player pick...... Kiraktam mind a 3mat, első 3 db 84-es második 2 db 84es és egy 85ös, harmadik szintúgy ........
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91 #15970 üzenetére
Csináltam most kettőt Di Maria és Verratti...
Asszony és gyerekek is a transfer listán de még így is csak 5.4 milliónál tartok.
Ma megpróbálom a kvalit azzal aki van. Wlre úgyis csak vasárnap tudom rávenni magam. A kapcsolat utóbbi napokban tapasztalt minősége alapján azt hiszem tök mindegy.
Hátha vasárnap reggel még olcsóbb lesz és sb rewardból is csörög némi coin.
Bár lehet be kellene érni egy prime Pelevel és venni még legalább egy Paquetat...
Vagy inkább el kellene adni a coint aztán törölni a játékot
-
toxicjew
addikt
Én meg várom a holnapot a packokkal, elég jónak ígérkezik az a batch is.
-
Digestive
veterán
A mai 80k-s promo packra is rámentem. Nyitottam 8at. Hát ez a kör mínuszos lett, pedig az egyikben CR volt.
-
Digestive
veterán
Nekem Ramos, Modric és valami 86os. Úgy érzem a szerencse mellém állt.
-
marcess
senior tag
3 84+, 9 játékosból 8 84, 1 85, az úgy korrekt.
-
EA's hit
őstag
válasz
Digestive #15924 üzenetére
Ezért is lenne jobb valami 3 középpályás játék
Alapból is jobban szeretem azt, mert ott Guen CDM, Fekir attacking CM, plusz lenne egy all around CM (HL Barella meg előtte még sokáig Chongkvoltan eddig a legjobbak erre a szerepre). De ebből a mostani állományból sehogysem jönne ki, mivel Garrinchát sem vagyok hajlandó kihagyni, meg így Öcsi bácsival már a 2 csatáros játék is kötelező.
-
toxicjew
addikt
Egyébként elvileg már idén tesztelni fogják a crossplayt, csak nem vszinű, hogy Futban. Azért ez még mindig kicsit hihetetlen nekem, hogy jövőre megvalósulhat, de nagyon örülök neki
Nekünk PCseknek ez egy megváltással ér fel.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #15957 üzenetére
Alapvetően a fórum 90%-a magasról s***k bele ha csökken egy olyan lap értéke amivel szeret játszani te nézegeted 2 óránként az árát, hogy úristen 300k-val olcsóbb vagy épp többel
Én pl. Ödegaardnál pont így voltam. Megvettem 700-ba de amíg nem akarom kirakni a csapatból mert az idei kedvenc lapom addig nem érdekel mennyi az ára. Nem érte volna meg ezért 1.5 hétig várni hogy beesen 400-ra. -
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #15955 üzenetére
próbálom.
Digestive: nyilván ez a másik megoldás. Csak ebben a xarban is mindig várni kell
Miért van olyan lap aminél nem ez lesz? Mondjuk ebből a szempontból lehet jobb lenne egy toty Ronaldo annál tuti nem lesz jobb a tots se. Legalábbis tavaly se volt meg két éve se
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave #15951 üzenetére
Jah, pont ez volt ami erre a döntésre vitt. Meg ez ilyen köztes frissítés mielőtt végre megszabadulok KDBtől és tudok fejleszteni
De esélyes, hogy a kövi swapból megint packozni fogok, főleg mert az már Tots környékén lesz. Te meg áruld ki a klubot ha ennyire kell már Puskás, biztos tele vagy mindenféle consumablelel.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #15952 üzenetére
Ha ez megnyugtat én továbbra sem érteném meg
300k már semmi egy minimális traddel meglehet főleg ha van 5 millád.
Sokkal több értelmét látom a fifa pont vásárlásnál annak ha valaki befizet valami nagyobb tradecsoportba. Ott mindig vannak olyan leakek amit twitterre nem vagy csak jóval később dobnak ki így szépen lehet vele keresni.
(SS Milinkovic-Savic volt ilyen aki ment 70k-ba aztán vettem belőle 3-4-t és a Luiz Felipe miatt 103k-ba mentek el)
-
Woodslave
félisten
egyébként most hogy 300k coinra vagyok egy moments Puskástól teljes mértékben meg tudom érteni aki bekattan én vesz egy csomó fifapontot hogy meglegyen.
-
toxicjew
addikt
válasz
Woodslave #15944 üzenetére
Hát látod, mentél volna te is inkább a biztosra
Nem bízom a szerencsémben, az a Prime Zidane pick is 4 év alatt az egyetlen igazán jó pickem volt.
Amúgy most nem értem pontosan mihez gratuláltok, ez csak egy biztos választás volt
Nem mintha nem lennék megelégedve Figoval, de ő még rajta volt a listán amin azok az iconok vannak, akiket ki akarok próbálni Fifás pályafutásom alatt.
-
-
-
raven84
senior tag
Hali, van kb 30 db 81 alatti IF-em. Ezeket érdemes lehet tartogatni vagy qs mind?
-
HdRew
őstag
válasz
Digestive #15939 üzenetére
Hát, akkor már inkább Gullit. De gondolom Prime Eusébio maradt volna ki. Lothar nem rossz, de pici is, meg a balance sem a legjobb, időbe telik a gyorsulása és a megfordulása védekezés esetén.
(ezért is tervezem Moments Paqueta helyett inkább FS Caqueret-et kezdetni CDM poszton.)
Vagy nem tudom hol játszatod Cancelot, de akár egy FB Firmino is tudott volna lőni, passzolni, védekezni bizonyos szinten és 5* 5*. Akkor talán Salah is full chemen lehetne, nem?
-
toxicjew
addikt
Jaj istenem, hát nem irigyellek titeket, ekkora stresszt atelni nap mint nap
Kristóf add nekem a coint, megszabaditalak ettől a tehertol
-
Woodslave
félisten
válasz
Nandinagy #15932 üzenetére
az egyébként sokkal jobb
Bár igazatok van teljesen hülyeség. De elkezded, hogy van 5.3. millió coin. Ok. Legyen mid Pele. 3.3 akkor tudok venni mást is. Aztán basszus prime Pele 4,1 Olvasom az érékeléseket. Legjobb - fraud mindent kihagy. Mid jobb Prime jobb. Legyen toty Cr. mindent bever - mindent kihagy egy kamion stb. Én csak arra gondolsz, hogy egy ilyen játékos -200k ha nem jön be
Ja és akkor ott van már moments Puskás karnyújtásnyira. Igaz silver Ciprien lesz kp de kit érdekel
-
Nandinagy
addikt
válasz
thebigK #15930 üzenetére
Én meg 1.5 millióval matekozok,hogy vegyek játékost 5 posztra
#15931Hunreeth
Szerintem egyáltalán nem jobb. Az áruk is mutatja már,hogy jobb a TOTY hiába csak 5/4. A toty is berúg mindent ballal innentől felesleges emiatt birthdayt venni. Bár én próbáltam TOTY CR-t haveromnál és annyira nem adta. Persze jó lap meg lehet vele fejre adogatni de ha nem ez a játékod akkor nem feltétlen lesz extra. -
HdRew
őstag
válasz
Kristof_94 #15928 üzenetére
FB Ronci olcsóbb, 5* 5* és a balance is magasabb 4 értékkel, sokan azt mondják ő jobb. Ár/értékben szerintem is jobb.
-
thebigK
addikt
komolyan agyf@szt kapok tőletek
az egyik 5millióval nem tud mit kezdeni, a másik 7 millióval, csak a baj van veletek
Kris - cr kijön 5ből, nála nagyobb gamechanger lap nem sok van
vegyél 7millából 84es gintert, most 4ezer körül kapni, szerintem pár nap és el lehet adni megint 6-7ért -
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15925 üzenetére
komolyan mondom már xar ha az embernek sok coinja van. Nem az van hogy örül hogy megvehet valakit akiről pár hete még nem is álmodhatott, hanem azon agyal hogy csináljon még több coint hogy még "jobb" játékost ne vegyen meg utána
Esküszöm már lassan örülök hogy az életben nem (sem) vagyok gazdag
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #15925 üzenetére
látom idén is szarul adták a wl pickek
-
kapeti07
senior tag
Én a múlt héten gold Inakit és egy Guccit nyitottam. Az vigasztal, hogyha az új Promo alatt nyitottam volna akkor biztos nem lettek volna ezek a játékosok a csomagokba. Sajnos az Eriksen-es bug-ból is kimaradtam. Mostanában nagyon elkerülnek a jó nyitások. Ebben az évben volt egy Gold Untrade Neymar, meg egy eladható TOTY David. Ezen kívül semmi.
-
-
|AP|
veterán
na, csak kinyitottam én is a div1 rewardokat. A legnagyobb rating egy Verrati volt.
Holnap állítólag kap spec lapot -
EA's hit
őstag
Köszi srácok
Az egyetlen szívfájdalmam, hogy így most kénytelen vagyok visszaállni jobb híján a 4-4-2-re, amit éppen pár napja hagytam ott, mert nagyon nem éreztem már. De majd finomhangolom a taktikát, csak jó lesz ez
A csapat így most ez lesz.
-
EA's hit
őstag
Már amióta kijött az ikon swap, el voltam rá határozva, hogy Cafút szedem ki. Amúgy is ki akartam próbálni őt már a játék eleje óta, plusz kellett volna már nagyon egy RB otw Hakimi helyére, plusz nem akartam elcseszni az egészet azzal, hogy valamelyik ikon packból nyitok egy Vierit, akkor már inkább a biztos Cafú. Ma reggelig tartott az elhatározásom, de végül meguntam és kiraktam a 8 tokenes prime ikon packot:
Hát most kurvára boldog vagyok, ennél szebb születésnapi ajándékot ettől a csicska cégtől nem is kaphattam volna
-
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #15907 üzenetére
Ilyenekben én már nem hiszek
Benne lehetne az összes eddigi spec lap is akkor sem nyitnék értelmeset innentől meg mire tartogassam. A mostani elite nem volt rossz. Jött egy clauss pickből meg egy haaland,motm pau torres. Ja meg hálistennek kinyitottam motm dembelét harmadjára is untradeben
-
Zimmi91
addikt
Most nyitjátok el a pakkokat vagy team 2re?! Kik lesznek az új teambe?!
-
Woodslave
félisten
tegnap csak sikerült kiszenvedni (tényleg sajnos az volt) a 8 wint. Mai rewardból mindenképpen tradeblet veszek ki, hátha jön még valami amit pénzé lehet tenni.
Röhej amúgy hogy az októberi megjelenéshez képest március közepére jutok el oda, hogy tudnék venni egy mid R9-t és azért ez finoman szólva sem általános. Mondjuk komoly tradeble lapot az november óta nem nyitottam akkor is max 300k-sokat.
Mbapperól ezek alapján jót vagy semmit. Szóval inkább nem mondok semmit, de amúgy abszolút megérte megcsinálni mert teljesen mindegy akiket beleraktam és veszteség nélkül adtam el a SIF-et.
Az biztos hogy az én "játéktudásommal" gold Kante, Hakimi és spec silver Ciprien már kevés
Mondjuk a játék Diginek is megmutatta miről szól. Tradeljél kisgyerek aztán meg packból adok egy 4m+ coinos játékost
-
miro.
senior tag
Semmi.
Meg mindig ausztriaban elek,es semmivel nem jobb.
Ugyanigy vannak napok/orak mikor tok jo,aztan egyszeruen belassul az egesz csapatod,kesik a passz,a mozgas,teljesen elveszted a passzok felett a kontrollt,es olyan mintha olom labakon futnanak.
Szoval ezert ne tervezd ide a nyaralasod,mert meglepodsz.
Semmivel nem massabb,mint Pécsen.
De nekem is atkene irnom a nevem valami nemetre,mert akkor mindenki bestresszelne tole,aztan tobbet tudnek magyarok ellen nyerni. -
HdRew
őstag
válasz
thebigK #15891 üzenetére
Iszonyatosan fos.
Folyamatosan holland, német játékosok ellen játszok, de a csávónak a Ginolája pörgősebben nyomta az elásticót, mint az én POTM Mbappém vagy R9-em. Mintha minimum 2x szorzó lenne az én játékosomon. Katasztrófa.
Nem hiszem el, hogy lehet egy olyan játékot kiadni, ahol ekkora különbségek vannak, mikor 2 játékos játszik egymás ellen.
Teljesen elveszi az ember kedvét az egész, pedig most már azt mondom, hogy elég fasza a csapat. Kíváncsi lennék, ha kiruccannék egyet mondjuk osztrákba/németbe csak úgy játszani, mi történne.
-
Nandinagy
addikt
Nekem gyerekjáték volt az elite
Utolsó meccsen moments eusebio+toty mbappe ellen meleg volt a pite, de 4-1-el csak meglett
Hálistennek ezzel sem kell már szenvedni. Valami 25 meccsen lett meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest