Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Pfú gyerekek ez a Caliguri talán az egyik legjobb CDM akivel eddig játszottam, egy ilyen pali kellett Jorgi mellé
Aki tudja kütyüzze be
-
EA's hit
őstag
Nálam most így néz ki a csapat ingame, kezdésnél Mckennie 7-es, mindenki más maxos. Pavard-t egyelőre nem sokat próbáltam, McKennie viszont továbbra is nagyon tetszik. Garrincha CAM-ban állat, Cantona meg az egyik legjobb lap, amivel valaha játszottam. Következő upgrade-nek vagy McKennie helyére jöhet majd egy igazán top CM, vagy Pavard helyére egy még jobb RB. Illetve a Guendouzi-Thiago Mendes cserén is elgondolkoztam, de az a durva, hogy Guen még most is kb. a legjobb lap a csapatomban, undorítóan szarrá van húzva
-
Woodslave
félisten
válasz
thebigK #16687 üzenetére
nem bírok meglenni agyalás nélkül de semmi ötletem nincs.
Kent. Linkelni csak ikonnal tudnám, de csak szélre mehetne. Annyival jobb mint Avila? Nem hinném.
Kp. Akárkit nézek ebben a kategóriában meg se közelíti Jorginho statjait még akkor se ha annyira nem vagyok elájulva tőle, de azért elég baxó statok alapján még 7-es chemen is minek vegyek helyett 1m egy Schweinsteigert...
Védő páros adott, Cancelo adott, két csatár adott... Fati meg Yuri van aki még necces de ott se hiszem hogy game changer változtatást tudnék eszközölni
-
Woodslave
félisten
szerintetek ki az az ikon kp aki tud rb-t játszani? Közép Lahmnál van jobb erre a "feladatra". Ja 1 millióig
-
EA's hit
őstag
A showdown Thiago Mendest próbálta valaki? Nem volt jobb dolgom, úgyhogy ki húztam délelőtt, ww Guendouzit válthatná esetleg. Statokban picivel jobb Guennél, de valószínűleg nem annyira szétcsalt bugos lap, mint ő
Viszont fejlődhet is még, szóval egy próbát megér. Valaki próbálta már?
-
miro.
senior tag
Van most promo kint? Van egy csomo packom,de nem nyitom ki ha gold meg totw-t tudok csak nyitni..
-
Madn!ght
addikt
Skacok, a Ginterek eladásával érdemes még várni? 3,5k-ért vettem darabját, most 5-5200 között megy.
-
Woodslave
félisten
tegnap kicsit variáltam a csapaton. Megvettem megint toty Hakimit, beraktam Darmiant rwb-jént rw-be és Di Natalet Avila helyett a link miatt és Fati helyett Grealish. Qrvára nem működött, nem nyertem az új felállással semmit. Pedig Jorgino és Cancelo is full chemen volt. Egyedül Darmian volt 7-esen.
Próbálgattam a "verhetetlen" 3-5-2 felállást, nem igazán éreztem azt se. Talán egyet nyertem úgy de azt is úgy hogy középkezdés két passz puskás meg jó helyena másik ki is lépett, de amúgy nem nekem való sajnos ez a 3 cb-s formáció. Vagy nem szánok elég időt hogy megtanuljam.
Mindegy 8 win megvan, ma vagy szerdán lenyomom a kvalit.
Ha van egy kis humorérzéke az ea-nak mostani wl-en pickelek Mbappet
-
Kristof_94
nagyúr
Megvannak az online tokenek, holnap elvileg 6 sb meccset kell letolnom és tudom kombinálni a silver/first owner/championship küldetéseket. Ha az megvan, akkor 16 tokenem lesz és szerintem a 92+ prime/moments lesz a választottam, de még nem tudom biztosra.
-
dudu5130
őstag
Brozovic mikor kapja meg az upot?
-
thebigK
addikt
na ki rakta ki Kentet rajtam kivül?
pár IF Rashica-t is vettem délelőtt, 15k-ért max, azokon is lesz legalább pár ezer haszon ahogy nézem -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #16660 üzenetére
én is csak a rivals meccsek miatt, gyorsan meglett még 4win a 4 másik mellé, csütörtökig egy meccset se
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Zimmi91 #16655 üzenetére
Nincs még vele sok meccsem, csak 5 WL és néhány rivals. Passzok halálosak CM-ként 4222ben Cancelo mellett, viszont védekezésben még össze kell csiszolódnom vele. A visszavontabb pozi miatt gólja talán 1 van, de a labdakihozatalokban brutál pontos.
Aguinaga: Köszi. ZZ és RC3 most hétvégén érkeztek a piacról. Jelenleg még baby Puslás van a Prime helyén és ő valamint Cech is a piacról vannak.
-
Woodslave
félisten
Div 1 rivals Puskás 5 gól...
ráadásul az 5-ik 90-ik perces teljesen lehetetlen
52-es ping . Nem a legjobb játékmenet
-
toxicjew
addikt
Ma jön Puskás és Owen, remélem ez megadja a végső lökést Verrattiéknak
-
Woodslave
félisten
néztétek már az Eprem liga győztes gyerek 3-5-2 taktikáját mindenki ezen pörög most
-
Woodslave
félisten
84-85-ös lapok várható hogy emelkednek vagy már csak valamit tots sbcn-nél
-
thebigK
addikt
ha mindenigaz prime Puskás és moments Owen SBC-k várhatóak
-
Woodslave
félisten
én meg elvesztem teljesen. Jelenlegi budgetből semmit nem tudok kitalálni, már eszembe jutott megcsinálom az ikon picket de kb 4 játékos van akinek örülnék azokat meg úgyse fogom, de még azok se kellenek igazából csak probléma lenne nagyrészt hogy osszam utána. Akiket jelenleg használok máshogy nem linkelnek. Marad az hogy játszani kellene de az meg annyira nem vonz. Tuti nem lesz olyan mint tegnap
-
Dzsoki92
senior tag
Ezt a Pavard gyereket érdemes lenne kiszedni ? Szerintem 90%, hogy fejlődni fog. Ti hogy látjátok ?
-
EA's hit
őstag
-
Zimmi91
addikt
-
kapeti07
senior tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata Prime Cruyff-al kapcsolatban? Prime Icon SBC-ből sikerült kivennem, de nem adja nekem. ST-ben játszom, de jobb voltam a WL-en Ben Yedder POTM lapjával. Jelenleg ez a csapatom:Több Chem-el is próbáltam, de nem tűnik eddig acélosnak. Rúgok vele gólokat, de 10 meccsen 6 találat azt még a Gold Correa-val is menne.
Nem vagyok top játékos, lehet nem tudom kijátszani a lapot -
Woodslave
félisten
Ritkán mondok ilyet de qrva jókat játszottam most este rivals. Utolsó checkpointról simán mentem fel div 1. Abba is hagyom ritka amikor ilyen jó érzés játszani
-
zadir1
tag
Hali!
Kicsit elegem lett a játékból és átmegyek Fun módba.
Gondoltam csinálok egy Brazil gépsort, csak brazil játékosokkal- cserék is. Alex Sandro FF lapját nézegetem, ez még ugye fejlődhet, mennyire használható 3 5 2 felállasban jobbszélső kp. -ként? -
Woodslave
félisten
-
Kristof_94
nagyúr
Totw csomagot érdemes most elnyitni?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #16610 üzenetére
48alatt egy db sincs, durva
-
EA's hit
őstag
A Pavard-Aurier párosról mit gondoltok? Kéne nagyon egy jó RB, de statokban Aurier kb. mindenben jobb, viszont Pavard szinte biztosan kap +2-t.
-
toxicjew
addikt
Elkezdtem kicsorgatni a verrattikat, most épp 28ért mennek. Így majdnem 10k haszon van rajtuk
-
sz_abika
addikt
Fuck. Elfelejtettem befejezni Mckenziet :(((((
Pedig remek kapocs lett volna Destnek.
-
HdRew
őstag
válasz
toxicjew #16601 üzenetére
Uhh basszus, hozzád képest az enyém is jobb, ha nem is sokkal.
Nálam mostanában az átlag olyan 32-34 ms, de láttam 26 ms-t is. Picit ugrál, szóval a 26 ms nem biztos, hogy stabilan annyi. Ettől függetlenül amivel kb. maradéktalanul elégedett lennék az a 14-16 ms.
Lassú? Esetleg a megindulása lomha, nem? Mondjuk érdekes, hogy nerfelték a balance értéket az SS LLorente és RTTF között. Mondjuk lehet benne valami, mert Allan-nek nagyon jó az indulási sebessége.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest