Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Ezekről a birthday swapokrol van már infó mikre lehet beváltani?
-
marcess
senior tag
Most nézem, van egy untrade rttf Denayerem, tegnap nyertek, 86-osra fog fejlődni, 88 pace 88 def 88 phy. Akkor már csak be kellene építeni.
Tegnap este meg is duplázódott az ára.
-
thebigK
addikt
na basszarosseb kipattintom aztán utána sírok
tavaly ilyenből jött mid Pelé, magasan van a léc
-
HdRew
őstag
Srácok, a web appon nyitottam ki a jutalmamat, és esküszöm, hogy a heti red pickemben Trippiert választottam. Hogy lehet ez? Nincs is benne az eheti TOTW-ben.
Nem is nyithattam volna őt. - Ja, semmi, én vagyok a hülye.
Ú tényleg, akkor nem is adok el senkit, azt már inkább megvárom. De az is lehet, hogy addigra meg annyira lenerfelik ezt a picket, hogy direkt csak fodderégető lesz.
-
Woodslave
félisten
válasz
toxicjew #14575 üzenetére
Nyilván egy 230ks sbc játékos nem lesz gamechanger
. Nekem úgy néz ki ezek a kisebb irányíthatóbb játékosok jönnek be. Di Natale még mindig nagy jó. Mondjuk én csak div 1 közepén bohóckodok. Alig játszottam rivalst a héten szinte csak tegnap estem de swapos kuldihez is jó volt Miki. Med-med érdekes módon rajta nem érződik
-
HdRew
őstag
válasz
thebigK #14566 üzenetére
Én majd szerintem WL után rakom ki, most olyan 300-350K értékű fodderem van, Prime Desailly kirakása elvitt 350K foddert. Ő eléggé megérte, a dives into tackles trait tényleg meglátszik rajta.
Mbappé - FS Caqueret - NumbersUp Militao trióban van kb. az összes zsetonom, most egyikőjüktől sem szívesen válnék meg, bár Caqueret helyére mehetne az untrade NIF Kanté, de most lehet nem variálnék inkább. Egyelőre a pick openingeket nézem, és hát eléggé vegyes. Van olyan, ahol a 3 pick összesen nem adja ki az sbc árát, és van olyan is, ahol egyszerre van Prime Puskás, Prime Cantona.
Na meg pár Prime R9 picket is láttam.
Azt hiszem, hogy inkább nem kockáztatnék most még.
Mi van Woody, beteg vagy? Hát ilyet tényleg nem gyakran hallottunk tőled.
-
thebigK
addikt
senki nem rakta ki a mid/prime picket?
-
toxicjew
addikt
válasz
Digestive #14561 üzenetére
Én tegnap gondolkoztam, hogy addig tartogatom kdbt amíg legalább 4-500k hasznot nem hoz be az a 40 lap. Ez lehet nem fog szerdáig bekovetkezni. Szted érdemes lesz tovább várni vele mondjuk egy durva icon sbcig? Főleg olyanra gondolok amibe 90/91es csapat is kell majd.
Na elite PP 91es Neuer
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123 #14558 üzenetére
ja egyébként azzal van több "meló" de a legjobb a 84. Amikor Digi ajánlotta vettem párat 3.300 coinért simán ment 4500-5000. Ha az nézzük ennyiért veszed akkor egy KDB árán kb 18 kijön. Ha egy nettó 1000 coint hoz akkor is 18k. Ahhoz egy KDB-nek 82-re kellen felmennie ami kizárt mostani kilátások szerint. De mondjuk a 84-est is ki kell fogni hogy ilyen árben jöjjön meg az se mindegy melyik mert Ibra állt nálam hetekig halomba
-
Woodslave
félisten
válasz
csak azért mert megint nem látom ha most nem akkor mikor. Persze tudom hogy majd lesz mert amikor az első Kroos biznisz ötletem (talán egyetlen eddig persze biztos másnak is eszébe jutott nyilván) támadt akkor is qrva jó ötletnek tűnt. Ikon, Vini potm aztán meg se mozdult
És amit Bodnar is írt nem kivárásra vettem mert utóbbi időben volt pár robbanás. De ha mondjuk KDB ajánlásodat vesszük azzal nem lehet heteket várni mert jövő hét szerdán már nyitható megint szóval pont elveszti a "unikum" jellegét.
Na mindegy nyilván nem probléma sokkal felszabadultabban játszik az ember így hogy úgyse tud nyitni
-
bodnar123
őstag
válasz
Hát mert volt két hét amikor minden óriási hasznot hozott néhány nap alatt. AMúgy meg az kiszámíthatatlan, hogy milyen sbc-ket tesznek fel. Mondjuk arra tényleg nem lehetett számítani, hogy egyetlen egy használható playert nem tesznek ki ezen a héten. Na jó Miki az, de az meg pénteken jött, amikor fodder hullás van.
-
Digestive
veterán
+1
Nem bonyolult az egyenlet. A packokból van kínálat a piacon, viszont 2 hete csak kutyaszar sbck vannak. De mind1, h mekkora a kínálat. Ha jön egy jó sbc akkor úgyis robban a bomba. Én speciel tudtam, h ezen a héten és jövő héten is a swap szarokat, meg az egyéb objektíveket pötyögöm, ezért adtam el a csapatot és raktam lapokat unasigned is.
Azt nem értem, h ha a srácok ennyire remegnek ezen, h nem tudnak nyitni, akkor minek mennek ilyen kivárós dologba bele.
-
Z'Z"
őstag
Tegnap este, illetve ma hajnalban is kiadtak pár packot, amikben garantált 86+, 87+, 88+ játékosok voltak, szóval nem kell túlmisztifikálni a dolgot, csak az Íjé egy kicsit belepiszkál a piacba. 😆
Ilyenkor kell nyugodtnak lenni és nem pánikolni, mert olcsóbbak a lapok.
Előbb-utóbb jön valamilyen SBC, csak türelem. -
Mrdevil
addikt
Ma jó lenne egy party bag sbc, szerintem jön.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #14553 üzenetére
Amúgy azért nem jött be semmi, mert ezen a héten csak szar meg drága dolgot adtak ki. Én szokás szerint 84,85 kártyákba fektettem be. Nem jöttek be, de még igy is kb 100at eladtam átlag 500-1000 haszonnal. Persze nem jó de legalább tudok nyitni, bár minek..
Viszont ma újra mindenki nyit, na meg hétvégén szóval nagyon erős jövő hét kell szerintem, hogy nagyon megemelkedjen. A 85 lapok szerdán estére elérték a hétvégi árat. Lehet ezen a hétvégén még olcsóbb lesz. -
Mrdevil
addikt
Nekem van kék Kimpembe, de untrade, tényleg brutált esett, mondjuk nem is ért 1.4 millát, még ennyit sem ér.
-
Woodslave
félisten
Befektetéseim. Van amit drágábban vettem. Drága lett ez a pick nem érdekli az embereket. Már annyiszor megfogadtam hogy hagyom ez a kereskedést a faxba. Nem azért mert rafeszulok vagy akármi csak hogy már ezen is idegeljem magam annyit már nem ér ez a játék.
Pláne hogy nyitni se tudok ha nem jön ma egy parti bag akkor tényleg baxhatom. Akkor az if marad de annyit eladok hogy legalább a packokat el tudjam nyitni.
De annyira tipikus. Amikor nincs befektetés Kane 77k amikor minden coinom fodderben akkor semmit nem emelkedik
-
HdRew
őstag
Kimpembe mekkorát esett, te atya világ.
Benzema az Isten.
Anno nagyon haragudtam Benzemára, mert állandóan minden passzával CR-t kereste, volt olyan jóformán ziccere, ahol inkább leadta Roncinak, minthogy ő maga vállalja el és próbáljon meg gólt szerezni. Ez az igazi Benzema, akit anno a Lyonból leigazolt a Real. Modricra sincsenek szavak.
Bale meg hozzá se szagolt a párharchoz, mégis fejlődik. Hihetetlen.
-
bodnar123
őstag
Kinek volt kimpambeje?
-
thebigK
addikt
Remélem nincs RTTF Kimpembétek, amit nem adtatok ek
-
bodnar123
őstag
Vicces ez a Bale lap... Semmi köze nincs a reálhoz, de most fejlődik. A 220ezres lap meg megduplázódott... Kár hogy csak untrade van meg. Az is valami pack végén rejtve kullogott, mint a real csapatában
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #14542 üzenetére
Kivettem a 30-as liga nos játékost jó lesz swaphoz. Ja majd ha egyszer eljutok hozzá a sor végén
-
sz_abika
addikt
Egy jó Benzema POTM valakinek?
-
bodnar123
őstag
Amúgy ez a promo hét elég trágyára sikeredett, a fodder árak jól mutatják. Semmire nem kapoott rá a közönség.
-
thebigK
addikt
Silver stars objektivben ott van egy kiszedheto birthday token, figyeljetek ra
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #14536 üzenetére
Mi a francnak veszel te bármit is? Neked ez nem való lássuk be. Hogyan lehet ezen ennyit stresszelni?!
Amíg nem jön egy Party Bag, vagy hasonló sbc, addig az IF lapok ára nem fog megmozdulni. Olyan sbc kell ami 150k alatt van, 84-85 + 2IF. De itt nincs is olyan opció, h bukni lehet ezzel. Csupán ki kell várni és még csak pár napja vetted azokat a nyomi lapokat.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94 #14532 üzenetére
Én azt nem bírom megérteni, hogy honnét kerül elő több oldalnyi if walker. 2 hete volt a pakkokban.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #14532 üzenetére
Xboxon DE BRUYNE 55 helyett mar 64 a legolcsobb
-
Woodslave
félisten
Hát nem vagyok optimista
-
EA's hit
őstag
Az mi a jó életért van, hogy kijött az ikon pick, és a fodderek árai inkább csökkentek, mint emelkedtek?
Délelőtt nyitottam egy Neuert, 53k volt, mondom majd csak este adom el, mert a pick miatt majd tuti felmegy az ára, erre most 49k...
-
Nandinagy
addikt
Imádom ,hogy mindketten itt remegtek az inform lapokon holott mindketten 2 hetente nyitottok 500k-s lapokat
Mennyi ideje vettétek? 1 hete?
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #14516 üzenetére
az azért kevés lesz. 15+ vettem 3k laponként elég sovány lesz.
-
-
Izéjose
tag
Na az ea meghúzta az ravaszt érkezik egy Coquelin lap, aki kb Capoue 2.0 Nincs a Villarealban másik középpályás aki kaphatna egy speckó lapot ? Aki a változatosság kedvéért nem francia ?
-
thebigK
addikt
-
thebigK
addikt
Srácok, adott a [klub]
Most ez a kezdőm ami a képen van. A klubból csak Semedo és Torreira eladható. Ha kicsit kipucolnám a klubot, lenne úgy 4-500k pénz. Lehetne valamit fejleszteni, vagy egyelőre hagyjam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest