Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #15596 üzenetére
hát, amúgy simán nem éri meg az árát
Nagyon jó lap, döntött is már el meccseket, de egészen biztosan lehozná ezt egy spec Llorente vagy Frenkie is.
Csak hát én elfogult vagyok vele is, meg Danival is.
Dani helyett is teljesen jó volt Dest, de az hogy vannak olyan lapjaim, akikkel kifejezetten szeretnék játszani, az már tényleg az a minimális fun factor, amire szükségem van, hogy tudjam élvezni a játékot
(ezért is lesz még egy nagy beruházásom moments Xavi, ha majd megérkezik Iniesta spec lapja) -
kapeti07
senior tag
Sziasztok,
Inaki Wiliams Fantasy lapját használja valaki? Az RB lapja sokáíg a csapatomban volt és máig vezeti a gól/meccs átlagot a klubbomban. Megvettem, de eddig nagy csalódás. Statok alapján pedig nagyon jónak kellene lennie. Vagy ezeket az új lapokat visszahúzzák kicsit az elején, hogy ha fejlődik majd akkor lesz jó?
-
|AP|
veterán
én még mindig nem tudom beleugorjak-e Mbappéba
Sokáig simán be tudtam volna építeni, most viszont teljesen elment a csapat PL-Lali irányba.
Az RTTF Mané-FB Allan-Varane háromszög eléggé fixnek tűnik TOTS-ig (főleg ha Mané fog még fejlődni párat, amiben nagyon bízok). A másik oldalon meg ott van a számomra kedves Piqué-Dani Alves-Pedri Barca háromszög. Itt sem szívesen robbantanék.Ugyanakkor meg tudom, hogy endgame csatár és simán alakulhat úgy a csapatom, hogy pont illene majd bele... Nagy dilemma
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #15593 üzenetére
bár ha kiárulom az egész klubot meg tudom venni lehet a totyt. Csak akkor meg abban áll minden coin és azon bukok majd 1 milliót a tots alatt. Mondjuk az is igaz, hogy full untradeből nem tudom megcsinálni, tehát ha még az untrade fodderek árát nem számoljuk akkor is lesz rajta nem kevés elmaradt haszon.
-
Woodslave
félisten
válasz
Izéjose #15591 üzenetére
attól függ ki a csatárod. Szerintem a gold már inkább wingernek való
Bodnar: hát ja a Ramos - Varane cb párossal amúgy is eléggé bekorlátoztam magam egyelőre
mondjuk Nealguides szerint nem jó ötlet
-
Izéjose
tag
Ide jött egy untrade Bappé mostanában nem találkoztam a gold lapjával ellenfélként, még mindig állat lehet csatárban vagy szélen ez a fazon ?
-
sz_abika
addikt
Basszus, PIM Baggio várható én meg már 9/11 vagyok Mbappeban :/
Így viszont van egy 93as Baggio és Nistelrooy aki mehet is a 89es csapatba, bár hozzáteszem, már mindegyik PIM lap vállalható - 20meccsnyi WL alatt 10g/5a és nagyon stabil lap, persze nem a thru ball spammereknek, mert oda Gold Dembelém is jobb. Ilyen beállosnak fasza és az 5WF is adja.
-
Woodslave
félisten
Na leltároztam kicsit mit tudnék yolo alapon belerakni Mbappeba.
Van 6 db 90 és 90+ lapom.
8 db 89 (ebből 3 dupli)
12 88-as + kb 50 db Haaland meg Navas
10 87-es
12 86-os85-84 is van azokat nem számoltam meg.
Áll most 1.8 millió bruttó Mbappeban van 320k coin, 500k Lahmban, jobb esetben 1m coin IF Walkersben. Meg ami megmarad fodder ha még mindegyikbe rakok egy Haalandor akkor is 1+ millió coin jönne azokból is.
Nem számoltam ki, de fentiek alapján nem gondolom hogy túl sok coint kellene belerakni és akkor lenne lehet 2,5 - 3millió coin hogy Lahmot lecseréljem egy jobb kp-ra (most lb és Cancelo kp de mondjuk egy Pedri pont illene a csapatba fullon de lehet egy mid Gullit is kijönne)
Persze kicsit sajnálom a pótolhatatlan spec lapokat belerakni, bár ahogy néztem túl sok olyan nem kerülne bele, meg tudom hogy teljesen mindegy szerintem ugyanazt az eredményt érem el így is mint egy gold Mpabbeval meg jön a tots meg mittomén. Ezután az ikon swap után meg lesz legalább egy hónap amíg nem jön egy új addigra meg talán gyűlik még normális játékos akikkel lehet csinálni a 3-as swapot. (pláne ha tényleg hamarabb jön a tots)
Úgy döntöttem marad a 92+ moments (úgyis prime
) pack meg a 2 tokenes 81+ fodder. Ha nem jön egy moments ikon támadó aki jobb vagy nem sokkal xarabb mint ez az Mbappe akkor kirakom.
-
|AP|
veterán
egyre jobban bánom, hogy nem lett Araujo showdown...
-
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #15562 üzenetére
Nakem kezdődik az eladás. Chiellini 14>>>21. Walker-Peters is lassan beérik, már 23.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #15565 üzenetére
hát... ezért a tartalomért én ma be sem kapcsolom a konzolt...
-
BenXL
tag
Ez a Kohr elég jónak néz ki ilyen olcsón, mondjuk egy emberemnek sincs köze a Bundesligához vagy némethez.
Amúgy a year in preview még drágább is lett ráadásul, mert eddig 84 volt nem ?
-
toxicjew
addikt
Olyan jó, hogy az embernek lenne is kedve játszani, de ez a hugyszar játék egyszerűen semmit nem úgy csinál, ahogy nyomod... Na mind1 wlt befejeztem, szokásos 11 win, fodder jött, szóval elégedett lehetek.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94 #15567 üzenetére
Ez mennyi lesz? 5M?
-
thebigK
addikt
ebben a full rare goldos, TOTW lapos objektivben piros fut champs lapot lehet használni?
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a lényeg itt, érkezik az újabb egyedi ötlet:
-
BenXL
tag
Ez a year in preview a legrosszabb sbc amit lattam, de mae tanultam belole szerencsere h tilos kirakni
-
|AP|
veterán
válasz
pedig most már tényleg jöhetne valami jó SBC.
Vagy lehet úgy vannak vele, hogy Mbappéval most 30 napra megvannak, nem kell egyéb tartalmon erőlködni -
thebigK
addikt
válasz
hányinger az az SBC, nemtudom miért erőltetik ennyire, főleg hogy még mindig csak TOTY előtti lapok vannak benn
-
Kristof_94
nagyúr
Jött egy újabb "year in review" sbc, de a party bag még mindig sehol.
-
BenXL
tag
Tonalit használja valaki? Megéri kirakni? Gondolkozom hogy inkább ilyen lapokat tegyek ki mint az Mbappéra gyűjtsek. Annyi jó sbc kimaradna miatta
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave #15547 üzenetére
Quaresma nálam se váltja meg a világot, pedig ingame statok alapján megváltóként kellene működnie. Egyelőre marad, bár lehet Caligula miatt padozni fog.
Ha tényleg április végén kezdődik a TOTS, akkor addig én már túl sokat nem fogok variálni csapaton. Mármint nem veszek 1M fölötti játékost.
-
khorvat
senior tag
TIPP:
1 napig él még az Icon Swaps - Milestones küldetés, itt 6db ICON SWPAS 2 lapot lehet szerezni ebből 5 kártyát Squad Battlesben lehet teljesíteni.
Mától van az SB-ben egy Featured csapat (Replay PARK), már a neve is utal rá mire lehet jó
szal itt minden játékos kapus ezért a chemistry csak 16-os a rating se vészes 83-as így World Class módban is könnyen nyerhetők a meccsek, illetve az SB számláló se lép ha többször játszod le a meccset akár ugyanazzal a csapattal, viszont a Milstonesban szépen elfogadja és számolja őket! Akinek kell 3 power csere is betehető a padra 11 kapus ellen már végképp nem lehet gond. Így csak idő kérdése amire ez az 1 nap is elég, hogy 5db Icon Swap 2 kártyát kiforgasson az ember!Remélem lesz akinek hasznos a fenti kombináció!
-
mr.dana
aktív tag
ezeknél a pl silver lounge meccseknél - mi az isten faxa van - hogy 1-0 nál mindenki megállítja a játékot - vmi kwa idegesítő .. mi a faxt állítanak - vagy van vmi tuti amivel kezdeni kell és 1-0 nál meg vissza ? 10 ből 10 kb de legyen 10. ből 9 az biztos
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15546 üzenetére
Megpróbálok nem csinálni semmi meggondolatlansagot. Nem adok el senkit nem veszek senkit.
Quaresma nem adja nekem. Fati se nagyon hiányozna. Coqulin se vmi erős kp. Avila viszont nagy jó kell neki a link. Szóval reméljük hogy az ikon swapbol jön egy moments Gullit
Jövő héten fullba nyomom a kretént a swappal. Remélem olyan sb lesz ahol meg tudok csinálni 3-at egyszerre
Egyelőre úgy állok hogy kirakom Mbappet. Hacsak nem robban fel a 84-es if piac és meg tudom venni a totyt
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15544 üzenetére
Na 11 win. Utolsó kettőt meg kellett volna nyerni a következő ranghoz szerencsére már az elsőt se tudtam.
Pickek nem olyan xarok
ennek a flairjénél meg elhittem..
Az ulti packban volt egy di Natale 93k coinert el is ment november óta kb legnagyobb tradeble nyitasom.A játék három legjobb játékosa ellenem. Gold Kimpembe toty Donnaruma és Guendozi. Egy gold csapat vert el cr7 anchorral
Mondjuk fullra feladtam az egészet 10 meccs után.
-
Kristof_94
nagyúr
5 sb meccs kell még, talán túlélem.
Milyen jó is volt pár éve, amikor még működött a lövőcseles glitch és nem kellett végig szenvedni. Tudom ki is lehet akasztani a kontrollert, de nem akarom, hogy esetleg tönkre menjen.
Következő adagnál szerintem minden nap megpróbálok egyet, úgy talán elviselhetőbb. -
Woodslave
félisten
Meg kell vennem ezt az undormany Guendozit. Kicsinált wlben bármikor ott volt
-
Nandinagy
addikt
válasz
Mrguba #15540 üzenetére
Most erre mit mondjak?
Szerintem nálam szarabb luckja idén senkinek nincs mégis telt mindre, főleg a tradelés miatt. Digi elhalmoz titeket jó tippekkel(bár én szeretek a saját fejem után menni) szóval ha valaki kicsit is rászánja magát simán megvehetné bármelyiket főleg mert nem több milliós lapok. SIF KDB 150k de a másik kettő is 700-800k
-
Nandinagy
addikt
válasz
EA's hit #15536 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Ha felrakok egy Ricet kpra meg mellé egy Bruno/KDB-t akkor szakadéknyi különbség van a passzolásuk között. Nagyjából ugyanez a helyzet hátul Maldini vs Desailly között. Nem kell 20 méteres lasztikat szórnia de szar passzal sokszor a teljesen üres embert is elvéti.
Egy Jorginho,KDB,Paqueta-t próbálj ki középpályán. A labdáiknak szeme van a többiekhez képest.
-
thebigK
addikt
hazaértem hamar, lepörgettem én is 14-6ra a wl-t egy jó gold bruno fernandesért ,meg egy ginter pickért, vamos
-
taylorp
senior tag
Milyen nemzetiségű és ligás silverekbe lehet érdemes befektetni a köv. swaphoz?
-
Nandinagy
addikt
válasz
Aguinaga #15531 üzenetére
Semmiképp sem ajánlom méghozzá a passzolása miatt. Amúgy is egy hányadék a passzrendszer neki meg vagy 50es a passzolása. Ha jönnek szembe a letámadós faszigyurik mindent odafog adni nekik.
2 éve kinyitottam a prime lapját és védekezésben jó volt, de már akkor is idegörlő volt mennyire rosszul passzol.
-
Aguinaga
őstag
Ezt a Desailly sbc-t nêzegettem, gold Marquinhost váltanáy megéri a cserét (meg a foddert)?
-
Woodslave
félisten
Megfogadtam ha jól sikerül a wl Mbappeval akkor kirakom az sbct lexarom mi kerül bele. Eddig 5-4 de úgyse lesz 11-nél több akkor se ha 11-11-ben kezdenék
Jövő héten megcsinálom az ikon swap online részét ott talán számít milyen játékosom van egyszerűbb mint gold nonrarekkel aztán meglátjuk.
-
v-man
őstag
Köszi a Militaos tippet, de ahogy nézem Gimenez árának jelenleg többszöröse, így azt hiszem inkább az uruval teszek egy próbát 😀
-
eM'82
addikt
Gimenez jónak tűnik, de engem a staminája zavar. Kevésnek tűnik 90percre.
NumbersUp Militao patent kis lap. Mostani WLt vele toltam, Capitával párban. Hirtelen passz milyen értéke fog nőni, de egy darabig még marad, amíg nem lesz SbCből alternatíva.Fantasy Camavinga: hát, nekem nem jött be (CM pozi). Nem éreztem a jelenlétét. Ment is a piacra.
Birthday D.Alves: CM poziban játszattam, de Dest FBack lapjat jobbnak éreztem ott, így elköszöntem tőle is. Kb 20 meccs alatt 1 gólpassz, 1 gól. Ez kevés. Ilyen laptól rohadt kevés.
Lehet Llorrente lapját, vagy R.Sanches spec lapját fogom helyette betolni.Fantasy Caligiuri: egyelőre supersub, de NE hagyjátok ki! Bárhol jó a pali. Igyekszem beépíteni.
Birthday Avíla: RCAMben egész jó volt, aztán WLben féltávnál betettem ST-nek. Ez egy imposztor. Sztem Prime Agüero álnéven. Zseniális lap! Örülök hogy kiszedtem.
-
Woodslave
félisten
válasz
Kristof_94 #15520 üzenetére
Szeretek játszani miért ti nem?
-
EA's hit
őstag
válasz
khorvat #15521 üzenetére
Külön összefoglaló oldalt nem tudok, de elég sok van mostanra:
- OTW és Headliner lapok bármikor, ha if-et kapnak
- RTTK lapok a BL/El csoportkörében fejlődhettek
- RTTF lapok a BL/El tavaszi szezonjában fejlődhetnek
- Showdown lapok egy meccs alapján kaphatnak egyszer upgradet
- az új Fantasy lapok a következő 5 bajnoki meccs alapján
- Numbers Up lapok 2 alkalommal kapnak upgradet, az utolsót áprilisbanÍgy hirtelen talán ennyi
-
khorvat
senior tag
Van vhol egy összefoglalás hogy a Fifa 22be milyen típusú lapok azok amik fejlődhetnek és milyen feltételek mellett?
-
Woodslave
félisten
Bemelegítésnek lenyomtam a classic cup mai adagját. 3/3. Kétszer ugyanazzal a sráccal játszottam aki még jobb is volt de gold Alaba meg Mbabu azért kevés egy sif Mbappehoz..
Amúgy van vmi séma hogy a legjobb kirakni ezeket a magas ratinges sbc squadokat? Ss Kdb hm bruno és goretzka mid cantona jelentkezett önkéntesnek
-
v-man
őstag
Laliga csapatba CB posztra megér ez az új fejlődni képes p Gimenez lap 80-90 pénzt, vagy van jobb alternatíva olcsóbban? Jelenleg 87-es Alaba, 87-es Ruben Vezo és 86--os Pau Torres a 3 védőm, így könnyen beférne.
-
HdRew
őstag
válasz
EA's hit #15511 üzenetére
Dettó, én jelenleg 8 winnel állok 9 meccsen, de nincs sok kedvem. Mbappé POTM miatt teperek, de amennyiben az ember nem nyit nagyot, úgy nem igazán éri meg, pl ez is hülyeség volt, hogy inkább több pakkot adnak, mint coint, bár akkor lehet a játékosok is drágábbak lennének. 200-250K értékű pakknál már örülünk, ha jön 75-100K coin vissza. Ezen kívül a rivalsból, a playoffból, marqueeból és icon swap tokenekből lehet építkezni. De ez mind grinding, mert legtöbbször az ember alig nyit valamit.
-
Gaborz1
senior tag
Nálam döglődik csak az appban a transzferlista? Ja iPaden.
-
bodnar123
őstag
válasz
EA's hit #15511 üzenetére
Amúgy ez a röhejes ebben a játékban. Hogy a packok nem értéknek megfelelően adnak. Nekem a toty messi is egy 75+ packbol jött. Az ulti meg jumbo packok meg semmi extrák. Az amikor kinyitsz kb 5 jumbo rare player meg 2 ultipackot, és jó esetben ad 100k-t... Minek teperni. Ráadásul a gameplay csúcsidőszakban meg szánalmas. Mind ez egy pénzgyár mellett...
-
EA's hit
őstag
Én olyan szinten motiválatlan voltam a wl-ben (meg mostanában a legtöbb wl hasonló nálam), hogy miután valami 8-9 meccsen meglett az 5 win, a többit mindet leadtam. 9 simán meglett volna, lehet hogy 11 is, de abszolút nem látom értelmét teperni érte. Kb. 100k így is bejött belőle, mert az egyik pack adott egy 50k-s Kane-t, ennél sokkal több meg akkor sem esett volna, ha 9-11 winnel zárok. Szomorú, hogy ennyire felesleges, tét nélküli lett a wl mostanra.
-
Aguinaga
őstag
Jó volt éjjel a gameplay, kb. másodperces késéssel reagált a gombnyomásra a játék. Elkezdtem a WL-t, de hogy minek? 10 meccs, 4 win...kérdéses, hogy befejezem-e
-
Kristof_94
nagyúr
12 meccs alatt meglett a 11 győzelem, utána már nem igazán voltam motivált, meg a játék is egy hulladék volt egész nap, így megelégedtem a 11-el.
CR sajnos nem jött, de helyette Parejo, Ferran Torres és Cash érkeztek.
Nem igazán vagyok motivált az utóbbi időben a játékot illetően, hátha egyszer jobb lesz... Mondjuk ha végre el tudnám adni a lapokat. -
bodnar123
őstag
Na asszemm ezzel végképp mára vége... a 1.1-4.4 xg lemaradt a videórol. Ez mi.... passzold előre és lődd el és gól. Meg nullszögből kapáslövés 8 méterről.... [link]
-
bodnar123
őstag
Na egy újabb gyöngyszem. Egy mobilos játék 2008ból élethűbb és komplikáltabb mint ez a szar
[link] -
Mrguba
őstag
Na SIMON gyerek kifarmolva
Jo moka volt -
|AP|
veterán
hát akkor ma sem nyitok pakkokat... nem akarom elvesztegetni az Erikseneket, de Mbaooéra meg nem visz rá a lélek
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest