Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24630 üzenetére
szerintem rajtad kívül én vagyok a másik őrült, aki még játszik ezzel
Viszont ma tényleg a végére értem:Ez ilyen búcsúposzt-féleség a topiktól, meg magamnak emlék, hogy meglegyen a csapat.
Szóval idén sokkal inkább sikerült az, hogy a játék végén olyan játékosok alkossák a végső csapatot, akiket szeretek/van hozzájuk kötődésem (- Kimpembe):
Az igazán meta lapokat a végén már nem is csináltam meg, akit igen, az is csak a padra fért:
És akkor itt van még a hobbi-csapat, akik ugyanúgy hozták a szokásos 11 wint
Viszlát Fifa22, nem merem megnézni hány órát töltöttünk együtt -
|AP|
veterán
válasz
TrueGooner #24620 üzenetére
amúgy igen, nem is azt mondom, hogy rosszabb a hangulat, hanem más. Sokkal inkább, mintha valóban fociznál
-
|AP|
veterán
így az utolsó héten rájöttem valamire. Mondjuk ez akár már mehetne az új topikba is...
Szóval: ha kikapcsolom a kommentátorokat, akkor sokkal nyugodtabban és koncentráltabban tudok játszani.
Tudom, ezzel vesztek a hangulatból, de ennél a játéknál szerintem kifejezett előny, ha nem ragadja el a hangulat az embertEzt alkalmazni fogom az új részben is.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24615 üzenetére
igen, ezzel csak az a baj, hogy már annak sem lehet örülni ha nyersz. Mert ki tudja, lehet, hogy sokkal jobb játékos van a túloldalon, de egyszerűen mindent neked dob a gép, és az ő csapata nem működik, a tiéd meg igen...
Ilyen mondjuk kevesebbszer van
Mindenesetre ha ezt helyre tudnám rakni a fejemben, akkor sokkal kevesebbet idegeskednék ezen a sz@ron -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24610 üzenetére
hát lehet... az őrülttel egyetértek
Képes vagyok még ilyenkor is szivatni magam és idegeskedni ezen a szaron, mikor már tényleg nulla tét van. Önsanyargató célkitűzéseim vannakAmúgy nyilván nem vagyok elite szintű játékos, tudom, hogy a korábbi feljutások is inkább a nagy számú próbálkozásnak voltak köszönhetőek, de jó lett volna ezzel zárni ezt a részt.
Bár a WL-t is a szokásos 11 winnel sikerült, szóval teljesen reális lenne a rivalst div2-ben zárni
-
|AP|
veterán
rivalsozik még valaki?
Nem igazán találok magyarázatot arra, ami ott folyik...
Utoljára még el akartam menni az elite-ig, de egyszerűen képtelen vagyok. Még a div1-et sem értem el, a fontos pillanatokban mindig jön valaki, aki ellen esély sincs. Leginkább egyet előre, egyet hátra sormintát követek.
Azt gondoltam ilyenkor már a kutya sem játszik, gyerekjáték lesz, levezetés... ennek ellenére olyanokkal találkozok div2-ben, hogy egyszerűen közöm sincs a játékhoz.Szóval két dolgot tudok elképzelni:
-az alkalmi játékosok már abbahagyták, csak profik/streamerek, hasonlók nyomják (bár ennek az okát pláne nem értem)
-nem talál már ellenfelet div2-ből, ezért div1 és elite játékosokat dob beVan még egy hetem rá, de egyre kevesebb a motivációm
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24580 üzenetére
én még mindig próbálkozom a rivals-sal, de már csak napok kérdése, hogy feladjam
egyelőre div2-ből sem tudok elmozdulni, a feljutós meccseken valahogy mindig fordul a kocka, és utána nincs megállás az utolsó checkpointig.
Hétvégén WL az icon csapattal, jövő hét végéig még szenvedek az elite-ért DR-ben, de ha nem jön össze, akkor elfogadom, hogy kevés voltam ehhez és feladom -
|AP|
veterán
lesz most valami FUT Moments játékmód is, elsőre az egész érdekesnek/és gyorsnak tűnik
-
|AP|
veterán
nálam a "kihívok egy embert majd az üres területre helyezkedek" módszerrel egész jó hatékonysággal beakadtak a szögletek. Persze sokszor megy mellé/fölé/kapus kezébe, de a kedvencem, amikor a gólvonalon álló védő lazán mellre veszi a bikaerős fejest
Ennek ellenére egész sok gól összejött így idén.
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24492 üzenetére
nálam ő van az endgame csapatban, Varane-Walker kimaradt, Rüdigert ki sem vettem, Kulabá is bent marad részemről.
Lehet mazochista vagyok
Bár nem mondanám, hogy a Varane-Maldini csere óta több gólt kapok. Az egyedüli bajom az, hogy Varane helyén most Koundé van szögleteknél, így a szögletből gólt fejelésről le kellett mondanom -
|AP|
veterán
nekem csak 10 jött össze, de most volt az eddigi legjobb pickem: TOTS Messi.... mondjuk ez sok mindent elmond a korábbi pickjeimről is
Én is már csak a 23-as csomagokra hajtok, illetve kitűztem még egy célt, de azt nem biztos, hogy fogom bírni idegekkel
Szóval még utoljára el akarok menni az elite-ig, a korábban mutatott rózsaszín lapoktól mentes csapattal.
Sok értelme nincs, de valamivel ki kell idegelni magam még a 23-ig -
|AP|
veterán
találkoztam már sok nyilvánvaló csalással, de ez a legpofátlanabbak közé simán befér:
[link]
11. winért ment a meccs, mondanom sem kell, hogy ekkora szembeszélben nem lett meg... 0db leadott meccs, tryhard hegyek és a fentihez hasonló jelenetekkel tarkított meccsek...Jöhetne már a 23, az biztos jobb lesz
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24413 üzenetére
én továbbmentem a fun csapat irányába. A sok 85+ packból megjött Gullit, Amavi helyére Marcelo.
Nekem is rengeteg jó lap van a klubban, de nincs hozzájuk különösebb kötődésem, így inkább játszok ezekkel.
Már csak a Varane-Kimpembe-Pope trió bántja kicsit a szemem, lehet le lesznek cserélve ikonokra (Maldini, Vieira, Cech):szerk: most látom, akkor nem lenne meg Messinek a chem.... ehh.... akkor egyelőre maradnak ezek
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #24387 üzenetére
onnan nekem maximum Messi kellene, de akkor valaki nem lenne max chemen, arra meg allergiás vagyok
Így marad a TOTY lapja.
Nagyjából nincs olyan lap a játékban, aki még kellene vagy megváltoztatnám miatta a csapatot.... ezért vesztettem kicsit motivációt.Mondjuk ez a full moments team most megmozgat még pár napig
-
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #24378 üzenetére
ugyan nem nekem szólt a kérdés, de nekem ha időm engedi, akkor szerencsejátékozok az icon pickkel.
Tele vagyok spec lappal, és 85+ -os packokkal, amiket nem tudok kinyitni a duplik miatt.
Úgyhogy ha van egy kis időm, elkezdem a duplikat a pickbe szórni, és nyitogatni a csomagokat.
Eddig persze nem jött senki (most legutóbb egy Cantona, de ugye tudjuk, hogy ő használhatatlan), de igazából amúgy sincs szükségem senkire.
Ennyiből már simán kirakhattam volna a dagit, de szerintem még Pelét is mellé
-
|AP|
veterán
tegnap végleg elengedtem az idei részt. Nem azt mondom, hogy nem fogok már vele játszani, mert nyilván fogok (amíg nem jön a 23
), de most már csak teljesen cél nélkül, egy-egy DR meccset, vagy esetleg WL-t ha épp úgy alakul.
A tegnapi napom valami botrányosan szar volt, alig tudtam DR meccset nyerni (div2) és a pre season cupban is csak 2 win jött össze, de úgy, hogy a 8 vereségből legalább hat megalázó volt, közöm nem volt a labdához.
Előző két nap 8, illetve 9 win volt... úgy látszik elfelejtettem egy nap alatt játszani... -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24268 üzenetére
Pelé, R9, Cruyff, esetleg Gullit.
Rájuk várok, de ha egyikőjük sem jön az sem baj.Ez már csak kaszinózás, hogy ne maradjanak a nyakamon a 85+ pakkok.
Nálam ez már tényleg a végleges csapatnak tekinthető, ebből 7 ember érinthetetlen, a maradék 4-re meg jelenleg nincs jobb alternatívám -
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24266 üzenetére
én már szerintem nem rakok ki senkit, nem akarok már változtatni a csapaton (hacsak nem jön még valami kihagyhatatlan lap, bár már lassan az is mindegy
)
70db 85+ -os játékos vár még a pakkokban, azt találtam ki, hogy beleszórom mindet icon pickbe. Értelme nincs sok, de valamivel el kell ütni az időt
Az elsőből egy Maldini jött, jópár hónapja talán még jó lett volna...
-
|AP|
veterán
válasz
nitro16 #24197 üzenetére
"Sterling amúgy nagyon jó, átbugol mindenkin és olyan mint egy torpedó.
"
Jah...
Éreztem, végig, hogy ezt a meccset nem nyerhetem meg, hiába vezettem 2:0-ra... Aztán amikor a 91. percben a 150 centis Sterling 11 méterről befejelte az egyenlítést Varane meg Koundé között (úgy hogy oda sem néz), akkor már biztossá vált...
Megéri milliós védőkbe ruházni.... ja, nem
-
|AP|
veterán
elkezdem kinyitogatni a sok felgyűlt pakkot.
Már nem tudom mi adta az eladható 85x10-et, de volt benne egy Ginola...
Úgyhogy most már nem csak a duplikkal, hanem a coinnal sem tudok mit kezdeni -
|AP|
veterán
válasz
Mrdevil #24127 üzenetére
nálam is pont fordítva van.... annyira mondtátok, csak megnéztem mire jutok 3 nap alatt. Ma 10/8, de simán lehetett volna 10/10 is.
Ezek szerint még mindig totál szerencsejáték milyen a matchmaking. Mert simán elhiszem amit mondasz, nekem is volt olyan, hogy mozdulni nem tudtam meccseken keresztül és folyamatosan aláztak.Vagy lehet az számít, hogy most már tényleg leszarom és nem számít mennyit nyerek... így sokkal könnyebb játszani
-
-
|AP|
veterán
nálam most már 13db 90+-os dupli várja a sorsát és a nem elnyitott csomagokban is van összesen 35db 85+-os játékos. Plusz még egy pár 50, 100 és 125k-s csomag.
Jól mutatja a motivációm, hogy csupán 4db SB meccset kellett volna tegnap játszanom a 86x15-höz, de nem éreztem azt, hogy nekem erre szükségem lenne
Showndown Koundét ki fogom rakni, de csak azért, hogy ne érje szó a ház elejét bubuskától
További célok nincsenek...
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24033 üzenetére
én megvettem, nagy naivan ugyanúgy állok hozzá, mint mindig: hátha jobb lesz
Ha nem is lesz jobb, megnézem milyen az új chemistry rendszer, milyenek az új pontrúgások, meg a többi újítás, aztán ugyanúgy szidni fogom
Viszont szerintem a játék eleje még a legérdekesebb, amikor nulláról építkezel, úgyhogy biztos elkezdem mikor kijön. Aztán meglátjuk meddig tart a lelkesedés
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #24025 üzenetére
nekem most egy token hiányzik még, hogy ki tudjam venni a 86+ x15-öt.
Este hétig kellene hozzá lejátszani 4 SB meccset.Az egy dolog, hogy nem is lesz rá időm, de végiggondolva miért is szenvednék ezzel?
11db 90+- os duplim van, meg egy csomó kinyitásra váró 85+ pack, de minek?Egyszerűen nincs már olyan játékos, akit szeretnék megvenni/sbc-ben kirakni/kinyitni
Pont ezért az új pre-season cup-ot már el sem kezdem, nincs már motiváció erre az évre.
A FUT23-as objecteknek maradt egyedül értelme, abba még teszek időt, de most már ideje megnézni például a Better Call Saul 6. évadot -
|AP|
veterán
sokkal hamarabb is eszembe juthatott volna ez a szabadrúgás variáció a gólvonalra beállósok ellen.
Amúgy teljesen véletlen volt, nem tudom valaha meg tudom-e ismételni -
|AP|
veterán
válasz
bubuska10 #23977 üzenetére
"De te is beismered ezt, h igenis számítanak a statok"
Egy bizonyos szintig persze, mindenképpen számítanak. Nyilván nem fogok 99 pace-es csatárok után futkosni egy PIM PuyollalViszont az, hogy Futties Ben Yedder lapján nagyobb számok vannak, mint PIM Cruyff-én, az már tényleg nem sokat számít
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10 #23972 üzenetére
látom kötekedős kedvedben vagy
Van egy Barca-fan/fun csapatom is (igen, tudom van benne két Real játékos, de egyrészt nem költök Ter Stegenre, Marcelo-t meg nagyon tisztelem, mint játékost), de arról nem én tehetek, hogy egy Piquét vagy Busquets-et ilyenkor már háromszor körberohannak a túlhúzott csatárok. A jó öreg Puyol meg sajnos teljesen használhatatlan.
Vannak elveim a játékban, amiket szigorúan betartok (CR, Sergio Ramos, Casemiro sosem lesz a csapatban pl.), de amúgy meg egyensúlyozok a jól játszaható csapat és a kedvencek között.
Nyitottam már SS Valverdét, de pl. fel sem merült, hogy Dani Alvest kirakjam, aki azóta a csapatban van, hogy kijött a lapja (pont valamelyik nap akartam megnézni a statjait, de nemrég kinyitottam untrade és eladtam, így már sosem fogom megtudni hánymeccs volt benne).A másik meg, hogy mániákusan figyelek a max. chemre (tudom hülyeség), ezért van pl. Kimpembe. De nem magyarázkodom, tudom, hogy érted
-
|AP|
veterán
látom hogy megélénkült a topik, hogy most akkor mik is a legjobb lapok így pár héttel a játék vége előtt
Szerintem most már tényleg tök felesleges, mindenkinek azzal kellene ilyenkor játszani, akivel élvezi a játékot. Teljesen mindegy mi van a lapra írva, kinek több kettővel az IGS, tényleg k.rva mindegy már -
|AP|
veterán
válasz
bubuska10 #23926 üzenetére
Cruyff azért az egyik legjobb pick. Nálam a Ronaldinho, Cruyff, Messi támadó trió van, és ez már így is marad a játék végéig.
Nyilván vannak ennél már sokkal metább és erősebb lehetőségek előre, de én velük szeretek játszani és kész. A játék elején nagyjából ez volt az álom/elképzelés, úgyhogy nem fogom holmi rózsaszín Ben Yedderek és hasonló lapok miatt lecserélni őket -
|AP|
veterán
tényleg egész jó meccsek vannak ma, délután öt van és megvan a 8 winem DR-ben, úgy hogy közben dolgoztam is
Most csak az a gond, hogy nem tudom mit játszakjövő hétigKvali is megvan már, Pre Season Cup is, 2x4 SB meccset kellene még letolni és akkor kivehetném a 86x15-öt. Kérdés, hogy minek
-
|AP|
veterán
ma itthon vagyok, egész jókat játszok délelőtt rivalsban.
Ha épp jók a körülmények akkor a jelenlegi csapat bőven elég mindenre. Ha meg nem, akkor úgyis mindegy
A duplik gyűlnek, csomagokat nem nyitok, mert nincs miért, SBC-t nem rakok ki, mert nincs miért. Nem sok cél maradt ebben az idényben -
|AP|
veterán
válasz
Mrguba #23893 üzenetére
pár napja már lehetett látni, hogy Wijnaldum jön.
Viszont ez a Pogba így alapon nem feltétlenül jobb, mint Barella. Sőt, Wijnaldum jobban megérősnek tűnik. Bár nem nézek olasz focit, nem tudom kinek van nagyobb esélye fejlődni.
Mindkettőt tudnám max. chemen linkelni, nem tudom kirakjam-e valamelyiket. Főleg, hogy jön Renato is. -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #23875 üzenetére
ha minden igaz jön egy Renato Sanchez lap is a változatosság kedvéért
-
|AP|
veterán
ha Pogba 5/5 és H/H lesz, akkor kirakom, de csak azért, hogy valamit csináljak, meg mert be tudnám építeni max. chemen. Más okom nincs cserélni Barellát.
Napok óta nem nyúltam a duplikhoz sem, minek rakosgassam a 85x10-et, ha csak annyit érek el vele, hogy mindig más lesz éppen duplicateWoodi: ilyenkor már semmi sem éri meg/minden megéri..... nem mindegy már erre a 3 hétre, de tényleg?
-
|AP|
veterán
csókoltatom aki kitalálta a belga-brazil one nation párosítást
Ráadásul mindenki a könnyebbik végén fogja meg a dolgot és fullos brazil csapattal megy.
Ennek ellenére nagy szerencsével sikerült hármat behúznom a szedett-vetett belga csapatommal -
|AP|
veterán
válasz
bodnar123 #23827 üzenetére
szerintem már ott tart a játék, hogy már egyszerűen nem éri meg új lapért grindolni. Én egyedül Varene-t és Griezmannt vettem ki, bár szerintem ugyanennyi gólt kapnék a Militao-Marquinhos párossal is (tényleg, amúgy mostanában k.rva sok fejesgólt kapok beadásból hiába van bent középen a brutál Varane-Walker páros).
Innen már nincs nagyon hová fejlesztgetni, olyanok vannak a padon, mint Futties Griezmann, Yedder, PIM Puskás, stb.
Még ha jönne is olyan lap, akit mindenképpen a csapatban szeretnék tudni (Iniesta of course), akkor sem lenne már igazán idő játszani vele.
Ezt a pre season kupát szerintem nyugodtan csinálhatták volna classic matchre, napi limt nélkül, hogy az ember legalább az utolsó hónapban játszhasson még a legjobb csapatával pár tétmeccset még. -
|AP|
veterán
nekem nincs már kedvem se csomagot nyitni, se SBC-t kirakni.
Ha nyitnék egy 99-es Messit, akkor talán gondolkodnék, hogy variáljak kicsit a csapaton, de igazából akkor is valakit ki kellene rakni a mostani kezdőből, amit meg nem akarok. Az a lap, meg most amúgy sem nyitható.
Szóval szerintem én idénre befejeztem, letolom még a pre-season objecteket mert miért ne
Apropó pre-season objectek: ez hogy működik? Ha most megcsinálom, akkor 22-es rewardokat kapok, de ha majd belépek a 23-ba, akkor ott fognak majd várni csomagok? -
|AP|
veterán
közben WL 11 win a változatosság kedvéért...
Megint teljesen elkeserített a játék. Egyszerűen egy kicsit sem érzem azt, hogy van bárni értelme a csapatnak és a tudásnak.
Már ha nyerek, annak sem tudok örülni, mert egyszerűen már a meccs elején meg lehet mondani, hogy kié lesz. Most is volt pár győzelmem egyértelműen jobb ellenfél ellen, mert éreztem a hátszelet. És volt jópár vereség olasz futóbolondoktól, akik háromszor kerülték meg minden egyes játékosom, mielőtt bárki megmozdult volna a csapatomból.
Tudom, nem újdonság senkinek, de akkor is a f@szom az egészbe -
|AP|
veterán
egy tokenre vagyok Ben Yeddertől, amit 4 SB meccsel meg is lehetne csinálni, d enem vagyok túl motivált
Ha minden igaz jön még egy 99-es Lewa lap is, azt még lehet kirakom a játék végére, bár cserecsatárral már most tele a padlás... (pont ezért nem mozgat annyira Yedder sem) -
|AP|
veterán
elfelejtettem a francia kupás csapatomat visszaállítani a fő csapatra DR-ben, és így is nyertem elite div-ben. Ez két dolgot bizonyít:
-ilyenkor már full francia játékosokból is összerakható egy elite szintű csapat
-nem érdemes túlgondolni a csapatépítést -
|AP|
veterán
idézet a hypermotion technológiáról:
"....a játékban látható mozgás jobban hasonlítson ahhoz, amit a focimeccseken lehet látni, és ezt konkrétan úgy érik el, hogy valódi mérkőzést szimulálva rögzítették a pályán lévő játékosok mozgását, majd az eltárolt, nagyjából 8,7 millió képkockából álló adat alapján a mesterséges intelligenciával generálnak élethűbb animációkat" -
|AP|
veterán
végül nagy nehezen az utolsó pillanatban sikerült ma reggel fél 8-tól 9-ig 4 wint behúzni.
Volt itt minden: végigment meccs, ahol a 91. percben egyenlített az ellenfél, olyan, aki akkor lépett ki, amikor én egyenlítettem (0:1-nél még nem léptem ki, nagyon nehezen talált ellenfeleket).
Nem tudom megérte-e, nem tudok még packokat nyitni a duplik miatt.
Egész jó volt újra játszani, a Varane-Walker CB páros brutál. Látom mindenkinél a sok rózsaszín lapot, de én már maradok szerintem a Cruyff-Messi-Ronaldinho tamadó hármasnál -
|AP|
veterán
már lassan egy hete nem játszottam, most már azért kezd hiányozni a cucc
Nagyon kellene már jópár rare gold lap, mert már a napi sbc-ket sem tudom kirakni. Kicsit ijesztő, hogy azon gondolkodom, hogy ma késő este érünk haza nyaralásból és hogy tudnék még reggel 9-ig legalább 4 DR wint behúzni holnap 9-ig -
|AP|
veterán
Varane megjött, az utolsó (legnagyobb) fodder pakkot nem is kellett kivennem. Maradt még 14 token, majd még meglátom mi legyen vele.
A kisebbek viszont egész jól adták, a duplik mentek Varane-ba, a többiek feltöltötték a klubot.
Aki említésre méltó: FF Dembelé, SS Walker, meg egy TOTS Pedri, így végül eladhattam 39ezerért az 529-ért vásárolt lapot -
|AP|
veterán
telóról nem látom: van napi meccslimit a francia kupában?
-
|AP|
veterán
válasz
zzolli11 #23561 üzenetére
igen, ahogy olvastam nekem is hasonló jött le.
Ha pedig valaki pozíción kívül játszik, akkor 0 boost, viszont az alap statjai nem gyengülnek.Más: most már szinte biztos hogy francia nemzetes Cup lesz, bár ezt most kihagyom (hacsak nem lesz megint korlátlan meccsszám)
A következő dynamic duóval alaposan megágyaztak Varane-nak is
-
|AP|
veterán
nézem ezt a Fifa23 Fut videót, de az új chem rendszer nem tiszta nekem. Azt mondják bárkit lehet poszton kívül játszatni anélkül, hogy hatással lenne a teljesítményre.
De akkor mi értelme a pozícióknak, meg a 0-3 csillagnak? -
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #23538 üzenetére
6 millióból lehet kijönnek
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew #23502 üzenetére
elég drága (lenne), de most gyorsan végignéztem a klubot (meg a sorban álló duplikat) és lazán kirakható, még úgy is, hogy kong a klubom.
Birthday és SS lapokból pl. vannak ezüst silveres lapjaim (remélem azokat is elfogadja), Captain is van pár, TOTS-sal meg tele a padlás.
Egyedül Fantasy lapot kellene levadásznom, az lesz kicsit nehéz, 10k mozgótőkévelBár már nem fér a kezdőbe, szerintem kirakom supersubnak, és akkor nem kell hajtanom már a swapos Ben Yedderre sem (aki szintén csak padra jönne)
Most Lacroix-n gondolkodom, mert van rá nem kis esély, hogy jön egy 99-es Varane lap, és együtt elég b@szó belső védő páros lennének
-
|AP|
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #23465 üzenetére
nálam is szarakodik. Nem enged be
-
|AP|
veterán
én tegnap nyomtam egy all-int Cruyffra. A klub kiürült, zseton nincs, cserébe nem kell aggódni azon, hogy mit rakjak ki/kit vegyek meg, stb.
Tényleg nem érdekel már, most nekem is jön egy hét nyaralás, utána még játszok pár hetet.
De szerintem én elkezdem a 23-at, mi baj lehet -
|AP|
veterán
válasz
Madn!ght #23442 üzenetére
hát igen, öt játékos abszolút kedvenc, a többi szükséges kiegészítő
azért vannak még hiányzók, de idén szerintem ennyit tudtam kihozni.
Most már tényleg mindegy milyen csapattal játszik az ember, ebben a pár hétben most már legyenek inkább azok, akikkel szívesen játszok.
Most az új impulzus nekem az, hogy most már csak nextgenen játszok. Egy másik játékTeljesen máshogy kell játszani és ezt meg akarom szokni mielőtt jön az új rész
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #23437 üzenetére
Engem csak Cruyff érdekelt, de így hogy meg tudtam venni már nem sok értelmét látom a swapnak.
Fodder csomag? Minek? Ki jöhet belőle? Vagy mibe tegyem a foddert?
Ben Yedder vagy di Natale? Mindkettő oké, de max a padra. Augusztus végén ennek sincs már sok értelme......aztán persze úgyis grindolok amennyit csak bírok, mert ilyen ez a sz@r
Mondjuk csütörtöktől én is nyaralok 20-ig, szóval a grind is meg fog állni és Cruyffal sem tudok játszani...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest