Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10 #23972 üzenetére
látom kötekedős kedvedben vagy
Van egy Barca-fan/fun csapatom is (igen, tudom van benne két Real játékos, de egyrészt nem költök Ter Stegenre, Marcelo-t meg nagyon tisztelem, mint játékost), de arról nem én tehetek, hogy egy Piquét vagy Busquets-et ilyenkor már háromszor körberohannak a túlhúzott csatárok. A jó öreg Puyol meg sajnos teljesen használhatatlan.
Vannak elveim a játékban, amiket szigorúan betartok (CR, Sergio Ramos, Casemiro sosem lesz a csapatban pl.), de amúgy meg egyensúlyozok a jól játszaható csapat és a kedvencek között.
Nyitottam már SS Valverdét, de pl. fel sem merült, hogy Dani Alvest kirakjam, aki azóta a csapatban van, hogy kijött a lapja (pont valamelyik nap akartam megnézni a statjait, de nemrég kinyitottam untrade és eladtam, így már sosem fogom megtudni hánymeccs volt benne).A másik meg, hogy mániákusan figyelek a max. chemre (tudom hülyeség), ezért van pl. Kimpembe. De nem magyarázkodom, tudom, hogy érted
Új hozzászólás Aktív témák
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest