Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
Olyan érzés mintha hetente változna a kapcsolat. Ezen a héten mintha xarabb lenne mint múlt héten. Parazok belekezdeni a rohadt qvaliba is.
Eashit valószínűleg
-
EA's hit
őstag
válasz
thebigK #17196 üzenetére
Elsőre nekem is ez volt, konkrétan kidobott a fut-ból, de visszaléptem, másodjára már működött. Viszont valamit lehet hogy elbasztak azzal a csapattal, mert elsőre nem tudtam már gyengíteni az összerakott sbc-n, de miután kidobott és visszaléptem, egy keveset mégis gyengíthettem
Bizony kurvajó ez a Chiellini, de még nagyobb bajban vagyok, mint gondoltam, mert megjött Lahm is, és nem is vészes áron. Szóval bár Chiellinit kiraktam (a 2. meccsen meg is van az első piros lapja kvaliban
) és így most 5 védősből indítva Maldini és Chiellini a CB, Marquinhos pedig a CDM, de Lahmot is ki akarom majd rakni mindenképpen.
Így két lehetőség van a fejemben. Vagy vagy kirakom Lahmot is, marad a mostani 4-1-2-1-2, és Lahm all around CM lesz (McKennie van most azon a poszton), de nem tudom, így mennyire érvényesülne Lahm. Vagy szintén kirakom Lahmot, és újra megpróbálkozok a 4-2-2-2-vel, amit egyszer próbáltam idén, de akkor borzalmas volt. Így Lahm és Marqui lenne a CDM, a 4 támadó pedig Garrincha, Puskás, Pelé és Cantona valamilyen elosztásban. Így sajnos BD Fekir kimaradna, illetve a 4-2-2-2-től tartok.
A harmadik lehetőség hogy mégsem rakom ki Lahmot, de azt nagyon sajnálnám, a negyedik meg hogy kirakom, de a Maldini-Marquinhos-Chiellini-Lahm négyesből egy kimarad, erre meg gondolni is rossz
De szerencsére mivel a klubom olyan szinten üres, hogy gold ember sem maradt benne, ezen még ráérek gondolkozni, mert Lahmot egy darabig eltart majd kirakni
Öcsémnek tegnap este Puskást dobott a moments ikon sbc, Sz_abika kollégának meg ugye R9-et, szóval hátha kiegészíted a sort egy Pelével
-
thebigK
addikt
Nemtudom bekuldeni Chiellinihez a 86os csapatot mert errort ir. Masnal oke?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Woodslave #17194 üzenetére
Nekem volt egy Casemiro duplám így beleraktam az sbc-be, utána meg valamelyik másik csomagból jött egy dupla Rodri, szóval őt is...
Így kivettem mindkét csomagot, az elsőben 2 promo lap Noble és Hector személyében. A másodikban meg Ramos és Muller. Annyira nem is rossz. -
Kristof_94
nagyúr
Cahill nem jött... Remélem azért nem pénteken érkezik.
-
HdRew
őstag
A gond az, hogy tényleg nincs miért játszani, max. a lapokért, meg a profitért, mert a gameplay az egy rakat fos.
Éppenséggel gold Kimpembe és gold Varane takarította le a pályáról POTM Mbappét és mid R9-et. Persze német ellenfél ellen. Ok.
Drága EA, a 22-t már nem veszem meg, fulladjatok meg a pénzetekben.
-
toxicjew
addikt
Kösz a tippet mindenkinek
-
bodnar123
őstag
válasz
toxicjew #17178 üzenetére
az elmúlt két és fél hónapban nem volt olyan kataklizma, ami péntektől vasárnap estig megemelte volna 10%nál jobban az árakat. Talán lehet Varane, mert ő talán csütörtökön jött, de igazából akkor még nem követtem. Azóta kb semmi. Szóval szerintem mindig megéri szerda este kiszállni, kérdés mennyire.
-
toxicjew
addikt
válasz
bodnar123 #17176 üzenetére
Mondjuk igen, ez sem hülyeség. Nagyban függ attól, hogy mikor jön Maldini és Zidane (ha jönnek egyáltalán), mert akkor instant fel fognak ugorni a magas fodder árak. A legjobb az lenne, ha ma vagy holnap jönne, de az túl korai sztem. ha meg jövőhéten érkezik, akkor pont van idő arra amit te mondasz, az újratöltésnek. Ejj, nehéz ügy
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #17172 üzenetére
Szerintem szerdán este ha 20%al drágábban el tudod adni, akkor el lehet adni. Mert pénteken este vasárnapig megint be fognak esni,így akkor újra lehet tankolni. Az persze más kérdés, hogy kinek mennyit ér meg az a meló 1-3 óra amit az eladásra és vásárlásra szán.
Nekem, pl múlt héten nem ment jól, mert 84-85ben nem volt nagy emelkedés, de még így is 200 lapon kerestem 150 000 körül. Persze 1-1,5 órát tuti elcsesztem miatta, de egy WL se sokkal jövedelmezőbb... -
-
EA's hit
őstag
Ha tényleg jön Chiellini sbc, akkor viszont én nagy gondban leszek. Az egyik legnagyobb kedvencem, szóval minden létező spec lapját kötelezően beszerzem minden évben, most is nagyon szeretném a csapatban tudni már most, hogy megláttam ezt a leaket. Viszont sem toty Marquinhost, sem prime Maldinit nem raknám ki a csapatból, a 3/5 védős dolgok meg nem nekem valók
Szóval nem tudom, mihez kezdek majd. Marquinhos CDM-ben szerintetek mennyire élhető elképzelés? Akkor 5 védősből tudnám indítani, Maldini és Chiellini maradna CB, Marquinhos CDM.
Ja, amúgy ha már captains promo, egy spec Buffon lap is igazán jöhetne, ha már tavaly úgyis kimaradt az end of an era lapja. Akkor lennék csak igazán boldog
-
Madn!ght
addikt
-
Digestive
veterán
válasz
toxicjew #17171 üzenetére
Szerintem semmi sem indokolja, h ne várjunk. A fodder árak nőnek. Ezen se a DR reward, se semmi nem fog már változtatni sztem. Pénteken, egy hét üresjárat után se zuhantak be a fodderek.
Duplán jól járunk... Drágábban adjuk el a foddert, amit venni akarunk belőle azoknak meg 100ezreket - milliókat zuhan közben az ára.
Végre az idén a lehető legjobbkor adtam el mindenkit a csapatból. Telibe a plafon árán.
-
raven84
senior tag
Baszki, elvileg jön PIM Zizou, gondolom 90 napos történet lesz. Én őt tuti kirakom.
-
|AP|
veterán
Eladásokból össze tudok szedni kb. 1M coint (Pedri és Dani Alves nélkül - ők maradnak), így nagyjából 1.4M coinom lesz a Xavi-Busquets párosra. Remélem elég lesz. Nem hiszek benne nagyon, hogy Busi is SBC lesz, de ne legyen igazam.
Néztem ma árakat, a Pedri-Firmino duón eddig 1M coin bukóban vagyok, de amúgy lesz@rom azt is
-
Z'Z"
őstag
Üdv mester, rég dumáltunk.
Én nem bírtam ki, úgyhogy két év után visszatértem, de nem kellett volna.
Az az igazság, hogy hiányzott a Fifa, ezért mégpróbálkoztam vele újra, hátha változott valami, de maradt minden a régi. Mivel nincs konkurencia, így marad ez, viszont energiám sincs annyi, mint régen, szóval lightosan nyomom, hogy a feeling megmaradjon.
Neked és a családodnak boldog, egészséges életet kívánok.@Edgar2621
Neked is a legjobbakat. -
Woodslave
félisten
nem bírok magammal csak ez a qrva ikon moments pack jár a fejemben
-
sz_abika
addikt
-
HdRew
őstag
A legjobbakat, Mester!
Én visszacsábultam, de egy darabig szerintem majd pihentetni fogom a játékot, feleség mellett már neccesebb.
Mi van, itt mindenki r9-eket nyit? Nekem mid, másnak a prime, most neked a Moments.
Ez már tényleg endgame lap, jó játékot hozzá és jó kapcsolatot. (azt hiszem az utóbbi fontosabb
)
-
Woodslave
félisten
jelenleg nekem se nagyon számítana.
1. Moments Puskás és akkor előrébb lennék 3,3 millió coinnal
2. Vieira - Gullit - Mattheus, Lahm és akkor a kp jó lenne
3. Pele- R9- Eusebio és akkor mondjuk Mbappe menne szélre.Végülis a 104 vagy mennyi moments ikonból qrva nagy esély van rá.
Eddigi tapasztalat alapján meg főleg. Az a baj ha jön egy amúgy király moments Maldini annak se tudnék örülni igazából.
Tényleg csak azért agyal ezen az ember meg csinálja meg mert maga a játék "kevés"
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #17144 üzenetére
én meg azon gondolkodtam, hogy ha jönne egy átlagos moments icon ,azzal semmivel sem lennék beljebb... Ha jönne gy sz@r, az csak szimplán csalódás.
Igazán csak valami nagyágyú tudna dobni a csapaton (R9, Dinho, Pelé, Cruyff, Gullit, ilyesmik), ezekre meg nagyon kicsi az esély.Inkább tartalékolok, hátha tényleg SBC-ben lesz Busquets, meg csak jön már lassan egy Iniesta is
-
Woodslave
félisten
na a 87-88 squadot ki tudom rakni klubból. Meg van még anyag lehet egyik 86-osra is. Tényleg eljutok oda, hogy semmi nem marad csak a kezdő 11 az is nerfelve meg pár sub bár azok között is van akit lehet bele lehet rakni pl Neymar fb. Aztán koppanok egy qrva nagyot, bár sajnos az is kb 10 percre veszi el a kedvem
-
MdewC
nagyúr
válasz
Edgar2621 #17136 üzenetére
Tiszteletem!
Hasonló jókat kívánok Nektek!
Család lekopogom jól van, (amint túl leszek az ovis gyilok fosatós víruson én is, minden leprát elkapok amit hazahoz a kisasszony.)
Tx Digestive mesternek, hogy szólt.
Örülök a ph-nak, mert valódi barátokat találtam itt, a közösséget meg kell becsülni.
sz_abika: jhujj… az gg!
Feri most kapna infarktust ha még nem lenne meg neki ez a lap. De minimum egy kisebb agyvérzés.
grat. (Csúcson kell abba hagyni szeptemberben.)
Vigyázzatok magatokra.
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94 #17126 üzenetére
-
Edgar2621
őstag
válasz
Digestive #17131 üzenetére
Annyit tudtam, hogy nem tolja, csak kiváncsi voltam, hogy esetleg visszacsábult-e rövid időszakokra.
Nagyon bírom MdewC-t, szerintem ő egy értelmes és rendes csóka, remélem jól van ő és a családja is, kérlek add át neki az üdvözletem.Sok régi motoros tolja még ahogy látom, többek között Te is, meg persze Kristóf, Woodslave, Nandinagy, Zimmi91, Gaborz1, toxic stb csak példálózó felsorolás, sokatokkal dumáltam régen, kicsit hiányzik is a FIFAs élet, de aztán mindig rájövök, hogy jobb ez így, mert az EA és Connection istene bizony cudarul tud bánni a halandóval.
További sikereket srácok, vigyázzatok az idegekre, néha-néha benézek majd és reménykedek egy jó focis játékban. -
Digestive
veterán
Szépen komótosan kúsznak felfele a fodder árak! Ma-holnap már nem nyitnak sokan pontból sztem, úgyh nem lesz utánpótlás. $$$
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok 80+ pickből jött egy Captain Lloris. Szerintetek mid Petr Čech-et leválthatja ?
-
Woodslave
félisten
Na reggeli pick mérleg 1Kroos 1 Suarez meg 1 captain Noble a többi xar mellett. Már van 3 Kroosom.
Gondoltam eladom Vieirat biztosan jó lesz két med/med kp Jorgi meg ez a Noble
-
bodnar123
őstag
válasz
Nandinagy #17119 üzenetére
Valószínűleg ez is azért van, mert nálad háturól belepiszkál, míg nála meg már oldalt van és onnan szerzi meg. Egyszerűen csak így tudom elképzelni ezt a sok anomáliát. Ha rendes auto defending lenne, akkor nálad is jól védekezne a gép. Pont ebben változott a dolog szerintem tavalyhoz képest. Hogy sok mindent magától nem védekezik le a gép, de a passz lenyúlását meg két kilóméterről, fény sebességgel is lenyúlja... Most is kaptam egy olyan gólt, hogy MBAPPE szinte cselek nélkül futott és négyszer nem vette el tőle játékosom a labdát, mindig mellé léptek, hol az AI hol én... Ennél jobb lenne egy rendes AI defending, úgy legalább nem a FIFA god és latency döntene. Legalább ha te ráváltottál a védőre, és tízz centire van a lába, akkor b...ssza meg vegye már el...
Ez a gól mindent megmutat, Desaillyt elfújta a szél,de ott van Varane, aki tartja a lépést, nyomom a szerelést, amikor már elég közel van a labdához hátha, és ha még nem is, akkor is mezrángatásnak jó lesz, hiszen ugyanaz a gomb. De Fifa úgy gondolja, hogy inkább Varane step tánc karrierbe kezd és elsajátítja az első lépést... [link]
-
Edgar2621
őstag
válasz
Nandinagy #17119 üzenetére
Nem tudom mióta nem játszottam a Fifaval és milyen régóta nem látogattam a topikot sem, de egy Ovvy videó hatására gondoltam benézek és nem csalódtam, egyből szembe jött a kommented képében, hogy miért is ,,szerettem” annyira a játékot
EAsports, it’s in the game.
Kristóf, kontroller remélem működik
Jó játékot és kevés idegeskedést kívánok mindenkinek
MdewC tolja, mit tudtok róla?
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #17122 üzenetére
Nem dehogyis, azt se tudom mit nyitottam azt már olyan rég kiraktam. A 80+ba dobáltam be a transfer listáról a duplákat és szépen adta az is, kB tényleg fájdalommentesen raktam ki az SBCt. Igazából ha időm lenne, akkor a következő frissítésre is lenne még a clubban farm erő. Viszont kivételesen játszani szeretnék inkább, mint menü grind... Csak az elmúlt 4meccsbol 2kickoff előtt kilépett
-
Kristof_94
nagyúr
Megéri ez a 80+ pick, nyomjátok bátran. Kb. 15 db után 84 volt a csúcs.
-
Nandinagy
addikt
Péntek óta nem fifáztam, wl-t is 5 winnél hagytam abba ,de megmondom őszintén rohadtul nem hiányzott. A 2 milliós Coutinho ma mindent a kapusba rugdos. 0 staminával lefutkosnak, a kapusom árnyékra vetődik, a passz animációk szándékosan elnagyoltak, hogy ne legyen jó a passz, az 5 weakes játékosok folyamat azzal a lábukkal passzolnak amivel rosszabb helyzetbe vannak... Erre jön rá, hogy az ellenfélnek mint védekezés az ismeretlen fogalom, mert mindent az ai csinál helyette. Hátam mögött áll, és folyamat kipiszkálja, szerelés nyomás nélkül.. hogy?
Szerintem lassan abba is hagyom ezt a fostaligát -
bodnar123
őstag
Na megint egy este, megint jó játék. Szerelni nem tudok, mindig pont nem szerzem meg a labdát, pont elmegy a láb alatt. Nálam majdnem megvan, nála meg már valszeg száguld a kapu felé. Ez így nehéz...
-
Kristof_94
nagyúr
Holnap kedd és megint ott tartok, hogy egyetlen rivals meccset nem nyomtam. Így nehezen lesz meg a 8 győzelem, de még a 4 is.
De igazság szerint már teszek rá, hiába szerzek meg 2 db 100k csomagot, semmi sincs benne. -
toxicjew
addikt
Nekem ez a captain Dubois jött, azon kívül 85ösök voltak benne.
-
Kristof_94
nagyúr
85+ pickből 1 db 85 és 3 db 86, mind rare gold. A szokásos...
-
thebigK
addikt
pénteken már a team2 jön ebből a kapitány promobol?
-
Digestive
veterán
Na ahogy nézem lassan értelmes áron meg lehet venni moments Puskást.
Mit gondolsz Woodi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elden Ring
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest