Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
mcwolf79 #24364 üzenetére
Azért a pack luck felcsavarásával kapcsolatban vitatkoznék, de szerintem ezzel nem vagyok egyedül. 😆
Konkrétan a felső sorból még senkit nem nyitottam, pedig folyamatosan csinálgatom a 85+ SBCk-ket, illetve amit tudok.
Az alsó sorban szereplőknek meg nincs a piacon értékük, mert többen kinyitják őket.
Nekem mondjuk nincs okom a panaszra, mert tavasszal nyitottam egy Pelét, de azóta semmi értékelhető.
Nem mintha számítana így a végén, de azért jó érzés lenne úgy befejezni ezt a részt, hogy egy elit lap esik ki a csomagból.
IG mondjuk ezeket se tudnám használni, mert az embernek olyan érzése van játék közben, mintha le lennének csavarva a játékosok értékei.
A következő résszel kapcsolatban meg az a véleményem, hogy nem érdemes ligában gondolkodni, mert a chem miatt könnyebb hibrideket építeni. -
Z'Z"
őstag
Üdvözletem az Uraknak,
Rég írtam ide. 🙂
Öcsi bácsi érkezésével nálam is végleges lett a team.
Nekem ugye két rész kimaradt, ezért furcsa volt visszatérni a Fifa világába, viszont annyi szerencsém volt, hogy a korábbi tapasztalatok alapján, ezt a részt nem vettem annyira komolyan, de ennek ellenére, szerintem egy elég jó kis csapatot sikerült összehozni:
Én kíváncsian várom a 23-as részt, már elő is rendeltem. 😊
Úgy vagyok vele, hogy a TOTY megjelenéséig még van értelme a játéknak, utána a csilli-villi lapokkal és a patchekkel, már sorba jönnek majd a problémák. -
Z'Z"
őstag
válasz
Woodslave #20587 üzenetére
+ @EA's hit
Nevetséges
Szerencsére keveset tudok játszani, így engem annyira nem izgat.
Viszont nem akarom elhinni, hogy ennyire szerencsétlenek, illetve ilyen mértékben nem érdekli őket a felhasználók véleménye.
Nemrég írta itt valaki, hogy bármikor lehetne a karbantartás, igazából semelyik időpont nem lenne jó. Szerintem meg pont ellenkezőleg, igenis lehetne találni egy olyan időszakot, amikor ezt el tudják végezni.
Mondjuk javítani nem tudnak már rajta, mert online játszhatatlan, (legalábbis nálam) elmegy a kedve az embernek, ettől az egésztől.
Tegnap elindítottam a forma 1-et, és nyomtam pár kört, hát esküszöm nem fárasztott le annyira, mint ez. 😆
Ui:
Még mielőtt valaki belém állna, csak jelzem, hogy ez nem sírás akart lenni, csak leírtam a véleményem. 🙂 -
Z'Z"
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #20087 üzenetére
-
Z'Z"
őstag
válasz
Woodslave #18227 üzenetére
Igazad van, ráadásul az a gond, hogy teljesen lutri szinten van ez az egész, illetve a játékosok között se egyenlőek a feltételek, gondolok itt a szerver közelségre.
Sokkal nagyobb élmény lenne, ha egy elért eredmény után járna a jobb jutalom, mint véletlenszerűen kinyitni egy Icont.
Én ezt a swapos témát is átgondolnám a helyükbe, mert a nyárhoz közeledve, már szeretne az ember a saját kis csapatával játszani, nem ezüst lapokkal rohangálni. -
Z'Z"
őstag
Most elültetted a bogarat a fülembe. 😁
# 17808 toxicjew:
Írhatnám, hogy felbecsülhetetlen érzés, de ez nem lenne igaz, inkább meglepődtem rajta, hogy ilyet is lehet nyitni.
2011 óta fifázom, igaz volt 2 év kihagyás, de ekkora nagy lapot még sose nyitottam, szóval örülök neki, de annak a coinnak jobban, amit érte fogok kapni. -
-
Z'Z"
őstag
Prime Hugo Sánchezt próbálta valaki?
-
Z'Z"
őstag
Üdv mester, rég dumáltunk.
Én nem bírtam ki, úgyhogy két év után visszatértem, de nem kellett volna.
Az az igazság, hogy hiányzott a Fifa, ezért mégpróbálkoztam vele újra, hátha változott valami, de maradt minden a régi. Mivel nincs konkurencia, így marad ez, viszont energiám sincs annyi, mint régen, szóval lightosan nyomom, hogy a feeling megmaradjon.
Neked és a családodnak boldog, egészséges életet kívánok.@Edgar2621
Neked is a legjobbakat. -
Z'Z"
őstag
Köszönöm
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Szerintetek a játék ebben a szakaszában Ginola mennyire használható még?
Néztem ezt a Bamba(😆) lapot, és nem tudok dönteni köztük.
Ezek a Fantasy lapok április elsejétől kezdődően fejlődnek majd, így nagy eséllyel ez a kártya is kap upgradet.
Kellene egy francia szélső, de rajtuk kívül nem sok választék van. 😟
-
Z'Z"
őstag
Sziasztok,
Segítsetek légyszi
Melyik a jobb?
Sima Neymar vagy SIF Vinícius
Nem tudok dönteni 😁 -
Z'Z"
őstag
Tegnap este, illetve ma hajnalban is kiadtak pár packot, amikben garantált 86+, 87+, 88+ játékosok voltak, szóval nem kell túlmisztifikálni a dolgot, csak az Íjé egy kicsit belepiszkál a piacba. 😆
Ilyenkor kell nyugodtnak lenni és nem pánikolni, mert olcsóbbak a lapok.
Előbb-utóbb jön valamilyen SBC, csak türelem. -
Z'Z"
őstag
Értem, köszi a választ
Azt hittem, hogy a PL játékosok még mindig meták, de ezek szerint, akkor vannak kivételek.
Végülis Mbappé lapja is érthető, hiszen az új generáció közül, talán ő a legtehetségesebb játékos.
Egyébként látszik, hogy közel 3 év kimaradt, mert még sok szokatlan dolog van a számomra. 😌😆
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest